Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
LuckaM
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

Vidím, že Bárník se s tím nepáře...

no fakt nevim, co to mělo znamenat a doufám, že ho to nenapadne zopakovat.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:15
- Nahlásit

LuckaM
když v tom si Barney vybral jednu paní a normálně jí označkoval nohu - tak a tohle by mne taky zajímalo, proč to psi dělají, protože naši psi se minimálně jednou o to taky pokusili a jednou Berry označkoval mamky sestřenici bundu, jak ji měla hozenou přes židli na které seděla. Normálně se přišoural zezadu a označkoval. Dělají to dorostenci a netuším, jestli to má sexuální nebo nějaký majetnický podtext, ale vždycky to zkoušeli jen na ženskou. Takže jestli máte někdo tu knihu, něco jao,,proč to ten pes dělá?" tak tam koukněte a vysvětlete to nám, nevzdělancům Prosím..
MartinaBarney
Barney si to totiž namířil směrem ke psu. Takže jsem na něj zařvala ke mně! - tu bych asi už nevolala ,,ke mně" (zkazíš si přivolání, když zjistí, že až tak úplně přijít nemusí ) ale něco jako ,,Barney, pocééém, běžíme..." a rozeběhla bych se z jekotem od něj pryč. To říkám, protože jsem to u Worky taky měla používat místo ,,ke mně" (na což mi dlabal :smirk a možná by nezdrhal. Teď, když už je namachrovaný frajer, co si říká:,,běž si kam chceš, stejně si tě pak najdu po stopě" - už si můžu nasr...

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:25
- Nahlásit

Dneska je ale musím pochválit, na prochajdě byli hodní, žádné přehnané tahání a škubání a proběhlo to úplně v klidu. Asi i ten strašný vichr jim vadil Když jsme šli ven, šla s náma z baráku i Gucci (kočky chodí ven až se vracíme, kolem 20h) a když jsme přišli, tak jsme ji nikde nenašli (čekává u baráku a nebo za náma letí z venku od té unimobuňky, co máme naproti) Snad jen někde číhá na myš. Včera zůstal venku v noci Leon a Tom nespal nervní celou noc. Jsem mu říkala, že si má zvykat, že jak se oteplí už ho domů v noci nedostanem Jsou to pak ale nervy, jestli se ráno v pořádku objeví...
Jak je to se dvěma cizíma kočkama dohromady nevím, i když bych měla Ale naše spolu vyrůstaly od těch tří měsíců, takže byli jako sourozenci...Tak nějak se tolerují, vychází spolu, sem tam se kočkují, ale že by se nějak k sobě lísaly, to teda ne. To už spíš k těm psům, než spolu navzájem.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:39
- Nahlásit

worick
tu bych asi už nevolala ,,ke mně" (zkazíš si přivolání, když zjistí, že až tak úplně přijít nemusí )
No jo, všechno toto vím. To s tím otočit se a běžet pryč a volat třeba ,,Báááárnyyy, poceeeem´´ jsem zkoušela už kdysi dávno a Barney na to z vysoka kašlal. I kdybych začala metat kozelce, tak by snad nepřišel.
A celkově, měla bych na něj být víc důsledná. To je moje slabá stránka. Na poli to byl největší zmetek, doma to byl zase už hodňoučkej Bárníček.

Tak jak jsem psala - už došlo k potyčce mezi Aminou a Otisem. Otis na nic nečekal a zaútočil na Aminu. Ale hned šli od sebez, žádná velká bitka. A ted, kam se hne Amina, tak tam jde Otis. Asi ji chce mít pod kontrolou. Ty kočky fakt nechápu

[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]

Vlevo Amina, vpravo Otis

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 00:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Jééé, krásné kočky
Gucci přišla za chvíli potom, co jsem to dopsala. Teď už chrní doma. Zase se ale vůbe neukázal Leon doufám, že ho ráno najdu za dveřma. Nemám na ty jejich toulky taky nervy...

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 06:17
- Nahlásit

LuckaM
Barney vybral jednu paní a normálně jí označkoval nohu.
Prosím o video.

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 06:30
- Nahlásit

tak a tohle by mne taky zajímalo, proč to psi dělají, protože naši psi se minimálně jednou o to taky pokusili a jednou Berry označkoval mamky sestřenici bundu, jak ji měla hozenou přes židli na které seděla.
Mně by to taky zajímalo, protože potřebuju odstranit příčinu. V neděli na cvičáku si Falco označkoval Nelinu.

Gucci přišla za chvíli potom, co jsem to dopsala. Teď už chrní doma. Zase se ale vůbe neukázal Leon doufám, že ho ráno najdu za dveřma. Nemám na ty jejich toulky taky nervy...
Naše kočka už nikam nechodí, ale když byla mladší, tak jsem taky obcházel zahradu a hledal ji.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 06:33
- Nahlásit

MartinaBarney
nemyslela jsem na nic jinýho než na to, že až ho chytím, tak dostane nařezáno. Podobnými situacemi a mým vztekáním jsem si zničila přivolání u mé první berňačky. Chce to pevné nervy.
LuckaM
A jaký vztah měl Barney se psem té paní? Třeba ho tím chtěl namíchnout...

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 07:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
A jaký vztah měl Barney se psem té paní? Třeba ho tím chtěl namíchnout... - nebo nechat vzkaz Mamčina sestřenice má totiž doma fenku, starší a nekastrovanou. A někdy tam má i jezevčíka své dcery. Takže já to zase nerozluštím

...vztekáním jsem si zničila přivolání u mé první berňačky. Chce to pevné nervy. - no jo, všichni to vímeale když dojde na věc, člověka to tak vytočí, že jdou většinou rady s přírůček stranou a zvítězí ta momentální nasranost

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 07:35
- Nahlásit

Evey
Já si musela najít co je Achimenes...Říkala jsem si:,,holka, to jsi pěkně blbá, když to Evey
má a ty to ani neznáš...." Ale je to balkonovka přenosná, v těch se nijak moc neorientuju. Mamka roky sází muškáty, do zítek petůnie, ostatní jen občas něco. Já když do zítky něco kupuju, tak většinou ani pořádně nevím, co jsem to koupila - stejně to zdechne (je tam úpal) vydrží spolehlivě jenom aksamitníky

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 07:42
- Nahlásit

Strejda
Naše kočka už nikam nechodí, ale když byla mladší, tak jsem taky obcházel zahradu a hledal ji - to Ti závidím... Já zas budu každé ráno, co se neobjeví oba pod okny, vyšilovat A po tom s Miki je to ještě horší než vloni - už vyšiluje i Tom Jak se všude píše, jak je zdravé mít zvířátka.....doufám, že to pak vyváží i tyhle stresy furt....

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 07:49
- Nahlásit

worick
Když jsem to sháněla, tak jsem musela zase pracně hledat jak se to latinsky jmenuje, protože jsem to znala jen pod českým označením "Honzík". Vzhledem k tomu že nemám vhodné zimoviště, tak musím vybírat jen takové kytky, které buď nepřezimují vůbec (aksamitníky také vedou, loni jsem objevila tento krásný URL), anebo zaberou minimum místa (Honzík, to jsou jen takové malé hlízky). Jeden rok jsem nakoupila i hodně fuchsií, krásně kvetly, ale zimu v garáži přežilo jen cca 50 %.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 08:10
- Nahlásit

Evey
s tím zimováním to mám stejně - ani se nepokouším Tenhle ,,aksamitníkový větrníček" je hezký Mamka měla loni semena od tety a to byly takové velké citronově žluté koule - ale nízké. Nevím, jestli to jsou tady ty, co Semo taky nabízí....vypadaly taky moc hezky
Fuchsie mamka taky kdysi dávno pěstovala, ale bylo to pořád samá mšice, tak se na ně vybodla. Teď dává na balkon ještě ibišky a andělské trumpety. A bráchovu bougavileu.

Noemi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 08:58
- Nahlásit

Jsem se musela o víkendu smát...

Pokračovali jsme s vyklízením paseky a přijel i můj chlap. Šli jsme s Médinem oba ráno v sobotu na nákup. Pavel si vzal Médina na vodítko, že ho povede... Médin se přiřadil k mojí noze a důrazně dával najevo, že sice Pavel drží vodítko, ale on jde se mnou :-D . Situace se opakovala během všech procházek během víkendu :-D

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 09:02
- Nahlásit

worick
A bráchovu bougavileu.
Tak on už má novou ženskou?

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 09:05
- Nahlásit

Noemi
Médin se přiřadil k mojí noze a důrazně dával najevo, že sice Pavel drží vodítko, ale on jde se mnou
Tohle dělala ovčanda, která vždycky přišla ke mně nebo šla u mé nohy. A teď to dělá Neli. Když si může vybrat mezi mnou a mojí ženou, vybere si ji.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 09:58
- Nahlásit

Strejda
To bude asi spíš bageta né?Akorát tedy nevím,čím je naplněná.

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 10:15
- Nahlásit

Tá ta

Bageta to asi nebude. U woricků se stravují zdravě.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 11:16 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Strejda
Tá ta
Je to krasavice a pochází z pralesů Brazílie a Venezuely.

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 11:31
- Nahlásit

Evey
Je to krasavice a pochází z pralesů Brazílie a Venezuely.
To teda nevím, jestli to je pro bratra worickové dobrá volba. Sousedův syn si vzal loni ženskou z Argentiny a už mu utekla.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 11:52
- Nahlásit

Evey
Ahá,telenovela...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:27
- Nahlásit

Hlásím, že jsme z Brodu zpátky doma:

Níloušek byl chválen, pan doktor řekl, že z nás má radost. Samozřejmě ta artroza a dyspazie tam je, ale podařilo se to razantně přibrzdit, nikde není bolestivý nález. Pořád zůstává jako lék č.1 Aptoflex, akorát máme začít zkoušet vysazovat na dva měsíce, na tři, a pokud to půjde, dotáhnout to na půl roku.

Jako perspektivu jsme byli podrobně seznámeni s možnostmi léčby krevními destičkami a kmenovými buňkami, rozjedou to cca od května, dále jsme se dozvěděli, že analgetika mají v podobě jedna dávka na čtyři týdny.

Niels má 54,9 kg, ve srovnání s Alfrédem, vypadá hubeně, ale byl chválen, že je skvělý, krásně hmatatelná žebra, že možná 1-2 kila zhubnout, kdyby se zhoršily problémy, ale jinak v pohodě.

Jupííííí :-D

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:54
- Nahlásit

Drakopes
Konečně opravdu pozitivní zpráva.

Noemi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:07
- Nahlásit

Drakopes
No né... To je super

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:37
- Nahlásit

Drakopes
Hlásím, že jsme z Brodu zpátky doma:
Níloušek byl chválen, pan doktor řekl, že z nás má radost
- no skvělé že Nílouška všichni pozdravujeme a ať mu to pořád šlape
Jako perspektivu jsme byli podrobně seznámeni s možnostmi léčby krevními destičkami a kmenovými buňkami, rozjedou to cca od května - to je dobrá zpráva.....tolik pejsů s tím má problémy, tohle by dost pomohlo. U lidí vím, že to cca před rokem-dvěma oznamovali, jako velký průlom v léčbě, je dobré, že se toho veterina tak rychle chytla a snad to bude fungovat

LuckaM
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:45
- Nahlásit

Strejda
Prosím o video. jó tak to jsem teda nestihla

Evey
A jaký vztah měl Barney se psem té paní?
Když se to stalo, tak u paní žádný pes nebyl a jak tam bylo moc psů a i moc lidí, tak si ani nejsem jistá, který konkrétně patřil k ní...ale tuším že to byl australák nebo něco takovýho - ani nevím jestli fena nebo pes - ale konkrétně s ním si Barney nehrál vůbec...těžko říct

Drakopes
Jsem ráda, že kontrola dopadla dobře. My teď z toho aptoflexu přešli na hyalgel (lidský) - někde jsem četla, že složením je aptoflexu dost podobný a je o dost levnější (to pro nás bylo teď docela rozhodující, musím se podívat, jestli nemám v peněžence někde díru, že je pořád prázdná )

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Tá ta
Evey
A bráchovu bougavileu.
Tak on už má novou ženskou?
- prdlajz má, momentálně je zatrpklý a řekl, že už ani nikoho hledat nebude, natož nějakou cizokrajnou osobu

Bageta to asi nebude. U woricků se stravují zdravě.
- ále houby zdravě - to už je spíš jen vroucí přání Jenom nejíme ty salámy a vepřové maso. Pryč jsou doby, kdy to bylo přísně zdravě - to bylo těch 10let, kdy měl Tom přísnou jaterní dietu - teď jsme jako utržení ze řetězu A hlavně ujíždíme na Mekáči - to musí jeden den v týdnu být (i když teďka jak nejezdí Tom do práce pravidelně, už to také není pokaždé - naštěstí )
Noemi
Pavel si vzal Médina na vodítko, že ho povede... Médin se přiřadil k mojí noze a důrazně dával najevo, že sice Pavel drží vodítko, ale on jde se mnou - to je jasné, pokud ho nevenčí či nevenčí často, tak to pro něj není autorita. Já zase pozoruju, jak to v Berčovi vře, když je venku s náma oběma. On chudák vůbec neví, pro koho se má rozhodnout a s kým být či jít, pokud děláme každý něco jiného S Tomem dělají akorát hovadiny a nemusí poslouchat - tak to se mu moc líbí, ale zase ta panička jsem já a většinou čeká, až co mu řeknu, jestli jít s Tomem nebo zůstat. Woriček to tak neřeší a lítá, jak ho napadne

Makám venku, přišla jsem se jen občerstvit, mrknout na vás a zase vaím pokračovat. Dnes tak nefučí, je 17st spocená jsem byla i jen v triku s dlouhým rukávem. Mamka šla a pohřeb, musím za hoďku vyrazit pohlídat bábu Teď je děsně popletená, včera nám mlela bludy typu: jestli by samice nemohli nahonit naši kluci?! Ale pak řekla:,,asi nemohli, že? Když jsou to ti psi..."

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:32
- Nahlásit

worick
prdlajz má, momentálně je zatrpklý a řekl, že už ani nikoho hledat nebude, natož nějakou cizokrajnou osobu
Hledat nemusí. Vybírá si ženská chlapa a dělá u toho zastírací manévry, aby si chlap myslel, že je iniciativa na jeho straně. Stačí, když se nebude tvářit zatrpkle a nějaká si ho najde.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:06
- Nahlásit

To jsou zase zprávy......musím to rozdýchat
http://www.novinky.cz/krimi/227758-svazaneho-psa-v yhodil-tyran-do-prikopu.html

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:36
- Nahlásit

To jsou zase zprávy......musím to rozdýchat
Já četla jen titulek. Už tak mě to zvedlo ze židle.
Taky jsem četla další článek, že čím dál víc veterinářů se setkává se psy, ze kterých dělají jejich majitelé vegetariány. A že už někteří výrobci vyrábějí granule pouze z rostlinným složením a kdesi cosi. Psí kočárky, oblečky, lázně, kavárny a já nevím, co ještě ani nebudu zmiňovat. To už je podle mě s prominutím demence!
Viz. článek URL

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání