Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:44
- Nahlásit

jak na sebe reagují?? potkávají se častěji nebo to je jen teď na fotografování?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:46 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Nieloušek v autě - je to totiž hrozný odpůrce všeho, byť jen lehce mimořádného. A protože autem moc nejezdíme, je to docela dřina ho dostat dovnitř.

rogersova
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:37
- Nahlásit

Drakopes
potkávají se občas, hlavně v létě na zahradě,kdy je Agi na jabloni,nebo pod ní,ale reagují na sebe celkem klidně.

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 16:38
- Nahlásit

ahoj všichni, právě jsem aktualizovala web, a přidala spoustu fotek, protože jsme měli týden dovolenou a moc jsme si to i s Berni užívali.
tak kdo chcete, mrkněte na web Berni

rogersova
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 14:45
- Nahlásit

Janiii
fotky jsou moc pěkné.Berni je fotogenická a ty jsi šikula, že máš tak pěkně vedené stránky a fotogalerii..

Drakopes
tak jsem dnes vzala Borinku k veterináři, aby jí zase kouknul na packu.Zkoumal jí oba lokty a říkal,že ten jeden má oteklý a buď je tam cysta,nebo výpotek.Chtěl jí dát injekci,ale bála se a krčila tlapku,tak jí to zítra provede ve slabé narkóze.
Ptala jsem se,jestli to nějak souvisí s dysplazií a prý ne.Tak to mně uklidnilo.Doufám,že tím se kulhání odstraní a Borinka bude v pořádku.

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 15:38
- Nahlásit

rogersova
děkuju za pochvalu, není to nic extra moderního, ale snažím se aby to bylo alespoň aktuální

a pro všechny, jejichž hafíkové mají nějaké zdravotní potíže, doufám, že bude jen a jen líp!!!!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 18:15
- Nahlásit

rogersova

budu držet všechny palce - pro jistotu mu řekněte, že má bráchu s artrozou na loktech ...
My jdem zítra na druhou injekci a jsou optimisté (bohužel mezi ně nepatřím), kterým připadá, že Niels je bujnější, čilejší, podnikavější, méně sedavější .... kéž by

rogersova
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 19:58
- Nahlásit

Drakopes
já mu to radši říkala,ale artroza to asi není

Drakopes
Janiii
jak se vaši pejskové chovají u veterináře?
Do čekárny jsme napochodovaly ještě statečně,ale do ordinace jsme to braly smykem a když to nepomohlo, tak jsem jí tam dostrkala za zadek.
Vyšetření probíhalo v koutě za dveřmi.No hrůza.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 07:24
- Nahlásit

rogersova
Alfréd je frajer - ten všude napochoduje dveřmi, prostředkem, na veterinu zabíhá pokaždé, když jdeme okolo, aby zkontroloval čekárnu a předvedl se houfu svých obdivovatelů. V zimě to jde, ale v létě, kdy jsou dveře dokořán, ho lovíme v čekárně každou chvíli. Hrdina mizí v momentě, kdy má vejít do ordinace. Od té doby, co mu z ucha tahali osinu (nakonec v narkoze), chodí dovnitř s krajním sebezapřením a pokud není přidržen u vyšetření, tak stojí zády ke všem, s čumákem na dveřích...
Niels je úplně jiný - mnohem zásadovější a umanutější. Má vybrané tři domy, kam vstupuje (domů, klub, jedna hospoda) a nikam jinam. Zcela výjmečně se dá usmlouvat do lekárny. Jinak zůstává venku. Takže známe vláčení po podlaze do ordinace (chodíme vždy ve dvou a zajišťujeme žádoucí směr zepředu i zezadu), vyšetřování přimáčknutí v koutě, roztřesený vyšetřovací stůl, když ho tam dopravíme a on se klepe .... Jak jsme venku, je vše v pořádku - Dneska jedeme na druhou injekci, už teď jsem zpocená

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:08
- Nahlásit

tak mé přání, aby všem nemocným pejskům bylo jen a jen líp nevyšlo .... včera umřel našim dobrým kamarádům berňáček šlo to rychle ...

rogersova
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 12:00 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit

Janiii
to je mi moc líto, to si neumím představit. Jsou to taková zlatíčka

Drakopes
tak to jsem se nasmála, asi jsou na tom všichni stejně.
Napiš, jak jste dopadli

jinak jsem byly na té veterině.Doktor udělal ultrazvuk, diagnostikoval to jako cystu,vytáhnul 40ml tekutiny.Píchnul jí lék a pak se rozhodl, že raději udělá RTG.Na snímku našel nějaký výrůstek.Řekl mi, že veterinář u kterého jsme byli předtím a který vyloučil změny na kloubech to musel přehlédnout, protože už to tam musela mít.(takže vyhozené peníze)
Příští týden jdeme na kontrolu a pokud by to zlobilo,pošle nás k odborníkovi, který ten výrůstek obrousí.

jinak zdravíme a drbeme Alfíka, Nielsíka i Berni

kam se poděla Dana s Meggy?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 17:53
- Nahlásit

Janiii Taky je mi líto

rogersova Taky dobré ... viděli jste včera tu reportáž o veterináři tuším z České Lípy, jak odmítl vyjet k tomu psu, protože mu někdy před Vánoci policajti odtáhli auto ...

nakonec jsme na injekci nejeli, Niels ráno uzmul kousek brynzy a je mu zle - podráždil si zažívání a dáví a dáví ... takže až po neděli, teď už konečně se i překulil na bok a vypadá, že pořádně usnul a bude v pořádku ... vůbec se nenudíme

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 18:33 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Drakopes
teda vy si užíváte ... přeju aby bylo brzy vše dobré, nebo min. lepší ...

rogersova
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 14:06
- Nahlásit

Aboře oholil veterinář loket, za jak dlouho jí tam asi tak doroste srst?
1.3. jdeme na výstavu,tak aby byla zase krásná

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 16:23
- Nahlásit

do 14 dnů to bude znát jen, když se budeš vědět, kam se dívat

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 07:18
- Nahlásit

Dana01
Ahoj, tak jak jse zvládly první hárání holky?

Dana01
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:18 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Ahojky děvčata a psí kamarádi,
koukám, že už to zase žije. . Máme teď trochu rodinné problémy, takže se stěhujeme a zatím jsme v provizoriu a bez internetu, ale už by mělo být líp.

Všem přejeme, aby všechny zdravotní problémy byly brzy pryč a pejskové mohli bez kulhání skotačit

Posíláme jednu včerejší fotku, aby bylo vidět, že už je z Megušky velká holka

blanulinka1
Hárání zvládáme docela dobře, ješte tak deset dní a mělo by být po....Meguška je psychiky v pohodě, akorát kňučí, když vidí psa a na velikosti nezáleží (skoro platí pravidlo čím menší tím lepší . Akorát kalhotky nosí jen když jsem doma, protože jinak je serve a protože jsem nikde nenašla onu hygienickou pomůcku, tak se obávám, že jí Méďa posvačila ( )

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:44
- Nahlásit

Dana01
ahojky, už jsem si říkala, kde je vám konec tak snad se problémy brzy vyřeší ...
jestli chceš jet s námi na tu Pecku na tábor, tak je potřeba vyplnit a poslat přihlášku, lidi jsou jak diví a hlásí se a hlásí ... aby nebylo pozdě a vešla ses ...

Dana01
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:00
- Nahlásit

Janiii
dneska ji vyplním a zítra pošlu, jak jsme se stěhovali, tak jsem nemohla najít průkazku...ale myslím na to kudy chodím....bylo by mi moc líto, kdybych nejela..

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:50
- Nahlásit

Dana01
to je dobře, mě by to bylo taky líto, těším se na tebe i na Méďu

Dana01
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:59 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Janiii
Už jsem zaplatila a zítra posílááááám...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:32
- Nahlásit

ahoj, tak jsem na web přidala jeden čerstvý zážitek ... teď už se tomu řehtám, ale včera se ve mě vařila krev
tak kdo chcete podívejte se URL

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 15:45
- Nahlásit

Dana01
Tak ať to doklepete v pohodě ;) Jo taky se mi párkrát stalo, že jsem došla z práce a Beďa se válela na posteli, kalhotky někde pod a vložka nikde...

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:13
- Nahlásit

Janiii
Se omlouvám, že se vám se motám
sem mrkla na Web (mimochodem je moc pěknej) a dočetla se že jezdíte do Jistebska... to je u Pěnčína?
Já sem totiž z Krásné www.akita-feiko.estranky.cz

rogersova
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:13
- Nahlásit

tak jdeme dnes s Aborkou na kontrolu, držte nám palce, ale protože kulhání neustoupilo vidím to bledě.Operace ji určitě nemine.

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:52
- Nahlásit

Fajka
no jasně že je to u Pěnčína!!!! tééda, jsem netušila, že tu potkám krajany já tam bydlela do 21, a teď jsem pod Prahou, ale jezdíme tak jednou do měsíce za taťkou - tak to to máme kousek zdravíme na Krásnou!!!

rogersova
budu na vás moc myslet, dej nám sem pak vědět, co vám na veterině řekli ... a pusu Aborce!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:56
- Nahlásit

Janiii
No vida jak je ten svět malej Děkujem za pozdrav.

Tož až tu budete a byl by někdy čas a chuť na společnou vychajdu třeba na Horní Černou tak dejte vědět

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:02
- Nahlásit

Fajka
nooo, nevim co by berni řikala na psí holku - ona je stráááášně důležitá a dominantní - potvora moje. jak je na tom s povahou Fajka? mimochodem, je krásná - bydlíte dobře, krásná na Krásné a kde tam bydlíte, někde pod kostelem?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:27
- Nahlásit

Janiii
No povaha noooo my sme teda taky důležitý a dominantní ... ale na vodítku a s košem zvádáme i výlety s fenkama Sice u toho občas brble a musím jí hodně hlídat, ale zase já to beru jakodobréj trénink když musí třeba celej den fungovat s fenkama

Bydlíme kousek od kostela jak se jde směrem na Černou Studnici, druhý dům od autobusové zastávky (jako nad pilou)

Kdyby jste to chtěli někdy zkusit tak se ozvěte buď u mě na stránkách (je tam i mobil) a nebo tady na fóru americká akita.
Zatím ahoooj

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:29
- Nahlásit

Fajka
tak třeba se někdy ozveme taťka bydlí sice na "Jistebsku", ale jsou to v podstatě Čížkovice od zastávky když jdeš po cestě směr Alšovice, jako "ke kříži", tak poslední dům vlevo má tam teď s bráchou zlatou rertrievřici a občas jsou na zahradě dva koně

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání