Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Japonsko z hlediska psů - ne, já se radši nebudu koukat
Tento týden byl Tom v Rusku, jsem hooodně na měkko Bulím u Japonska, bulím u Aničky....Už jede domů, přistál v 6h u vás
kupujeme hlavně kuřecí (hřbety, křídla, stehna), takže jse spíše výjimkou, že kosti v jídle nemají ... - to bych právě pro ty naše ,,sračkoidy" potřebovala taky to je ideální Zatím to kuřecí nežerou, musím ho dávkovat po malých kouskách a s něčím a uvidíme. Ale už jednou mi je nasekané na 3cm kousky snědli
Strejda
Nebarfujeme - ahaaa, já myslela, že ho v některé dávce taky máte, jako my. Už mám granulí cca na 5 dní a jestli budou ten Vetamix, zkusím je vysadit Dočista mi jich je líto. I když si myslím, že granule nejsou bůhví jak zdravá strava - oni je fakt mají rádi, i přes to maso. Vypadají, jako by je měli za odměnu Před miskou s granulema se nerozhodujou, jestli jíst či nejíst
Vyběhly před námi srny a Nelina se neudržela a vyrazila za nimi.Běžela za nimi tak dlouho, dokud je viděla. Pak se vrátila ufuněná jak lokomotiva. - jak daleko to u berňuchy prosím Tě je? Si to vůbec nedovedu představit Jak říká Tom - Berry má výborné sprinty ale nezkoušela jsem nikdy, jak daleko by v plné rychlosti doběhnul. Pokud proletí vyhecovaný Woričkem 200m přes zahradu k plotu a většinou tam ještě polítá s nějakým psem, tak pak sotva doleze zpátky za náma

Ráno kouknu z okna - prská. Vypadalo to, že přestává. Teď leje jak z konve Ale bylo strašně sucho. To jsem na jaře ještě nezažila. Vždycky brodíme v ,,potocích vody" z kopců. Předevčírem jsme šli dolů z lesa, horko na zdechnutí a museli jsme zajít ke studánce, aby se kluci vůbec někde napili

P.S. ha, si uvědomuju, že dneska jsme měli mít agility - tak to jestli nepřestane, asi prdlajz

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:04
- Nahlásit

worick
- jak daleko to u berňuchy prosím Tě je?
Nevím. Neviděl jsem, kam až doběhla. Je tu moc členitý terén. Ale už dlouho uvažuju nad tím, že ji dám na obojek GPS, abych věděl, kolik naběhá kilometrů za jednu vycházku. Tak potom bych to věděl. Ale snad ji to běhání za zvěří brzo přejde a budu měřit jen km.

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:06
- Nahlásit

Drakopes
Japonsko z hlediska psů
Jsem měkkota, nepodívám se.

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:37
- Nahlásit

worick
- ahaaa, já myslela, že ho v některé dávce taky máte, jako my.
To asi ano. Na stopě je víc než jedna dávka, ale není v tom pravidelnost.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:24
- Nahlásit

Evey
udeme držet palce, koho máte jako rozhodčího? Jen to počasí asi nebude ideální, hlásí pořád déšt, tak bude asi všude bahno
Bude nás posuzovat Andraš Polgar. Pár informací jsem si už o něm zjistila, ale každý má na něj názor jiný. V naší třídě (mezitřídě) budeme mít jednoho konkurenta.
Počasí mě značně znervózňuje. Ale co jsem se dívala na chmu.cz, tak by se v jihomor. kraji mělo sice ochladit, ale pršet by mělo jen občas. Možná i to slunko by mohlo vykouknout kruci. Být nacpaná uvnitř kulturáku než na nás přijde řada se mi být fakt nechce.

Japonsko z hlediska psů
Taky nemám tu odvahu.
Minulou sobotu jsem se dívala na kinotip.cz a vybírala, na který film bych se mohla podívat. Vybrala jsem 2 dokumenty a to: Finanční krize a Farma: továrna na smrt. Finanční krize jsme s mamkou usoudily, že nás to bavit nebude. Tak, že si pustíme ten druhý, který dokumentoval to, jak se chovají k prasatům na některých amerických farmách. Ochránce zvířat v utajení se nechá zaměstnat na jedné farmě a má natočit usvědčující video. Na této farmě totiž zabíjeli prasata nestandardním způsobem, chovali je hrozných podmínkách atd. atd. Když tam zabili malé sele, které se ,,nehodilo´´ na maso, jistým způsobem, tak jsem to okamžitě vypla.
A to ještě na začátku dokumentu říkali, že právě tento ochránce zvířat vystupoval i dokumentu ,,Zacházení se psy´´ na HBO. No, to už si vůbec nepustím!

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 13:30
- Nahlásit

MartinaBarney
Bude nás posuzovat Andraš Polgar. Tak toho jsem nikdy neměla.
V naší třídě (mezitřídě) budeme mít jednoho konkurenta. Tak to je dobrá zpráva.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 13:49
- Nahlásit

Evey
Tak to je dobrá zpráva.
Taky jsem ráda vzhledem k tomu, že to bude naše první výstava. Hlavně já to musím brát, že o nic nejde. Pořád si to dokola říkám, ale trochu se ve mě začíná probouzet nervozita. Tak doufám, že ji v sobotu ráno nechám doma

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 13:54
- Nahlásit

MartinaBarney
Určitě to bude v pohodě.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 13:59
- Nahlásit

Japonsko z hlediska psů

nic drastického bych sem nikdy nedala už kvůli tomu, že sama na nic takového nekoukám.
Tohle JE smutné, protože ten pes zřejmě přišel o celou svou smečku, ale je úžasné, jak se drží svého kámoše, jak vybíhá shánět pomoc ... podle nejnovějších zpráv je hromada zájemců, že si psy vezmou, oba jsou ošetřeni a v útulku.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 14:11
- Nahlásit

Evey
Určitě to bude v pohodě
Taky si myslím. Když tě tu mám, tak se zrovna zeptám...zaplatila jsem výstavní poplatek, poplatek za soutěže jsem neplatila.
Na stránkách výstavy mají soutěže = dítě+pes, nejhezčí pár psů, nejlepší chov. skupina. Dále závěrečné soutěže = nejhezčí štěně, dorost atd atd.
Takže chápu to dobře, že ten poplatek za soutěže se vztahuje jen na ty kategorie dítě+pes atd.
Nedávám si moc velké šance, ale přece jen, kdybychom dostali známku V1/VT, tak můžeme se zůčastnit závěrečné soutěže o Vítěze krajské výstavy???

worick
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 16:52
- Nahlásit

MartinaBarney
Minulou sobotu jsem se dívala na kinotip.cz a vybírala, na který film bych se mohla podívat. Vybrala jsem 2 dokumenty a to: Finanční krize a Farma: továrna na smrt. - sice nevím ani co je kinotip ale podle výběru, jseš teda normální masochistka
Drakopes
Japonsko z hlediska psů
nic drastického bych sem nikdy nedala
- hodná
tohle JE smutné, protože ten pes zřejmě přišel o celou svou smečku, ale je úžasné, jak se drží svého kámoše, jak vybíhá shánět pomoc ... podle nejnovějších zpráv je hromada zájemců, že si psy vezmou, oba jsou ošetřeni a v útulku. - díky za překlad, stejně bych tomu asi se svou chabou ruštinou pořádně neporozumněla Pejsci, když jsou takoví kámoši, by si zasloužili jít k někomu spolu - jestli se to ovšem někdo dozví a nerozdělí je už v útulku Možná byli spolu i u páníčka Já vím, je tam plno ubohých lidí, to jdou zvířata stranou.....jenže já bych lidi upřednostnit asi nedokázala....

Tak leje a leje. Cvičák pochopitelně nebyl. Psiska už druhý den jen leží a tváří se nešťastně Zkouška Vetamixu dopadla blbě - dle očekávání. Jelikož se nehýbou, tak jim nechutná a myslím, že by nežrali stejně nic. Uvidím, jestli se to zlepší, až se ,,provětráme" na prochajdě. Ovšem za tohoto počasí nevím, kdy to teda bude Taťka byl Josef. Na zítřek jsme s mamkou domluvené na úpravu hrobu po zimě a k svátku....Doufám, že fakt už ten déšť ustane

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 17:11
- Nahlásit

worick
sice nevím ani co je kinotip
Webová stránka, kde se dá dívat na filmy online. Většinou si tam vybírám normální filmy. Finanční krize jsem myslela původně, že to bude film. Něco na způsob filmu Manažeři (Company Men), který se mi líbil. Jenže toto byl dokument. Farma...to jsem měla asi momentální zatmění mozku, když jsem se rozhodla, že si pustím takový dokument.
Zkouška Vetamixu dopadla blbě - dle očekávání.
Myslím, že je bude muset Barney zaučit Sice je na této stravě chvíli, ale do role správného strávníka se vžil velice rychle. Až nad tím rodina nevěřícně kroutí hlavou, co všechno je ten pes schopný sníst

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 17:30
- Nahlásit

MartinaBarney
Myslím, že je bude muset Barney zaučit
Tak to Ti říkám rovnou, je to marný. My jsme worickovým klukům udělali dokonce instruktážní video. Marnost nad marnost.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 17:51
- Nahlásit

Strejda
No, on taky Barney patří do těch psů, kterým se říká ,,popelnice´´´. I kdybych mu nasypala misku plnou zeleniny, tak on je schopný to do sebe naládovat. Zatím si fakt nevybavuju, že by mu něco nechutnalo.

instruktážní video
Máte to někde na netu?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 19:42
- Nahlásit

Je 17. března a Barney má první klíště, je to vůbec možný??? Asi se už pomalu poohlídnu po nějaké té ochraně.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 21:10
- Nahlásit

LuckaM
Je 17. března a Barney má první klíště, je to vůbec možný??? - je Vidíš, já to zapoměla napsat. Včera jsem Workovi sundávala z hlavy 3 samečky, tak mi bylo jasné že samic tam taky někde bude. Jenže teďka hledat v těch kožichách je téměř nemožné. Ráno jsem náhodou objevila jedno na uchu a Leonovi dvě na krku

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 21:49
- Nahlásit

MartinaBarney
Máte to někde na netu?
Na netu to není. To bylo soukromé sdělení pro pejsky.

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 05:51
- Nahlásit

Drakopes
podle nejnovějších zpráv je hromada zájemců, že si psy vezmou, oba jsou ošetřeni a v útulku. Na to jsem se chtěla zeptat, jestli někdo té azbuce rozumí... Tak to je skvělá zpráva, hned je mi líp.
MartinaBarney
Takže chápu to dobře, že ten poplatek za soutěže se vztahuje jen na ty kategorie dítě+pes atd.
Nedávám si moc velké šance, ale přece jen, kdybychom dostali známku V1/VT, tak můžeme se zůčastnit závěrečné soutěže o Vítěze krajské výstavy???
Ano, chápeš to dobře.
worick
Doufám, že fakt už ten déšť ustane Ano ustane, hlásí sněžení.

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 06:18
- Nahlásit

Evey
Ano ustane, hlásí sněžení.
Hele, nech si to jó? Jedeme do Šumperka, tak s tím sněžením počkej do pondělí.

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 06:53
- Nahlásit

Strejda
Hele, nech si to jó? No já jsem si to neobjednala, nó. Přemýšlím, že odpískáme sobotní cvičák, buď bude pršet nebo sněžit, každopádně tam bude na polovině zbytek sněhu a ledu a na té druhé bahno.
Jedeme do Šumperka, tak s tím sněžením počkej do pondělí. Ale, copak tam je zajímavého?

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 06:58
- Nahlásit

Evey
Ale, copak tam je zajímavého?
No přeci todlenc

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 07:23
- Nahlásit

Strejda
No přeci todlenc Teda, stydím se, taková známá akce. A už dnes...tak to jsi už určitě natěšený. Máš rád Mišíka? Mám tajnou informaci, že by tu snad měl být i v červenci.
Holky jedou taky? Že by jsme ráno pocvičili...

worick
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 08:05
- Nahlásit

Evey
Doufám, že fakt už ten déšť ustane Ano ustane, hlásí sněžení. - neser babo
Přemýšlím, že odpískáme sobotní cvičák, buď bude pršet nebo sněžit, každopádně tam bude na polovině zbytek sněhu a ledu a na té druhé bahno - vy máte ještě sníh blé, dej pokoj, nezávidím. No jo, vy jste už opravdové hory.... U nás bylo těch cca 5dní 17st - to bylo jak v létě, normálně jsem se pekla Dneska ovšem opět leje Už jsem vyžehlila, mamka chce zkrátit rifle, pořád odkládám ta okna Ono by se toho na hnusné počasí našlo k práci - jen kdyby se chtělo

Na to jsem se chtěla zeptat, jestli někdo té azbuce rozumí... - no přece ,,My tři a pes pětipes" - ten teda nevim Drakopsová, Strejda a já sme ty ročníky, co měli ruštinu jako povinný jazyk. Já ovšem pouze naoko - vůbec netuším jak to, že úča nepoznala, že neumím ani zbla Teda tuším Bylo nás ve třídě 34 a honotilo se jen ze dvou písemek, které jsem stejně opsala od spolužačky

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 08:05
- Nahlásit

Evey
Mám tajnou informaci, že by tu snad měl být i v červenci.
Do Šumperka jezdíme jen na na jaře na Echo a v listopadu na hlavní festival. Když se včas dozvíme o červencovém koncertu, tak možná pojedeme. Ale to je doba letních festivalů a bude hodně akcí blíž.

Holky jedou taky?
Do Šumperka s námi holky nejezdí. Ale Salina už na Myšíkovi byla, když jsme se připravovali na BH. Nacvičovali jsme ruch velkoměsta.

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 08:20
- Nahlásit

worick
vy máte ještě sníh Je místy v lese, kam nedosvitne slunce no a pak na cvičáku , páč je tam z jedné strany taková skála, či co.
Strejda
Když se včas dozvíme o červencovém koncertu, tak možná pojedeme. Dám včas vědět, bude to vlastně taky takový malý festival se spoustou jídla navíc.

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 08:49
- Nahlásit

Dines tohle nečti.
URL
Tak to mi fakt hlava nebere, její vinou jí umřou morčata a ona si ještě postěžuje novinám. Navíc je jí 40 a navíc řídí nějakou nadnárodní firmu.

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 08:53
- Nahlásit

Evey
festival se spoustou jídla
Tím jsi měla začít.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 09:39
- Nahlásit

Dorogie druzja,eto vsjo čuděsno.
Počemu eta tovarišča nedajet pit vody morské svinke?
Na sibir s tovariščou.
Raz,dva,tri,četýry,pjat,idu za rabotoj.

Michall
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 09:50 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Dobré ráno všem. Tady to tedy žije už od šesti to já mám ještě půlnoc.
Je 17. března a Barney má první klíště
Už jsem aplikoval frontline...

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:10
- Nahlásit

Tá ta
ya ne ponimayu O jakých sviních je řeč?

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání