| Autor |
Zpráva |
Dana01
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:03
- Nahlásit
Fajka
Jéjo, promiň, spletla jsem si tě s Fájou, co mám tu představila o kus víš nové štěňátko....to jsem popleta. A co máš za psa ty?...Stejně se těšíme, že potkáme někoho dalšího z fóra
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:04
- Nahlásit
Dana01
spletla sis asi Fajku s Fájou, ta má mimíška Fajka má americkou akitu
já už se taky těším, moc moc moc!!
Fajka
neboj, nikdo nikomu nenadává ... ani Vašek mně ne, on jen pronese něco v tom stylu, že Berni je šikovná, jen panička je líná a nic s ní nedělá ... a má pravdu no - jen by ji nemuselo slyšet tolik lidí že jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:09
- Nahlásit
Dana01
Janiii
jojo Fája a Fajka je dost podobný tož se omlouvám že vám tu v tom dělám guláááš akorát sem měla děsně nutkavou potřebu vám sdělit že se na Vás stráááášně těšíííím
Fajka má americkou akitu
ee my sme japonská - to je ta je tvrdohlavější varianta
Tož tam budem takový zpestření pro pobavení lidu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:17
- Nahlásit
Fajka
zmatek neděláš, neboj jsem ráda že ses ozvala a omlouvám se za hrubý nedostatek že jsem šoupla Fajku na špatný kontinent
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:22
- Nahlásit
Janiii
a omlouvám se za hrubý nedostatek
Není třebááá, to je tím, že sem na fóru Americká akita, a oni jsou si ty plemena hodně podobný a stejnak má většina stejný předky a rozdělilo se to až nedávno (mimochodem maj i stejný zadky s vocasem nahoooru )
Jináč právě háráme, takže to vypadá, že tábor 100% budéééééé
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:32
- Nahlásit
Fajka
To je fajn, když tam budou i jiná plemena - aspoň tvoji fenku bezpečně poznám v té trikolor záplavě . Občas mi totiž berňáci splývají, hlavně, když jsou všichni v jednom chumlu (teda vlastního psa si poznám , ale ty cizím až časem...)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Dana01
aspoň tvoji fenku bezpečně poznám v té trikolor záplavě
jo jo my budem nepřehlédnutelné ve všech směrech
a už mizím ať se vám tu nemotááám
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:45
- Nahlásit
Fajka
Tak teď už vás poznáme i z dálky . Krásná fenka...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:48
- Nahlásit
Fajka
nemotáš se
Dana01
a jestli se u nás necítí Fajka dobře, pojď klidně k nám na "táborový" téma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 13:05
- Nahlásit
Janiii
Já se u vás cítím výborně, akorát mám strach, aby sme nemotali lidičkám hlavu, co že to je za novou linii bernskýho salašnickýho
Dana01
kujem za pochvalu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 09:33
- Nahlásit
tohle sem prostě musím vložit, to je nádhera!!!! přišlo mi mailem - jeden vrh z Nizozemí z roku 2001 .... ale starat bych se o prcky snad ani nechtěla, musel to být záhul ...
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:05
- Nahlásit
Janiii
Štěňátka jsou krásná, jen jsem si vzpoměla na ten tvůj fotoseriál, jak jste fotili štěňata - tuhle skupinku už vážně museli přilepit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:20
- Nahlásit
Dana01
taky mě to napadlo, jak tohle dokázali
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:31
- Nahlásit
Dana01
v tom stohu jsou zahrabaní lidé a drží pejsky za ocásky
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 17:28
- Nahlásit
Tak je Niels po operaci a už ho máme doma.
Proběhlo to bez komplikací, i když odstraňovali toho spoustu - usazeniny, volné kusy chrupavky,...
Nieloušek vypadá komicky - má obě přední tlapky vyholené, jen dole má "válenky" a ty oholený tyčky trčí z trika. To má na sobě místo límce. Fotky dodám, jen co se dostanou z foťáku do počítače.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:58
- Nahlásit
Drakopes
brouček malej, tak ať se brzy uzdraví!
Jaká je další prognóza?
Můžu se zeptat, kolik taková operace stojí?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:27
- Nahlásit
rogersova
bude to děs - on má pocit, že ho omezujeme a lítal by jak zběsilý. Vynášeli jsme ho do našich 108 schodů a on by je šel sám. Je naprosto normálně pohyblivej.
Teď dostal čisté triko - bílý rolák - neskutečný frajer
Prognoza?? chtějí kontolu za 10 dní, za 6-8 týdnů, za 3-4 měsíce. Budeme doufat, že se obnoví řádná chrupavka a bude mít nějakou dobu pokoj. Předem nám řekli, že artroza je neléčitelná, operace to může zlepšit až o 70 procent. Schválili nám Bonharen, máme pokračovat.
Cenově jedna tlapka cca 12 tisíc, obě najednou o něco méně, cca 22-23 tisíc. Ale když jsem ho dneska viděla, jak v pohodě chodí, že nepoznáte, že byl včera dvě hodiny na sále ... stojí to za to ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 21:06
- Nahlásit
Drakopes
jsem ráda, že má chuť běhat, to omezování chvíli vydrží, a snad bude jen a jen líp!!!
|
Fája
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 08:34
- Nahlásit
Ahoj lidičkové,
Drakopes
tak držím palečky, ať je vše v pořádku
A všem ostatním posílám webové stránky věnované naší Fáje www.bsp-faja.wz.cz
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 12:49
- Nahlásit
Fája
ahoj, máš moc hezké stránky a Fája je na fotkách nádherná
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 13:49
- Nahlásit
dnes jsem ráda kolem 5 h pustila Borinku na zahradu, protože chtěla ven a když jsem pro ni v půl sedmé šla, nebyla tam.
Na volání nereagovala a tak jsem si přehodila přes noční košili bundu a šla ji hledat.Všimla jsem si otevřené zadní branky s klíčem v zámku zvenčí.Lekla jsme se, že ji někdo ukradl.Hned jsem vzbudila manžela a šli jsme ji hledat každý jiným směrem.
Hlavou mi běželo kdeco.Šla jsem trasu, kterou s ní často chodíme, na konci už čekal manžel s autem.Slyšel štěkot velkého psa a tak jen obešel blok a Borinka už byla doma.Přiběhla prý, když ji syn zavolal z okna.
My ji šli hledat přes zahradu a dál a ona zatím někde šmejdila před domem.To nám spadl kámen, co kámen, balvan..
syn s ní byl včera na procházce a zapomněl vzadu zamknout, proto ten klíč v zámku.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 18:38
- Nahlásit
rogersova
no uffff, to jsem si oddechla!!! hlavně že přišla!!
naši kamarádi neměli takové štěstí, utekla jim fenka s pejskem (oba cca 3/4roku) - pejsek se vrátil a fenku našli u kolejí, které mají kousek za domem - přejel ji vlak
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 19:20
- Nahlásit
Janiii
ona je hrozná pecka, dostat ji ven dá práci, takže si myslím, že ani nikde jinde, než před domem v okruhu +- 30 m nebyla.Naštěstí bydlíme na konci slepé ulice a kolem jsou jen louky a zahrady.No a koleje taky..
Když s ní manžel třeba někam jede k zákazníkovi, tak ona je schopna 2 hodiny sedět vedle auta a ani se nehnout.
Ale strach jsem tedy měla,hlavně jsem se bála toho, že jestli ji někdo ukradl, aby ji neublížil.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 19:29
- Nahlásit
rogersova
vidíš, buď ráda že je "pecka" ikdyž, taky jsem si vždycky myslela - a myslím si to i teď - že mít Berni možnost, šla by zkoumat okolí ... ale jednou jsme přijeli večer domů, já jsem šla hned dovnitř - jindy zavírám vrata - a míra si nevšimnul že jsem nezavřela, jen zajel autem na dvůr a šel taky domů ... až ráno nám děda řekl, že vrata byly celou noc otevřený. a Berni doma. ale jestli cestovala v noci, nebo spořádaně spala na zahradě, to nevím - ale od té doby se radši než jdu spát koukám, jestli jsou vrata zavřený
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2008 19:46
- Nahlásit
já se taky poučila a budu to kontrolovat.Náhoda je blbec
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 07:33 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
bez komentáře
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 10:06
- Nahlásit
Drakopes
jééé, bobek malej .... přeju hodně zdravíčka!!!!
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 15:35
- Nahlásit
Drakopes
brouček, tak ať se mu už jen daří.
Já budu volat ortopedovi zítra, teď měl dovolenou, tak jsem taky zvědavá, co nás čeká.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 16:59
- Nahlásit
je to peklo ... )
máme z něho radost, ale je to dohled 24 hodin denně. Je vzorný, že se neolizuje, kde nemá, a když tak, stačí napomenout. Ale je bujný, chtěl by si hrát, což znamená, tahat se o hračky, skákat a lítat. Provokuje Alfréda, venku visí na vodítku a naříká, že nemůže letět přes celý park, že nemůže jít kam Alfréd, že nemůže poletovat s klackem v tlamě a pohazovat si s ním. Trpíme s ním, ale musíme to vydržet (už jenom 5,5-7,5 týdne)
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 21:00 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Drakopes
No to musí být těžké nenechat ho řádit, ale hlavně, že už je mu líp a věřím, že teď už je vše na dobré cestě. Držíme palce
PS: To triko Nielsovi moc sekne
|