Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:06
- Nahlásit

Evey
Ale ze svých školních let si nějak vybavuji rozdíl mezi holčičí a klučičí šatnou.

Měl jsem kolegyni, které smrděly nohy děsně. Nebyla to žádná špindíra, ale tohle bylo to strašný. Ani nevím, kde teď dělá.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:21
- Nahlásit

Strejda
A proč si vlastně myslíte, že nohy smrdí jen chlapům? Máte pro to nějaké vědecké důkazy? - tak úplně to pravda není, občas zasmrdí nohy i mně. Výrazně jsem to poznala v jedněch letních nazouvákách (taková ta nedávno módní teniska bez paty) ty nepomohly ani vyprat a smrděly a smrděly i s mýma nohama. To samé měl Tom u podobných, které ovšem nebyly noname - ale značkové Nike. Jsou už rok vyhozené na balkoně (jinde se nedaly nechat) kde se používají jen na nutné přechody. Byly vyprané taky několikrát po sobě v pračce - a vždycky po prvním obutí šílený puch. Strašně velkou roli hraje i materiál. Kluci asi mají na nohách nějak víc potních žláz, tak v tom bude ten rozdíl. Mně se totiž noha prakticky nepotí, běžně ji mám studenou jak žába i v ponožkách.

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:25
- Nahlásit

Strejda
Měl jsem kolegyni, které smrděly nohy děsně. Nebyla to žádná špindíra, ale tohle bylo to strašný. Ani nevím, kde teď dělá. ... chápu. Moje kolegyně je zase strašně teplomilná a používá těžké parfémy. Je mi vedro a dusím se.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:31
- Nahlásit

Strejda
Měl jsem kolegyni, které smrděly nohy děsně. Nebyla to žádná špindíra, ale tohle bylo to strašný - strašné a trapné, pro dotyčného i pro okolí. Zažila jsem to právě s těma nazouvákama, když jsem si sedla v restauraci a normálně jsem ten puch cítila Já mám extrémně dobrý čich, ale říká se, že člověk svůj smrad ani nevnímá - tak to musela být tragedie Já jsem vůbec nevěděla, co tam mám s těma nohama dělat, tak trapně jsem se snad v životě necítila A letěly... Možná měla kolegyně fakt jenom blbé boty (a je ti líto, je zánovní vyhodit )

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:34
- Nahlásit

worick
Strašně velkou roli hraje i materiál. Kluci asi mají na nohách nějak víc potních žláz, tak v tom bude ten rozdíl.
Spíš se uplatní ten materiál než samo pocení. Když materiál potlačuje bakterie, které "zasmradí pot", tak je to lepší, než když se musí používat přípravky typu Antipo. Ale to jsme trochu daleko od psích nohou.

A když v práci někdo smrdí, tak to je naprd.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:35
- Nahlásit

worick
Možná měla kolegyně fakt jenom blbé boty (a je ti líto, je zánovní vyhodit )
Měla ortopedické korkové pantofle. Fasovali jsme je.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:36
- Nahlásit

Evey
a používá těžké parfémy. Je mi vedro a dusím se. - já jsem si koupila už několikerý (v e-shopu ) antiperspirant a nevím proč, všechny voní (smrdí) podobně! Někomu tohle možná voní, ale já když se s tím nastříkám, tak si nejsem jistá, jestli bych radši necítila ten svůj pot Ježí se mi z toho smradu chlupy. Taková levná vůně z drogerky (a to jsem si ho koupila jako bio od Shiseido )

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:42
- Nahlásit

worick
Taková levná vůně z drogerky (a to jsem si ho koupila jako bio od Shiseido Kdysi nám došly na firmu vzorky BIO parfémů Florascent, to byl puch... Takže přes Internet kupuji jen vůně, které si někde předtím odzkouším.

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:15
- Nahlásit

Na klubových stránkách už je upoutávka na výstavu v Rožnově, mezi rozhodčími budou i cizinci - Helen Davenport-Willis (UK), Jan Herngren (SWE), tak jsem moc zvědavá jak budou posuzovat.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:11
- Nahlásit

Evey
Na klubových stránkách už je upoutávka na výstavu v Rožnově, mezi rozhodčími budou i cizinci - Helen Davenport-Willis (UK), Jan Herngren (SWE), tak jsem moc zvědavá jak budou posuzovat.
Psala mi majitelka od Barneyho ,,skoro´´ ségry, že prý posuzování bude hodně brutální. Něco jako v Brně - tedy velmi přísné.
A jestli se prý chystáme přihlásit.
Tak jsem napsala, že v plánu to mám a jako začátečníkovi je pro mě přísné posuzování vedlejší, hlavně když vše zvládnem bez ostudy.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:17
- Nahlásit

Evey
Takže přes Internet kupuji jen vůně, které si někde předtím odzkouším - to já taky, tohle nebylo přehnaně drahé a vzala jsem to jen mimoděk ke krémům, které objednávám (a mimochodem jsem se koukla a není to Shiseido, ale Bourjois - či jak se to píše skleróza )

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:26
- Nahlásit

worick
Evey
Takže přes Internet kupuji jen ...
Vy nemáte svoji Navoň bábu?

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:28
- Nahlásit

MartinaBarney
Psala mi majitelka od Barneyho ,,skoro´´ ségry, že prý posuzování bude hodně brutální. Něco jako v Brně - tedy velmi přísné. A jak může vědět kdo je bude posuzovat?
hlavně když vše zvládnem bez ostudy a bude u toho sranda a parta dobrých lidí... Posudek je pro mě vedlejší.

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:31
- Nahlásit

Strejda
Vy nemáte svoji Navoň bábu? Já ne. Nedůvěřuji tomu. Moje máma je v tomto nepoučitelná, kupuje si podobné produkty a pak si stěžuje, že se po tom zase olezla.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:33
- Nahlásit

Evey
A jak může vědět kdo je bude posuzovat?
Já myslím, že to brala spíš tak obecně, když se podívala na to složení těch rozhodčích.

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:42
- Nahlásit

MartinaBarney
Já myslím, že to brala spíš tak obecně, když se podívala na to složení těch rozhodčích. Tak toho bych se nebála... Cizinci budou stejně nejspíš posuzovat veterány, šampiony, pracanty... Do jaké třídy se budeš hlásit?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:50
- Nahlásit

Evey
Cizinci budou stejně nejspíš posuzovat veterány, šampiony, pracanty
A tak to je super. Aspon nebudu nervní z toho, že rozhodčímu třeba nebudu rozumnět.
Do jaké třídy se budeš hlásit?

My se vlezem ještě do mezitřídy, takže tam. Kam vy?

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:56
- Nahlásit

MartinaBarney
A tak to je super. Aspon nebudu nervní z toho, že rozhodčímu třeba nebudu rozumnět. Jako předpokládám, že zapisovatelé v kruhu budou vládnout patřičným jazykem, když to budou muset přepsat....
My se vlezem ještě do mezitřídy, takže tam. Kolik bude mít v květnu měsíců?
Kam vy? My se předpokládám vystavovat nebudeme, jedeme se jen kouknout a za známými.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

Evey
Kolik bude mít v květnu měsíců?
3. května bude mít 23. měsíců. Už! Letí to nějak rychle sakryš.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:05
- Nahlásit

Strejda
Vy nemáte svoji Navoň bábu? - já vůbec netušila, co tím myslíš Až po odpovědi Evey mi to cvaknulo Nééé, já to nekupovala nikdy, mamka občas od nějaké takové kolegyně z práce přinesla katalog, že si má něco objednat, na což jsem jí řekla, ať se na to vyprdne a kupuje jen věci, co si vyzkouší, jelikož se taky po všem osype - tak nejlíp z lékárny...
Od 20let si kupuju jen značkové parfémy (a to i ke psům ) A i tak mi vždycky výběr trvá měsíce a párkrát se i ,,mistr tesař utnul" - takže jsem po zakoupení zjistila, že mi zase až tak nevoní... Je to děsná alchymie, skloubit: to co mi voní, to co mi voní na mě, to co na mě voní Tomovi - pak zase na mě nevoní mamce....

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:06
- Nahlásit

MartinaBarney
3. května bude mít 23. měsíců. Už! Letí to nějak rychle sakryš. Aha, tak to se do mladých už opravdu nevejde.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:08
- Nahlásit

Přátele zdravím vás.Zjišťuji,že nemám co psát.Jsem stále v práci a tak na Báru nemám bohužel čas.Ještě že se ji věnuje Míša.Taky mi to Bára vrací.Naučila se rozebrat solární lampičky a každé ráno si dávám rozborku sborku.Evidentně ji to baví.Mě už tedy ne a proto dneska dostala vynadáno.Nejhorší je,že je ohlodává a občas nemůžu chybějící díl najít.Včera třeba LEDku.Musím se podívat večer po zahradě,jestli tam nebude svítit ho..no. Takže lampičky půjdou asi postupně do popelnice.
Na ty nazouváky jsem si taky vzpomněl.Asi před 6 lety jsme se vraceli z Pelješace domů a čekala mě noční jizda v nazouvákách.U Stonu jsem podlehl tlaku rodiny a jel radši bos.
Ale to je materiálem bot.V jiných je to v poho.
Čestný pionýrský.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:14
- Nahlásit

worick
Vy nemáte svoji Navoň bábu? - já vůbec netušila, co tím myslíš
Promiň, chtěl jsem samozřejmě napsat Avon lady. Nějak mně to uteklo.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:29
- Nahlásit

Tá ta
Naučila se rozebrat solární lampičky
Měli jsme jednu na zkoušku a nevydržela. Postupně jsem vyměnil všechny spojky a rozprašovače na hadicích za mosazné, všechno uklidil, ale nikdy nejsem dost opatrný. Vždycky něco najdou. Ještě než se kvůli Saliině nemoci přestěhovali domů, tak Neli chodila po zahradě s plechovým hrnkem, který mám jako odměrku na granule. Doma se ovšem chovají vzorně.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:31
- Nahlásit

MartinaBarney
3. května bude mít 23. měsíců. Už! Letí to nějak rychle sakryš. - hozně rychle tímto jsi mi připomněla: včera jsme koukali na Slovákách na ,,Dům u jezera" (Sandra Bullock a Keeanu Rives) a byl tam i pes. Film takový celkem smutný a když už to na konci vypadalo na tragedii...skončilo to happyendem což nám oběma ovšem vehnalo slzičky do očí. A Tom pak zničehonic:,,hele, mě to nějak nejde spočítat, kolik mají ti naši kluci roků?"....tři ...,,Fakt tři?! Doprčic, to nějak hrozně letí, já si říkal, že to není možné, že třeba teprve dva....teprve měli plínky" ... Nevyslovil to radši nahlas, protože Tom zásadně o smrti nemluví, nikdy, on se strašně bojí jenom pomyslet...., ale viděla jsem to zoufalství v očích, jak počítá, kolik s náma ještě budou...
Vidíš Strejdo a pak že: nepišme sem blbosti a bavme se jenom o čem máme, tedy o psech - tady to máš

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:32
- Nahlásit

vy nevíte, že v pondělí mám od dvou šikuly, takže šílený poklus a vy se takhle rozepíšete ... zase nestíhám ... )

worick
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
Ještě, že někdo s veselejší story:...a každé ráno si dávám rozborku sborku -
...občas nemůžu chybějící díl najít.Včera třeba LEDku.Musím se podívat večer po zahradě,jestli tam nebude svítit ho..no -
U nás se v zahradě ničí opravdu minimálně, krom okousaných keřů si teďka na nic jiného nevzpomenu - postřikovače, hadice - to nikdy. Jednou ta výměná umělohmotná násada na sázecí lopatce - ale to byli ještě štěníci. Dokonce můžu za dveřma přes noc nechat i koš z odpadem na kompostér a je nedotknutý (bývá tam pečivo i nějaké kosti nebo plesnivé sýry, ale já to shora přikryju novinama )
Lampičky máme jednoduché nerezové hranoly - tak to je neláká. Ale hodně lidí, co má umělohmotné solární mi to už říkalo - že jim to pes všechno sežral

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:43
- Nahlásit

worick
Nevyslovil to radši nahlas, protože Tom zásadně o smrti nemluví, nikdy, on se strašně bojí jenom pomyslet....
Ani nevíš, jak mu rozumím.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:46
- Nahlásit

worick
U nás se v zahradě ničí opravdu minimálně
Myslím, že holky vzaly zahradu za svou a chovají se tam jak pubescent, když zdobí svůj pokoj. Určitě se jim to libí po jejich. Nebude to tím, že by se nudily, protože to by musely zdemolovat byt.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 14:01
- Nahlásit

Drakopes
že v pondělí mám od dvou šikuly - co to je ,,šikuly"?? Já znám jenom ten pořad odpoledne pro děcka - Šikulové - jak se tam učí vyrábět všelijaké blbinky

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání