| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:52
- Nahlásit
Strejda
trubte fanfáry. Přišla mezi nás sama zakladatelka fóra rogersova. - tak tahle věta mně napadla taky ale bála jsem se ji použít, abych rogersovou nevyplašila
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:58
- Nahlásit
Strejda
a zajíc Kadel. to je nějaký VIP ?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:03
- Nahlásit
Evey
U nás byli dva zajíci. Kadel a Lojza. Na ty ani myslivci nepořádali hon. Už máme jen jednoho, asi to je Kadel.
Zato se mezi domy zatoulal bažantí pár a střídavě bydlí u dvou sousedů. Jeden z nich je myslivec. Nemůžu se rozhodnout jestli to je provokace nebo adrenalinová zábava.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:04
- Nahlásit
trubte fanfáry. Přišla mezi nás sama zakladatelka fóra rogersova
Oprava:
Trubte zlehka, ať ji nevyplašíte.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:04 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit
worick
Strejda
omyl přátelé, jsem tu prakticky denně a čtu..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:12
- Nahlásit
rogersova
omyl přátelé, jsem tu prakticky denně a čtu.. -
A proč nám občas nepísneš, jak se žije vám a necháš tady mlátit kraviny jenom mně?!
Evey
a zajíc Kadel. to je nějaký VIP ? - noooo, oni už jsou v dnešní době prakticky všichni zajíci VIP - vzhledem k počtům, ve kterých se vyskytujou budou nejspíš brzo v červené knize jako pandy
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:20
- Nahlásit
Strejda
Už máme jen jednoho, asi to je Kadel. Hmm, tak to se na jaře asi těžko rozmnoží...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:21
- Nahlásit
worick
oni už jsou v dnešní době prakticky všichni zajíci VIP - vzhledem k počtům, ve kterých se vyskytujou budou nejspíš brzo v červené knize jako pandy
Naši osvícení myslivci to už také nahlédli a nestřílí je.
Ale byl jsem pro vánoční stromek na samotě u hájenky, asi 20 km od nás. Tamní myslivci měli hon na zajíce. V sobotu, když se prodávali stromy a bylo tam asi 5 aut, se drali do stráně v rojnici. Moje horší já jim přálo, aby si aspoň zlomili nohu, když už se vzájemně nepostřílí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:40
- Nahlásit
Evey
Hmm, tak to se na jaře asi těžko rozmnoží... - vidíš, už je to tady to i těch pand je víc....
zapomněla jsem na ,,perlu" z dnešního rána (a je to tady )
Muconíme se v pracovně a Beruša, jak byl rozdivočený tak mi štěknul z 20cm do ksichtu. Krom toho, že si očividně nečistil zuby a cítila jsem kost co žužlá od léta si festovně uprdnul Tedy než to přišlo zezadu dopředu tak se mi to až tak strašné nezdálo, ale najednou byla totálně zamořená celá místnost a děsný smrad (neměla jsem mu tak muchlat to břicho ) První jsem dokořán otevřela dveře - nepomáhalo Tak jsem na sebe bleskově naházela oblečení a zahájila evakuaci. Po cestě jsem u dveří chňapla pod paži divně se tvářícího kocoura (asi už otrava ) a jako hasič-záchranář jsem ho vynesla z ,,hořícího" domu Nejsem žádná cimprlich, ale tohle se fakt nedalo....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:14
- Nahlásit
worick
si festovně uprdnul
No konečně. Tady to vypadalo, že plynnatostí trpí jen naše holky. Nejhorší to je, když je u nás návštěva nebo jsme v hospodě nebo na návštěvě.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:20
- Nahlásit
worick,Strejda
a zažili jste někdo vypuštěné anální žlázky ? Já ano, v autě, na dálnici...
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:31
- Nahlásit
Strejda
nás tenhle problém moc netrápí. Když byla malá tak ano, to jsme opouštěli skoro místnost, teď nic.
Jen když jí Petr dovolí stoupnout si na zadní a opřít se o něj, upšoukne se,ale jen decentně jako dáma a není potřeba nikam chodit.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:31
- Nahlásit
Evey
a zažili jste někdo vypuštěné anální žlázky ?
To ne.
Ale zažil jsem sežrané ho.no v autě. Teda sežrala ho venku a potom nastoupila. Nemohli jsme se vrátit ani nikde otálet, protože jsme jeli na dovolenou. Museli jsme jí koupit mentolové bonbóny. Ani nevím, jestli nejsou pro psy škodlivé.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:33 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit
worick
A proč nám občas nepísneš, jak se žije vám a necháš tady mlátit kraviny jenom mně?!
mác pocit, že nazažíváme nic zvláštního,aby stálo za to, házet to na sklo
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:39
- Nahlásit
a zažili jste někdo vypuštěné anální žlázky ?
ani nevím, co si pod tím představit..
a exkrementů si Abora nevšímá, takže omračující dech nehrozí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:43
- Nahlásit
rogersova
exkrementů si Abora nevšímá
Ta je horší, než Drakopesovi premianti. Alfréd nás, i když zřídka, potěší nějakou lumpárnou.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 15:17
- Nahlásit
Strejda
Ta je horší, než Drakopesovi premianti
asi jsi už zapomněl, že je z příbuzenstva - Abora je Nílouškova sestra ze stejného vrhu, tím pádem Alfrédova neteř ...
co se týče vypouštení ducha z břucha - v klubu plném dětí v zimě, kdy se nedá moc větrat .... naštěstí to není moc časté, už dlouho nepamatuju
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 16:12
- Nahlásit
Tak tu vedle mě čte Adélka ze slabikáře:
Psí námluvy
Jednou zrána
v našem parku
potkal Ajax
fenku Barku.
Barku se mu hezká zdála
byla jenom trochu malá.
Tak ji pozval do bufetu
na párek a na bagetu.
Ale Barka nevyrostla
Ajax tedy nemeškal,
do obuvi pospíchal.
Vybral Barce z poličky
boty zvané jehličky.
Každé ráno
si teď v parku
Vede Ajax
slečnu Barku.
Barku už je
velká dost
- Ajaxovi
pro radost
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 16:22
- Nahlásit
Drakopes
No vidíš jak to je romantický. A Ty s tím vždycky naděláš ...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:05
- Nahlásit
Drakopes
- za básničku
worick
bylo by prima se sejít...jen ještě nemáme nacvičenou tu jízdu autem... k doktorovi (asi deset minut do Hustopeč) to Kessča vydrží tak tak... a když si občas upšoukne, to pak Honzík, kterej sedí vzadu s ní, jezdí s vykloněnou hlavou z okýnka - ať je léto nebo zima...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:08
- Nahlásit
worick
Hostýnky jsou krásný... ale mně se líbilo i tam u vás... byla jsem tam několikrát na tom Lopeníku a sem tam na houbách, když jsem byla na víkend u babičky v U.Hradišti... od nás je Hradiště teda sedmdesát kilometrů ještě... myslela jsem, že míň...ale jak jsme jeli k babi po Vánocích, tak jsem to měřila... cesta zabrala zhruba hodinku... od našich od Přerova je to kratší, jen 45km...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:45
- Nahlásit
Tak lidičky, dnes jsme byli s Bárníkem zase na běžkách a začíná jít o život (můj, ne psa) Nemáte s tím někdo zkušenosti, jak naučit chodit psa způsobně vedle běžek, nebo alespoň docílit toho, aby si jich nevšímal? Problém nám dělá začátek, po zhruba 10 minutách a ustavičného povelování si jich Barney přestane všímat, ale jakmile mám sjet nějaký kopec, tak se vrhá mě zachraňovat a dnes to skončilo 2x držkopádem, protože brzdit na běžkách neumim
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:57
- Nahlásit
LuckaM
mám podobné problémy s koloběžkou, kde brzdím v hrůze, že ublížím i jim
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 19:24
- Nahlásit
Drakopes
no právě ty držkopády...ve snaze, abych ho nepřejela, si dám na hu..
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:11
- Nahlásit
LuckaM
a ještě na mě oba hrozně štěkají, co si to dovoluju
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 23:11
- Nahlásit
LuckaM
Tak lidičky, dnes jsme byli s Bárníkem zase na běžkách a začíná jít o život - - to ani nezkouším
Za jedno běžky ani nemám a za druhé už by se to teď asi učilo blbě, protože Berunek si při našem ,,musherkování" lítá, jak ho napadne Panička nějak ,,vypustila" jeho nácvik a tak mám co dělat abych ukontrolovala, aby mi zničehonic nepřeběhnul těsně před nohama Taky mi umí zavadit o paty a to už jsem taky měla párkrát hodit držku. Takže, když ho slyším funět mi za patama, tak dám ruce za zadek a stejně jako holky u plážového volejbalu mu signalizuju. Zařvu:,,pozor nohy Berry, nohy!" s ukazovákama mířícíma k zemi a myslím, že už chápe, že to znamená, že se má držet za mnou a čumět kam šlape. Snad
Nevím, jak přesně to řešit, protože u nás byly rady nácviku chůze u nohy kontraproduktivní Podle cvičitelů se má držet těsně u nohy a chodit tak, že si pejsy nevšímáš - má si všímat on tebe. Pokud mu šlápneš na nohu neomlouvat se má si dávat pozor a sledovat kam se jde. Jenomže tímto jsem akorát Worku naučila, že jít těsně vedle paničky může být pěkně nebezpečné a proto je nejjistější co nejrychleji ji předběhnout a držet se co nejdál před jejíma ,,děsnýma" nohama A tak táhne jak tele pořád.....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 06:35 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Takže, když ho slyším funět mi za patama, tak dám ruce za zadek a stejně jako holky u plážového volejbalu mu signalizuju.
Teď vidím, jakou dělám chybu, že nesleduju sport. Ale tahle rada by mi stejně nebyla k ničemu. Salina mi šlape zezadu na pantofli, když něco nesu. To by mi způsoby Beach Girls byly k ničemu, když mám plné ruce.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 06:37
- Nahlásit
rogersova
ani nevím, co si pod tím představit.. děsný puch Nevím jak lépe popsat, to se musí zažít...
Drakopes takové básničky za mých mladých let ve slabikáři tedy nebyly, já si pamatuji jen na nějakou Emu s mámou.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 06:46
- Nahlásit
Jaký máte názor na úpravu berňáků před výstavou? Upřímně, je mi z těch současných trendů docela smutno. Myslím si, že BSP není plemeno, které by se mělo stříhat, pudrovat, foukat, lakovat...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 08:43
- Nahlásit
Jaký máte názor na úpravu berňáků před výstavou?
Týjo a ten seminář je dvoudenní......
Můj názor je, že na to peču -maximálně vykoupat + kondicionér (taky podle toho pak vypadají naše výsledky...) . Na druhou stranu mám prostě venkovní odchov a na kvalitě srsti to bude znát vždycky...
|