Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 22:25
- Nahlásit

worick
Máš ty chlapy oba fešáky

děkuji za pochvalu, ale na těch fotkách je můj jen Barney. Tom s námi nebyl. Na fotkách je kamarád z práce

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 22:28
- Nahlásit

Janinkaprcek
moc hezké stránečky... já jsem si pobrečela hned dvakrát... nad Amálkou a pak jsem se dostala přes odkazy až na článek, kde se diskutuje nad tím, jestli mít pejsu doma nebo na zahradě a hodilo mě to až na příběh "Jak jsi mohl?" a to jsem teda kropila krokodýlí slzy... a tak nějak to asi opravdu může skončit... bohužel...

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:06
- Nahlásit

Kessie:No jo,no...Amálka byla snad největší láska,kterou jsem zažila...Teda než se mi narodily děti..Byla neskutečně úžasná!!!!A k tomu článku "jak jsi mohl"...Bohužel u nás hodně lidí takhle "vytrhne" svépsy ze života..Začnou překážet...Často kvůli ětem..Narodí se prcek,a na co pes...?Asi se to nedá zvládat,nevím...Ale jak se říká "když se chce,všechno jde"...Mám 16ti měsíčního kluka,5ti měsíční holku,3 měsíčního psa a na cestě ještě jeden pes - ten se má narodit dnes (asi to ale mamina nestíhá)...A do toho mám ještě chlapa...No,občas je toho dost,občas beru nohy na ramena a prchám si vyčistit hlavu,ale když vidím,jak starší syn Ailu miluje a ona jeho - nedala bych ji za nic na světě...

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:08
- Nahlásit

Drakopes:A kdy budete zase objednávat?

worick
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 00:47
- Nahlásit

LuckaM
Tom s námi nebyl. Na fotkách je kamarád z práce - ha, ha, to jsem celá já Tak to Tomovi radši číst nedávej..........protože první zabije mně a pak tebe Já si u té fotky říkala, že jsem si myslela, že Tom vypadá nějak jinak, jenže zase jsem si nebyla jistá, jestli to nepletu s ,,miláčkem" některé tady holek...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 05:52
- Nahlásit

Ty brďo,to je mnohoúhelník....Pak se v tom vyznejte.Přiřadit psa k jménu a ještě případného partnera,nebo babču či sousedy a to vše ještě v přezdívkách...
Ale to štěndo je sameťák,ale Drakopsi jsou taky fešáci.Ty roky bych jim nehádal.Je vidět péče a teplo domova...

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 06:17
- Nahlásit

Janinkaprcek
Vítej.
Mám 16ti měsíčního kluka,5ti měsíční holku,3 měsíčního psa a na cestě ještě jeden pes - ten se má narodit dnes (asi to ale mamina nestíhá)... Máš můj obdiv.
A do toho mám ještě chlapa... Ten bude na péči asi nejnáročnější, že?
Jsem tedy netušila, že potíže s ledvinami mají i bernardýni.

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 06:22
- Nahlásit

worick
Tady je odkaz, jestli chcete mrknout http://www.cittadella.cz/europarc/index.php?p=inde x&site=NPR_certoryje_cz Dík za odkaz, jsme tam taky.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 06:32
- Nahlásit

Evey
čeče,stránka mi nejde otevřít.Asi nemám správný klíče.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 06:35
- Nahlásit

Janinkaprcek
Drakopes:A kdy budete zase objednávat?

objednávala jsem včera, přivezou to někdy v týdnu, pak zase až za takových 6-8 týdnů
Ale pokud je to potřeba, myslím, že by objednávka šla ještě spojit (doplnit) - když tak mi písni na volného nebo na seznam nebo na centrum ... )

Tá ta
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 06:42
- Nahlásit

Evey
Ten bude na péči asi nejnáročnější, že? ???

Já myslím,že je to kus od kusu.Znám taky všelijaký exempláře,ale musím pozvednout chlapskou vlajku a zastat se nás.
Stačí dostat najíst a sem tam pochválit a šlapem jak hodinky...(né od ťongů)

Jak línáte?To je chlupů co vyčešem.

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 06:43 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Tá ta
URL
Teď už by to mělo jít.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:25
- Nahlásit

Evey
Dík za odkaz, jsme tam taky. - jsme tam taky, jsme tam taky, no jo, ale kde?? Copak vím, který odkaz jste vy....?
Tá ta
Jak línáte?To je chlupů co vyčešem - my ještě nelínáme..

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:32 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Copak vím, který odkaz jste vy....? Tady URL

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:04
- Nahlásit

Evey:Ano,chlap je klasicky nejnáročnější..) Všechno se dá zvládnout!!!!!I když je to náročné,ale jde to...))

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:43
- Nahlásit

Drakopes:Nemám mail ani na centrum,ani na seznam,ani na volný...:-/ Ale pokud by to šlo,tak je prosím objednejte..Je to RC Giant Puppy..Ne Junior,ten je od 8 měsíců...)Ten mi totiž objednal ted pán ve zveráku,tak jsem mu ho tam nechala... (http://www.allpet.cz/p664-royal-canin-dog-giant-p uppy-15-kg/) Napište mi ten mail,domluvíme se s penězma..Klído vám je dovezu dneska..

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:16 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Zrovna včera jsem se pustila do vyčesávání Barneyho a ono nic! Žádné chuchvalce zatím nelítají. Tak doufám, že nás to potká na tu klubovou výstavu na začátku května. To bude paráda

Kessie
Ten článek ,,Jak jsi mohl´´ jsem už taky kdysi četla. A krokodýlím slzám se asi u tohoto vyhnout nedá. Znova ho číst radši ani nebudu, i když si ho už moc nepamatuju.

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:38 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Michall
Tá ta

Ano,chlap je klasicky nejnáročnější..
To je děsný, co?

Evey
jsme tam taky.
Za starého režimu se pořádal "Výstup mládeže na Kralický Sněžník". V pátek byl kulturní program a ti, co nepili, šli v sobotu na Sněžník. To bylo v álejích nablito.

Tá ta
Jak línáte?To je chlupů co vyčešem
Sally líná při hárání, tak ta už chodí v lehkém letním kožichu. Neli zatím nepustila ani chlup.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:37
- Nahlásit

worick
protože první zabije mně a pak tebe
V pohodě, procházka byla doma hlášená, takže zabití nehrozí

Tá ta
U nás zatím nic, ještě se ho chlupy drží zuby nehty, asi čeká, že ještě něco přijde, tady u nás v podhůří Ale přijde mi, že mu nějak hnědne podsada, takže možná přípravný proces už nastal...

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:38
- Nahlásit

Tá ta
Strejda
Kessie je těsně po hárání - konečně i u nás už konec, ale zatím nosíme zimní kožich a nikde ani chlup... právě už jsem Kessie včera domlouvala, že to přijde z čistajasna přímo do léta a pak jí bude zbytečně vedro, jestli by už nechtěla vytáhnout jarní šatník!

MartinaBarney
Já jsem si ten článek pak četla ještě jednou a rozbrečela jsem se znova... jsem velkej cíťa sama o sobě... ale pravda je, že každýmu, kdo si pořídí pejsu, ho teď budu dávat číst... protože když uvidím nebo uslyším, že zase nějaký pejsek byl vyhozen a nikdo se o něho nehlásí, tak jsem teda naštvaná, že si někdo psa pořídí a za dva nebo tři měsíce se ho chce zbavit, jak to, že si předem nespočítali, že na ty granule nebudou mít? a jak to, že nevěděli předem, že nebudou mít čas se mu věnovat... já to vůbec nechápu... proč si ho teda pořizují? aby mu ublížili? (samozřejmě neberu situace, kdy to člověk neovlivní) - to mě vždycky nadzvedne, teda...

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:22
- Nahlásit

Já jsem si ten článek pak četla ještě jednou a rozbrečela jsem se znova... jsem velkej cíťa sama o sobě... ale pravda je, že každýmu, kdo si pořídí pejsu, ho teď budu dávat číst... protože když uvidím nebo uslyším, že zase nějaký pejsek byl vyhozen a nikdo se o něho nehlásí, tak jsem teda naštvaná, že si někdo psa pořídí a za dva nebo tři měsíce se ho chce zbavit, jak to, že si předem nespočítali, že na ty granule nebudou mít? a jak to, že nevěděli předem, že nebudou mít čas se mu věnovat... já to vůbec nechápu... proč si ho teda pořizují? aby mu ublížili? (samozřejmě neberu situace, kdy to člověk neovlivní) - to mě vždycky nadzvedne, teda...

Když sem někdo dá odkaz, tak nejdřív čekám na reakce ostatních, protože nechci číst negativní zprávy. Tento článek jsem taky nečetl a číst nebudu, už toho vím dost. Jsem nakrknutej s vámi.

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

Strejda
Za starého režimu se pořádal "Výstup mládeže na Kralický Sněžník". V pátek byl kulturní program a ti, co nepili, šli v sobotu na Sněžník. To bylo v álejích nablito. A šel tam vůbec někdo?

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

Evey
A šel tam vůbec někdo?
Předseda a tajemník OV SSM.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:49
- Nahlásit

Janinkaprcek
Jééé teď jsem zjistila, že tu chovku, ze které máte Ailinku, má sestřenice toho mého kamaráda z fotek, co ho Worick zaměnila za mýho Toma Svět je malej

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:14
- Nahlásit

Janinkaprcek

mail je jednoduchý - stačí drakopes@ a přidat cokoliv, třeba volný.cz nebo atlas.cz nebo centrum nebo .....

objednáno ...

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:21
- Nahlásit

Strejda
On to byl takový příběh, napsaný člověkem, ale očima fenky, kterou si pán pořídil... zpočátku měl jen ji, pak přibylo práce, tak měl času míň, pak si našel ženu, ta nebyla "pejskařka", pořídili si děti a na hafinku nebyl vůbec čas... nakonec se odstěhovali do jiného města za prací - do bytu, kde pejsci nesměli být... atd...
ještě večer, jak jsem to dočetla, jsem se šla za Kessičkou pomazlit, dala jsem jí pár piškotků a říkala jsem jí, že jí mám úúúúplně hrozně moc ráda!!! Ona prostě patří k nám... A bez ní nejedeme nikam na dobu delší než je odpolední návštěva...

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:33
- Nahlásit

Kessie
On to byl takový příběh .. a jak ten příběh končí?

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:35
- Nahlásit

Kessie
A bez ní nejedeme nikam na dobu delší než je odpolední návštěva...
My jedeme i na delší dobu. Ale nebydlíme sami a když nejsme doma, psi nejsou opuuštěni. Když přijede snacha z práce, tak jde nejdřív podrbat psy a potom domů.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 14:35
- Nahlásit

Tak jsem se dozvěděla, že moje babička už má doma dneska štěně, přitom mu teď ve středu bude teprve 5 týdnů!!!!! Zase se musím rozčílit!

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 14:43
- Nahlásit

MartinaBarney
Zase se musím rozčílit! Nerozčiluj se, rupne ti cévka a co pak... Stejně s tím nic nenaděláš.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání