| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:28
- Nahlásit
Michall
Hezká morčatárna
Děkuju
ještě by to chtělo morčata ;) Hrošíci můžou spát ve vaně ne?
Koukám máš velmi dobrou náladu takhle k půlnoci co?
Hrošíci by sice ve vaně bydlet mohli, ale já se ráda a často koupu, takže je asi nechám raději v té morčatárně - přeci jen pěna do koupele asi není to pravé pro hrochy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 00:22
- Nahlásit
Dines
Michall
Hezká morčatárna ještě by to chtělo morčata ;) Hrošíci můžou spát ve vaně ne? -
Koukám máš velmi dobrou náladu takhle k půlnoci co? - a že mu začíná škola já bych už byla týden v těžké depce
Tééééda - že morčatárna vždyť to mají jako hotel Já si představovala sbouchnutou králíkárnu s pletivem a oni jim vyhradili nějakou knihovnu či co A to nízké sklo nepřelezou?? To kecáš... Koukal na to Tom a říkal:,,nepřelezou, protože by se zabili"
Bára už je šikulka a dokonce houbaří??? Vzhledem k tomu, že ty úlovky ochutnává, tak asi umí hledat jen ty jedlé
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 06:05
- Nahlásit
a že mu začíná škola já bych už byla týden v těžké depce
No, jestli mu začíná škola, tak jako mě až v říjnu, tak to s tou depkou tak hrozný ještě nebude.
Ale já ten měsíc zase vyplním - musím napsat tu proklatou 20-ti stránkovou ročníkovou práci (fakt nevím, co budu dělat až budu letos psat bakalářku na X stran ).
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 06:13
- Nahlásit
MartinaBarney
Proč jseš tak brzo vzhůru, když nemusíš do školy?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 06:33
- Nahlásit
Strejda
Proč jseš tak brzo vzhůru, když nemusíš do školy?
Jedu s přítelem na Rejvíz na chatu. Táta si tam namyslel kamery, tak aby tam nemusel přítel sám, tak jedu s ním.
Ale ráno jak jsem vstávala v těch 5:30, tak jsem si říkala, jak jsem blbá, že jedu.....tady to počasí mě ubíjí
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 06:48
- Nahlásit
worick
Já si představovala sbouchnutou králíkárnu s pletivem
Tak vzhledem k tomu, že hrochy ven na mráz vyhodit nemůžu (nebo teda můžu , ale jen jednou) ,tak to muselo taky nějak vypadat ne? Taky to bylo pěkně drahý
A to nízké sklo nepřelezou?? To kecáš... Koukal na to Tom a říkal:,,nepřelezou, protože by se zabili"
Tom má pravdu - jsou poměrně dost inteligentní - teda doufám
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 07:48
- Nahlásit
žactvo je v plné síle a pohodě, ale co mám říkat já ...
JInak včera nám sundali na kontrole všechny obvazy, na hrudi zůstalo triko, aby se nedrbal, tam to vypadá fakt dobře. Noha zůstala volně, aby to luftovalo a schlo a na to ponožka, aby to neolizoval. Hned dnes večer se přijít ukázat, co ta noha ...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 08:29
- Nahlásit
Koukám máš velmi dobrou náladu takhle k půlnoci co?
To víš to už se začínám probouzet
škola mi začíná v září ;) sice se tam vůbec netěším ale co nadělám Tak si raději ten poslední den užívám , sekáním trávy .
Dines
a umí plavat?
Drakopes
Když si kolikrát představim že bych byl v kůži učitela/ky .... Jednu učitelku opakovaně odváželi do blázince, (ne naší vinou) ale zase ji pustili a zase nás učí.No hrůza
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:51
- Nahlásit
Michall
Drakopes
Když si kolikrát představim že bych byl v kůži učitela/ky .... Jednu učitelku opakovaně odváželi do blázince, (ne naší vinou) ale zase ji pustili a zase nás učí.No hrůza - my měli před tím čtvrtstoletím učitele dějepisu, na kterém bylo už tehdy vidět, že není normální....V hodině jsme si dělali vyloženě co kdo chtěl, včetně přesedávání kam kdo chtěl (tehdy nemyslitelné), četli knížky, hráli puškvorky, holky pletly...a on - já nevím, jestli to nevnímal, nebo dělal, že to nevidí - vážně nevím Když jsem přišla na střední, věděla jsem z dějepisu jen konec druhé světové a že existoval Karel IV. No, ne že bych teď na tom byla o moc líp A snažila jsem se vysvětlit, že blbá tak úplně nejsem, ale rozhodně jsem nebyla tak uvědomělá, abych se učila, když jsem nemusela Asi za 10 let, co jsem opustila základku se zbláznil doslova, byl i na léčení a stejně se oběsil A to my jsme tehdy byli ještě poměrně klidné děcka. Divím se, že dnes v blázinci neskončí každý druhý učitel
Hned dnes večer se přijít ukázat, co ta noha ... - a co ta noha?? Není to dobré? Nehojí se?????
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Michall
Tak si raději ten poslední den užívám , sekáním trávy - já bych sekala ráda, ale u nás od rána lije a to tak, že dost Včera pršelo asi do 13h, ale to bylo právě jen takové smoklení jako bylo do teď skoro každý den -tak se nesekalo už asi týden, nevím čím tohle kdo poseče, už tak jedině kosou
Dělala jsem si pořádek s fotkama z mobilu, co mi Tom konečně postahoval a našla jsem tam kluky v mém pracovním klobouku - oni mi ho jako štěňata okousali, tak mám ,,větrací úpravu" a místo stužky gumu z Tomových slipů - aby mi nepadal z hlavy No uznejte, že je to apartní kloubouček pro bláznivou divoženku jako stvořený
a ranní muconění....
a na agility s malým Gogem. Ty dámy nejsou od Goga, ale naše vedoucí .....
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:09
- Nahlásit
worick
Worick je v tom úžasný
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 14:05 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
worick
Hned dnes večer se přijít ukázat, co ta noha ... - a co ta noha??
mokvalo to, přece jenom pořád zabalené v tlusté vrstvě, takže to nechal luftovat, aby to zaschlo, ale pro jistotu to chce vidět. V noci jsme to průběžně chodili kontrolovat, aby se ponožka nepřilepila, ale žádný problém
Teď jsme totálně promokli, takže Alfík leží na dece - dostal suché tričko (to druhé triko nejen že bylo mokré, ale lehkým protažením kolem křovin vyrobil větrací otvor znemožňující normální používání), ale ponožku zatím ne, jen dáváme pozor, aby to neolizoval
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:04
- Nahlásit
Drakopes
U nás ne že leje, začalo i pořádně foukat a prosím teplota - tak ta se nevyšplhala ani na 11st Psa by nevyhnal.... A já doufala, že odpoledne alespoň přestane pršet, aby jsme mohli vyrazit někam na prochajdu. Nevypadá to
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:06
- Nahlásit
worick
U nás je takhle už třetím dnem. 10 st, fouká, prší, no hnus fialovej!
Barney je naštěstí pes inteligentní a schovává se v boudě.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:30
- Nahlásit
ten debil si rozdrbal krk ... čumej na něj dva a nic - já řvu a on nic a letím k němu, musela jsem ho praštit .. má to do krve ...debil jeden ...ještě že to bylo přes triko ...
teď leží a tváří se ukřivděně, jak ho chodím furt kontrolovat, jak to vypadá ... bestie zatracená ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:34
- Nahlásit
worick
Psa by nevyhnal....
LuckaM
U nás je takhle už třetím dnem. 10 st, fouká, prší, no hnus fialovej!
U nás taky.
Je to jak na jaře. Sally hárá. Když nejsme doma, musí být v kotci a Neli s ní, protože by se neměla kam schovat. Naštěstí jim to nevadí a jsou v kotci i když nejsou zavřené. Leží tam "čumák na čumák".
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
má to do krve - snad už ale to šití drží.... A to máte tu kontrolu , dostanete sprďana Těma drápiskama je to jednou zabrat a hotovo mají je jak medvěd Vidím to denně na sobě, jsem samý šrám pořád....Když dobře trefí, tak je to do krve hned, jo, i přes tričko
LuckaM
Strejda
U nás je takhle už třetím dnem. 10 st, fouká, prší, no hnus fialovej - zaslechla jsem v telce, že to někdo má.... No není nad to vyzkoušet si to na vlastní kůži, brrr
Leží tam "čumák na čumák". - kluci taky, chudáčci malí, budou mít snad proleženiny
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:56
- Nahlásit
Michall
a umí plavat?
Nevím a zkoušet to nebudu
Taky je tu hnus, zima, prčí, fičí ledovej vítr - to je super konec srpna tohle
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 18:28
- Nahlásit
V Jeseníkách na Rejvíze - zima, vítr, dost prší a hnusná mlha. Jsem ráda, že jsem zase doma....tady sice taky pršelo celou noc, je zima a fouká, ale podle Rejvízu je tu ráj.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 20:00
- Nahlásit
Tak jsme se vrátili ze cvičáku, mam z toho moc dobrý pocit. Budou tam s náma chodit dva ridgebackci, flat, jack russel, ovčanda a pak australák. Je tedy zatím vypsaný jen jeden čas a zrovna to vyšlo tak blbě, že na tu dobu jsem se nahlásila do konverzačního kurzu angličtiny. No, život je otázkou priorit, takže angláni ať prominou ;) (jen teda nevím, kdo za mě bude v zimně skládat tu ústní zkoušku)
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 21:36
- Nahlásit
Sice to sem vůbec nepatří, ale dám sem ty odkazy - na morčata - jako mazec - průměrný vrh jsou 4 mláďata kolem 100g(i méně)
http://www.kralici.cz/morcata/alba.asp?a=16364 - jen pro silné povahy
http://www.kralici.cz/morcata/alba.asp?a=16390 - tohle už je lepší pokoukání
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 09:24
- Nahlásit
Navzdory hnusnému počasí parkuje u nás před garáží zamilovaný jezevčík, Saliny přítel nejvěrnější. Dokonce s námi chodí do lesa, přestože na něj Neli vytrvale doráží a vybízí ho ke hrám. Ten má ovšem jiné zájmy a ke svým touhám dostává příležitost jen na 5 minut, kdy s Neli cvičíme obraty na místě. To musím mít oči na stopkách, jestli už milenci nepřišli na vhodnou technologii.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 15:03
- Nahlásit
Tak kulhání se rapidně zhoršilo. V neděli, pondělí a v úterý přes den to vypadalo, že už vůbec nekulhá a hned jak jsme se vrátili z cvičáku začal zase výrazně pajdat na pravou přední a dnes ráno kulhá snad na všechny čtyři a nemůže skoro chodit
Hned zítra jedeme do Jablonce, ať se na něj podívá ještě jeden vet.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 15:19
- Nahlásit
LuckaM
Tak kulhání se rapidně zhoršilo.
Přeju vám rychlé a trvalé zlepšení.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 15:26
- Nahlásit
LuckaM
dnes ráno kulhá snad na všechny čtyři a nemůže skoro chodit. Hned zítra jedeme do Jablonce, ať se na něj podívá ještě jeden vet. -
Já už si nevzpomínám, čím vy krmíte, ale jestli je to ,,růstové kulhání" - tak bych asi změnila granule. Zkusila bych koupit ještě ten lososový olej - ale nevím, jestli je vhodný i pro štěňátka - snad jo. Mám pocit, že od té doby, co ho přidáváme my (chondra nedáváme) se kulhání neobjevilo. Každopádně to proberte s vetem
Strejda
Navzdory hnusnému počasí parkuje u nás před garáží zamilovaný jezevčík, Saliny přítel nejvěrnější. -
A to máte štěstí, že je to ,,jen" jezevčík Být to nějaký labrador, tak nevytáhnete paty z baráku
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 16:56
- Nahlásit
Mám takovej dotaz. Sice se netýká psů, ale snad nevadí.
Moje sestřenka má kočku. Ta jí prý vyskočila z okna ze 6. patra. V tu dobu, kdy kočka skočila ji hlídal sestřenčin kamarád. Jak asi kočka vypadala si dokáže nejspíš každý představit. No a ten kamarád ji vzal k vetovi a s požadavkem, že tu kočku musí za každou cenu zachránit. Což moc dobře nechápu. Myslím, že v této situaci by bylo lepší se s ní rozloučit.
Protože mi to pořád vrtalo hlavou, tak se jen tak ze zvědavosti ptám: Myslíte si, že je kočka fakt tak blbá, aby skočila z takové výšky???
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 16:57
- Nahlásit
worick
krmíme Brit care a MVDr. Musil nic nenamítal. Říkal, že problémy způsobují krmiva s vysokým podílem bílkovin (30 % a víc - to má třeba Acana) Brit má 28 % a to je prý v ještě v pohodě. No uvidíme co nám zítra řeknou, ale RTG nás asi nemine...aspoň budeme vědět víc
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 17:17
- Nahlásit
Myslíte si, že je kočka fakt tak blbá, aby skočila z takové výšky???
ANO!
Ono ani nejde o to, že by skočila, ale stačí jen trocha nemotornosti...
Babi (druhá - pražská) s dědou mají kočku, x let zpátky, když to byla ještě mladice, tak jsem s Dědou seděli oba v obýváku, kočka na parapetu, pohodička... Kočka se chtěla na parapetu otočit, evidentně to špatně propočetla a pak už bylo slyšet jen zoufalé zaškrábání po plechu a bylo...
S Dědou jsme na sebe chvíli koukali a pak mazali pro kočku, která už naprosto naštvaně řvala u vstupních dveří do paneláku a domáhala se vstupu. Naštěstí bydlí v prvním patře, kočce se nic nestalo, štěstí bylo, že nezdrhla....
Cca 3 týdny zpět skočil šéfce pejsan na výletě v hotelu ze čtvrtého patra (důvod se neví...), nebylo snad nic, co by neměl zlomeného, ale našli schopného veta a vypadá to velice pozitivně....
Kočky mají tu smůlu, že padají na všechny čtyři... Hlava pokračuje v pádu a číča si obvykle zlomí čelist, ta se musí zdrátovat a obvykle to nedopadá dobře, protože se kočky s krmením tekutou stravou obvykle nesrovnají
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 17:41
- Nahlásit
Noemi
Mě mate to, že máma mi řekla ,kočka vyskočila z okna´´ a já si pod tím představím to, jak kočka se prochází po parapetu a pak si řekne, co takhle se podívat ven, neodhadne výšku a skočí. To je moje představa.
ale stačí jen trocha nemotornosti...
Toto už je logické.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 21:40
- Nahlásit
MartinaBarney
Jo s kočkama je to jek píše Noemi, druhá možnost je, že se ožene po nějaké mouše co letí kolem a letí Už jsem četla, že je to dost časté a lidi v panelákách co mají kočky si mají dávat síťky a zasklívat lodžie.
Kamaráda chápu, měl ji na starost, tak z toho byl asi dost hotový...Nedovedu si představit, že bych někomu hlídala zvíře a po návratu mu oznámila, že je po něm...
|