Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 18:30
- Nahlásit

worick
koukám, že to s tím těhotenstvím neberete na lehkou váhu....jo, jo, všude doporučujou ,,hlavně si hlídat železo"
To si piš, já jejím těhotenstvím přímo žiju! Podstrojuju jí, pořád jí kontroluju, na netu sháním info o porodu, jak pomoct, čím eventuálně dokrmovat mimča nebo mamču, kdyby se všechno nevyvedlo na 100%, ....

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 18:34
- Nahlásit

Strejda
Chtěl jsem se tady pochlubit, že jsem byl na skvělém semináři o výcviku psa, ale vidím, že na to není vhodná situace. - jen se pochval, jsi tady tuším jediný co může říct, že má vycvičené psy. Teda holky

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 18:36
- Nahlásit

Dines
Podstrojuju jí, pořád jí kontroluju, na netu sháním info - a výbavičku přichystanou máš?? Dupačičky - budou to nahaťule, ať nenastydnou

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 18:49
- Nahlásit

worick
a výbavičku přichystanou máš?? Dupačičky - budou to nahaťule, ať nenastydnou
Ty si bubááá - bych musela nakoupit miminkovský ponožky - zaprvý nevim kde se kupujou, a taky nevim, kolik bude holek a kolik kluků - abych pak neměla třeba holčičku v modrý ponožce

LuckaM
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 19:40
- Nahlásit

MartinaBarney
mě zatím taky nic navíc nedorazilo, ale objednávala mi to ségra, tak bůhví, co a jak objednala...radši nic navíc nečekám

LuckaM
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 19:54
- Nahlásit

worick
můžu se zeptat, kde se tak vášnivě diskutuje? Dlouho jsem se nerozčílila

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
můžu se zeptat, kde se tak vášnivě diskutuje? Dlouho jsem se nerozčílila - na ,,ztracené labradorce" - doporučuju srát na to
Byl tu brácha běhat na pásu a byl hotový. Já jsem mu říkala, že jsem taky totál a taky jsem si uvědomila, že jsem od rána nic nejedla.. (pak nemám být vepř )
Naházela jsem do sebe čočkovou polívku a do 10minut jsem začínala vytuhávat. Měla jsem v obyvču kluky. Leželi taky. Najednou mě probudilo pečlivé olizování ksichtu - Woruška chtěl jít ven

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:09
- Nahlásit

Dines
zaprvý nevim kde se kupujou, a taky nevim, kolik bude holek a kolik kluků - abych pak neměla třeba holčičku v modrý ponožce -
Tak to mi neříkej, že nemáte udělaný ultrazvuk, nejlíp 3D - aby jsi viděla, jak mají prstíky v tlamicích a hlavně spočítané pindíky

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:12
- Nahlásit

worick
Tak to mi neříkej, že nemáte udělaný ultrazvuk, nejlíp 3D - aby jsi viděla, jak mají prstíky v tlamicích a hlavně spočítané pindíky

Hele ani na sono nepůjdem
A pindíky budu ráda když se mi povede spočítat až budou na světě - si budu muset pozvat poradce

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 20:15
- Nahlásit

Dines
abych pak neměla třeba holčičku v modrý ponožce - no bóže Já byla holčička co dostala jedinou panenku od kmotry - mrkací a ta skončila kdesi v zahradě pod dřevem - našla se až po letech - nevypadala dobře... Mamka chtěla holčičku! Koupila mi do 4.třídy parádní riflovou sukýnku z laclem - a já řvala jak tur, že v blbé sukni nikam nepůjdu Musela jsem. Na autobusové zastávce jsem se přelékla do kalhot schovaných v aktovce. Jenomže to viděla některá ze sousedek a vykecala to. Dostala jsem sice na prdel, ale mamka na holčičku rezignovala

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 23:09
- Nahlásit

worick
a já řvala jak tur, že v blbé sukni nikam nepůjdu
Můj případ Já měla zase červenou sukýnku do první třídy....sukně jsem nesnášela!
Co se týče panenek, s těma jsem si hrála. Ale stejně byla moje oblíbená hračka tatra, nejradši jsem si hrála s bratránkem s autíčkama, na policajty a zloděje, lezla po stromech, stavěla bunkry...jeee, to byly časy

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 06:43 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

worick
já řvala jak tur, že v blbé sukni nikam nepůjdu
MartinaBarney
...sukně jsem nesnášela!
No, dámy, ... to jako fakt?

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 06:58
- Nahlásit

Strejda
Také se přidávám. Doopravdy. Sukně je strašně nepraktická, zkoušel jsi to někdy?
A jaký to byl seminář?
MartinaBarney
Ale stejně byla moje oblíbená hračka tatra moje oblíbená hračka byl dětský kočárek, ze kterého jsem vyhodila panenku a pod dečkou jsem vozila kočku. Byla parádně vycvičená, ležela jak přikovaná.
rogersova Hmm, Miele o té jsem četla také samou chválu, ale to už je bohužel nad mé finanční možnosti.

Sněží tu sněží, přes noc tak 15 cm.

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 07:13
- Nahlásit

Evey
Sukně je strašně nepraktická, zkoušel jsi to někdy?
Nezkoušel. Nejsem Skot.

A jaký to byl seminář?
Bylo to pro začínající psovody. Přednášel L. Jánský, mezinárodní rozhodčí a policejní psovod. To, co předváděl se svou osmiměsíční vlkošedkou, byla fantazie. Už jsem viděl několik policejních psovodů, kteří veleli tak, že se ve vedlejší vesnici splašila koza. Tenhle ne. Fenka se mohla přetrhnout, jakou měla radost, že dělají něco spolu.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 07:24
- Nahlásit

Strejda
Luboš Jánský? URL
Má nějakou webovou stránku? To jste měli na cvičáku?

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 07:31
- Nahlásit

Evey
Má nějakou webovou stránku? To jste měli na cvičáku?
Stránky asi nemá. Bylo to na cvičáku. Toto je kontakt ze seznamu rozhodčích ze stránek ČKS.
Jánský Luboš Sobětuš 39 503 15 Nechanice 602 949 706 lubos.jansky@tiscali.cz

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 07:52
- Nahlásit

Strejda
Hmm škoda, tak to má k nám daleko.
A neznáš rozhodčí Ivetu Skalickou? Asi zkusím ji. Ať se přes zimu něco děje...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:04
- Nahlásit

Evey
Strejda
Díky za odkaz Velice, velice mě potěšilo, když tam zkušený policejní psovod napíše, že sám (bez el.obojku) nebyl většinou schopný lovící fenu zadržet. Ale ,,mistrině světa ve výcviku od vedle" mi tehdá napsaly (ostatně jako každému, co má nějaký problém se psem) že pes musí poslechnout vždy a všude a je to jen moje neschopnost
Strejda
sukně jsem nesnášela!
- až jako dospělá jsem je sem tam nosila. Teď už dloooho ne. Tom mě asi před půl rokem, při sledování něčeho v televizi dorazil větou:,,nechápu, proč teď baby už skoro vůbec nenosí sukně, vždyť je to pěkné! Teda na někom. A ty taky ne " Jsem na něho vyletěla:,,a nevíš tak, kam asi mám chodit v sukni? Jako s čoklama?? Budu si na stará kolena muset nějakou pořídit

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Hmm, Miele o té jsem četla také samou chválu, ale to už je bohužel nad mé finanční možnosti. - taky byla v řešení, když jsem plánovala spotřebiče. Jenže jsem chtěla jednu značku a Miele má všechno o řád dražší a taky neměli tuším varnou desku, nebo varnou desku, jakovou jsem chtěla - už nevím jak to bylo, ale nakonec jsme to poskládali Elektrolux a Bosch (oni mají tady u nás společný servis) Pračku mám Elektrolux, ale jsem si myslela, že objednávám tu samou, co jsem nechala mamce - jenom levnější Nakonec je ta mamčina lepší (víc funkcí) Ale jako jinak spokojenost. Švagrová si pořizovala před dvěma roky novou a má něco takovéhohle http://www.mall.cz/pracky-predni-plneni-hloubka-na d-45-cm/lg-f-1403-tds6?v=416604
Byla z ní nadšená (bodejď, když do té doby měla nějakou Romo Fulnek s horním plněním )Teď jsme se o tom už dlouho nebavily, musela bych se poptat

U nás hustě chumelí a sněžilo asi celou noc, je něco přes 10cm. Jenože na teploměru už 0 st.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:34
- Nahlásit

worick
Velice, velice mě potěšilo, když tam zkušený policejní psovod napíše, že sám (bez el.obojku) nebyl většinou schopný lovící fenu zadržet jejda, já to ani nečetla, dala jsem to sem jen k identifikaci toho pána. Ale souhlasím s ním. Určitě by se to s tím naučil i Woriček.
Budu si na stará kolena muset nějakou pořídit na stará kolena se nosí zástěry.

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:49
- Nahlásit

Evey
A neznáš rozhodčí Ivetu Skalickou?
Znám. Dělali jsme u ní se Sally BH a FPr3. Dvakrát jsme u ní byli na semináři OB. Ženské od nás ze cvičáku s ní mají nějaký problém, ale od žádného chlapa jsem nic neslyšel. Je to atraktivní blondýna i když v holínkách to třeba tak nevynikne. Její svěřenci vyžírají na závodech přední místa.

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:54
- Nahlásit

worick
Velice, velice mě potěšilo, když tam zkušený policejní psovod napíše, že sám (bez el.obojku) nebyl většinou schopný lovící fenu zadržet.
Říkal, že teď, když vyběhne srna, tak k němu fena přijde pro pamlsek. Nějak se jí to tak propojilo.

Jako s čoklama?? Budu si na stará kolena muset nějakou pořídit
Úplně to vidím před sebou. Tvídová károvaná sukně nad kotníky a vysoké šněrovací boty. Vlasy samozřejmě do drdolu.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:58
- Nahlásit

Ženské od nás ze cvičáku s ní mají nějaký problém....Je to atraktivní blondýna - tak to jsi si zrovna i odpověděl Ženské se zásadně proti atraktivním blondýnám stavějí do opozice (je to nějaký pud sebezáchovy - teda sebezáchovy manžela ) Můžu to potvrdit jak z pozice bývalé atraktivní blondýny tak z druhé strany fronty (už ne blond staré rašple)

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:01
- Nahlásit

Strejda
Já s p. Skalickou také nemám žádný problém, dělala jsem u ní svou první zkoušku v životě a byla ke mě velmi milá a vše vysvětlila. Na její semináře jsem také slyšela chválu.

Říkal, že teď, když vyběhne srna, tak k němu fena přijde pro pamlsek.
No ještě bude muset zapracovat na tom, aby si pro pamlsek přišla i ta srna...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:04
- Nahlásit

Strejda
...sukně jsem nesnášela!

A sukně nenosím dodnes. V minulosti jsem měla párkrát půjčenou sukni od kámošky, nějaký šaty proběhly.
Před 1,5 rokem jsem si koupila letní šaty. Jsou nad kolena, zapínání na knoflíky, sportovní. Moc pěkný. A měla jsem je někdy na sobě? No, neměla!!! Od té doby mi visí ve skříni. Takže je asi prodám na Aukru. A jak se minulý léto nosili takový ty volný šaty až po zem - nádhera! Ale beztak by mi zase ležely jen ve skříni

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:21
- Nahlásit

MartinaBarney
Před 1,5 rokem jsem si koupila letní šaty. Jsou nad kolena, zapínání na knoflíky, sportovní. Moc pěkný.Takže je asi prodám na Aukru. - pár podobných ,,ústřelů" mi taky doma leží Takové ty, co jsou krásné na figurýně, Tom mě na ně navede a já se v tom absolutně necítím a prostě si je nikdy neobleču
Strejda
Úplně to vidím před sebou. Tvídová károvaná sukně nad kotníky a vysoké šněrovací boty. Vlasy samozřejmě do drdolu. - čéče hezká představa, jenomže skutečnost vždycky trochu pokulhává....

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:50
- Nahlásit

worick
čéče hezká představa, jenomže skutečnost vždycky trochu pokulhává....
Nevzdávej se, dopadne to. Když se ženil můj synovec, středoškolský učitel, tak mu přišly na radnici gratulovat i jeho studentky. Dvě intelektuálky byly takhle oblečené. Bohužel to nebyla recese.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:15
- Nahlásit

Co říkáte na tento článek???

URL

rogersova
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:20
- Nahlásit

bych musela nakoupit miminkovský ponožky - zaprvý nevim kde se kupujou

...v železářství...?

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:32
- Nahlásit

MartinaBarney
Já se s článkem ztotožňuju. Reakce čtenářů nečtu, protože mně nějak blábolení ostatních nezajímá. Mám svůj pohled a je hodně podobný tomuhle. Beru psa, že je to pes, jak říká Ája Drakopes - je to osobnost. A ano, kousnutí je u něj způsob obrany, nemůže u sebe nosit kasr či revolver proti hnusným lidem. Pokud zle vystartí proti malému děcku, co ho tak trochu dloubne do oka - není to moc v pořádku, měl by jenom zavrčet nebo se trochu ohnat. Pokud vystartí na 10letého fracka, co mu mává před nosem klackem - tak to se v nejmenším nedivím. Když je to ovšem ,,bojové plemeno" které má podle mého názoru trochu jinak naprogramovaný mozek, tak jsou následky většinou tragické...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání