| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Dorogie druzja,eto vsjo čuděsno.
Počemu eta tovarišča nedajet pit vody morské svinke? -
Jé, já se omlouvám , já na tebe zapoměla
A to máš z toho, že píšeš málo! To jsi Evey
napsal takhle hezky ruskočesky, když neumí tu azbuku...
Evey
její vinou jí umřou morčata...
Navíc je jí 40 a navíc řídí nějakou nadnárodní firmu. - řídí nadnárodní firmu!? Bože jakou?! Leda tak ukrajinsko-bulharských šlapek... A je pravděpodobné, že jí taky pomřou...Baba je normální magor (to je jiný druh než já já jsem ,,nenormální magor" )
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:43
- Nahlásit
worick
Leda tak ukrajinsko-bulharských šlapek... Musím zjistit o koho jde, v Šumperku a okolí zas tak moc nadnárodních firem není...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:56
- Nahlásit
Evey
ya ne ponimayu
Piš prosím pořádně: Я непонимаю
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:04
- Nahlásit
Strejda
Tá ta
извините
Я непонимаю
Пожалуйста, переведите
Спасибо
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:08 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Na vyjádření té trýznitelky je nejhorší tato věta:
„Myslela jsem, že jim to stačí, ale když jsem morčata uviděla zdechlá, napadlo mě, že patrně chtěla také pít. To jsem ovšem dříve nemohla vědět, nikdo mě o tom neinformoval,“
Za týrání je samozřejmě potřeba potrestat obyvatele Šumperka a okolí. Měli ji informovat.
Evey, jak je možné, že jsi tu ženskou neinformovala? Jak nám to vysvětlíš? Co můžeš říct na svoji omluvu?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:19
- Nahlásit
Astarožna, ja tože učilas pa rusky! Eto sjem ljet nazad Ale písmenka z azbuky bych teda dávala dohromady taky horko těžko
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:22
- Nahlásit
Strejda
Evey, jak je možné, že jsi tu ženskou neinformovala? Neboť se nezeptala.
Jak nám to vysvětlíš? Horko těžko.
Co můžeš říct na svoji omluvu? Stydím se za celé ženské plemeno.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:23
- Nahlásit
Evey
nadnárodní firmu-asi vedoucí z LIDLU
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:27
- Nahlásit
Tá ta
asi vedoucí z LIDLU
Tak to bych si nedovoli ani já.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:29
- Nahlásit
Strejda
Nejsi doufám šťastný zaměstnanec....
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:30
- Nahlásit
Не компиляторы не понимаю ни слова.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:31
- Nahlásit
Tá ta
Nejsi doufám šťastný zaměstnanec....
Šmankote, nestraš ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:33
- Nahlásit
Michall
Не компиляторы не понимаю ни слова.
Ty umíš azbuku? To bych nečekal.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:34
- Nahlásit
Michall
Да здравствует Google
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:37 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Strejda
Прогресс не остановить
http://translate.google.cz/#
Evey
tak tak
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:44
- Nahlásit
Včera jsme dostali pozvánku na svod mladých do Rožnova.
Je to pro nás ale dálka...
Uvidíme,nevím jak by to Baru snášela v autě.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:53
- Nahlásit
Tá ta
Je to pro nás ale dálka... leda to spojit se sobotní výstavou , na pátek si vzít dovolenou a udělat si tam nějaký pěkný výšlap.
Je to v kempu, možná by tam byla ještě i volná chatka.
My už ji máme rezervovanou od ledna.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:02
- Nahlásit
Evey
Teď jsem volal paní Hladíkové z klubu a ty mi říkala,že 2.10. je ještě svod v Táboře.Věkově se ještě vejdem,protože Baru bude 17. měsícu,tak to asi posunem.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:51
- Nahlásit
Tá ta
Věkově se ještě vejdem,protože Baru bude 17. měsícu,tak to asi posunem
My byli, když bylo Barneymu 16. měsíců. Taky jsme šli jako poslední, vzhledem k tomu, že tam byl nejstarší. To čekání bylo nekonečný a navíc kosa jako blázen! Ale jinak super akce
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:15
- Nahlásit
worick
Taťka byl Josef.
můj taky ...
a ještě mám bráchu Pepu a strejdu Jošku
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 19:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
a ještě mám bráchu Pepu a strejdu Jošku - na Moravě se Pepa nepoužívá a místo Joška je to Jožka a taťka byl samozřejmě Jožka
Prý v Praze dnes taky sněžilo U nás pršosněžilo a leje celý den. Potok je opět dravá kakaová řeka. Na ten hřbitov jsme se vybodly. Jenom jsme daly kytku a zbytek až za normálního počasí. Worka má asi zánět ucha Škrábe ho a kňučí Bude to asi z toho, jak je mokrý a zapaří se mu...Má tam tak strašně malou dírku, že to ani vetka nedokázala klasicky čistit tzn. kápnout kapičky a vytřít ubrouskem na prstu - to nejde. Není mu ho kam strčit Zatím jsem to jen propláchla kapkama a uvidíme co bude. Nemáte nějaký účinný ,,babský" recept?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:37
- Nahlásit
worick
Bohužel ani dědkovský.Šel bych normálně srabácky na veterinu.
Ale aspoň vidím,že je to u vás stejně jako u nás.Problémy propuknou vždy v pátek večer,nebo o svátcích.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:28
- Nahlásit
byli jsme posedět v Neklidu u příležitosti svátku sv. Patrika. Měli jsme zelené palačinky se špenátem a piškot se zeleným pudinkem. Psi dostali jako pozornost podniku každý tři krajíce chleba se sádlem a cibulí. Opět si upevnili svou oblíbenou hospodu )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 01:02
- Nahlásit
Drakopes
Ájo, jakovou cibulí?! Ty nevíš, že cibuli údajně pesi nesmí....stejně jako čokoládu a spol... Mně se to prostě nezdá...stejně jako čokoládu, i cibuli Alfík žral normálně odjakživa Tak možná se místo 16let mohl dožít 20 - že jo?!
piškot se zeleným pudinkem - blééé
Strejda
Tom mně teďka probudí svým ,,veskrze příjemným Vstááávéééj" - a:,,kalamita, běž uhazovat sníh!" ............jsou tam tak 3cm sněhu, navalené. Á žaloval, že Beruna sežral snídani s večeří dohromady a teď tam skáče jak koza, honí se sám se sebou a válí - to už ale za vydatné pomoci Worička. Teď budu nejmíň hodinu nervní, jestli si nepřetočí žaludek A hlavně, že mu vždycky říkám, ať jim večeři dá jenom symbolicky...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:52
- Nahlásit
worick
Zatím jsem to jen propláchla kapkama a uvidíme co bude. Nemáte nějaký účinný ,,babský" recept? Jestli se to nedá čistit, tak je to blbý. Když se to nezlepší, tak to bude asi fakt na veterináře.
Teď budu nejmíň hodinu nervní, jestli si nepřetočí žaludek No hele s tou torzí... značně diskutabilní. zrovna nedávno jsem se o tom bavila s kámoškou, která chová více než 20 let molossy dost zatížené na torzi. Krmí ráno a torze byla třeba až druhý den ráno.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:29
- Nahlásit
worick
Ájo, jakovou cibulí?! Ty nevíš, že cibuli údajně pesi nesmí.
Všichni naši psi žrali a žerou cibuli a česnek. Je to tím, že nečtou a nevědí, co jim hrozí.
Tom mně teďka probudí svým ,,veskrze příjemným Vstááávéééj" - a:,,kalamita, běž uhazovat sníh!"
Tak tohle mi naštěstí nikdo nedělá. Právě jsme se vrátili ze Šumperka. Evey tam v pátek chtěla sněžit, ale vyhověla mojí prosbě a odložila to. Ovšem to, co leželo na silnici na Suchém vrchu, v této noblesní společnosti nemůžu česky pojmenovat. Ale u nás ani vločka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:46
- Nahlásit
Tak já chodila (jelikož už vyspaná ) kluky kontrolovat do 3.30h To co předváděli, jak řádili, to bylo něco. Jak urvaní ze řetězu
Tom mi ráno hlásil, že při večeři u uško nedrápal a teďka ráno taky ne. Já se mu snažila mu to těma kapkama pořádně popláchnout, aby ty špinky co nejvíc vyklepal, vytekly. Když jsem mu to tam kapátkem stříknula, tak chudáček kňučel i se trochu počůral. Tom z toho šílel, že ho mučím, ale snad to pomohlo. Nechci se mu tam radši dívat ať mu to nepřipomenu a nezačne si to zase drápat
Já pořád doufám, že když není pes jen takový povaleč a hodně chodí, běhá, skáče - tak by snad torzi neměl mít. Ale to je jen takový můj alibismus....kdoví jak to ve skutečnosti je
Ráno 5cm sněhu, taje, ale ještě je
Ráno mi nešel NET, tak jsem zkoušela laborovat s těma videama, co už jsem stvořila (hrůůůůza ) a asi jsem přišla na to, jak je sem dostat. Až bude čas, tak to vyzkouším - to je varování
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:57
- Nahlásit
worick
Ájo, jakovou cibulí?! Ty nevíš, že cibuli údajně pesi nesmí.
Všichni naši psi žrali a žerou cibuli a česnek. Je to tím, že nečtou a nevědí, co jim hrozí.
Vím, ale množství cibule, které by jim ublížilo, by muselo jít do kil. To by nezvládl ani člověk cibulář. Ta troška posypu na krajíci chleba jim občas neuškodí. A jak jim chutná
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 13:59
- Nahlásit
worick
Nemáte nějaký účinný ,,babský" recept?
Mám ti pocit, že kdysi dávno tu někdo do uší doporučoval kmínovej odvar....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:00
- Nahlásit
Nesmějte se, je to jen pokus. A taky první video, co jsem zkoušela na foťáku natočit. Ani jsem nevěděla, že to jde ,,přistavit" http://img860.imageshack.us/i/iyp.mp4/
|