| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 08:33
- Nahlásit
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 09:58
- Nahlásit
Drakopes
Statečný Alfík, že šel po svých od pana doktora. To my vezli pokaždé po probuzení,jak Cindy, tak i Barneyho autem pěkně až domů.
Hlavně, že to má za sebou a dopadlo to dobře.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:16
- Nahlásit
Tak jsem byla za Bárníčkem a ten pohled je hroznej. Evidentně ho ty přední paciny dost bolí, protože když jde, tak se tomu ani nedá říkat chůze nebudeme na nic čekat a odpoledne se vydáme na veterinu. Aby toho nebylo málo, tak mě včera taky skolil nějaký bacil, mam 39, je mi zle a nemůžu se mu ani naplno věnovat snad to nebude nic horšího než ta panostitida.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:42
- Nahlásit
LuckaM
Jeeej, to se to tak zhoršilo, ty packy?!
Budu držet palce, ať to není nic vážnýho a pak odpoledne podej zprávu, co a jak.
tak mě včera taky skolil nějaký bacil
Mě včera ráno zase nehorázně rozbolelo v krku. Ale naštěstí 2 čaje, bonbony na způsob Halls a bonbony přímo na krk a chřipku to zastavily. Naštěstí! Ted nemocná být ani nemůžu...musím psát ročníkový projekt, ségra s tátou se budou částečně stěhovat do Brna, takže budu dělat ,,ordung´´ v celým domě a navíc příští sobotu chci jet na slavnosti salašníků.
Tak ať se brzy uzdravíš Chtěla jsem ještě napsat, který lék bezvadně pomahá, když na tebe něco leze nebo máš teplotu, ale za boha si nemůžu vzpomenout na ten název.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:47
- Nahlásit
když na tebe něco leze nebo máš teplotu
Už jsem si vzpomněla - je to Modafen
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:57
- Nahlásit
MartinaBarney
díky za tip, asi si ho nechám od Toma dovézt. Máme doma jen paralen, od večera jsem snědla 4 a žádný efekt. Ale mě vem čert, já to vyležim, jen aby ten Bájoš byl v pohodě. Zhoršilo se to hodně no...já tomu nerozumím. To je zákon schválnosti prostě. Ve čtvrtek žádný příznak, ortoped spokojen, že nic nenašel a dva dny na to toto
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:00
- Nahlásit
Už jsem si vzpomněla - je to Modafen
lepší je Orofar
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:03
- Nahlásit
LuckaM
Máme doma jen paralen
Taky jsme měli dřív jen paralen. Ten Modafen mi poradil přítel a že už by nic jinýho nechtěl. Akorát jednou jsem pro Modafen byla v lékárně a baba mi ho nechtěla prodat, že to je na předpis. Což prý není pravda, že je prodejný normálně - stačí předložit občanku. Tak nevím, co baba okolkovala.
Zhoršilo se to hodně no
To je fakt divný, tak z ničeho nic. Nespadl třeba Barney někde?! To mi totiž fakt nejde do hlavy. Každopádně, budu na Vás myslet.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:04
- Nahlásit
lepší je Orofar
Orofárek mám taky doma, ale takový ty pastilky na krk. Jsou tak dobrý, že bych mohla za den vycumlat celý plato
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:12
- Nahlásit
MartinaBarney
Nespadl třeba Barney někde?!
Nevím o tom, ta levá začala v sobotu a jen maličko - ten den si hrál s malým ridbackem, tak je možný, že to k tomu přispělo a ta pravá se přidala včera a to s ním byl odpoledne Tom. Tvrdí, že mu hodil míček a jak se pro něj rozeběhl, tak pak začal takhle strašně kulhat. Blbec, mu říkám, že musí mít klidovej režim a on mu hází aportky! (nic ve zlém, ale trochu mě to naštvalo)
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:25
- Nahlásit
LuckaM
jestliže je to takhle zničehonic, tak bych brala únavu, vypadá, že to přehnal s pohybem. Zkuste co nejvíc v klidu, vycházky krátké a na vodítku a jestli neuvidíte zlepšení, tak raději odborníka.
Což my tady nikdo nejsme
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 14:35
- Nahlásit
V poledne jsme vyšli z Kapsy venčit. Normálně chodí oba ten kousek z kopečka na roh na vodítku, aby tolik nehulákali. Dneska šel jen Alfréd "v klidovém režimu" a ten druhý padouch poskakoval kolem dokola jak na pružinách a vyloženě se Alfrédovi poškleboval.
V parku se pak Alfréd navlékl *) na větev a stáhnul si horní obvaz. Od zadávení na místě ho zachránilo jen to, že rána pod tím je zcela čistá (krásná), ale slovník si rozšířil, nadávala jsem mu velmi bohatě.
*) byl na vodítku
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:04
- Nahlásit
Drakopes
Vzal jsem si náměty k zamyšlení.
Např., že budeme chodit k vetovi pěšky a na zpáteční cestě se stavíme na pivo. To ještě uvážím, protože je tam jen jedna hospoda a ta strašně smrdí.
A potom ještě, že bych mohl holky odměňovat litováním. Třeba by tak netloustly.
Co se nadávek týká, nemám se čím inspirovat. Už jsem dosáhl značné virtuozity.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:04
- Nahlásit
To my se konečně a už doopravdy přihlásili do té školky na neděli. Byli jsme první, kdo potvrdil účast do velkých plemen. Zachvíli paní, která to tam vede, vesele píše na facebooku, že dalším účastníkem je půlroční švýcar. Tak jsem jí ted odpověděla, že to je náš kámoš Alex Jsem totiž do té školky nalákala i kámošku.
No a další velcí psi se už nehlásí. Protože už minule hodina odpadla pro malou, spíš žádnou, účast.
Škoda, že to máte všichni tady daleko, hned bych Vás tam nalákala taky.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:34
- Nahlásit
Já mám radost - v neděli mi přijede další hrošice
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:35
- Nahlásit
MartinaBarney
to já bych se zlákat nechala, být to blíž No my máme začít chodit od září do školky do Jablonce, ale bůh ví, jak to vůbec bude, jestli budou nožky zlobit.
Byli jsme na veterině a s největší pravděpodobností to jsou růstové problémy, prý nám od minula hodně skočil do výšky. Zatím jsme nic tišícího nedostali, takže ho máme jen držet v klidu, dávat kloubní výživu a nepřekrmovat (což u nás teda nehrozí). Tak jsme si aspoň vyzvedli odčervovací tabletku...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:48
- Nahlásit
LuckaM
Kvalitní kloubní výživa je půlka úspěchu (no, většinou víc než půlka)
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:56
- Nahlásit
Dines
Otázkou je, co je kvalitní. My máme Caniviton forte plus a pokud platí cena = kvalita, tak to zřejmě kvalitní bude
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:57
- Nahlásit
Dines
ježiš, ty zakládáš celou velkofarmu! Tenhle je vůbec boží...trojbarevňáček
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:58 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
LuckaM
No nevím . nám třeba absolutně nezabíral Alavis, ale mám velmi dobrou zkušenost s ChondroCan - je to prášek a sype se to na žrádlo, nebo rozpouští ve vodě
A velkofarmu nééééé - jen jednoho smradlavýho hrochochlapa a 3 hrošice
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:19
- Nahlásit
mám velmi dobrou zkušenost s ChondroCan
ChondroCan a GelaCan používáme. Někteří psi to nechtějí. Většinou je chyba v tom, že to dostanou na sucho. Orling dělá i Biosol. Ten je ochucený a žere to i naše kočka - to je 100 % záruka poživatelnosti.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:21
- Nahlásit
Strejda
ChondroCan a GelaCan používáme. Někteří psi to nechtějí. Většinou je chyba v tom, že to dostanou na sucho.
Máš pravdu - když jsem jim to sypala na granule, tak na to koukali dost blbě - pak jsem jim to začala rozpouštět v mističce vody, a normálně stáli frontu na to, aby to mohli vypít
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:25
- Nahlásit
Nám v Českém Bordě pan doktor Musil doporučil (předepsal) Aptus Apto Flex
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:50
- Nahlásit
O Alavisu jsem uvažovala jako o levnější alternativě, ale prý to psi kolikrát samotný nechtějí. Ten caniviton smrdí po kvasnicích a Barney se po něm může utlouct. Teď ještě koukám na ten Aptus Apto Flex a pokud ho můžou i štěňata, tak ho asi vyzkoušíme. Je levnější než ten Caniviton a je mi sympatická ta tekutá forma.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:03
- Nahlásit
LuckaM
Alavisu jsem uvažovala jako o levnější alternativě, ale prý to psi kolikrát samotný nechtějí.
Alavis je klasická tableta, takže vezmu psa, utevřu mu tlamu, narvu mu ho do krku, a je hotovo...určitě to není nic chutného co by pes žral z vlastní vůle...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:08
- Nahlásit
Dines
no právě, mě stačilo, jak jsme zápasili s odčervovací tabletou. Teď ji dáváme do taveňáku nebo do paštiky, ale neumim si to představit u kloubní výživy. To by byla spotřeba
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:15
- Nahlásit
LuckaM
Víš jak - ono se to dá naučit - já měla štěndo naučený na Á jako u zubaře otevřít hubu a nechat si to tam nacpat... kupodivu se to naučil brzo a ani to nesabotoval
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:16
- Nahlásit
natáhnu do stříkačky 15 ml, zakloním mu hlavu .. a je to
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:19
- Nahlásit
ahoj všichni,
musím se pochlubit, jakýho plyšovýho krasavce jsem dneska dostala od kolegů v práci k narozkám je uplně bombastickej
a všem marodům přeju brzké uzdravení!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:27
- Nahlásit
Janiii
Ježiš to je kukuč - je úžasnej
|