| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 08:40
- Nahlásit
rogersova
Jakýho ?
Já znám na DKK v Budějovicích jen Šebka..... ?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 08:56
- Nahlásit
rogersova
Ájo a jak to na ně zapůsobilo?
Alfréd upřel oči na obrazovku, naklonil hlavu a dokonale předváděl, jak mě sleduje, Nílouš očichal klávesnici, ujistil se, že zdrojem něčeho dobrého nebude, a odkráčel ..
Jinak znamenáme pokrok - Niloušek uměl chodit buď rozšafně jako starosta nebo utíkat (=hopsat) jako houpací kůň. Teď přidává rychlý krok až klus. Je (u bude vždycky) to pajdavé, ale je to úžasný pokrok
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 09:07
- Nahlásit
Drakopes
Alfréd upřel oči na obrazovku, naklonil hlavu a dokonale předváděl, jak mě sleduje, Nílouš očichal klávesnici, ujistil se, že zdrojem něčeho dobrého nebude, a odkráčel ..
JJ, taky jsem psovi dávala přičíst SMSku co by se stalo, kdyby sousedi fakt podali petici, a od tý doby si už ztěžovat nepřišli
Jinak znamenáme pokrok - Niloušek uměl chodit buď rozšafně jako starosta nebo utíkat (=hopsat) jako houpací kůň. Teď přidává rychlý krok až klus. Je (u bude vždycky) to pajdavé, ale je to úžasný pokrok
To ten muj blboun se už pár měsívů vyžívá v mimochodu
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 14:50
- Nahlásit
Dines
To ten muj blboun se už pár měsívů vyžívá v mimochodu
vzpomínám, když jsme s Alfrédem chodili na výstavy, tak se pořád vyšilovalo s mimochodem ... popravdě řečeno, je mi to dneska tak srdečně jedno, hlavně že se s chutí pohybuje ...
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 15:33
- Nahlásit
Dines
http://www.vetkom.cz/verejne/posuzovat/posuz.php?c o=dkk
Marek Vejšický
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 15:35
- Nahlásit
rogersova
Aha, tak o tom jsem v životě neslyšela
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 18:11
- Nahlásit
zdravím všechny, zítra nás čeká po moooc dlouhé době návštěva cvičáku - ale nového, nahlásila jsem se tam a zítra to jdeme zkusit, tak doufám, že na nás nebudou koukat jak na exota. Pán do teledonu se trochu divil, když jsem mu poté, co jsem sdělila že bysme rádi natrénovali na ZM, řekla, že mam berňáka ... tak uvidíme, jak nás přijmou, zítra dám vědět
podrbejte pejsky, určitě si o to musí říkat, jinak byste zapomněli
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 18:12
- Nahlásit
Dines
je někde v Suchém Vrbném.Říkala mi o něm kamarádka, ale to jsem netušila, že dělá i dyslázky, tak jsem k němu už nechtěla.Pak jsem ho našla na netu.
|
blaba
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:11
- Nahlásit
Tak nám přišla pozvánka na Svod mladých do Rožnova pod Radhoštěm.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:18
- Nahlásit
blaba
tak to je super, nám přišla zatím jen přihláška na výstavu, a mamina čeká právě na pozvánky na svod mladých - tak díky za informaci, že už to posílají - pokud to nedorazí budeme vědět, že máme urgovat
pojedete někdo do Rožnova??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 18:06
- Nahlásit
rogersova
jak to vypadá? vzal manžel ty rtg do Českého Brodu?
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
nakonec nevzal, protože jel do Prahy dřív, než se nám podařilo získat ty rtg snímky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:28
- Nahlásit
rogersova
aha ... a co Borinka, jak je na tom?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:48
- Nahlásit
rogersova
Ale to snad nevadí - po nás je vůbec nechtěli, že si udělají svůj pohled ...
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:04
- Nahlásit
Ahoj, tak poslušně hlásím, že jsme dnes na výbornou složily naší první zkoušku a to ZZO . Samozřejmě jsem z toho měla větší nervy než pes, ale pan rozhodčí byl vlídný a chápající a uklidňoval mě, že o nic nejde a já mu ne a ne uvěřit
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 22:05 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Dana01
Gratulujeme moc moc!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:09
- Nahlásit
Dana01
no vy jste šikulky!!!!!!!
zrovna jsem si říkala, kde je ti konec, tábor se blíží a ty se tu neukážeš, a vy jste se cvičily a zkouškovaly!! tak to je paráda!
na ZZO se taky chystám, konečně jsem poprvé vyzkoušela speciální cviky - začala jsem totiž chodit na cvičák - a zjistila jsem, že by to s Berni možná šlo jinak z poslušnosti u ZZO bych asi strach ani neměla .... ikdyž Berni by mě určitě na něčem vypekla, jak ji znám ale třeba se jednou dočkáme ZM
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 16:06 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Terri
Janiii
Děkujeme - ona ta poslušnost není nějak náročná, za normálních okolností (běžný provoz na cvičáku) bych se vůbec nebála. Enem zkouška je zkouška, pes se courá za nohou, sykneš na ni, body dolů (škubnout s ní už vůbec nemůžeš, to by jsi letěla hnedle), pes se začuchal, voláš podruhé, body dolů, pes cítí nervozitu a nechce odběhnout na volno, body dolů, atd. Jinak na speciální cviky jsem byla taky zvědavá, protože jsme je poprvé dělaly až na zkoušce, tak jsem si říkala, jestli jí od toho balónu odvolám nebo ne a nebyl problém
Chtěla bych teď začít už chodit na obrany, aby se nám třeba někdy taky zadařilo to ZM (osobně mi přijde lehčí než ZPU1, pokud pes aspoň trochu kouše). ZPU1 máme naplánovanou na léto a jsem opravdu zvědavá, jak budu Méďu dostávat přes tu metrovou překážku, když se mi tváří značně znechuceně i když má skočit 30cm plůtek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 16:14
- Nahlásit
Dana01
na speciální cviky jsem byla taky zvědavá, protože jsme je poprvé dělaly až na zkoušce, tak jsem si říkala, jestli jí od toho balónu odvolám nebo ne a nebyl problém
já nestudovala provedení těch speciálek, takže když jsem na cvičáku zjistila, že jsou s náhubkem, tak v pohodě, páč berni náhubek nerada, takže při přivolání přilítla jako vítr v plné naivitě, že náhubek bude sundán
ZPU1 máme naplánovanou na léto a jsem opravdu zvědavá, jak budu Méďu dostávat přes tu metrovou překážku
už na léto? vždyť kolik jí je? přijde mi to nějak brzy ... a jednodušší je ZM určitě v poslušnosti, vo tom žádná. na ZPU1 jsme nedělaly stopu, protože berni to nijak zvlášť nebaví, takže jsme hlídaly předmět, a na obrany teď chodíme a Berni to strašně moc baví, ikdyž teprve začínáme ... no máme se co učit
takže na táboře jdeš na ZOPky?
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 16:30
- Nahlásit
Janiii
Meggie je jeden roku, takže ZPU1 by dělala zhruba v roce a půl...kromě těch překážek si myslím, že ostatní věci cvičíme už teď a nedělají jí problémy. Štěká jak o život, odložení má výborné, na ovladatelnosti bez vodítka a aportu musíme tak jako tak zamakat, S/L/V zvládá, střelba jí nevadí, po nepříjemném materiálu chodí, ani jí nenapadne, že je něco jinak, takže problém vidím v těch překážkách - tedy ačko předrape (zatím máme takové malé cvičné), ale ty skoky...no co jedna nula nás nezabije No a pak tam je buď ta stopa nebo předmět..to uvidíme, co bude jednodušší...haha...ZOPku bych chtěla udělat na táboře a když ne, tak máme termín 10.5. na cvičáku...
jen takový debilní dotaz - poslušností ve skupině se myslí řadovka nebo tam jeden pes cvičí a ostatní pobíhají okolo, aby ho rozptylovali?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 18:10
- Nahlásit
Dana01
stopa na ZPU1 není těžká Horší je hlídačka!
řadovka nebo tam jeden pes cvičí a ostatní pobíhají okolo, aby ho rozptylovali?
naštěstí řadovka
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 18:20 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Terri
V tom případě máme naději. Druhá varianta je pro nás na úrovni IPO3 - takže no chance. Tedy ještě někteří pejsci pobíhat můžou, ale když vidí naše oblíbence, to jí úplně očička šilhají, aby jí něco neuteklo (třeba když je na odložení a kamarádčina howavartka se taká o pešíka a Méďa si myslí, že si jen tak hrají, tak se napne jako strunka a jen vyrazit . Takže já koulím očima a syčím...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 19:41 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Dana01
třeba když je na odložení a kamarádčina howavartka
ale to je zatím i tím, že je mlaďunká Fakt na ni nespěchej, jak píše Janii. Předpokládám, že triko-míšani coby něžní obři vyspívají později ne?
PS: smsky dorazily, díky Myslím na vás často Já už začínám panikařit.. no znáš to...
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 20:08 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Terri
Snažím se na ní nespěchat - uvidíme, jak mě zhodnotí Janii až mě uvidí naživo - jestli jsem přehnaně náročná . A máš pravdu, berňáci určitě patří k plemenům, které rychle rostou, ale pomalu moudří. Ale mě vyhovuje tak, jak je - ona je tak hrozně hodná, že jí drobné poklesky (mírně okousané botky, lehce odrapaná tapeta odpustím za dva tři provinilé pohledy a že je umí vrhat
PS: Kdo už by to měl zvládnout jiný než, ty? Dyť ty už jsi tím perfekcionismem tak profláklá, že už to mají předepsané . Drž se, myslím na tebe
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 20:22
- Nahlásit
Dana01
Snažím se na ní nespěchat
S Tvým perfekcionismem?
Je fajn že cvičíš a těším se na vaše další úspěchy
odpustím za dva tři provinilé pohledy a že je umí vrhat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 21:34
- Nahlásit
Dana01
uvidíme, jak mě zhodnotí Janii až mě uvidí naživo
jejda, na mě nedej, já jsem laik - však oni ti ostatní řeknou jen to vím podle sebe, v 9měs. jsem litovala že berni nemůže na zkoušky jak byla skvělá v poslušnosti, a pak, kolem 12-13měs. děs běs hrůza
ale každopádně je dobře, že s ní děláš!!! za to budeš určitě pochválená nejen mnou
a už se těším, až vás zase uvidím, holky - blíží se nám to
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 09:05
- Nahlásit
Janiii
Už se taky moc těšíme, konečně budeme jako správná prasátka (jetsli bude takhle pršet) obě a zapadneme hned do týmu
Terri
S Tvým perfekcionismem?
Hihi , né ja jsem na ní vážně hodná, dokonce jsem minule dostala sprdunk na cvičáku, že mám být přísnější, aby nezjistila, že se může všude lísat (za to, že se šla seznámit s rozhodčím na zkoušce), že už je na to velká...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:07
- Nahlásit
Dana01
snažim se aktualizovat Berni stránky a jsou tam nový fotky a zážitky, tak si můžete krátit jistě dlouhou chvíli před Peckou - abyste věděly, co vás čeká za materiál
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
Janiii
Hezké stránky , vážně Berni nechtěla takovou lákavě vypadající kost?
Posílám aktuální fotku Meggie, kde říká už se těším na tábor
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 10:02
- Nahlásit
Dana01
týjo, to je kus ženský už! kam nám ty psí miminka rostou co? Berni bude zas proti všem poloviční - ona je taková "nepovedená" no
apropó, přišel ti mailík s infem o táboře?
|