| Autor |
Zpráva |
Klarucha
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:59
- Nahlásit
Dana01
jsou jí 4 měsíce, ale žádné trauma z toho nemá :-D na kila to vychází 15 ku 37 (?)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:10
- Nahlásit
Dana01
Jinak určitě je pamlskovací, balónek jí nic neříká. Když by si měla vybrat peška a pamlsek, tak si taky vybere piškot, ale už bude trochu váhat
tak berni by se pro piškot přerazila, a až by prošmuchala okolí, že drobeček nezbyl, skočila by po hračce ... jídlo u nás vyhrává jednoznačně - jenže ona je jídlem tak strašně nadšená, že nám to i překáželo ve výcviku ... já jsem nemohla učit nový cvik a nový povel na pamlsek - ona viděla drobek piškotu, hypnotizovala ho a vůbec mě nevnímala - ani trochu ... takže to u nás muselo jít všechno bez pamlsku, a odměna až potom
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:06
- Nahlásit
Dana01
ne,ne zaškrtla nám Puppy large breed.To samé má Borinka od Bosche
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:09
- Nahlásit
jinak dnes je Borince 6 měsíců.Musím udělat zase nějaké fotky..
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:51
- Nahlásit
rogersova
Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!
Janiii
Bohužel s tím zahleděním na piškot budu muset taky něco udělat. Zjistila jsem, že když nemá Meguška piškot u čenichu, tak ty obraty vůbec nevypadají vábně (brácha mi natočil video a máma zase na dlouho co pilovat ). Když je piškot vzorně se otočí a rovně si sedne, bez piškotu tam nějak hopká a soustředí se hlavně na to odkud ten piškot vytáhnu...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 18:24
- Nahlásit
Dana01
klíííííd, vždyť jste ještě prcek!!!! všechno má svůj čas
rogersova
Borince gratulujeme k půlroku, Berni má ve čtvrtek 3 roky - letí to ...
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 18:32
- Nahlásit
Janiii
gratulujeme předem, protože bych na to mohla zapomenout
jinak vám oběma děkuji za gratulaci.Borince to přetlumočím
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:23
- Nahlásit
Janiii
Všechno nejlepší k narozenínááááám!!
Určitě se snažím nezapomínat na to, že mám doma štěně, ale jde spíš o mě - myslím, že už poznám, kdy nechápe, co po ní chci a to video je dobré, protože vidím svoje chyby. Jinak bych třeba měla pocit, že to kazí pes a je potřeba jí usměrnit ...ba ne, ona je z nás ta šikovnější . Na videu jasně vidím, jak na co reaguje a čím jí matu a někdy bych se jí šla omluvit, že jí sprdnu za něco, co je moje chyba .
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:29
- Nahlásit
Tak my máme dneska taky půlnarozeniny - jediné plus je, že Niels je v pohodě. V pátek se půjdeme ukázat, jestli se jeho pohyb lepší - tím, že ho vidíme a bedlivě sledujeme denně, nedokážeme to objektivně posoudit...
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:42
- Nahlásit
Drakopes
To máme týden plný oslavenců. Blahopřejeme i Nielsovi ke krásnému půlroku a přejeme hodně zdraví a spoustu skotačení s jinými pejsky a taky s páníčky!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:01
- Nahlásit
Drakopes
přidávám se k Daně a přeju taky hlavně hodně zdravíčka nejen do nejbližšího půlroku, ale do spoooousty dalších půlroků
a fotky ze čtvrtka z oslavy vám sem určitě pak zase dám, ikdyž Berni dostane asi zatím jen nějaký dort, a nějaké dárečky pořídím až v Letňanech za 14 dní ... to zas bude peněz v luftě
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:07
- Nahlásit
Janiii
Takže se tam uvidíme? To se budu zase o něco víc těšit. Jojo, ty nákupy znám, já mám v plánu koupit nějakého pořádného pešíka, nové vodítko, velkou kost.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 17:34
- Nahlásit
Dana01
jé, ty tam budeš? super, tak to se už moc těším!!! vodítko nekupuju, berni má ještě pořád to původní, které dostala jako štěně - jsem s ním moc spokojená, a ikdyž už je řádně "jeté" tak nechci měnit
už máme za sebou oslavu narozenin, tak vám sem jdu dát fotku. zbytek jich bude zítra na webu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 17:47
- Nahlásit
tak to je náš dnešní oslavenec
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 20:02
- Nahlásit
Janiii
Berni vypadá v tom kloboučku naprosto kouzelně . Teda takový dortík by si Meguš taky dala, úplně jí vidím, kdyby byla u vás, jak by se natahovala a čuchala, co to je za dobrůtku a chtěla by to Berni sníst (aneb " přechodné žřádlové zatmění mozku" )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 20:18
- Nahlásit
Dana01
no, nadšená z něj nebyla, a kdyby nás viděli sousedi, asi by na nás volali Chocholouška
tak tady je ještě jedna fotka - garden party v pergole
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 20:21
- Nahlásit
Janiii
no ta je božská!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 20:31
- Nahlásit
Hafo nových fotek je jako obvykle v galerii na kapsa.cz
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:02
- Nahlásit
přeju všem krásnou neděli, tak i my jsme se dočkali a máme tu první sníh. Berni je nadšená a ráno jsem ji z okna viděla jak leží na dvoře, nechává na sebe nasněžit a jen se rozhlíží po kraji te´d už do toho bohužel prší tak zbyde asi jen bláto Berni podle toho taky tak vypadá ...
jak se mají hafani? co zdejší dorostenci, jak se jim líbí sníh, jestli se s ním teda už setkali????
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:12
- Nahlásit
U nás ráno déšť, déšť se sněhem a pak zase déšť. Takže kluci spíše otrávení, myslím, že jsou v tom marastu sem tam vločky sněhu, ani nepostřehli.
Niels začal ohlodávat knoflíky - tuhle jsem ho přistihla, že vykousal knoflík u cejchy. Dostal vyhubováno, tvářil se, že on by tohle nikdy ... včera jsem v parku uklízela po něm hromádku a v tom knoflík!!! Člověka až zamrazí při představě, kde se to mohlo všude zaseknout. Doma jsem zkontrolovala cejchy - ano, chybí tam tři knoflíky (kdo ví, kde je ten třetí) a navíc si vytáhl mou kostičkovanou košili a kromě důkladného ožvejkání ukousal knoflíček u krku. Znova vyslechl s velmi chápavým výrazem kázání, celou dobu nepolevil, nezívnul, jen chápavě přikyvoval. Ráno košile vytažená (knoflíčky všechny) a oslintaná. Jen jsem zvedla košili, Niels se zvedl a důstojně odkráčel na opačný konec bytu. Ať jsem volala, jak jsme chtěla, ani nepřibrzdil, ani nezrychlil, jen odešel ..... nejdál, co to šlo...
A když už ho "pomlouvám" - v pátek jsme šli do pizzerie - a o dva bloky dál, do jiné. Nielse jsme dovnitř nedostali. Alfréd byl vevnitř hned, jak jsem otevřela dveře (protože tam moc nechodíme, byla jsem se zeptat, jestli dovnitř můžeme se psy), ale Niels ani náhodou ... ani když jsme ho vzala na vodítko, tak těch jeho dobrých 40 kilo se zapřelo ... tak jsme se omluvili a odešli. Tak jsme došli k té "naší" a bylo po problémech - vrhnul se dovnitř, oba vychlemtali vodu z misky, předvedli se všem přítomným hostům (atrakce číslo jedna, hosté odkládají příbory a sledují naše duo ), pak zalezli pod stůl a hodili si šlofíka. Poučení pro nás - nejdřív prokonzultuj se svým psem, do kterého podniku se jim chce.... )
Mimochodem, do tohodle podniku chodívá Kalus, myslíte, že to je ten důvod, proč to považuje za podnik na své úrovni i Niels???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:01
- Nahlásit
Drakopes
jen jestli Niels neviděl film Knoflíkáři
a s tou pizzerií, asi má holt odlišný vkus než vy - no a když se tam líbí i panu Klausovi, tak pochopte že to asi bude to pravé
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:49
- Nahlásit
Janiii
Tak Meguška byla ze sněhu úplně nadšená, lítala po zahradě jak blázen a hrozně si to užívala...jenže sníh už je pryč a zůstalo jen pár sněhových fotek...
Drakopes
Niels je zásadový a někdy si říkám, jestli je dobré věřit "šestému psímu smyslu" (když si postaví hlavu v situaci, kdy jindy bez problémů poslouchá a problémy nedělá) nebo to ten pes jen zkouší, jestli mu jeho trucování projde...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 20:27
- Nahlásit
Dana01
krásné fotky a Meguška už je taky veliká slečna už se těším do té Prahy a vlastně, jedete vystavovat nebo se jen dívat?
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 20:41
- Nahlásit
Janiii
Jedeme vystavovat a na řadu půjdeme hned z rána, tak aby jsi nás nepropásla . Fenky mají vlastní kruh a ve třídě štěňátek je jen jedna psí holčička. Už nám máme i vstupní list a číslo 3206. Jinak v tomhle počasí se mi vůbec nikam nechce, nejraději bych byla zalezlá u krbu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 10:17
- Nahlásit
Dana01
no je možný, že do kruhu před vás vrazej ještě jiný plemeno, tak jako tomu bylo vloni to se berňáci vystavovali ještě ve dvě odpoledne - docela děs tam čekat. vystavuje se od devíti? budu si muset přivstat, ale už se moc těším - teda, pokud se vyléčím, včera jsem měla zvracecí a horečkový den - dnes je to lepší, tak snad budu v pohodě
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:29
- Nahlásit
Dana01
Kolik máte přihlášených Berňáků? Jsem byla naposled na Mezinárodce asi 5 roků zpět v Brně a bylo jich tam snad 90 coby nejpočetnější plemeno...
Jinak moc držíme krasavici tlapky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:07
- Nahlásit
Terri
44 psů a 73 fen
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:05
- Nahlásit
Janiii
44 psů a 73 fen
obdivuju teda vaši trpělivost, to bych nedala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:19
- Nahlásit
Terri
já nevystavuju mam pizizubku jedu tam pokecat, cournout po stáncích a tak ... to se dá ještě vydržet - když člověk ví že může kdykoliv vypadnout
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 19:29
- Nahlásit
Janiii
já nevystavuju mam pizizubku jedu tam pokecat, cournout po stáncích a tak ... to se dá ještě vydržet - když člověk ví že může kdykoliv vypadnout
přesně tak, navíc tohle je kolikrát ten nejhezčí pohled na výstavy...
|