Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 06:45
- Nahlásit

Dines
no paráda!!! gratulace veliká... žádáme si nějaké foto nebo video!!! ))

Evey
teda... to je hafíků...ale teda krmení takovým zvláštním stylem...přitom se pořád mluví o nějaké hierarchii... myslím, že naši mazlíci jsou na tom teda mnohem líp...

já se přiznám, že bych tam nedokázala jít. Nedokážu jít do útulku
... já jsem tam byla jednou... loni před Vánocema...tedy 2009 s hromadou žrádla, který jsme někde vyhráli... bylo to poprvé a naposledy, ty pohledy těch hafíků bych už znova neunesla... odcházela jsem ubrečená a teď teda posílám nějaký peníze, dokud na to mám ... hrdinka v tomto nejsem...

Michall
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 07:15
- Nahlásit

Dines
gratuluji a pevné zdraví celé rodince

Bára hárá

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 07:30
- Nahlásit

Dines
Gratulace !

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 08:04
- Nahlásit

Strejda
Hon na lišku? - to mne napadlo jako první...ale nezakázali ho už? No jo, vlastně, oni tvrdili, že hony dělat budou pořád, jen ta liška, že bude imaginární...
Michall
Bára hárá - tak už je to tady, už máte velkou ženskou A po vsi začne tanec

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 08:45
- Nahlásit

Tak jsem se konečně doplácala s těma mýma slavnýma webovkama, takže pokud budete mít zájem, můžete se podívat na tomto odkazu URL

Zeptám se tu i Vás na jiném tématu mi nikdo neodpověděl. Pokud někdo z Vás přidává Roboran, jaký je rozdíl mezi tím, kterého je např. 150g za 350,- a je balen v dóze a mezi tím druhým, který je balen v sáčku a jeho 500g za asi 60,-. Nevíte někdo? Nevím, který mám koupit.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 09:01
- Nahlásit

MartinaBarney
Já jsem právě u Roboranu nenašla nikde přesné složení, ani u toho levného, ani u toho dražšího. Univit to nemá ani na stránkách.
Já jsem tudíž zvolila Nutrimix pro psy od Biofaktorů. V pdf odkazu ho najdeš na straně 47. URL

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 09:04
- Nahlásit

worick
to mne napadlo jako první...ale nezakázali ho už? No jo, vlastně, oni tvrdili, že hony dělat budou pořád, jen ta liška, že bude imaginární...
Měl jsem na mysli hon na lišku v Anglii. Chlapíci na koni, smečka psů, atd. To se u nás nedělá. Tedy dělají to pouze radioamatéři a nemají psy, ale příjímače a liška je vysílač a radioamatéři běhají po svých.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 09:15
- Nahlásit

Michall
Bára hárá
Mám z toho škodolibou radost.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 09:42
- Nahlásit

Evey
Já jsem tudíž zvolila Nutrimix pro psy od Biofaktorů
Díky za odkaz, kouknu na to.
Složení Roboranu v dóze jsem našla na spokojenympsu.

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:18
- Nahlásit

MartinaBarney
krásný stránky!!! veliká pochvala a muselo to teda dát spoustu práce!

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:29
- Nahlásit

Michall
Jujda...tak už je to tady... to do měsíce můžeme čekat taky!!! Mám z toho trochu strach... ach jo, toto letí... teď jsme si Kess dovezli jako maličkou chlupatou kuličku a ona už je skoro dospělá...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:38
- Nahlásit

MartinaBarney
Máš hezký stránky a Bárnika.Jak si ho navlíkla do trička...Chválím.
Ta rubrika s Cindy je smutná.Neměl jsem to otvírat.
Strejda
Že to příjde to jsme věděli,ale stejně nás to zaskočilo.
Zastihla nás v nedbalkách.Nevíme jak to bude probíhat a jaký ji zvolit režim.Jinak je veselá,lítá a jako by nic.
A kupodivu ani není podrážděná.

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:46 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Tá ta
Ta rubrika s Cindy je smutná.Neměl jsem to otvírat. - to souhlasím... hned jsem začala počítat, ale zase mě u toho napadlo, že čas hrozně rychle letí a měla bych být s Kess ještě víc než jsem teď. Někdy uklízím a je s ní jen manžel... tak si budu muset přeskládat priority...

Že to příjde to jsme věděli,ale stejně nás to zaskočilo - rozumím... jestli můžu poprosit o občasné info o průběhu... nás to čeká poprvé, ještě jsme fenku neměli (já vlastně žádného pejska a Honzík jen pejsky)

Kupodivu ani není podrážděná -

LuckaM
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:49
- Nahlásit

MartinaBarney
Marti, krásný stránky, moc chválím! Hned jsem je musela celý prolustrovat

Dines
Gratuluji k nadílce a už se moc těším na fotodokumentaci!

Michall
Téda, tak už je to tady! Přeju pevné nervy a podrobně nás informuj

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:52
- Nahlásit

Tá ta
Nevíme jak to bude probíhat a jaký ji zvolit režim Probíhat to u ní bude v klidu, obzvlášť při prvním hárání, horší to bude s okolními psy. Režim tvrdý - hlídat, hlídat, hlídat - 3, raději 4 týdny. Nenechávat o samotě. Nepodceňovat psí chtíč.
Jinak je veselá,lítá a jako by nic.
A kupodivu ani není podrážděná.
Není přece nemocná. jen hárá

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:13
- Nahlásit

Kessie
Tá ta
LuckaM
Jsem ráda, že se Vám stránky líbí.

muselo to teda dát spoustu práce!
Práce to ani moc právě nedalo. Právě, že přes tu službu, přes kterou jsem to tvořila, to šlo jako po másle.

Nenechávat o samotě. Nepodceňovat psí chtíč.
Svatá pravda. My jsme to bohužel jednou u Cindy podcenili, nechali ji chvilku proběhnout na zahradě. Šup, malý ratlík se protáhl mezi tyčemi plotu. Takže Cinduš pak musela na přerušení těhotenství.

Kupodivu ani není podrážděná
To se fakt povedlo

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:31
- Nahlásit

Strejda
Měl jsem na mysli hon na lišku v Anglii. Chlapíci na koni, smečka psů, atd. - vždyť já taky Je to pár let, co kolem toho bylo ,,haló" a myslím, že nakonec to zakázali...Doufám...

Já vím, že to tak většina z vás dělá, že přidáváte nějaké potravinové doplňky, i když krmíte masem. Já sama to nedělám a ani s tím nesouhlasím (ne, že to děláte, ale s tou filozofií )
Když všichni tvrdí, jak je správné a přirozené krmit masem (a taky si to myslím) pak nechápu, proč bych k tomu měla ještě něco doplňovat? To můžu tedy krmit jenom granulema - tam je nacpáno snad lautr všechno Sama umělé doplňky stravy neberu. Kecám beru...brutnákový olej a někdy rakytníkový olej (ale ty jsou přírodní) ale jo, beru ho navíc. Klukům přidávám lososový, protože ryby mi do huby nevemou tak kvůli omega kyselinám.
Teďka kluci začali jíst víc to maso, tři dny dokonce s trochou rýže a zeleniny Vetamix volali, že přijde až ve středu. Jsem zvědavá, jestli s tím nakonec nebudu krmit čokly z celé vesnice, jestli to ty naše mlsné huby nebudou chtít
Ráno, když jsme byli u zadní branky, jsem viděla blba jak jede na kole a běží s ním Bobina. Očividně už po štěňatech. Magor - jestli jel k doktorce, tak to musí běžet tři kilometry tam a tři zpátky. Je pravda, že ji nenutí, jenže ona je chudinka vděčná i za páníčka blba. I kdyby ji to mělo zabít

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
Evey
A kupodivu ani není podrážděná. Není přece nemocná. jen hárá - zkušenosti z manželství

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:40
- Nahlásit

worick
Nekrmím syrovým masem, já vařím. Nutrimixu dávám třetinové množství co doporučuje výrobce, spíš jen tak pro klid duše.
Vetamix volali, že přijde až ve středu. Co jsi všechno objednala?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:51
- Nahlásit

worick
woricku nezlob!
Přeci i muži mají své dny...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:17
- Nahlásit

Tá ta
woricku nezlob!
Přeci i muži mají své dny...
- jo, jo ty ale nejsou závislé na hormonálním cyklu, ale spíš na chuti chlastat
Evey
spíš jen tak pro klid duše. - jasně, tohle znám. Taky občas začnu přemýšlet, jestli něčeho nemají třeba málo a něco nepřidávat....pak to ale radši zamítnu. A až se vyskytne nějaký zdravotní problém, tak si to možná budu vyčítat. Nevím, jestli jsem se tu už ptala: má některý z vašich berňuch klidový třes nohou. Nemyslím, když spí, to mnohdy ,,běhá", ale když jen tak leží, někdy i stojí? Jsem z toho jelen, proč to mají aši psi. Tedy Berry a Alfík. Každý úplně jiný pes, žije jinde, jinak krmený, už i jiné páníčky....
Co jsem objednala? To si tak určo vzpomenu Oni mi nezaslali potvrzenou objednávku na maila Nějaké ty hovězí kousky, pak míchané s kuřecím, vepřové-to mají jenom hrubomleté, tak to budu s něčím míchat - třeba s kuře mleté celé. Jedny vemena na zkoušku, jednoho lososa na zkoušku a jednu slinivku pro Worička. Žebra hovězí taky jenom jedna, protože mám obavu, že jsou moc tvrdá a nebudou je chtít. Škoda, že nemají vepřová. Sice je beru tady u nás u řezníka, ale jsou taky tuším 25Kč/kg a nemívá jich dost. To je snad co si vzpomínám všechno. Brala bych ještě širší výběr, třeba krůty, nebo jehněčí...

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:28
- Nahlásit

worick
a jednu slinivku pro Worička.
Četl jsem slivovičku pro Worička.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:50
- Nahlásit

worick
Vidiš,i strejda čte slivovičkuPůvodně jsem chtěl jít večer na kousek piva,ale chci být lepší.(Dám si celé)
Třes nohou jsem naštěstí u Báry neviděl,ale někdy u mě.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:54
- Nahlásit

Strejda
a jednu slinivku pro Worička.
Četl jsem slivovičku pro Worička.
- hlavně, že jsem tu už několikrát avízovala, že u nás se nechlastá A to platí i pro čokly! Zákaz alkoholu, žádná slivovička nebude!
Zkusím tu slinivku, kdysi byla rada pro špatně trávící psy. On už tráví celkem dobře, i teď žere celkem dobře, jenom to pořád na něm není vidět. Jeho spalování bych chtěla mít....

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:00
- Nahlásit

Tak takhle to u nás vypadalo včera večer - stále držte palečky mamče, má trošku problémy s nožkama

worick
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:34
- Nahlásit

Dines
stále držte palečky mamče, má trošku problémy s nožkama - chudinka malá snad se to vrátí do normálu, potřebuje oddech. Co na ty nožky vet, nebo zkušení chovatelé...je to normální, u morčat se to stává?

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:38
- Nahlásit

worick
Dostala včeličku vápníku a nějakýho sajrajtu na zpevnění vazů...

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:46
- Nahlásit

worick
hlavně, že jsem tu už několikrát avízovala, že u nás se nechlastá A to platí i pro čokly! Zákaz alkoholu, žádná slivovička nebude!
Souhlasím s Tebou, ale jen v tom, že psi chlastat nebudou.
V druhé části souhlasím s Tá ta a pivo budu pít pouze po celých půllitrech. Vyjímku bych snad udělal v Plzni, kde většinou točí 0,4 litru a v Irsku, kde se točí pinta. Co se slivovice týká, piju velkou i malou.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:48
- Nahlásit

Dines
Dostala včeličku vápníku a nějakýho sajrajtu na zpevnění vazů...
Nemáte to lehký.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:52
- Nahlásit

worick[/b
u nás se nechlastá
a není to škoda?
[b]Dines

To si všechny necháš na chov?

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání