| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 10:51
- Nahlásit
worick
V BIO drogeriích (třeba i DM) se prodávají různé bio deodoranty, tak by snad nevadilo, kdyby jsi jim je trošku přestříknul
Radši to vydržíme.
Dines
Asi jim k nim moc čucháš
Tak to zase ne, protože k princeznám se nečuchá. Když byly převážně venku a domů chodily jen na návštěvu, tak mi to nevadilo. Teď jsou doma a ven se chodí jen vyvenčit. No, "je to síla, soudružko".
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 11:07
- Nahlásit
Strejda
Tak to zase ne, protože k princeznám se nečuchá. Když byly převážně venku a domů chodily jen na návštěvu, tak mi to nevadilo. Teď jsou doma a ven se chodí jen vyvenčit. No, "je to síla, soudružko".
A nepomohlo by jim ty nožky čas od času oholit? Teda myslím zespoda a mezi prstama - jako u pudlíků
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 11:11
- Nahlásit
Dines
A nepomohlo by jim ty nožky čas od času oholit? Teda myslím zespoda a mezi prstama
Už se to tady probíralo. Asi by to pomohlo a nedělaly by se tam ledové kuličky. Zase se má ochladit. Tak já to zkusím.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:25
- Nahlásit
Strejda
A nepomohlo by jim ty nožky čas od času oholit? Teda myslím zespoda a mezi prstama
Už se to tady probíralo. Asi by to pomohlo a nedělaly by se tam ledové kuličky. Zase se má ochladit. Tak já to zkusím. - jo, vem si plynovou masku a stříhej Pak přijď s výsledkem
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 16:02
- Nahlásit
Dlouho se u nás nice nedělo... A to mělo následek.
Dnes jsme šli na dlouhou procházku a když jsme šli utahaný zpět tak si říkám přistavíme u rybníka je žíznivá... jenže je to rybník a bylo to přimrzlé jen lehce tak 0,5 cm. Ale Bára to nevzdala rozešla se po ledě. Ušla asi metr.... Doplavala zpět a my jsme utíkali domů sušit.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:17
- Nahlásit
Michall
Ušla asi metr.... Doplavala zpět a my jsme utíkali domů sušit.
Snad moc neprochladla.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:45
- Nahlásit
naštěstí rychle přišla na to že se zpátky nevyškrábe tak plavala ke břehu byla tam tak 10 vteřin. tak snad moc ne
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 11:16 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Mi jebne
Těhule vypadá, že má vyhozenou kyčel
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 15:18
- Nahlásit
Dines
chudinka ...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 15:19
- Nahlásit
Drakopes
Tak změna - ještě jí vyhozenou nemá - ale co není,může být Už aby je vyprdla, než jí fakt ublíží, ty malý vetřelci
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 15:24
- Nahlásit
Nenápadně nebo provokovat ?
Dopoledne jsem v kuchyni přesypávala pytel granulí do zásobníku. Alfréd ležel v předsíni, viděl na mě, ale nějaké granule ho přeci nezvednou. Níloušek přišel zvědavě obhlížet a dostal jednu granuli. Vzal ji do tlamy, obešel s ní celou kuchyň, pak vyšel do předsíně, obešel Alfréda a složil se mu za zády a teprve pak začal hlasitě žvýkat tu granuli ....
Asi za hodinku, dvě, jsem v obyváku žehlila prádlo. Pustila jsem si k tomu relaxační hudbu s Panovou flétnou, to Alfréd rád, tak si vlezl na gauč a relaxoval. Přišel Níloušek a zjistil, že na opačném konci místnosti od Alfína je jejich interaktivní kostka s mlskami uvnitř. Lehl si zády do místnosti, pomalinku vylovil suchar a nesmírně opatrně a potichounku ho chroustal ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 15:40
- Nahlásit
Dines
teda ta tvoje těhule si "užívá" netušila jsem, že pro ně může být těhu takový nebezpečí ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 15:46
- Nahlásit
Dines
nějak se vám to vleče
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 15:58
- Nahlásit
Dines
Mi jebne
Těhule vypadá, že má vyhozenou kyčel - hrůůůůza, já to říkala
Tak změna - ještě jí vyhozenou nemá - ale co není,může být - uf, chuděrka malá
Už aby je vyprdla, než jí fakt ublíží, ty malý vetřelci -
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:02
- Nahlásit
Michall
jenže je to rybník a bylo to přimrzlé jen lehce tak 0,5 cm. Ale Bára to nevzdala rozešla se po ledě. Ušla asi metr.... Doplavala zpět a my jsme utíkali domů sušit. - snad to bude dobré?
U nás teď po ledě chodí provokativně jen Leon, šťastný, že ten ,,Průša" Berryn za ním nemůže
Kluci se to neodvažují ani rozšlápnout při kraji, aby se napili
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:03
- Nahlásit
Drakopes
Nenápadně nebo provokovat ? -
u nás momentálně vše při starém, klid a pohodička. Kluci už se zase spolu muconí a hrajou
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 20:12
- Nahlásit
worick
vypadá to že je v pohodě. No právě jak byla udýchaná z procházky tak jsem se jí to rozhodl u kraje prošlápnout a ona se rovnou rozeběhla. sem nějak nedomyslel no.... Když byl totiž led pevný tak na něj nechtěla a teď by se promenádovala. myslím že z vody a chození po ledu je na vždy vyléčená.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 20:14
- Nahlásit
...klid a pohodička.
u Vás to dlouho nevydrží
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 00:20
- Nahlásit
Michall
u Vás to dlouho nevydrží - taktéž mám obavu
Dneska prochajda po vsi - zase vzorní Woriček 2x puštěn u plotů z vodítka, bez problémů se vrátil a to aniž bych musela ječet
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 06:27
- Nahlásit
worick
bez problémů se vrátil
to znám - ukolébání naší ostražitosti a pak o to s větší silou udeří
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 06:45
- Nahlásit
No nevím tedy co dělají ty žáby u Prostějova... Obávám se, že právě zmrzly. U nás je snad -10. Jaro v nedohlednu.
Strejda
Nepřekvapil mě pitomý zákon, protože jsem od těch zkorumpovaných autistů v parlamentu nikdy nic lepšího nečekal. Sem se po ránu pobavila.
Se vším jste mi tady dobře poradili (kromě vývaru z vepřových nožek, na to jsem si musel přijít sám), tak mě napište, co dělám špatně, že holkám smrdí nohy. Neměl bych jim je třeba koupat v heřmánku neb tak něco? To je mi záhadou...A můžeš ten odér nějak popsat?
A co Salinka, už je OK?
worick
..Já si něco tak hnusného totiž u sebe neumím představit ani v nejhorším snu u mně je to rovno uříznutí ruky na cirkule.... Asi je to i tím, že si nedovedu ani představit, že bych se na mimino těšila. Když se na něj mamča těší, tak nad tím zbytkem asi moc (radši) ani neuvažuje - že to prostě nějak bude a pak už jen paráda Nikdy neříkej nikdy. Moje bývalá kolegyně (taky měli doma BSP) to měla úplně stejně jako ty, cestou do práce jsme si notovaly, jakože nám nic netiká atd... u ní to bylo ještě umocněné panickou hrůzou z bolesti, krve... (a to byla zdravotní sestrou ). Vdala se, ale říkala, že dítě nikdy mít nebude. No a je jí 36 let a má ho. Psala mi, že neví jak se jí to stalo, prostě se jednoho dne probudila a chtěla ho... A pak se zase celou dobu těhotenství strachovala, že ten porod nepřežije, že jí prostě musí rovnou udělat císaře... no a šlo to přirozeně. Podle mě tě ty těhotenské hormony tak oblbnou...
A naše mamka:,,on chce pohladit, pohlaď ho!" Nóó, to určitě, ode mně chce určitě dítě pohladit, to sotva....jsem si myslela...Nepohladila jsem ho, protože já prostě tu potřebu nemám, absolutně, prostě tam nic nemám, v tomto směru čistý hardisk. Za mě teď rodí všichni kolem, kamarádky se baví tím, že se mi snaží spát mimina do ruky a vidí jak jsem s nimi naprosto bezradná. Asi si myslí, že se ve mně snad probudí nějaké mateřské pudy či co...
A furt mi posílají podobná videa: URL
zapomněli mi nainstalovat ťuťuťu ňuňuňu manuál k dětem
To mě taky. Nejsi v tom sama. Naopak mi přidali něco navíc ve vztahu k zvířatům a přírodě.
Dines, Janiii
To je dramatické, tak už?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 06:48
- Nahlásit
Drakopes
ukolébání naší ostražitosti a pak o to s větší silou udeří
Asi jsou nějak centrálně organizovaní a systematicky cvičeni. Naše děvenky používají stejnou taktiku. Nenápadně zjistím, jestli neznají Dr. Engela.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 06:53
- Nahlásit
Zpráva o zdravotním stavu
Sally má ATB do zítra. Neli už ji prohlásila za zdravou a vyžaduje od ní plnění všech povinností sparing partnera. Sally má ještě rýmu a nos si otírá o můj rukáv. Nevím, kdo ji to naučil.
V neděli bylo na cvičáku, kromě mazáků, dvanáct štěňat a kromě mariňáka Eddyho se nikdo nepral.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 06:58
- Nahlásit
Evey
A můžeš ten odér nějak popsat?
Kde to žiješ, že nevíš, jak smrdí nohy. Počkej, až se vrátí někdo z transportu smrti (ten zájezd autobusem do Španělska) a pochopíš.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:08
- Nahlásit
Strejda
Kde to žiješ, že nevíš, jak smrdí nohy. Aha, takže je to smrad jako když smrdí nohy chlapovi... tak to fakt neznáme. Leda, že by něco vyšlápla... ale na to si psi dávají pozor.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:47
- Nahlásit
Drakopes
ukolébání naší ostražitosti a pak o to s větší silou udeří - jo, jo a já tady budu mít hysterické výlevy....
Strejda
Asi jsou nějak centrálně organizovaní a systematicky cvičeni. Naše děvenky používají stejnou taktiku. Nenápadně zjistím, jestli neznají Dr. Engela. -
Počkej, až se vrátí někdo z transportu smrti (ten zájezd autobusem do Španělska) a pochopíš - - já tam byla před dvaceti lety - těsně po revoluci...A to ještě nikdo z Čechů netušil, že nohy nemusí smrdět...
A teď jsem si vzpoměla dělám pokus s těma svýma drahýma trekovýma ponožkama Jak se mi Tá ta smál, že je nosím v kuse a neperu - tak teď je opravu nosím 14dní/2h a neperu a opravdu ty ponožky ještě nesmrdí
Evey
Vdala se, ale říkala, že dítě nikdy mít nebude. Psala mi, že neví jak se jí to stalo, prostě se jednoho dne probudila a chtěla ho... - néé, to nepřísahám jen si to nedovedu u sebe představit. A pokud se někdy probudím s tímto pocitem, tak to už budu mít nejspíš smůlu....
Naopak mi přidali něco navíc ve vztahu k zvířatům a přírodě - hmmm, to jo, mně hodně navíc... Kolikrát si připadám jak mimozemšťan, když vidím, že si někdo před barákem uřezal krásný starý strom a udělal tam ,,hřbitovní výsadbu" - čumím a bulím a nechápu. Zrovna onehdá jsem přemýšlela, jak se za pár let (co si všichni mladí začali opravovat domy po babičkách a rodičích) změnila tvář obce Kolem hlavní silnice byly malé předzahrádky, hodně lidí je mělo ukončené u chodníku nějakým tím živým plotem, keři, ale hlavně každý tam měl velké stromy - ve větších i lípy nebo ořechy, smrk, borovice, břízy....Teď, když se člověk podívá z dáli - celou ulicí - vidí jenom planinu. Hnus fialový to je a ještě si stěžujou kudy chodí, že tam v té jejich ulici strašně protahuje, idioti A nechápu, že ani na Obci, si toho trochu nehledí - jak vesnice působí Vždyť, když ten strom ufiknou - to už se nedá ničím nahradit - to už je definitivní... Párkrát se mi stalo, že jsem se na cestách dostala do nějaké ,,krásně zelené" vesnice. To byla nádhera, jak já jim záviděla....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:56
- Nahlásit
Strejda
tak teď je opravu nosím 14dní/2h a neperu a opravdu ty ponožky ještě nesmrdí Vidíš to by mohlo být řešení pro tvoje holky...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:03
- Nahlásit
Evey
No nevím tedy co dělají ty žáby u Prostějova... Obávám se, že právě zmrzly. U nás je snad -10. Jaro v nedohlednu - já jsem včera věděla, že je tam hnusná kosa a fučí severák...Ale ne, blpka vzala jsem si jenom vestu Kdybych alespoň rukavice, to by hooodně pomohlo - takhle jsem tak strašně, ale opravdu strašně promrzla (to ten vítr) že jsem si pak doma dala teplou vodu s medem, rumem a citronem (to byla prevence proti chřipajzně, se kterou seděla u báby teta ) a jelikož na rozmrznutí to nepomáhalo, tak na to ještě grog s rumem Tolik rumu (nebyla to celkem ani malá štamprle to spíš jen na vůni a pocit Já jak tam cítím tu pálivost alkoholu, tak už to nevypiju ) jsem snad nikdy nevypila Jsem zvědavá, jstli tu chřipajznu nechytnu
No a dneska stejně jak píšeš -10st (s větrem to bude mnohem horší ) a nejvíc mně s...e, že je to bez sněhu a vymrznou mi zase některé kytky Zatracená práce
P.S. včera jsem objednala ten Vetamix, tak jsem zvědavá Za jedno - jak to bude vůbec vypadat a za druhé, jestli mi to budou žrát. Vadí mi tam, že tam nejsou posekané taky kosti. Budu k tomu stejně muset přidávat ta žebra...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:06 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Kolem hlavní silnice byly malé předzahrádky, hodně lidí je mělo ukončené u chodníku nějakým tím živým plotem, keři, ale hlavně každý tam měl velké stromy - ve větších i lípy nebo ořechy, smrk, borovice, břízy....
Tohle jsem si uvědomoval, když jsem byl na Slovensku. Tam stromy kolem domů a stavení nebyly. Tady občas někdo skácí vzrostlý strom, ale vedle většinou dorůstá jiný, tak moc neubývají. A nekácejí jen mladí. Já doma bráním několik smrků a tlak se stále stupňuje.
Evey
Vidíš to by mohlo být řešení pro tvoje holky...
Mám ty ponožky taky, ale tak extrémnímu testu, jak worick jsem je nepodrobil. A taky nevím, jestli se dělá vhodná velikost.
A proč si vlastně myslíte, že nohy smrdí jen chlapům? Máte pro to nějaké vědecké důkazy?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:41
- Nahlásit
Strejda
A proč si vlastně myslíte, že nohy smrdí jen chlapům? Máte pro to nějaké vědecké důkazy? Tak to nemám. Ale ze svých školních let si nějak vybavuji rozdíl mezi holčičí a klučičí šatnou.
|