| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:03
- Nahlásit
Drakopes
Takže sedím v Kapse. Nemám věci do práce - papíry, klíče, mám na sobě venčící oblečení, jsem bez snídaně stejně jako hafani, nevzala jsem si léky.
a) Jak ses dostala do kapsy, když nemáš klíče?
b) Co by se stalo, kdybys šla učit ve venčícím oblečení?
c) Kdyby prošlo b), tak by to chtělo aspoň něco k snídani.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Náhodou.....jsem se ale opravdu nesmála, protože kouknu první tady na Strejdovu reakci na ,,něco od tebe" a zděsila jsem se, že se u vás něco ,,nedobrého" stalo. Tak uf Po přečtení Tvého jsem si oddechla a trochu se i pousmála (nad chrnícím manželem, který jako by mi z oka vypadnul mně taky nevzbudí ani kanón )
Vážně, tohle jsou vcelku nepříjemné situace, i když filmař by z toho udělal možná dobrou komedii. Zrovna tento týden, když nebyl Tom doma, jsem si při půlnočním krmení pečlivě- přepečlivě kontrolovala, z které strany mám klíče, než zaklapnu dveře. Myšlenka, že šlapu kilometr k tchánům pro druhý klíč(taková hrdinka, abych to vzala zkratkou zadem kolem potoka v noci - to zase nejsem ) budím je, lekám - z jejich vysokým tlakem, fakt nebyla příjemná....
No začalo ti to dneska tedy ,,pěkně" - i s tím zbytkem v parku Snad jsi si to vybrala hnedka po ránu a zbytek dne bude už bez karambolů
Včera celý den nahlížím a nahlížím a nikdo nikde Co se dělo??
Ahááá, úči dnes dávají víza! No jo, Ája v tom venčícím oblečení.....tak teď se směju - ale děcka to určitě přežijou
Ráno zapnu na chvilku TV a tam, že na východě republiky teploty v noci klesnou až k -12st Mrknu z okna:,,jo, jo, vypadá namrzlo..." jdu se mrknout dole na meteostanici: -15st V baráku zima jak v psinci (pro Áju příjemně teploučko ) 19,5st Zase nějak blbě zareagoval automat a nesepnul musela jsem honem ručně, ať to mrcha začne topit
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:08
- Nahlásit
Já myslela, že s vysvědčení je to pohnuté - dává se v pondělí a prázdninny jsou příští pátek?!
Já naprsoto nestíhám nic, byla jsem vděčná, že tu nikdo nic nevyplodil. Pořádáme konferenci (příští středu) a nějak se nám to rozrostlo na 120 účastníků a na organizaci jsem sama....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:18
- Nahlásit
Drakopes
Už se těším na pokračování.
Noemi
Pořádáme konferenci na jaké téma, mohu-li být zvědavá?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jak jsem psala, jestli někdo nemáte tipa na e-firmu, co vytiskne z mých fotek kalendář - tak už to mám hotové Prošla jsem NET - měli tam plno, ale u většiny bylo nutné stáhnout si nějaký grafický program (to jsem ani nezkoušela, stejně bych tomu určo nerozuměla) a nebo jiné typy kalendářů. Našla jsem f, která měla správný typ, jednoduše vložit fotky - až jsem to všechno nachystala, tak při objednání čtu: možnost platby - poze kartou či předem na účet. No tak jsem to pěkně vyhodila - všude píšou - na NETu nic nepaťte předem Jenže ten kalendář jsem moc chtěla. Hledala jsem dál a nakonec se pokorně k firmě vrátila. Navíc měli po Novém roce slevu A jelikož na rozdíl od ostatních to bylo jenom nějakých 260Kč, tak jsem risknula, že pošlu prachy a bude prdlajz. K mému velkému potěšení kalendář přišel za pár dní
přesně jak jsem chtěla, nic složitého, jen naše fotky, kalendář standartní kvality - opravdu mě moc potěšili Takže doporučuju http://info.24print.eu/cze/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Pořádáme konferenci na jaké téma, mohu-li být zvědavá? - Noemi
já jsem taky zvědavá i na to, co děláš kolem letectví (nějak jsem tu otázku zazdila )
A teď čumím do toho svého kalendáře - šmarjá, ono je 31. až v pondělí (já, že v neděli ) tak to máš určo pravdu
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:42
- Nahlásit
Konference se jmenuje "Strategie leteckého vzdělávání v ČR", pracuji v AERO Vodochody... Dělám ve své podstatě vše, co si na mě kdo vymyslí, ale obvykle si řídím a koordinuji vlastní projekty.
Momentálně sháním modré šátky (menších rozměrů - jako pro letušky) hosteskám na konferenci a mám pocit, že už jsem obvolala úplně všechny obchody v PRaze a nikde nic takového nemají....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 09:11
- Nahlásit
Noemi
Konference se jmenuje "Strategie leteckého vzdělávání v ČR
tak to se nějak nechytám
mám pocit, že už jsem obvolala úplně všechny obchody v PRaze a nikde nic takového nemají. A co na tržnici? Vietnamští spoluobčané jsou velmi snaživí...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:04
- Nahlásit
Je -13 st a u nás v ulici hárá russlice Beruška. Jezevčík ze statku, Saliny přítel nejvěrnější, taky sedí ve frontě u branky. Když jdeme ven, tak přiběhne, strčí do Saliny nosem, asi jako "Hele, já už musím, čau". A vrátí se na své místo. Do toho na nás z dálky řve César a vyhrožuje, co nám všechno udělá, až na to bude mít čas.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 12:38
- Nahlásit
Strejda
Do toho na nás z dálky řve César a vyhrožuje, co nám všechno udělá, až na to bude mít čas. a co jste mu provedli?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 12:47
- Nahlásit
Evey
a co jste mu provedli?
Možná, že jeho majitel volí jinou politickou stranu, než my. Ale spíš se bojí, tak to chce "zakecat".
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:05
- Nahlásit
Nedávno jsem si koupila máslo a až doma jsem si všimla, že je země původu Belgie, což mě poněkud udivilo. Preferuji české výrobky, myslela jsem si , že je české. No a teď si přečtu tohle:
URL
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:55
- Nahlásit
Evey
Preferuji české výrobky, myslela jsem si , že je české.
Tohle je ještě čestný postup, protože v oválu na obalu je BE. Ale dováží se sem kuřata z EU, která se zabalí do českých obalů, na kterých je CZ a logo KlasA. A polské hovězí se přeštítkuje na české. Kravské maso se prodává jako býčí a dokonce se jako vepřové výsekové maso prodává sviňské. Zákazník preferuje cenu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 14:05
- Nahlásit
Evey
přemýšlím, jestli naposledy koupené máslo taky není s přežvykující kravičkou ve stříbrném obale ...
jinak jsem absolvovala obvodní kolo Pythagoriády ve venčícím oblečení, vysvědčení dostanou dětičky až v pondělí. Jirka se ozval v půl jedenácté, takže jsem už nic neřešila. Psi v klubu žádné škody nenapáchali, morální újmu zjistím, až příjdou z venčení Jsou venku s Jirkou a ten jím podstrkuje mlsky, takže nebudou tak vyhládlí.
(jo, klíče od Kapsy z kapsy nevyndávám, na rozdíl od bytových, kterými odemykám a věším je na háček vedle obojků a vodítek)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:26
- Nahlásit
Evey
Nedávno jsem si koupila máslo..... - Včera s tím přijel Tom, že to četl v letadle teď se jdu kouknout do lednice a jistě poslední kousek v papíru nechaný třeba na vymazání plechu Letělo do koše Momentálně mažu Olmu a doufám, že to není jak s kuřatama co píše Strejda Vím o tom, po aférách s barvenýma chcíplýma kuřatama s Číny jsem si dávala pozor na to, aby tam bylo jasně napsané, že je ta drůbežárna výrobce......no a pak mi někdo řekl, že stačí, aby to ,,vyrobila" tím, že si tam dala svůj obal Ráda bych řekla, že preferuju české výrobky, ale není to tak. Čechy znám a vím, co taky dokážou vymyslet za kulišárny. Nejsem z města a tudíž vidím, jak to chodí zde na farmách např.s dotacema. Jakmile slyším něco o tom, jakoví jsou zemědělci chudáci, tak se mi otevírá kudla v kapse. Ne nadarmo je to jedna parta s myslivcema...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:28
- Nahlásit
Strejda
hezky jsi to ranní hlášení napsal jsme se s Tomem po chuti zasmáli
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:30
- Nahlásit
Hlásím pěknou zimu, brr.
já tu zimu dnes podcenila...zprávy o počasí poslední dobou moc nesleduji a tak v domnění, že je venku tepleji, než ve skutečnosti je, jsem vyrazila na nákup dortů a masa na zitřejší manželovu narozeninovou oslavu.Rukavice jsem pochopitelně neměla.Cesta do města dobrá, šlo si dát ruce do kapes,ale zpátky jsem už myslela, že to nedonesu a ze zoufalství to hodím někam do roští.
Má první cesta vedla do umyvadla se studenou vodou..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:53
- Nahlásit
Mrazivé ráno u nás
Na cestě před bránou - cesta vede do vedlejší vesnice (zadem) - po hlavním tahu jsou obě vísky spojené. Stromy a roští po právé straně lemují potok. Tam, kde trčí komín, je zhruba cvičák
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 16:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
rogersova
Rukavice jsem pochopitelně neměla.Cesta do města dobrá, šlo si dát ruce do kapes,ale zpátky jsem už myslela, že to nedonesu a ze zoufalství to hodím někam do roští. - přesně Já měla stejný problém s focením, vůbec jsem nemohla vydržet jít a držet připravený foťák, myslela jsem, že mi ruce upadnou Když pak ještě Woriček doběhnul se zmrzlou gumovou kačenou, už mi bylo do breku a snažila jsem se s ním tahat s rukávem od mikyny vytaženým co nejvíc z pod bundy - ale to se už nedalo A to mně ještě čekalo krmení
manželovu oslavu.....že gratulujem a dobře to oslavte
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 17:30
- Nahlásit
Já se omlouvám, že se teď nějak do debaty nezapojuju, ale poctivě to tu každý den čtu
Začala jsem jako každý rok chodit učit do lyžařský školy a nějak mě to zmáhá...Loni to bylo vlastně míň náročný o toho psa...teď než vyrazím, tak se snažím alespoň na hodinku jít s Bájošem, aby byl trochu unavenej, pak v kuse od devíti do čtyř na lyžích, pak honem rychle domů a zase se psem na procházku a pokud možno co největší, protože on narozdíl ode mne celý den proležel. Teď mám chvilku na regeneraci, protože Tom měl dovču, tak s ním byl po obědě, ale budu muset sebrat všechny síly, protože za chvilku jdeme na společnou vycházku do vsi. Je to hrůza, než si tělo navykne na pohyb, mám namožený snad všechno...i psaní na pc mě bolí
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 17:35
- Nahlásit
worick
Tak jsem se podívala na fotky a taková zvědavá otázka: jak zvládáš uklízet takovej velkej dům?
Já sice vždycky snila o pořádným velkým domě, dva máme třeba na začátku naší ulice, ale pak při úklidu toho našeho středního si řeknu, že to fakt bohatě stačí.
Ale musím říct, ten váš dům je fakt krásnej!!!
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 17:40
- Nahlásit
MartinaBarney
Ale musím říct, ten váš dům je fakt krásnej!!!
to souhlas, dům je krásnej. My máme v provozu zatím jen spodní patro..cca90m a stačí to, až k tomu budu mít i hořejšek (totéž)..nevím, asi to jednou za čas vezmu radlicí a vyhrnu před dům
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 17:42
- Nahlásit
worick
manželovu oslavu.....že gratulujem a dobře to oslavte
děkuju, vyřídím
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 18:53
- Nahlásit
přidávám se k obdivu Worickova domu, ale uklízet bych to opravdu nechtěla...to se radši uskromním (no ono mi stejně nic jinýho nezbude, protože na víc než pididomek stejně nikdy mít nebudu)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 19:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
teď než vyrazím, tak se snažím alespoň na hodinku jít s Bájošem, aby byl trochu unavenej, pak v kuse od devíti do čtyř na lyžích, pak honem rychle domů a zase se psem na procházku a pokud možno co největší, protože on narozdíl ode mne celý den proležel - to bych já stará bréca asi ani nezvládnula (teda já bych hlavně nezvládnula ty lyže - naposled jsem na nich stála někdy v 16ti ) byla bych tak utahaná, že bych spadnula na hubu - ne tak ještě další prochajdu
Tak jsem se podívala na fotky a taková zvědavá otázka: jak zvládáš uklízet takovej velkej dům?
ALL
nevím, asi to jednou za čas vezmu radlicí a vyhrnu před dům - no, tak asi tak K dokonalé hospodyňce mám já vůbec jako hóóódně daleko, i když sem sem tam píšu, že uklízím - tak to nějak není poznat Uklidím jedno patro a v druhém už je bordel. Uklidím ráno, vemu domů psiska, přijde Tom a je po parádě Nemyslete si, kdyby jste sem vpadly nečekaně, tak je tu suma sumárum bordel jak v tanku Možná...kdybych míň lapěla tady a víc šudlila!
Jo a vlastně - tu fotku jsem dala ne, abych se chvástala, jaký mám krásný barák ale přeci kvůli těm pěkně omrzlým popínavkám
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 21:38
- Nahlásit
worick
Nemyslete si, kdyby jste sem vpadly nečekaně, tak je tu suma sumárum bordel jak v tanku
z tohoto titulu nemám ráda nečekané návštěvy. Taky nemám kdy uklízet...když jsem pořád u netu
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 08:41
- Nahlásit
Ráno se chystáme už jít z parku domů. Alfréd zaběhl na kraj k oblíbenému houští pročmuchat a já čekala, až nás dojde Níloušek. Ohlídnu se a Alfí nikde. Hvízdala jsem a nic. Došla jsem tedy na kraj parku, rozhlížím se v ranním šeru a nic. Vzala jsem pro jistotu Nielse na vodítko, znova zapískala a váhala, jestli kolem plotu ke škole či kamkoliv jinam.
Načež Lordstvo přišlo zeshora, zastavil se na přechodu, výrazně rozhlédl, nic nejelo a přešel. A došel k nám s výrazem spokojeného frajera. Pochválila jsem ho, nabídla, že ho vezmu na vodítko, což on blazeovaně přijal. Skvělý pes.
A do toho do mě hučela ženská s jorkšírem na vodítku, že ten pes vůbec neposlouchá, že musí vždycky poslechnout, že je jedno, že jsou nějaké háravé feny, pes musí vždy poslechnout.
Řekla jsem hafanům, že jsou hodní kluci a ještě je podělila frolíky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 10:31
- Nahlásit
Drakopes
A do toho do mě hučela ženská s jorkšírem na vodítku, že ten pes vůbec neposlouchá, že musí vždycky poslechnout, že je jedno, že jsou nějaké háravé feny, pes musí vždy poslechnout.
Ale to měla ženská pravdu. U těch naprogramovaných psů, co jsem Ti už navrhoval, to dokonce funguje.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 11:21
- Nahlásit
Strejda
jen co budou nějaké prázdniny, vezmu kluky, aby se seznámili s těma tvejma holkama a předvedli, co je to poslušnost ))
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 11:35
- Nahlásit
Drakopes
My to máme podobně Berunka nezdrhá, ale se někde začuchá a nebo zaběhne k plotu mrknout na pejska. Já se ohlédnu a Berry nikde - tedy ne tam, kde bych ho čekala. Na rozdíl od Worička, kde bych vyšilovala - jsem naprosto v klidu, Zavolám a od odněkud vykoukne. Poslechne, přijde, jenom to není asi okamžitě na první moje houknutí.Taky ovšem vždycky moc chválím, protože je důležité, že vůbec
Ráno hoši vyli jak šakali Někde ze vsi pořád kňučí, vyje a poštěkává pes (možná zavřená háravka) Berry pak ležel hodinu u brány. Tak jak jsme obešli zahradu, šli jsme zase před bránu omrknout to zvenku, jestli jim tam nějaká ,,láska" nezanechala stopy Ne, já se nepoučím Čumím po psech a najednou se mi za zády ozve:,,ahoj, pojď se mnou lyžovat..." A to známý, co má chajdu nad koněma a denně tam chodí kolem, tak odtud asi sešel a že jede lyžovat. no a nelenil a zašel si kousek za náma. Já po ránu, neupravená, jako hybrida jsem nevěděla jestli mám zdrhnout než dojde těch 5m ke mně a nebo někam vrazit hlavu. Jenomže Woriček ho letěl radostně vítat až by se zjančil, tak zdrhnout sem nemohla Alespoň jsem se točila pořád bokem a házela vlasy přes hubu Nicméně - dozvěděla jsem se, že dostali (jo, je to myslivec ) jako myslivecké sdružení zákaz vystřelit na jakéhokoliv psa Sice jsem mu říkala, že přesto se bojím a Worku bych nepustila, ale kdyby mi náhodou někde zdrhnul, nebyla bych snad až tak hysterická...Jo a taky chtěl vidět, kde je ta mrtvá srna, že až pojede autem, že ji odveze
Tak.....a je to v pr...... Teď mi volala uplakaná mamka, že se vrátil brácha z Brna z práce hotový, že se po roce a půl rozešli s holkou Ne všechno bylo OK, ale už jsme čekali svadbu Je mi ho strašně líto On je fakt hodný kluk, staral se roky o mamku, pak o dědečky, teďka už o nemožnou bábu - sportovec, nekuřák, má moc rád děti a zvířata....nechcete ho někdo??
|