Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 19:59
- Nahlásit

rogersova

Prosím tě, jak to sleduju, je to hrůza, seberte se a zajeďte do Českého Brodu k doktoru Musilovi. Máte to z ruky, uznávám, ale budete mít jasno. Je to PAN ortoped a budete vědět na čem jste.

Ája
(720 178 902)

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 10:47 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

souhlasím s Drakopes, u Musila nechávali operovat kamarádka jejich křížence, a vše jim vysvětlil, do operace je netlačil, myslím že má výborný přístup - ikdyž jsme ho NAŠTĚSTÍ (ťuk, ťuk) nepotřebovali.
My máme výbornou zkušenost s MVDr. Bednářem - dříve HK Vet Hradec Králové, nyní NEO Vet Čáslav, byli jsme tam se zubama Berni, vše vysvětlil, pro a proti, možnosti kdby bylo potřeba operovat, nevzal si za konzultaci ani korunu a velmi ochotný. mamina tam nechali operovat utržené vazy u berňačky, to samé náš kamarád ... ale do českého brodu byste to měli asi blíž ....

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 11:04
- Nahlásit

a abyste viděli jak si užíváme velikonočního počasí, přikládám fotku ze včerejší odpolední akce veselé velikonoce

Dana01
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:25 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

rogersova
Myslím, že když vyzkoušíte dobrého ortopeda budete sami klidnější. Budeme držet palce, ať se už konečně dozvíte spolehlivou diagnózu a taky co s tím

Janiii
Tak nakonec jdeme na zkoušku už 13.4. - prý to zvládneme, takže dorazím normálně 30.4.

My tu tolik sněhu nemáme, protože všechen zmizel, ale sněžilo pěkně - Meggie mi dokonale splývala s okolím (na 2. fotce mizí ze záběru

Před časem jsem sem dávala fotku, jak Meggie začíná "klacíčkovat". Podle následující fotky je vidět, že si rozhodně nedává "malé"cíle"

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:34
- Nahlásit

Dana01
super, krásný fotky, no a klacíčky trénujte, bude se to hodit na Pecce na táboráky - vyšlem vás do lesa
a jsem ráda že přijedeš už na čarodějnice, zkoušky zvládnete, vždyť jste určitě šikulky

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:17
- Nahlásit

rogersova
Tak už ses nějak rozhodla?
Peněz nelituj, když neuděláš nic, budeš pak stejně platit jako mourovatá - chondra v dávce zátěžové, analgetika taky nejsou nejlevnější, pořádně pevnej obojek, když budeš muset mít nevylítanýho psa a nervy v kýblu
Poslední dobou mám pocit, že se haf zlepšuje, ale jestli je to pohybovým omezením, vysokými dávkami chondra, nebo jeho nezdolným elánem...kdo ví Jan to nezakřiknout....

rogersova
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:45
- Nahlásit

tak dnes rozhovor s veterinářem, co měl Borinku zítra operovat.Chtěla jsem ještě jednu konzultaci a aby se podíval na ten rtg od Dr.Lapáčka, ale akorát mi ukázal jak je ješitněj, protože to, že jsme se šli poradit ještě jinam, ho urazilo.Operaci zrušil a prý máme jít tam, komu důvěřujeme.
No jo, pro něj je pes jen pacient, pro mě je to člen rodiny.

Manžel jede tenhle nebo příští týden do Prahy, tak by asi vzal do Brodu ty rtg.snímky.

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:00
- Nahlásit

rogersova

Manžel jede tenhle nebo příští týden do Prahy, tak by asi vzal do Brodu ty rtg.snímky.
To je asi to nejlepší co teď můžete udělat

tak dnes rozhovor s veterinářem, co měl Borinku zítra operovat.Chtěla jsem ještě jednu konzultaci a aby se podíval na ten rtg od Dr.Lapáčka, ale akorát mi ukázal jak je ješitněj, protože to, že jsme se šli poradit ještě jinam, ho urazilo.Operaci zrušil a prý máme jít tam, komu důvěřujeme.
Kdo to byl?
To je docela jako vrchol....

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:09
- Nahlásit

rogersova
Manžel jede tenhle nebo příští týden do Prahy
a nemohl by vzít manžel do prahy i tebe s Borinkou? myslím že by to bylo lepší než samotné snímky ...
každopádně to, co ten veterinář řekl, je síla to si řiká doktor???

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:31
- Nahlásit

rogersova

Zavolejte tam a domluvte se, po nás ani předchozí snímky nechtěli.
A když budete v Praze, dejte vědět, třeba bychom se mohli vidět ...

Dines

jo, pevný obojek, vodítko a věčně vkloubené ruce a soustavně nasuřený pes ...

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:39 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Drakopes
jo, pevný obojek, vodítko a věčně vkloubené ruce a soustavně nasuřený pes ...
Přesně vyjádřeno
A tohle všechno cca 7 měsíců, než jsem se sobecky sadisticky rozhodla nechat si ho tu packu oddělat a dopřát mu aspoň rok ŽIVOTA
Tak teď jen dávám chondra, semtam nějakej paralen ( zatím jen dvakrát ), a koukám, jak si užívá

rogersova
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:03 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit

Janiii
snímky mu asi řeknou víc.Stejně by jí rentgeny dělal nové

Drakopes zavoláme tam určitě, až bude manžel vědět přesný termín, kdy tam pojede.

Dines
byl ten "vyhlášený" ortoped o kterém jsem psala na minulé stránce

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:13
- Nahlásit

rogersova
Hmmmm, tak Bartoně neznám a jsem za to ráda
Kde má ordinaci?

rogersova
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:20
- Nahlásit

na Máji.
Dnes mi kamarádka říkala, že od něj odešla taky ve zlém.

No to je vidět, že se mu o zdraví psa moc nejedná.Proč by mi měl dávat požehnání, když se jdu zeptat na názor jinam.

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:23
- Nahlásit

rogersova
Hlavně proč by ti ho dávat neměl.... ikdyž Lapáček zněl taky trochu zaskočeně, když jsem mu volala z veteriny z Vltavy, co vlastně psovi kdy bylo,že sem na RTG tam, ale rozdejchal to v pohodě

rogersova
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:44
- Nahlásit

Dines
chlapi ješitní ...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:46
- Nahlásit

Uff, zírám, jaké my máme štěstí, všude v pohodě, dokonce si posílaji mejlem zprávy o výsledcích

Dines
kdybych ho měla držet u nohy na krátko, tak se zblázníme oba. Zvláště, když má velkého kámoše doma a v parku hromady dalších. Takže to jenom utlumuju, aby to nebyl divoký tanec ... a stříhám metr, kdy pojedeme na kontrolu (ještě 22 dní

rogersova
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:22
- Nahlásit

Drakopes
to buď ráda..i když je to spíš štěstí v neštěstí.Líp, by bylo ty veterináře nepotřebovat.Maximálně tak na očkování

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:28
- Nahlásit

Drakopes
Jo, to je vůbec nejlepší, když pes nesmí lítat, ale doma máš ještě jednoho zdravýho..... to už je normálně kontraproduktivní nepouštět ho proběhnout venku, protože pak doma to řádění je milionkrát větší záhul na ty klouby

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:48
- Nahlásit

Dines
pořád jsou pod dohledem, nemůžeme je nechat samotné

Dana01
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 11:05 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Ahoj,
jak pejskové zvládli Velikonoce? Stali se z nich hlídači nebo koledníky i pomlázkou nadšeně vítali? U nás žádný koledník nepřišel, tak jsem to ani nemohla vyzkoušet - normálně návštěvy nadšeně vítá, ale nevím, jak by zareagovala, kdyby se na mě návštěva dopuštěla "násilí"

rogersova
Martino, jak se má Borinka? A už víte, jak dál? Držím, palce ať vám to dobře dopadne.

Miju
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:15
- Nahlásit

rogersova
kdyby jsi se rozhodla pro bernaka, zkus se nejdrive podivat na stranky BSP v nouzi... treba tam bude ten pravy
http://www.bsp_bakaon.websnadno.cz/BSP_v_nouzi.htm l

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:39
- Nahlásit

Miju
rogersova už berňáka má jen má nemocný tlapičky ... ale to se spraví

Miju
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:41
- Nahlásit

Janiii
nj, ja nemam cas to cele cist

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 14:06
- Nahlásit

Miju
nevadí

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 16:20
- Nahlásit

Miju
zkus se nejdrive podivat na stranky BSP v nouzi...

když vezmu, jak mi tady ty své miláčky hýčkáme, dýchali bychom za ně a tady někdo odloží sedmiletého psa, že se stěhuje ....

předčítala jsem to svým lumpům, aby si lépe považovali dobrého bydla...

rogersova
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 17:52
- Nahlásit

Dana01
ahoj,tak jsem teď lítala po doktorech zase pro změnu s dětmi. Chirurgie, ušní..O víkendu si jdu pro ten rtg snímek k ortopedovi, protože jsem se tam dřív nedostala.

Podařilo se mi najít na netu ještě jednoho lékaře tady v Budějovicích, který vyhodnocuje dysplazie.Tak se tam chci vydat příští týden.

Jinak bych řekla, že se má Borinka dobře.Všichni ji rozmazlují.

Drakopes
Ájo a jak to na ně zapůsobilo?

blaba
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 18:54 - Změnil/a: blaba
- Nahlásit

Tak taky posílám fotečku našeho Arnouška. Zrovna nám do focení začal padat sníh.

rogersova
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 19:50
- Nahlásit

blaba
ten je taky sladkej...

jak je na tom Arnoušek zdravotně?

blaba
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 19:57
- Nahlásit

rogersova
Já myslím, že po zdravotní stránce je v pohodě. Musím teda zaťukat, ale pořád ho sleduju jestli nekulhá. Mám z toho taky strach.
Už jsem měla psa s těžkou dysplázkou. Ale naštěstí s tim neměl až do konce života problémy. Museli jsme ho hodně šetřit.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání