Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

Dines
nevím, jak je to u vás, ale u nás hlásím odrodíno včera jsem se stala právoplatnou tetou malé Danielky

Dines
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:00
- Nahlásit

Janiii
Tak to jste nás předběhly - že posílám veliké gratulace a vinšuju mnoho zdraví a lásky do života

My stále kyneme a placatíme...

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

Dines
tyjo tomu řikám rodička chuděra, musí to být fuška, pro takový vpodstatě malý zvířátko co?

Dines
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:09
- Nahlásit

Janiii
Nojo, sotva leze- zadní nohy už skoro vyklobený, přední vtočený dovnitř jak se na nich snaží udržet - břicho rozlitý do všech stran a ještě to v ní různě poskakuje....

worick
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:05
- Nahlásit

MartinaBarney
Pak mě napadlo, že to věnuju místní záchytné stanici pro pejsky - to jsi hoooodnáááá
Jen škoda, že jsem se už dneska nemohla podívat za pejskama. Paní, co se tam o ně stará, neměla zrovna čas. - já se přiznám, že bych tam nedokázala jít. Nedokážu jít do útulku Radši pošlu peníze nebo granule, ale jít tam ne. Sleduju ,,Chcete mně" a bulím jak želva. Opustit svého pejsu, mi přijde jako jedna z nejhorších věcí na světě

worick
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:21
- Nahlásit

Drakopes
A jamile nás zahlédl, otočil se zpět a začal si policajtce stěžovat, že mám psy na volno, že je nezvládám, že si jdu zvolna ... - to bylo co za chlapa Nějaký místní opruz? Znáš ho blbečka? Měla jsi mu nadhodit, že kluci chodí do matematické třídy, tak snad zvládnou chodit sami parkem
Dines
Hlásim, že asi založim čistě ženskou domácnost - miláček přítel nedal miláčkovi pudlíkovi obojek a miláček pudlíček vzal čáru - to mi vykládej, to je každý den něco Brblám, že si kluky neveme na prochajdu někdy taky on, ale když vyjímečně ano, tak se pak dozvídám věci.... Chodíme vlevo. Já po krajnici, kluci po krajnici nebo až trávě vedle. Jde s nima Tom a hošani si lítají po cestě levá-pravá, jak je napadne (takové té v uličkách, jak tam auto jede málokdy)
Šmarjá, chudák holka, ta je jak kopačák Bych se bála, že jí ta koule pukne Má se nafňukat po porodu, nad tím vytahaným břichem, to budou faldy

worick
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:23
- Nahlásit

Janiii
nevím, jak je to u vás, ale u nás hlásím odrodíno včera jsem se stala právoplatnou tetou malé Danielky - gratulujem, ať jsou hlavně holky zdravé

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:56
- Nahlásit

Měla jsi mu nadhodit, že kluci chodí do matematické třídy, tak snad zvládnou chodit sami parkem
Takhle nějak to bude. Někde jsem četl, že jedna z největších nenávistí je nevzdělaného vůči vzdělanému. Měl vztek, že má blbýho psa.

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 06:20
- Nahlásit

Janiii
nevím, jak je to u vás, ale u nás hlásím odrodíno včera jsem se stala právoplatnou tetou malé Danielky Že gratuluji a přeji pevné zdraví celé rodince.

Dines
Nojo, sotva leze- zadní nohy už skoro vyklobený, přední vtočený dovnitř jak se na nich snaží udržet - břicho rozlitý do všech stran a ještě to v ní různě poskakuje....
Taky jsem měla jako děcko morčata, tak vím, že se rodí úplně samostatná, vidící, osrstěná... Kolik tipuješ, že jich uvnitř má? Vypadá to fakt děsivě.

Noemi
Tak jsem se doma dívala na to provedení RTG. Bohužel ten doklad o zaplcení jsem už vyhodila, tak nevím kolik to stálo. Alě časově to bylo takto. Rentgen u veterináře 1.12., vyhodnocení provedl 17.12., ale odeslal to až 30.12., takže mi to přišlo přímo na Silvestra.

Kessie
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:43
- Nahlásit

Janiii

Jééé, taky gratulujem Danielce i mamince... hlavně zdravíčko!!!

Dines

Chudina hrošice malá... Už ať to má co nejdřív za sebou...

Kessie
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:46
- Nahlásit

Drakopes
někteří lidi si holt nedají pokoj... nejhorší srážka je ta s "blbcem"... Ale věřím tomu, že nejvíc mu vadil ten klid a nadhled všech vás tří...

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
...že se rodí osrstěná... - osrstěná néééé to nemůže potřebovat... :D Dines chce mít ,,nahatý velkochov"

Včera jsem se to zapřísáhnula, že ven už nevylezu, protože je tam děsná zima. Tom mi říká:,,nechoď, no tak si je vem do obyvču, budou rádi stejně se jim dneska ani nechce, vidíš, ani u dveří nejsou...A co tam s nima budu dělat? Budem hrát paci, paci, pacičky?" Ale při pohledu na teploměr a sílu větru se mi ,,z vyhřátého pelíšku" nechtělo. Netrvalo 10minut, Worka zahájil úkony k chystání na prochajdu: blíží se pomalu k vchodovým dveřím a upřeně na ně kouká. Přijde až těsně k nim, koukne, jestli tam nevisí z venku klíče, očichá kliku a stojí a pořád upřeně kouká dovnitř. To vydrží tak minutu, pak lehne a čeká. Za chvilku přijde Berry:,,tak kde je, proč nejde, budem tady čekat!" Sedne vedle Worky a čumí do obyvču s tragickým výrazem týraného psa, protože zjistil, že tam sedím a čtu noviny. Po 5 minutách jsem jak na trní:,,ty, já asi jdu, já tu stejně nevydržím tak dlouho, ještě celý večer sedět Koukej na kluky, už somrujou...Bóže, ty jsi měkoň, nic nevydržíš....a kam chceš jít, když už ti zapadlo slunko, máš nějaký plán? No, ani nemám.....Jak nemáš, to musíš mít, nemůžeš vyjít před barák do té zimy a tam bezradně postávat, protože nevíš, kam jít Tak já to zkusím ještě nahoru k lesu, stihnu to....?" Nahoře je ještě víc světla, to jsem stihnula, lesem jsme prošli rychle a vyšli zase na loukách nad vesnicí a po nich šli jako do poloviny vsi a tam sešli dolů. Bylo šero a dole jsme sešli už úplně potmě Tradičně.... Asi nějaký ten adrenalin potřebuju Ke všemu jsem v lese vytáhnula mobil s tím, že nahraju, jak v takovém šeru jde blbka lesem přidám něco od báby (Worušu-brblušu) a zkusím to sem nějak dát...no a zjistila jsem, že je tam málo šťávy. Vzhledem k situaci, jsem neriskovala si ho vybít a být ještě k tomu bez mobilu a vrátila ho do kapsy. Sejdu do vesnice a v první ulici píšu Tomovi SMS - že žiju Vytáhnu mobil a koukám...sakra proč svítí? Já ho nějak nevypnula?? Doprčic, baterky jen kousínek a vypnout (zhasnout) nejde! Kdysi už mi to udělalo, tak jsem ho honem vypnula komplet a znovu zprovoznila a pic, nic - zase nezhasnul. Tom tam psal opraváři textovku, tak nevím sakra, co mi s tím zase udělal Ještě to zkouším a ....máte vybitou baterii....tma. Ještě, že jsem mu stihnula poslat tu SMSku A teď si může už nas...., když mi ho rozrýpal... Byla jsem pěkně nakrknutá, protože jakmile nemám funkční mobil, mám závislácký třes, protože jsem přesvědčená, že ho 100% budu nutně k něčemu potřebovat! Přijdu nasupená domů, vytahuju si věci ze somradla, kouknu na mobil - je funkční Rozsvítím ho....a ukazatel baterie plný!!! Tak nevím, hrabe mi, či co?!

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:07
- Nahlásit

worick
osrstěná néééé to nemůže potřebovat.. Já vím že má Dines naháče. Ještě si vzpomínám jak jsem byla jako malá překvapená, když jsem stála u králíkárny, kde bylo ještě večer jen 1 morče a ráno 6 a všechny běhaly a pískaly. Já prostě nechápala kdo je tam dal.
Jak nemáš, to musíš mít, nemůžeš vyjít před barák do té zimy a tam bezradně postávat, protože nevíš, kam jítTo dělám běžně, vyjdu ven, rozhlížím se kolem a ptám se sama sebe, kam že my to dnes půjdem?
Rozsvítím ho....a ukazatel baterie plný!!! Tak nevím, hrabe mi, či co?! A nepromrzl ti?

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
A nepromrzl ti? - po otázce na svůj duševní stav byla tahle hned druhá, co mně napadla Nejspíš, neměla jsem ho v kapse, ale v plátěném somradle a byla fakt zase děsná zima. Jenom mně ne, protože jsem ten kopec k lesu za naším musela vyšlapat co nejrychlej, tak jsem se i zapotila Ale na hlavu fučelo hnusně, střídavě jsem si sundávala a nandávala kapuci, protože mi bylo horko, jak jsem byla uštvaná, ale ve větru mi zase mrzly uši

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:48
- Nahlásit

MartinaBarney
Mě ségra volala, že mi od Psích kusů přišla nějaká knížka Je ale sranda, že to posílají tomu, kdo to objednal a ne tomu, pro koho předplatné bylo

Kessie
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:00 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

LuckaM
MartinaBarney

jééé, holky, mně nic nepřišlo!!! - tak možná to teprve dojde... nevím...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 11:56
- Nahlásit

worick
já se přiznám, že bych tam nedokázala jít. Nedokážu jít do útulku
Noooo, taky jsem se nad tím zamyslela, že pak ten pohled na ty pejsánky zavřený v těch klecích, nebude zrovna veselej. A že z toho budu mít špatnej celej den. Jestli tam ale půjdu, tak budu muset koupit další dobroty. Jinak to nevidím.

LuckaM
Je ale sranda, že to posílají tomu, kdo to objednal a ne tomu, pro koho předplatné bylo
Mě o tom informoval zase táta. Akorát já se těšila na psí známku. Místo toho mi poslali kalendář a ty vzorky K-9. Protože prý na tento rok měli nečekaný zájem nových předplatitelů, tak mi poslali omluvný dopis, že známky prostě nevyzbyly

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:02
- Nahlásit

Krmení smečky: URL
Upřímně mám z toho trochu divný pocit.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:18
- Nahlásit

Evey
Ty vogo, co to je??? Zajímalo by mě, k jakému účelu je takové množství psů chováno...

MartinaBarney
Marti, co ty webovky? Jak to pokračuje? Doufám, že se nám tu pak s výsledkem pochlubíš! ;)

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:30
- Nahlásit

LuckaM
Marti, co ty webovky? Jak to pokračuje? Doufám, že se nám tu pak s výsledkem pochlubíš! ;)
Ještě tam dodělám pár věcí, co bych tam chtěla mít a myslim, že je budu moct zveřejnit. Nebude to nic velkýho no. Další místo je totiž příplatek Ale zábavička je to dobrá.

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:27
- Nahlásit

Evey
Taky jsem měla jako děcko morčata, tak vím, že se rodí úplně samostatná, vidící, osrstěná... Kolik tipuješ, že jich uvnitř má? Vypadá to fakt děsivě.
Hele, je to můj první ochov, takže moc netuším - ale podle výhy bych tipla tak 4, možná 5
Kessie
Chudina hrošice malá... Už ať to má co nejdřív za sebou...
Díky, taky si to přeju!

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:28
- Nahlásit

Jooo, a dneska jsem vyšokovala prodavačku
Byla jsem koupit müsli pro koně - a ona snaživě, že kdy budu potřebovat další, že maj na krámě poslední pytel, a že kolik mám teda koní.....
tak jsem jí řekla že žádnýho - to byl šok číslo jedna - šok číslo dvě zažila, když ze mě vypadlo, že to mam pro morčata

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:34
- Nahlásit

Dines
Myslím, že větší šok by byl, kdybys řekla, že to máš pro sebe

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:48
- Nahlásit

Máme miminka!!!!
5 živých hrošíků, a jeden bohužel udušený Ale stejně mám ohromnou radost - mamča prvnička to zvládla na jedničku! S trochou Tomovo pomoci - bezvadně to odrodil s nápovědou po telefonu!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 20:13
- Nahlásit

Dines
Máme miminka!!!!
Gratulujeme a miminkům přejeme, ať se jim daří!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 20:48
- Nahlásit

Dines
gratuluju!!!

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 23:45
- Nahlásit

Dines
Máme miminka!!!!
5 živých hrošíků!!!
-
S trochou Tomovo pomoci - bezvadně to odrodil s nápovědou po telefonu! - no vidíš, nech si ho Venčič nic moc, ale šikovný porodník je na ,,hroší farmě" neméně důležitý
A co ,,mamina", dobrá? A normálně se zase sfouknula na normální velikost??

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2011 23:51
- Nahlásit

Evey
Krmení smečky:Upřímně mám z toho trochu divný pocit. - šmarjá to já taky
LuckaM - Zajímalo by mě, k jakému účelu je takové množství psů chováno... - nó, taky, taky....

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 04:44
- Nahlásit

LuckaM
Zajímalo by mě, k jakému účelu je takové množství psů chováno...
Hon na lišku?

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 05:52
- Nahlásit

Dines

Máme miminka!!!!
Gratulujeme a stejně jako v případě malé Danielky - pevné zdraví, celé početné rodině.
LuckaM
Zajímalo by mě, k jakému účelu je takové množství psů chováno... Taky si myslím, že je mají k lovu. Kamarádka má ruské chrty barzoje a má jich pár přímo z Ruska, kde se ještě teď používají k přímému lovu. A myslím, že tam tedy neloví jen lišky.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání