| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:05
- Nahlásit
Fajka
To sem zvědavá jak jim to bude spolu ladit
můžete si spolu zopáknout noty
ladit jim to bude, obzvlášť přes ty koše na hubě až ty budou o sebe pěkně cinkat, to bude orchestr
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:10
- Nahlásit
Janiii
please noty néééé
a co teprve až je ještě začneme do toho dirigovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:20
- Nahlásit
Fajka
já prosím nediriguju - já řvu tak, že ty špunty do uší jsou opravdu potřeba na mé povely na zkouškách nezapomněl snad nikdo ze zúčastněných
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:21
- Nahlásit
tak přesouvám se sem z berňáčků, abysme nedělali zmatky s táborem
ale už se fakt těším!!! Danu s Meggi jsem už viděla v Letňanech, tak už mi zbejváš na seznam jen ty
a neboooj, nebudete jediný exoti - ještě jede jedna dooost dobrá výjimka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
Danu s Meggi jsem už viděla v Letňanech, tak už mi zbejváš na seznam jen ty
tak třeba do toho tábora ještě stihnem tu drezůro vychajdu abys to měla kompletní
ještě jede jedna dooost dobrá výjimka
šmarjááá a co pá to??? Vlkodlak, hyena a nebo medvídě??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:42
- Nahlásit
Fajka
néé, jede jedna super paní, se kterou se znám zatim taky jen přes net (tak vida, další!! ) a ta má pudla králováka - ve výstavním střihu, takže mu chudákovi asi potáhne na prdýlku ale chtějí cvičit, tak jsme udělili výjimku a jedou ... takže neboj, za exoty nebudete kdyžtak jako jediní!!!
no a drezůro vychajdu ... na velikonoce budem asi u taťky, protože jdem do Alšovic na Jarní ples - kultůůůra ale nevím jak budu stíhat - ale to je ještě daleko ale myslim na vás a jakmile by byla vidina volné chvíle, tak se hlásím!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
pudla králováka - ve výstavním střihu
jůůů pudlíka žádnýho neznááám, to se těšíím
a doufám že už bude teplo a nepotáhne na prdýlku ani jemu ani mě
na velikonoce budem asi u taťky, protože jdem do Alšovic na Jarní ples - kultůůůra ale nevím jak budu stíhat - ale to je ještě daleko no jo čéče a to zas já budu tak na 95% v Brně tož to se asi uvidíme tak teda asi až na tom táboře
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:07
- Nahlásit
to zas já budu tak na 95% v Brně
jé, to je pech ... no co, tábor to jistí, třeba si ty dvě naše čůzy díky velkému množství psů samy sebe vzájemně ani nevšimnou teda, omlouvám se, že Fejkýška nazývám čůzou já se dneska jen omlouvám, sakra
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:13
- Nahlásit
Janiii
teda, omlouvám se, že Fejkýška nazývám čůzou
Se neomlouvej bo čůza je vlastně pro Fajku pochvala máš slyšet jak já ji kolikrát tituluju
no co, tábor to jistí, třeba si ty dvě naše čůzy díky velkému množství psů samy sebe vzájemně ani nevšimnou
jo jo to je pravda tam by mohl být položen základ kvalitního vztahu aby jsme je nemuseli při případné vychajdě na Hoření Černou od sebe vodtrhávat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:50
- Nahlásit
Fajka
aby jsme je nemuseli při případné vychajdě na Hoření Černou od sebe vodtrhávat
myslíš, že by se holky mohly do sebe zaháknout košema?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 13:02
- Nahlásit
Janiii
myslíš, že by se holky mohly do sebe zaháknout košema?
Dyž vona Fajka když jí někdo začne prudit tak jako si to má tendenci jít hned vyříkat nepřítele objímá a vrčí mu do xichtíka a buší košem ...pokavaď teda panička zachrápe a neutne to hned v zárodku
No tak tajně doufám, že na tom táboře po třech dnech buzerace pochopí, že jako fakt tudy cesta nevede a že to myslím vážně Sem zvědává kdo příjde dřív o nervy jesli já, Fajka a nebo páníček
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 14:13
- Nahlásit
Fajka
Berni je v tomhle zákeřná, ona nevaruje, ona útočí - nevim kde to viděla, na Novu ji dívat nenechávám
hele, o nervy jsem ještě nepřišla, a to jsme trávili prodloužený víkend v chalupě asi s 20 dalšími psy, z toho s jednu čubou se berni nesměla ani potkat na chodbě - a přežili jsme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 19:00
- Nahlásit
Berni je v tomhle zákeřná, ona nevaruje, ona útočí - nevim kde to viděla, na Novu ji dívat nenechávám
Mě se ti tak jako dycky uleví, když zjistím, že v tom nejsem sama
toho s jednu čubou se berni nesměla ani potkat na chodbě - a přežili jsme Tak to asi přežijeme taky, nějak zvládáme i výtah 1x1 metr s konkurentkou v zádech, tak to bude dobrý
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:42
- Nahlásit
Fajka
žádný Tak to asi přežijeme taky - určitě to přežijete!!!
hele, a mě se taky vždycky "uleví" - všichni jsou tak nějak zvyklí, že se perou jen psi samci, a na dominantní slečny se nějak zapomnělo ale Berni se nepere, já jí to nedovolim ... ale zvýšit si sebevědomí, to ona by chtěla - ale která z nás ne, že jo jen já se kvůli tomu neperu
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:19
- Nahlásit
Fajka
Janiii
Hmm, tak to Meggie je opravdu extrémně přátelská - chce se s úplně každým pejskem kamarádit, dokonce i ty vrčící za plotem se snaží uštvat optimismem a vrtěním ocásku (a občas se i podaří). Teď jsme byly na návštěvě u kamarádky co má skoro 2letou howici, která si to doma trochu hlídala a Meďa se prostě nedala a neustále si lehala poblíž a aspoň packou se chtěla dotknout...jo, s kým vlastně budeme na pokoji? Když jedeme singl (sestřenka už nestihla přihlášku )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:34
- Nahlásit
Janiii
všichni jsou tak nějak zvyklí, že se perou jen psi samci, a na dominantní slečny se nějak zapomnělo
No to je fakt. Přítel tu naši nedávno nazval feministkou. Hárá je v nejlepším a stejnak se na některý psi samce xichtí a to prej dělaj jenom feministky
ale Berni se nepere, já jí to nedovolim
Hele to já taky ne, hned dostane sprdunk. Vlastně se na to jakou má šílenou povahu prala jen dvakrát a to tak, že byla na vodítku u nohy a vždycky nás napadl cizí pes na volno. Jednou fenka haskouna s kterou se holky nemusej, ale měli obě koš takže to bylo bez následků. Ale co nechápu že ji napadl pes zlatej retrívr a to jí bylo cca 9 měsíců. Normálně se přihasil za náma a šel bez zaváhání do ní a od tý doby je Fajka na vodítku u nohy hodně hlídací
Dana01
Hmm, tak to Meggie je opravdu extrémně přátelská - chce se s úplně každým pejskem kamarádit,
Tak si toho hodně važ. Já měla takovýho prvního pejsu se zlatým srdcem na dlani, ale pochopila sem jakej byl zlatej až s touhle příšerou co mám
Já si do přihlášky napsala, že musíme bejt kvůli majetnickejm sklonům samostatně v chatce jak mi radila Janii, tak doufám že to dopadne, jinak by byl asi problém...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:08
- Nahlásit
holky nebojte, do pokoje ani do chatky vám nikoho cizího nenacpou, místa je tam dost - stop stav byl vyhlášen kvůli poštu psů, aby se to zvládlo tak pěkně jako vloni. Přesný počet přihlášených psů neznám, ale máte se na co těšit
Dana01
Berni taky takhle šťouchala pacičkou, když byla "mladá" ale ona jak je uštěkaná, tak ikdyž si hraje, tak štěká druhýmu psovi do ucha - a to málokterej snese ... vyjíždí po ostatních, když je na vodítku, což je docela běžný, protože cítí oporu paničky za ní a naparuje se, jaká je silná holka ... na volno to jde, ale musím vědět, že běhá se submisivním tvorem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:55
- Nahlásit
tak jestli počasí vydrží, tak na tábor přibalte lopaty abyste si vyházeli sníh kolem chatky a vemte si sáňky, páč z jídelny k chatce je to super kopeček
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:00
- Nahlásit
Janiii
Ahoooj
ale takovej lyžařskej výcvik by nebyl špatnej
Zapoměla jsi na šálu, čepici, palčáky, topení a rum aby sme nezmrzli
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:31
- Nahlásit
topení a rum to berem za jakéhokoliv počasí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 20:40
- Nahlásit
Janiii
Ahojda, mám dotaz k táboru
Někde jśem na stránkách tábora četla, že je třeba mít stopovačku..... to je jasný to chápu ale co nechápu ten řetízkový škrťák? Je to fakt nutný? Ho nemám nepoužívám a ani se mi ho nechce kupovat protože kvůli srsti ho dávat nikdy nebudu.
Jo a ještě by mě zajímalo jestli budete posílat nějakej návod kdy tam máme být, kde to přesně je a atd?
Díííííky za info
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:58
- Nahlásit
Fajka
ten obojek, je hlavně z důvodu toho, že už se nám mockrát stalo, že se pes vyvlíkne z normálního obojku, a páníček pak není schopnej ho chytit, takovej pes pak i napadl jinýho psa, atd. ... nepředstavuj si žádný věšení psa na stahováku ve vzduchu
jinak, mě se třeba stahovák osvědčil mnohem líp při cvičení, než klasickej ... jo, uznávám, Berni občas "přiškrtím" ale nepředstavuj si pod tím žádný týrání. Jen tomu mýmu poděsovi se dřív rozsvítí a ví že má fungovat a ne blbnout
jo a jinak mapka, takový jakýs takýs rozpis a bližší info pošle Tomáš Antušek mailem cca týden před vypuknutím akce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 11:40
- Nahlásit
Janiii
Ahoooj,
nepředstavuj si žádný věšení psa na stahováku ve vzduchu no to si nepředstavuju, protože kdo by se stím čoklem dřel že jo
ten obojek, je hlavně z důvodu toho, že už se nám mockrát stalo, že se pes vyvlíkne z normálního obojku, a páníček pak není schopnej ho chytit, takovej pes pak i napadl jinýho psa
To chápu na posledním táboře se mi to taky stalo, že se vyvlíkla a dostala jsem sprďáka že mám udělat do obojku další díru a to jsme prosím nikoho nenapadli akorát jí to sklouzlo z krku a byla víc překvapená než já
A nestačil by takovej ten polostahovák? ty se dělají i jako látkový či kožený a výsledek je stejnej. Pes se nevyvlíkne a zároveň to neničí ty chlupiska?
takový jakýs takýs rozpis a bližší info pošle Tomáš Antušek mailem cca týden před vypuknutím akce
super, tak to mám čas a nemusím nikde nic hledat co a jak
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 11:49
- Nahlásit
Fajka
obojek vem jakej chceš, to víš že tě mezi sebe pustíme, a néé že budeš stát bokem, když nebudeš mít stahovák já s berni srstí problémy nemam, stahovák jí chlupy neškube - a ikdyby ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 11:58
- Nahlásit
Janiii
obojek vem jakej chceš, to víš že tě mezi sebe pustíme
Já budu stejně celou dobu s košem, takže kdyby se vyvlíkla tak stejnak prd zmůže teda já, Fajka samozřejmě bude mít ten koš
já s berni srstí problémy nemam, stahovák jí chlupy neškube - a ikdyby
Když u vás se to v tom množství srsti ztratí, ale víš jak by vypadal Fajkýš kdyby měla vyholenej krk? Jak trubka a ještě by ste se jí všici smááááály
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:00
- Nahlásit
Janiii
je hlavně z důvodu toho, že už se nám mockrát stalo, že se pes vyvlíkne z normálního obojku, a páníček pak není schopnej ho chytit, takovej pes pak i napadl jinýho psa
joooo a tadle věta mě bere iluze že všichni berňáčci jsou zlatíčka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:04
- Nahlásit
Fajka
jasně že berňáci jsou zlatíčka, ale všude se najde nějaká výjimka že?
vloni na jaře když jsme dělali soutěž o nejrychlejšího psa, tak paní šla na start se psem, kterého za celý pobyt nesundala ze stopovačky! protože ji neposlech, a na startu ho odepla a naivně si myslela, že ho přivolá!!! takže se dalších 10 minut naháněl po louce ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:10
- Nahlásit
jasně že berňáci jsou zlatíčka, ale všude se najde nějaká výjimka že?
ehmmm ehmmm, to odněkud znám, to mi něco připomíná
vloni na jaře když jsme dělali soutěž o nejrychlejšího psa, tak paní šla na start se psem, kterého za celý pobyt nesundala ze stopovačky
Má pejsek celkem štěstí, že je aspoň na stopovačce... tchýně toho svého ještě nikdy nepustila z vodítka nebo jojošňůry
takže se dalších 10 minut naháněl po louce ...
No ale jste se zase proběhli všichni, nééé
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:16
- Nahlásit
Má pejsek celkem štěstí, že je aspoň na stopovačce...
ale jooo, vo tom žádná ať je na stopovačce, aspoň je zvladatelnej, ono v takovým množství psů je to fakt lepší - ale nevim, co to paní napadlo ...
No ale jste se zase proběhli všichni, nééé
no to zas jóóó - my s fenama se ho pokoušeli nalákat na čuby, ti se psy samci pomalulezli na strom ... pěkný to bylo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:48
- Nahlásit
za měsíc už budem tábořit, já se těšííím ...
Já taky a moc, doufám že za ty tři dny pochopí a zafixuje si , že držkování na ostatní pejsky je tabu Myslím že to pro ní bude pěkná nalejvárna a záhul
tak to určitě, záhul to bude pro psa, ale myslim, že dost i pro páníčka hafani musí mít a mají samozřejmě dostatek odpočinku, protože je to pro ně naprosto jiný režim - cizí psi, jiná "bouda", kterou musí hlídat, a běžně doma taky asi těžko cvičí dopoledne i odpoledne ... ale páníčkové furt někde lítají, ikdyž pejskové odpočívají v chatičce je to prostě aktivně strávená dovolená, a já osobně mam pocit že bych potřebovala po návratu z pecky ještě tak tři dny volna na regeneraci ale možná je to tím, že se spoustou věcí organizačně pomáháme ...
jo a koukej si připravit převlek čarodějnice!
|