| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 06:55
- Nahlásit
Strejda
Majitelka říkala, že má smůlu, že musí počkat až po důchodu.
Jsem opět konsternovaná. Kdyby byla vůle, tak by se přeci dalo domluvit s vetem, že platba bude provedena až po důchodu... Neříkej mi, že si poté pořídili dalšího psa.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:07
- Nahlásit
Strejda
Majitelka říkala, že má smůlu, že musí počkat až po důchodu - to jí místo toho překrování měla šetřit do prasátka na poslední injekci....
Neli je jak mravnostní policie. Do všeho kecá a musí být středem pozornosti. Dámy prominou, ale jak říkali Lasica a Satinský, je to kazimrd. - to je Woriček jak vyšitý
Když včera k němu přišla malinká jackruslová Keysinka (náhrada za Dixi ) tak ji přečichal a na závěr jí vyčistil ouško. Jakmile se přiblížila k Berrymu a ten chtěl taky čichnout - už vrčel jak motorová pila (na Berryho)
Evey
Chodila jsem tam s vodou a žrádlem. Dokonce jsem je brala i na procházku, takže jsem je vlastně kradla, tak za tohle by mě asi měli zavřít, ne? - jo policajtka se tam oháněla tím paragrafem (stejný jako za týrání) takže odnětí svobody tuším až na tři roky To už jsem měla ale vzteky takovou ,,tmu před očima" že jsem to přestala vnímat... A Tom se mi smál, že mně zavřou za všechny ty čokly, co je po cestě krmím kokinkama a začal jmenovat:,,Bobina, sousedů kavkazáci zvaní mini-maxi...."
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:10
- Nahlásit
Evey
Strejda
Neříkej mi, že si poté pořídili dalšího psa. - no, to jsem se vlastně mínila taky zeptat?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Kdyby byla vůle, tak by se přeci dalo domluvit s vetem, že platba bude provedena až po důchodu...včera jsem sledovala ,,Mezi námy zvířaty" tuším?? a tam bylo o studentce, která viděla pobíhat po silnici zbědovanou boxerku, tak ji naložila(aby ji nepřejelo auto) vzala domů a pak, že bude hledat majitele - spíš tedy nového Jenomže u boxerky byl tak závažný zdravotní problém, že musela hned na operaci a vet jí řekl 25tisíc korun! Kámoši se jí poskládali na cca třetinu a vet jí zbytek prostě odpustil, protože udělala dobrý skutek Jsem ráda, že existují i hodní lidi, i když jsou to spíše ,,bílé vrány"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:26
- Nahlásit
Evey
Neříkej mi, že si poté pořídili dalšího psa.
Už psa nemají. I když majitele jsem zaslechl, jak někomu vypráví, že si zase "vezmou retrívra - toho leonbergera". Doufám, že takové plemeno nikdo nanakříží.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
worick
Bobina, sousedů kavkazáci zvaní mini-maxi...."
tak ty to máš na doživotí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:10
- Nahlásit
Michall
tak ty to máš na doživotí
Nestraš ji nebo se zlekne a přestane sem psát. Kdo nás bude potom bavit? No?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:27
- Nahlásit
Strejda
Kdo nás bude potom bavit? No?
No. A kdo se pak bude dávat nějaký fotko? No?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:55
- Nahlásit
http://www.stream.cz/video/391134-ne-a-ne-tisknout
trochu od tématu ale hezký
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Michall
Bobina, sousedů kavkazáci zvaní mini-maxi...."
tak ty to máš na doživotí - já totiž cpu kokínama všechny čokly, co po cestě potkáme a co se s náma mají odvahu kamarádit a pak ty za ploty, se kterýma tam kluci lítají a řvou - ti to mají jako odškodné
trochu od tématu ale hezký
Strejda
Evey
Kdo nás bude potom bavit? No?
No. A kdo se pak bude dávat nějaký fotko? No? -
Kolikrát když ta naše ,,děcka" sleduju si říkám:,,škoda, že nemáme kameru" - že jste rádi, že jo?!
Teďka mi volala Gogošová, co říkám na tu dusnou atmosféru včera na cvičáku a nálady naší vedoucí? Že tam snad přestane chodit, že to se nedá... Probíraly jsme to asi 10minut
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:15 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
Teďka mi volala Gogošová, co říkám na tu dusnou atmosféru včera na cvičáku a nálady naší vedoucí? No jo, ale o tom jsi nám tu nepsala, ne? My nic nevíme.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:24
- Nahlásit
worick
,škoda, že nemáme kameru" - že jste rádi, že jo?!
Nejsem rád, chci video. A nevymlouvej se, video můžeš udělat i s foťákem.
Teďka mi volala Gogošová, co říkám na tu dusnou atmosféru včera na cvičáku a nálady naší vedoucí? Že tam snad přestane chodit, že to se nedá...
Nás je na cvičáku hodně, tak je několik skupin a každý si vybere, co mu sedí. Nemůžete si udělat svoji skupinu? Jste nějaká ZKO nebo je cvičák vedoucí?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:59 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Ještě k té reportáži.
Nepřekvapil mě pitomý zákon, protože jsem od těch zkorumpovaných autistů v parlamentu nikdy nic lepšího nečekal. Nakrkla mě ta ženská, když tvrdila, že když týrání ohlásím, tak se o to veterinární správa postará. Tomu by neuvěřil ani sousedův tříletý Vondvášek.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:36
- Nahlásit
Strejda
Nepřekvapil mě pitomý zákon, protože jsem od těch zkorumpovaných autistů v parlamentu nikdy nic lepšího nečekal. Nakrkla mě ta ženská, když tvrdila, že když týrání ohlásím, tak se o to veterinární správa postará. Tomu by neuvěřil ani sousedův tříletý Vondvášek. - 100% se s Tebou ztotožňuju To byla taky moje první reakce na ten výžbleb
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:06
- Nahlásit
Evey
Strejda
No jo, ale o tom jsi nám tu nepsala, ne? My nic nevíme.Jste nějaká ZKO nebo je cvičák vedoucí? - Asi obojí. Já těm organizacím nerozumím, průkazku máme tuším, že jsme pod kynologickým svazem (ani nevím kde ji mám, šla bych se mrknout, ale je tuším někde v garáži ) a ten cvičák si myslím napsala jejich rodina na sebe (odkoupila)
Včera tam vedoucí měla bordery - svoji Merry a mamčina Amona. Pak tam byla ta Magdalena s Keysinkou a přišli jsme my. Amon lítal, dvakrát zakopnul o Keysii a vedoucí ho naštvaně zavřela dozadu do klece. Že půjde trochu cvičit i Keysii - a přišli Gogošovi. Gogo si chtěl se všema pohrát a byl k neudržení (Marťa ho nechtěla pustit, aby právě nepřišlápnul pidi Keysii) a tak jí vedoucí svým obvyklým blbým tónem řekla, že by měli cvičit poslušnost, aby se naučil poslouchat i mezi psy. Když jsem já vedoucí řekla, ať nám na konci cvičení s Merry ukáže, jak máme běhat tenhle parkur? tak mi odvrkla, že ony skákaly specielně dokola jen určité překážky - tak jsem jí řekla, že si to tedy nějak vymyslíme. Když jsme začali, tak začala poučovat, co tedy máme skákat. Jsem si myslela, že už si může nasr... Marťa šla mezitím s Gogem bokem zkoušet kladinu. Při druhém kole mi Worka nepřišel k překážkám, ale se sebral a šel uvázanému Amonovi schválně přečůrnout podezdívku chajdy, načež vedoucí od kladiny ječela, že ten pes je hrozné prase a jestli musí pořád všechno přechcávat. Já jsem ho zavolala, ale místo ke mně lezl za Gogem ke kladině. Pochopitelně tam přeznačkoval ještě křoví a konečně si rozvážným krokem, za mého nadávání šlapal ke mně. Viděla jsem vedoucí kyselé obličeje a poznámky na naši adresu, že neposlouchá (v tom měla částečně pravdu ) Když se pak vrátili od kladiny, odvázala Amona a chtěla ho zavolat, že ho zavře zase vzadu, aby mohla v klidu cvičit s Merry. Amon začal lítat, Merry se přidala a neposlechl ji ani jeden....hlavně, že má blbé pindy Já už jsem zmrlá na kost odešla, Marťa s ní měla ještě nějaký výstup. To jsou všichni, sporadicky přijde občas někdo jiný, ale víc nás tam není a díky chování vedoucí ani nebude, asi....Tož tak
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:08
- Nahlásit
Strejda
A nevymlouvej se, video můžeš udělat i s foťákem - nikdy jsem to nezkoušela, dobrá, někdy to prubnu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:17
- Nahlásit
worick
To jsou všichni, sporadicky přijde občas někdo jiný, ale víc nás tam není a díky chování vedoucí ani nebude
Jestli je cvičák majetkem vedoucí, tak to je k ničemu. Kdyby byl ZKO, tak podle stanov můžeš využívat majetek, tj. chodit na cvičák, kdy potřebuješ. Tak byste si mohli udělat skupinu z lidí, kteří neprudí.
Pendrek záleží na tom, jestli dosáhnete úspěchů v okresních přeborech nebo na mezinárodních soutěžích. Ale na cvičáku to psy baví, tak proč jim to nedopřát.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:45
- Nahlásit
jak já jsem ráda, že nechodíme na žádný cvičák !!!!!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:53
- Nahlásit
Drakopes
jak já jsem ráda, že nechodíme na žádný cvičák !!!!!!!
Hele všude to není stejný
Já jsem u nás maximálně spokojená !
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:18
- Nahlásit
Dines
jo, beru ) Je mi jasné, že spousta lidí chodí na cvičák, aby psi měli společnost. Což u nás není žádný problém - dneska večer přibyla do party tříletá kanaďanka - krasavice
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:18
- Nahlásit
Drakopes
dneska večer přibyla do party tříletá kanaďanka - krasavice - dovedu si představit, jakové nadšení to vyvolalo u kluků
Strejda
Ale na cvičáku to psy baví, tak proč jim to nedopřát. - šak to To jsme právě řešily s Gogošovou, že naši psi a upozorňovaliy jsme na to od počátku - žádní přeborníci v agility nebudou - dva berňáci a salámista Woriček Že tam budem chodit jenom, aby se psi naučili chovat mezi ostatníma a jak říká Gogošová:,,nepozabíjeli se, až se někde potkáme"
Nevím co se děje a jistojistě to zakřiknu ale: už dva dny se ti naši dva pošuci chovají vzorně Možná, že skončilo kolem to hárání a je to nějaký celkový útlum a až naberou síly, tak začnou znova lumpačit
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:32
- Nahlásit
Drakopes
My se tam chodíme učita agility - na socializaci jsme měli plný sídliště pejsků, teď vesele vlčíme na skorosamotě u lesa a rveme se s chlupatejma vlčákama
mimochodem worick
- co Woričkova tlapka po kousnutí? U nás v pohodě, jen má krk jeden velkej strup - ale vůbec mu to nevadí, protože i od soka přišli zprávy, že ač to nejdřív vypadalo jen jako prokouslé ucho, tak už mu taky po krku naskakujou strupy
Lidííí, ať už mi ta hrošice porodí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:24
- Nahlásit
Lidííí, ať už mi ta hrošice porodí
Dines
my čekáme, až porodí švagrová ...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:28
- Nahlásit
Janiii
Jenže švagrová ti určitě od středy nekrvácí
Tak taky držím palce ať to dobře dopadne a mimčo je zdravý a krásný
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 22:31
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/veverci-babybox -sledujte-zive-miminka-veverek.html heléééé
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 00:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Dines
Lidííí, ať už mi ta hrošice porodí... - když jsem sem sedala, říkala jsem si:,,možná už tam bude, že má Dines hrošíky" ....hmmm, takže ještě nic
Jenže švagrová ti určitě od středy nekrvácí - a to tak má být? To je správně? Tak jako začíná porod? Ježíš, dej pokoj, to jsem ráda, že se toho neúčastním
Vždyť víte, jakový jsem srab, já bych nemohla mít koťata ani štěňata, protože bych se s prominutím poblila. Když jsem tak uvažovala, že bych i nakrásně chtěla mít dítě, jako nějakého potomka....přišla jsem k závěru, že to není technicky možné - leda, že bych u toho porodu nebyla Kdysi jsem Tomovi říkala:,,hele, ale nemysli si, že by jsi mně tam nechal samotnou, že by jsi nebyl u porodu!? A tobě by to nevadilo?" a on:,,ani ne, já byl zvyklý doma rodit prasata" Vy, co to pro vás je ten ,,nejkrásnější okamžik na světě" a máte to na kameře dál nečtěte....,,ale já bych u toho rozhodně být nechtěla!" ...Já si něco tak hnusného totiž u sebe neumím představit ani v nejhorším snu u mně je to rovno uříznutí ruky na cirkule.... Asi je to i tím, že si nedovedu ani představit, že bych se na mimino těšila. Když se na něj mamča těší, tak nad tím zbytkem asi moc (radši) ani neuvažuje - že to prostě nějak bude a pak už jen paráda
add děti
jsem vážně magor U báby byla sestřenka s malým Ondrou. Jak děti nemusím, tohle je opravdu krásné, roztomilé, vychované, chytré dítě - jako z reklamy na mimina (teď mu byly dva) On si tam hraje, hladí a krmí psiska a tak. S naší mamčou byl vedle v místnosti a jak se vracel, zastavil se u mně a něco se mi snažil povyprávět, ukázat, s takovým tím dětským nadšením. A naše mamka:,,on chce pohladit, pohlaď ho!" Nóó, to určitě, ode mně chce určitě dítě pohladit, to sotva....jsem si myslela...Nepohladila jsem ho, protože já prostě tu potřebu nemám, absolutně, prostě tam nic nemám, v tomto směru čistý hardisk...zapomněli mi nainstalovat ťuťuťu ňuňuňu manuál k dětem Kdyby to byl pes, hladím ho celou dobu. I strejdovu škaredou Emu. Pak jsem o tom přemýšlela, jestli to sestřenku neurazilo, ona moje psy hladí i cpe kokinkama... Ale bylo by to ode mne asi falešné a hlavně by to asi stejně poznala. Já s ním ráda něco ,,pokecám" ale tohle mi prostě nejde
Janiii švagrové držím taky palce, ať to dobře dopadne
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 06:54 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Se vším jste mi tady dobře poradili (kromě vývaru z vepřových nožek, na to jsem si musel přijít sám), tak mě napište, co dělám špatně, že holkám smrdí nohy. Neměl bych jim je třeba koupat v heřmánku neb tak něco?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 07:34
- Nahlásit
Strejda
co dělám špatně, že holkám smrdí nohy. - klukům taky smrdí nohy, ale nijak to neřeším, ani nemíním Vadí Ti to pouze z estetického hlediska a nebo se bojíš, že to má zdravotní podtext Já jsem onehdá říkala, že se odjakživa tvrdilo, že se pes nepotí (jen přes tlamu ) a to asi těžko, když klukům smrdí nohy jak ,,starému chlapu"! Doma jsou jen občas a ne dlouho a není to odér na kilometr - tak to přežijem
Jinak, lepší než heřmánek je šalvěj. V BIO drogeriích (třeba i DM) se prodávají různé bio deodoranty, tak by snad nevadilo, kdyby jsi jim je trošku přestříknul Já kdysi Tomovi koupila pod pazuchy tenhle: http://www.krasa.cz/salvejovy-deodorant.html ale frflal, že mu to smrdí, tak jsem to vystříkala, jako osvěžovač vzduchu
Dines
mimochodem worick
- co Woričkova tlapka po kousnutí? U nás v pohodě, jen má krk jeden velkej strup - ale vůbec mu to nevadí - píšu kraviny a na tohle jsem zapoměla Vy jste to měli horší, u nás akorát ty tři dírky na noze a jedna u oka. Stroupky odpadly už minulý týden a dobrý. Nejvíc to měl na tom nose, tam to bylo kousek i roztržené a Tom na to právě koukal, když odpadl stroupek a sýčkoval:,,má to rozžglébené a bla, bla" tak jsem na to kouknula já a dobrý, prostě tam měl čerstvou jizvičku bez chlupů Dneska už to není poznat, i ty chloupky tam narostly
....protože i od soka přišli zprávy, že ač to nejdřív vypadalo jen jako prokouslé ucho, tak už mu taky po krku naskakujou strupy -
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 09:35
- Nahlásit
worick
. Stroupky odpadly už minulý týden a dobrý.
Tak to jsem ráda - hele tak hrozný to taky nemáme -jen měl asi ten krk z tý jedný strany odřenej trochu víc než jsem si všimla.
Zato ale nacházím strupy teď snad na celym jeho těle - a to už bych spíš hodila na Dafku než na tu bitku s Ringouškem
a to tak má být? To je správně? Tak jako začíná porod?
Hele nemá to tak být - ale zdá se, že to přeci jen problém není - dle vyjádření jedné paní veterinářky to může být zcela fyziologické popraskání malých žilek v porodních cestách v důsledku rozestupu pánevních kostí. Tak si to opakuju párkrát do hodiny - spolu s tím, že Týnka je čilá a žravá a mimina se taky vrtí, když je začnu prudit A prudím je vždycky když jdu okolo a Týnka už je pěkně nasratá na mě Tak má teď klid aspoň, když jsem v práci.
Jen mě trochu štve, že pokud teda to jsou ty žilky, tak by teda už měla být otevřená tzn. že by taky jako už měla rodit - jenže si to nechce nechat vysvětlit - břicho tahá po zemi, jen sedí a čumí do rohu (dokud jí nepřinesu rajče - to se pak rozsvítí celá jak sluníčko) a šoupe se z pelíšku na záchod k senu a zpátky...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 09:39
- Nahlásit
Strejda
co dělám špatně, že holkám smrdí nohy
Asi jim k nim moc čucháš
Ne, ale vážně - tohle netuším - mým psům buď jen táhne z huby, nebo smrdí od špičku čumáku po špičku ocasu celý (pak si uvědomím, že už jsem je hooodně dlouho nekoupala a měla bych )
Ale aby jim smrděly nohy jsem si nikdy nevšimla.
|