Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
LuckaM
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 09:03
- Nahlásit

Mě to přijde celkově dost ujetý. Měla bych přeci ukazovat psa, kterého mám doma a ne kterého jsem na ten jeden den "vytvořila". Ještě by je mohli začít barvit, aby měli ukázkovou kresbu

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 09:26
- Nahlásit

worick
Co to je tam vedle probůh za diskusi? Raděj fakt zůstat jen tady.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 09:31
- Nahlásit

Noemi
Na druhou stranu mám prostě venkovní odchov a na kvalitě srsti to bude znát vždycky... ale to by měla být lepší, hustší, ne? Pravda trochu více špinavější...
LuckaM
Ještě by je mohli začít barvit, aby měli ukázkovou kresbu no u některých plemen se to již děje... tam se ten flíček zamázne, tohle se odbarví, vybělí... Je libo srovnat zuby...

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:20
- Nahlásit

ale to by měla být lepší, hustší, ne?
Hustší ano, ale zase je taková opotřebenější etc. Náš pes se velice rád válí po štěrku a betonu, takže dochází k menší devalvaci.... Navíc srst je sice hustší, ale zase méně jemná než u pokojáků...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:30
- Nahlásit

Evey
Co to je tam vedle probůh za diskusi? - se přiznám, že mám ,,hádavou" Tom mě včera k smrti vyděsil (přistával do Moskvy) a dneska posílá zase naprd zprávy kolem firmy. Tak se vyhádám s někým, koho vůbec neznám a nebudu si nerva vybíjet na svých blízkých

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
Na druhou stranu mám prostě venkovní odchov a na kvalitě srsti to bude znát vždycky... - přesně tak
Jinak se k tomuhle přidat nemůžu, protože výstavy neřeším, vím prdlajz o tom jak to tam teď chodí a podle letáku i tak dobře... Neumím si představit, že bych tohle všechno s pejsama dělala
To se tam pak můžeš snažit jak blbec, když někteří přijdou ,,naondulovaní" přímo od kadeřníka. Ještě, že to teď víš

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:51
- Nahlásit

worick
Tom mě včera k smrti vyděsil (přistával do Moskvy) však jsem si na tebe včera u zpráv vzpomněla, to je dobře, že se ho to nijak netýkalo

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:54
- Nahlásit

Evey
Jaký máte názor na úpravu berňáků
Já žádný, ale holky mají názor jasný a vyhraněný.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:58
- Nahlásit

Strejda
Já žádný, ale holky mají názor jasný a vyhraněný.
A jakou značku kosmetiky preferují?

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 11:33
- Nahlásit

Evey
A jakou značku kosmetiky preferují?
Hovězí a kančí.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Panebože, lidi jsou takové zrůdy, že nad tím opravdu zůstává rozum stát.... http://www.novinky.cz/krimi/223285-rodice-v-brne-m ucili-syna-pripinacky-na-patach-a-tyrali-ho-hladem .html
To se na vedlejším fóru velice ,,zasvěceně" řeší volný pohyb vořechů a jak je děsné když otravujou mého psa na prochajdě (mého ne, mě je to jedno) ale možná si nevšimnou, že sousedovo děcko je totálně zbídačené...
A to mi bude někdo vyčítat, že ,,nemusím" děti. Tihle hajzlíci měli tři....až to čtvrté prej nechtěli... Pověsila bych je za žebro na hák Teda už by těch hororů snad i stačilo A chci jít běhat a venku je nevlídno, zataženo, trochu sněží...
Hoďte sem zase něco veselého
Drakopes
Strejda
Díky za mailíky, já s tím musela někoho otravovat....

Drakopes
Takové říkanky mají vážně teďka děcka ve slabikáři? Tak tady vidím, o co bez nich přicházím......netuším, co se v dnešní době ve školách učí Toto mě vážně dostalo

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:13
- Nahlásit

V hospodě, kam chodím na oběd, dnes byl zájezd pohodlným autobusem s poutavou prezentací a možností chutného oběda (dárek pro každý manželský pár), tak jsem šel jinam. Nebyla to dobrá volba, protože tam celou dobu zvonil telefon. Jak já nesnáším zvonící telefon.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:16
- Nahlásit

worick
Díky za mailíky, já s tím musela někoho otravovat....
Člověče, docela Ti rozumím.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:20
- Nahlásit

Strejda
Hovězí a kančí. Já to tušila, kančí nikdy nezklame.
V hospodě, kam chodím na oběd, dnes byl zájezd pohodlným autobusem s poutavou prezentací a možností chutného oběda (dárek pro každý manželský pár), tak jsem šel jinam. Nebyla to dobrá volba, protože tam celou dobu zvonil telefon. Jak já nesnáším zvonící telefon. no a navíc jsi neměl sebou manželku, takže by ani nebyl žádný užitečný a praktický dárek .

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:32
- Nahlásit

Evey
no a navíc jsi neměl sebou manželku
Já ji mám rád. Na zájezd pro senilní důchodce bych ji nevzal. Zatím.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:47
- Nahlásit

Strejda
V hospodě.... - opravdu nechápu, že na tohle někdo ještě skočí, byť senilní důchodce Jako by to nebylo dnes a denně ve všech těch Černých ovcích, Občanských joudech apod. A nedají si říct a nedají Ale, že se divím tchán zase pořád objednává kraviny z teleshopingu. Panebože...kolik tomu už toho tam všude leží.... Všechno na h....! Ale kdyby jste měli o nějaký výrobek snad přeci jen zájem - klidně se ptejte, podám reference o jeho skvělé funkčnosti

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 14:15
- Nahlásit

worick
Ale kdyby jste měli o nějaký výrobek snad přeci jen zájem - klidně se ptejte, podám reference o jeho skvělé funkčnosti
Tak to zrovna mám.

Nemáte tu někdo doma elliptický trenažer? V teleshopingu zvaný orbitrek s Olgou Šípkovou, ale na ten mi snad reference podávat nemusíte, už vím dost, děkuji nechci.
Mám už trochu předvybráno, ale ty kvalitnější začínají na 10 tis., takže se už dlouho rozhoduji a váhám zda opravdu investovat. Mým cílem není zhubnout, i když to by asi taky neškodilo , nýbrž posílit tak nějak celé tělo, hlavně záda a jejich držení. Doporučila mi to rehabilitační sestra.

No a pak si taky vybírám novou pračku, tady mi taky můžete doporučit a předat zkušenosti.

Jo ten kožený gauč, co je v tématu vedle bych taky chtěla, ale to je zatím říše snů...

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 14:19 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

worick
- opravdu nechápu, že na tohle někdo ještě skočí,
Znám jednu důchodkyni, která je velmi asertivní, až agresivní. Její kamarádka chtěla, aby s ní jela "pohodlným autobusem". Nechala se přesvědčit, protože ona přeci ví, jak to chodí a nikdo ji nezlomí. Přijela naprosto zdrcená a za pár dnů jim dodávka přivezla ruční mixer s nesmyslným příslušenstvím a mnoha dárky zdarma, celkem asi za 17 tisíc. Mixer někam schovala, protože se stydí a používá dále Etu ze 70. let. Chvíli uvažovala, že by mixer dala některé dceři, ale bojí se, že by musela s pravdou ven.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 14:36
- Nahlásit

worick
Panebože, lidi jsou takové zrůdy, že nad tím opravdu zůstává rozum stát.... http://www.novinky.cz/krimi/223285-rodice-v-brne-m ucili-syna-pripinacky-na-patach-a-tyrali-ho-hladem .html No tý brďo, teď jsem se na to dívala, otřesné.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 14:52
- Nahlásit

worick
Ale kdyby jste měli o nějaký výrobek snad přeci jen zájem - klidně se ptejte, podám reference o jeho skvělé funkčnosti
A máte Kosmodisk?

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 15:01
- Nahlásit

Evey
V teleshopingu zvaný orbitrek s Olgou Šípkovou - tak ten tchán nemá, jelikož by se musel hýbat a to není zrovna jeho koníček, tudíž má místo toho nějaký ten elektrostimulační pás na břicho
Nějaký podobně levný ,,orbitrek" jsem si kdysi zkoušela (taky jsem ho chtěla ) ale mi to na něm nějak nešlo, zdál se mi ten pohyb takový divný, nepřirozeně jsem se kroutila.......asi se to musí zprvu natrénovat. Jenže na to já nemám trpělivost. Mě když něco nejde, tak s tím praštím
Strejda
Znám jednu důchodkyni... -

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 15:27
- Nahlásit

Jaký máte názor na úpravu berňáků před výstavou? Upřímně, je mi z těch současných trendů docela smutno. Myslím si, že BSP není plemeno, které by se mělo stříhat, pudrovat, foukat, lakovat...

Teď jsme si o tom psali s majitelkou Barneyho o rok starší ,,ségry´´ (stejní rodiče).
Že, když jsme byli na Slavnostech salašníků, na přednášce, kterou vedli manželé Chovancovi (pan Chovanec je zrovna předsedou KSSP) a padl tam dotaz na úpravu srsti BSP. Bylo nám řečeno to, že stačí pročesat maximálně vykoupat v přírodním zdroji, žádné stříhání apod.
A bum - už je na stránkách KSSP odkaz na seminář, který se týká všelijakých úprav...

Jen jsem říkala, že je škoda, že se nekoná v Brně, není určen pro víc účastníků a není levnější. Jinak bych se ze zvědavosti ráda zúčastnila.

Dokonce ani na naši první výstavu nebudu Barneyho nějak spešl upravovat, ani koupat (není kde). Takže akorát pročešu, maximálně očistím zvlhčenými kapesníky a zdar.
Ani tam tak nejedu vyhrát, ale spíš budu ráda, když mi Barney neudělá ostudu a nevyloučí nás z kruhu
Ale...odvážným štěstí přeje!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 16:19
- Nahlásit

LuckaM
Chtěla jsem se tě zeptat, protože jsi taky mluvila, že máš předplatné Psích kusů, jestli už ti přišel ten kalendář atd. ???
Vím, že k tomu byly nějaké dárky a mě zatím nepřišlo nic a zrovna na ten kalendář jsem se těšila

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 16:43
- Nahlásit

Teda, člověk chvíli pracuje a pak nestíhá číst ...

- úprava srsti - koukám, do čeho se vrhnul Honza Ščerba. Jejich Candy byl stejně s naším Alfrédem, scházeli jsme se v pátek několik berňáků - tehdy štěňátek. Akorát jsem třikrát zkontrolovala, kde jsou psi, než jsem ten leták otevřela. Poslední, o co stojím, jsou jejich řeči, jak jejich úpravu srti zanedbávám - přitom Níloušek kartáč nesnáší.

- dozadu v parku chodí někdo s háravkou (až my ho potkáme osobně!!!), takže dostat psy domů je děs. Včera nakonec šlapali domů na krátkém vodítku těsně u nohy. Ráno jsem vzala hrst frolíků podle návodu Juráška, že se jim zlepší sluch. No, jak to vypadalo? Alfréd na mě stejně jako včera večer kašlal a Níloušek běhal ke mně pro mlsek a zpátky k Alfrédovi zarýt čumák.

rogersova
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 17:21
- Nahlásit

Evey

No a pak si taky vybírám novou pračku, tady mi taky můžete doporučit a předat zkušenosti.

já mám tuhle je to vítěz testu, pere fakt dobře, ale záleží kolik hodláš investovat
http://www.expertcr.cz/pracka-miele-zvitezila-v-te stu-dtest/t-231/

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 17:33
- Nahlásit

worick
Hoďte sem zase něco veselého
Moje těhulka ;o)

No, a ty miminka co jsem dávala předtím jsou kamardáky - a vypadá to bledě - asi si obě holčičky nechá ona

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 17:44
- Nahlásit

V poledne venčil Jirka (zlatíčko, nějak jsem tím koncem pololetí zavalena). Alfréda měl v domě na vodítku, Níloušek na volno, tašku s lahvemi, ještě vynášel smetí ... vyhodil pytel do popelnice a něco mu chybělo. Alfréd pořád ještě uvázán ... a Níloušek nikde. Přece jenom naše ulice je hodně rušná, vedlejší barák staveniště ... nakonec ho napadlo zkontrolovat barák - a za dveřmi znechuceně čekal Niels, kdy mu přidrží dveře ven.
Došli do klubu mě pozdravit a nechat tu nákupní tašku a hned zase šli. A níloušek v obaváchm že bude zase zapomenut se tak sápal ven, že na těch dvou schodech ven doslova srazil Alfréda k zemi a přes záda a hlavu se prodral ven

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 18:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Dines
koukám, že to s tím těhotenstvím neberete na lehkou váhu....jo, jo, všude doporučujou ,,hlavně si hlídat železo"
Drakopes
Ráno jsem vzala hrst frolíků podle návodu Juráška, že se jim zlepší sluch. No, jak to vypadalo? Alfréd na mě stejně jako včera večer kašlal - no tak to by si se vedle dozvěděla, že to, že ti psi rejdí rypákem po zemi a nevisí pohledem na Tvých ústech, je jen a jen tvoje chyba a jsi nezpůsobilá mít byť jen čivavu
Kluci kolem 15h začali lítat kolem baráku a woriček štěkal před dveřma stylem ,,honem, honem, je cvičák, pohni nebo to nestihneme!!" Jen tak pro zajímavost kouknu na stránky a tam vyvěšené, že je od 14.30 cvičák Najednou Od Vánoc tam nahlížím a bylo tam prdlajz Měla jsem naplánovanou ,,musherkovou trasu" 11km - na zklidnění nervů Tak jsme to vzali přes cvičák, že je pozdravíme a zjistíme co Mery, jestli ještě hárá. Prý už končí, zájem jevil jen Worka. Kromě nich tam ale nikdo nebyl. Ani Gogošovi. Ale nás to trochu zdrželo a domů jsme dorazili zase za tmy. Poslední 2km už byly přes vedlejší obec, tak nevadilo, že je skoro tma Mám dost
A zapoměla jsem dodat, že na 5km nás chytla děsná chumelenice, metlo nám to do ksichtů, kapuce mi nedržela na hlavě, tak jsem si jen říkala:,,hoši, vy jste fakt chuděrky, protože máte paničku magora, co vždycky vymyslí ptákovinu Ono totiž včera svítilo krásně sluníčko, jenže to se mi zrovinka na takovou vyčerpávající nechtělo a taky než jsem zjistila ty lety, tak bylo už moc hodin....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 18:12
- Nahlásit

no tak to by si se vedle dozvěděla, že to, že ti psi rejdí rypákem po zemi a nevisí pohledem na Tvých ústech, je jen a jen tvoje chyba a jsi nezpůsobilá mít byť jen čivavu

to je dobře, že do žádných vedlejších fór nechodím. Naši hafáci jsou nestresovaní, vyrovnaní, klidní a v širokém okolí obdivovaní a milovaní. Nebudu ani žádnému případnému hafákovi v budoucnu vymývat mozek - ano, mají svou hlavu, nervy tečou především mně, ale jsou to osobnosti a je s nimi život mnohem bohatější ))

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 18:27
- Nahlásit

Drakopes
Nebudu ani žádnému případnému hafákovi v budoucnu vymývat mozek
Kdyby sis to rozmyslela, tak mám jeden návrh. Nech si naprogramovat psa v kroužku mladých programátorů. Bude to levnější a nebude Ti ho líto.

Chtěl jsem se tady pochlubit, že jsem byl na skvělém semináři o výcviku psa, ale vidím, že na to není vhodná situace.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání