| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 06:38
- Nahlásit
Evey
Jenže tento rezatec je známá firma - kleptoman.
Všichni si myslí, že pes má hlídat, ale psi jsou zloději. Soused měl kníračku, která u nás kradla kromě bot i rohožku. Ale nahlas jsme kvůli tomu na sebe nemluvili. Soused nám to jednou denně vracel.
Naše holky ukradnou úplně všechno. Sally si odnesla do boudy moje rukavice, Neli dokonce odnesla ze stolu v altánu šálek od kávy, ale do kotce ho nedonesla. Asi jsem ji přistihl moc brzo. Musíme před nimi všechno uklízet, jak před malými dětmi.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 06:59
- Nahlásit
Strejda
Jenže on to dělá jen v době hárání, jinak ne.
Se sousedem si už nevíme rady, ukradené botky vem čert, ale horší je to, že ti jeho čokli vyjíždí po cyklistech a malých dětech.
On je asi i krapet nesvéprávný. Včera prohlásil, že ty malé šmejdy nesnáší, že si pak pořídí nějakého velkého psa.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 06:59
- Nahlásit
Evey
Čéče, tohle se mi stávalo, když jsme se nastěhovali a byli bez psů. Nechápala jsem, kdo mi roznáší boty v noci po zahradě, když sousedi jsou daleko a ani kolem jich psi nějak kolem nechodili. No a pak jednou slyším nějaký šustot pod oknem, vykouknu z ložnice a boty si tam prohlíží lišák! To bylo tak v 7 ráno. Jindy se jen tak mrknu z patra po zahradě a lišák si to štráduje po naší ,,hlavní" cestě klidným krokem směrem dolů k bráně. V předu máme velkou odtokovou rouru z pozemku pod cestu, tak vylezl ven tudy. Vypadalo to, že jsme udělali plot v jeho rajónu a on prostě chodil stále stejně. A boty mi nezapoměl přechcat Jenže chodil myslivci přes potok na kačeny a sousedům na slepice - to ho stálo život
Jo, ještě jsem si vzpoměla, že jsem kráva sklerotická a dobře mi tak. Šla jsem s klukama na musherkovou prochajdu, ale rozhodnutá neběhat, jenom rychle jít. Vzala jsem si klasicky ty cyklistické gelové bezprsté rukavice, ale u brány mi došlo, že když běhat nebudu, tak je vlastně ani nepotřebuju. Nechtělo se mi vracet ke garáži, tak jsem je šoupla pod dlažební kostku, co byla na zajištění křídla brány onehdá, jak se utrhlo. Že je uklidím, až se vrátíme. No jasně, prdlajz! Za tři dny jsem je našla po zahradě, jedna měla ovšem sežranou dlaň Dva dny to vydrželi, ale když o ně ,,nebyl zájem" tak si je vzali na hraní
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:09
- Nahlásit
Strejda
Sally si odnesla do boudy moje rukavice, Neli dokonce odnesla ze stolu v altánu šálek od kávy - rukavice a ponožky jsou pro psy prostě neodolatelné A Neli by jste neměli vyčítat, že chce stolovat jako dáma
Už dlouho můžem nechávat boty u dveří, pytel z odpadky, kyblík na kompost...toho si už nevšímají. Teda jde kolem, mrkne, čichne a jde dál. Já když to tam dávám, tak jim vysvětluju, co to je a proč to tam je...že to čeká na uklizení Tak to zkoumat už nemusí
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:23
- Nahlásit
Minulý týden jsem byli na For Habitat (veletrh o bydlení), naprosto nic tam neměli . To už byl třetí veletrh o bydlení tento rok a zřejmě na delší dobu poslední, protože nikde nic zajímavého
Ale měli tam k dispozici volné vstupenky na příští týden¨(od čtvrta do neděle) do Letňan na For Pets a další veletrhy (myslím, že je tam i For Kids a ještě dvě další) , mám doma minimálně dvě navíc, kdyby měl někdo zájem...
Klíšťákové zpravodajství:
Bédin včera 2x
Máma 1 kus
Babi jeden kus....
Médi dostal pipetu Advantixu, ostatní mají smůlu
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:34
- Nahlásit
Noemi
Nestraš s klíštákama. U nás je místy v lese ještě sníh, tak doufám, že si dají ještě chvíli pokoj.
Já mám kromě Rožnova v plánu mrknout i na Intercanis do Brna, protože tam bude i Interfelis, závody agility atd... URL
Minule tam měli pěkné a zajímavé doprovodné programy.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:38
- Nahlásit
Buďte rádi,že bydlíte daleko od Prahy a hýčkejte si svoje moraváky,či vysočiňáky.Na téma soused tady klidně popíšu celou stranu.
Nejlepší jsou přistěhovši se MASBL(mladý ambiciózní suverení blbec) z Prahy.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:48
- Nahlásit
Nejlepší jsou přistěhovši se MASBL(mladý ambiciózní suverení blbec) z Prahy.
Máme variaci SASBL..... A letos jde soused definitivně do důchodu, tak jsem zvědavá, co se bude dít, když bude celý den sedět doma na zadku...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:56
- Nahlásit
Noemi
Zajímavý je,že ženský jsou úplně v pohodě.Vždycky když sousedi něco potřebují,tak to pošlou vyřídit ženu.Mě to tedy nevadí,ale překvapuje mě to. Holt jiná doba.
Třeba si najde soused zábavu.Koupí si dalekohled a bude vás kontrolovat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 08:11
- Nahlásit
Sousedi.......u našich jsme měli skvělé sousedy z obou stran, bez problémů. Chodila jsem k jednim jako děcko jako domů. Staří ale umřeli, pak se tam vystřídali různě mladí a teď je to opuštěné. Z druhé strany staří normálka, teď tam už 25 let bydlí mladí a s těma skvělé vztahy, sousedka nám krmí zbytkama Alfíka, ten ji zase klíďo pouští pro vodu, když oni nemají, jejich kocour chrní taky u nás na zahradě a pokud něco sousedka potřebuje, doběhne zadním vchodem za mamkou do obýváku. Neklepe, nezvoní. Děcka tak chodili taky a když zapoměli klíče, chodili přes plot z naší zahrady. Sousedka zase mamce nakupuje, když něco zapomene. Já jí tehdy hlídala 2dny toho jorkšíra Duffyho
Já sousedy nemám, ale i když mám jen dobré zkušenosti - jsem ráda. Kdoví, co by to bylo zač.....
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:08
- Nahlásit
Evey
Já mám kromě Rožnova v plánu mrknout i na Intercanis do Brna, protože tam bude i Interfelis, závody agility atd...
Tak na Intercanis se chystám taky (opět i se psem). Ale, že tam bude ta výstava chovatel. potřeb, to jsem vůbec netušila Každopádně dobrá zpráva.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
MartinaBarney
Barneymu bude ted 11 měsíců.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:32
- Nahlásit
Sousedi.......u našich jsme měli skvělé sousedy z obou stran, bez problémů.
My je máme taky. S některými bych teda na pivo nešel, ale s úsměvem se zdravíme.
Máme variaci SASBL..... A letos jde soused definitivně do důchodu, tak jsem zvědavá, co se bude dít, když bude celý den sedět doma na zadku...
To máme taky a rovnou z Prahéé. Ale je to jen jeden exemplář, který byl u sousedky v pohostinském angažmá a po letech si ji vzal. Nechal si byt v Praze a sem jezdí jen na víkend. Už je věkem v důchodu, ale doma na zadku nesedí. S ním jsem měl nějaké názorové nejasnosti, ale uklidnilo se to.
Zajímavý je,že ženský jsou úplně v pohodě.Vždycky když sousedi něco potřebují,tak to pošlou vyřídit ženu.
Jo, takhle to je. Když něco chci, jdu za sousedkama. Za chlapem nemá cenu chodit. Jsou tady jen dvě domácnosti, kde jsou chlapi rovnoprávní a můžou o něčem rozhodnout. Ti ostatní si jen honí triko, ale nemají žádnou pravomoc.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:38
- Nahlásit
LuckaM
Barneymu bude ted 11 měsíců.
Mému Barneymu bude 22 měsíců. Ale tak pořád říkám, že on není tak mohutný jako ostatní psi berňáci.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:54
- Nahlásit
Jak se tu tak bavíte o věku stejně je to hrůza jak to letí za chvíli budeme slavit první rok!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:59
- Nahlásit
Michall
To teda, svatá pravda! Zrovna včera jsem projížděla fotky, kde byl Bárnýsek štěňátko, uteklo pár měsíců a je z něj takovej holomek velikej!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 16:47
- Nahlásit
Vy si stěžujte - víte, že Alfíčkovi bude za chvíli devět??
Alfréd je závislák na moje bosé nohy. To už jsem tu říkala několikrát Pokud mám ponožky, tam aspoň okolo funí, případně čumákem se pokouší vysoukat nohavice. Ale bosé nohy, jsou bosé nohy - natáhnu si je na štokrle a on nelení vstát a zpracovávat jazykem jednotlivé prsty ze všech stran, chodidla, ... dost často mi to vadí, nadávám, zlobím se .... a rezignuju. Lehne si do míst, kde se oblékám - a zkuste na jednu nohu ve stoje navlékat ponožku, když se pokouší olizovat tu druhou nohu. Zalezu do postel si číst, zachumlám se a on příjde, položí hlavu na deku a upře pohled ... vyloženě vydírá, no, co si budeme nalhávat, povětšinou to vzdám, vystrčím chodidlo, on hup do postele a už má dušička pokoj ...
Co ale obdivuju, je jeho respekt k mému spánku. V noci mohu mít nohy vystrčené jakkoli a nedovolí si nic. Dneska ráno jsem před pátou koukala na budík, jak moc se mám ještě zabořovat do spánku a Alfík prošel kolem mých nohou a jen tak zlehýnka čumákem ťuknul
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:28
- Nahlásit
Drakopes
Vy si stěžujte - víte, že Alfíčkovi bude za chvíli devět??
Tak to jsem netušila, ale moc ráda to čtu. Krásný věk, který už se dnes tak často nevidí. Gratuluji i když nemá narozeniny.
Alfréd je závislák na moje bosé nohy. To znám, náš první rodinný pes Filípek to taky dělal.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:45
- Nahlásit
Alfréd je závislák na moje bosé nohy.
To znám, náš první rodinný pes Filípek to taky dělal.
Nerad to přiznávám, ale Nelinka to dělá taky.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:56
- Nahlásit
Strejda
Nerad to přiznávám, ale Nelinka to dělá taky. Proč nerad? nevím sice co nám tím ti psi říkají, ale určitě ne nic negativního.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:59
- Nahlásit
worick
Kde máme foto toho ledňáka? Ať už s rybou nebo bez ní.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 18:07
- Nahlásit
Evey
Proč nerad?
Inu, přeci jen ...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 21:21
- Nahlásit
Zima definitivně skončila - Médi si vyhrabal pod kuchyňským oknem jámu na spaní (alias kaliště pro prasata :-D )
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 21:22
- Nahlásit
To jste dobrý.Jak jste je to naučili?Bylo to těžký?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 22:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Kde máme foto toho ledňáka? Ať už s rybou nebo bez ní. - jak myslíš Jsem vás chtěla ušetřit každé své kraviny...
Drakopes
Vy si stěžujte - víte, že Alfíčkovi bude za chvíli devět?? - Alfréd vypadá na ten věk dobře, nijak to na fotkách nepozoruju
Alfréd je závislák na moje bosé nohy - Berrynek to dělá taky rád, ale jako ,,takovou závislost" - na to teda nemá Rozhodně nám neslintá nad nohama v očekávání sundání ponožek Klidně sedíme doma naboso (jinak ani ne ) a nechává ho to chladným. Worka všem čistí uši. Ale taky jenom občas. Když jsme u těch úchylek - nevím, či jsem to sem nepsala, ale mám bratránka, co si se slastným pocitem přivírá konečky prstů do tlustých knih! Nevím, jestli je to nějaký druh masochismu, ale nic jiného (či se alespoň nepřiznal ) nedělá - jenom ty knížky ho úplně fascinujou. Když nám to kdysi přiznal, řezali jsme se celá rodina smíchy. Takovou blbinu jsem v životě neslyšela....
A ještě jedna prochajda s naším Alfíkem http://img863.imageshack.us/i/tl8.mp4/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 22:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
To jste dobrý.Jak jste je to naučili? - vidíš, taky nemusí používat koupelnu
A co tu děláš? Nesedíš u fotbalu? Teďka mně Tom volal, ať se jdu kouknout, jak Jarda ,,Poplašil" dal ,,omylem" góla (Jardu nesnáší )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 22:38
- Nahlásit
Noemi
Zima definitivně skončila - Médi si vyhrabal pod kuchyňským oknem jámu na spaní - že by? Tak proto je obden vykopaná díra v cestě! A já jim nadávám, že jsou oslové, co to tam furt kopou, když pak mají nerva z toho, že dostanou vylágoš....a ono je to jarem..
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 23:04
- Nahlásit
worick
Končil jsem v práci a nevěřím vedeme1:0.Měli by to ukončit a odpískat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:12
- Nahlásit
Nikdo nikde Tak doufám, že poctivě pracujete nebo výletujete. my pracovali celý týden, dneska do rána trochu sprchnulo, tak jsem ukecala Toma na výlet. Hezky jsme se prošli i tam, kde jsme ještě nebyli. Bezva prochajda, sice ,,jen" necelých 9km, ale z kopce do kopce, tak jsme toho měli všichni dost
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:26 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
http://img811.imageshack.us/i/tipsi.jpg/
|