| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:56
- Nahlásit
Strejda
vo co gou - díky všechny důvody na mě sedí a že jsem se právě učesala klidně písnu vám sem a to mi stačí Mrkev sklízím opravdovou a kdo má tu potřebu, ráda ho na své zahradě uvítám na brigádě
MartinaBarney
Aha, dík Marťo, v tom je právě zakopaný pes - pokud zadáte vaší mailovou adresu - tohle právě nehodlám, neb ji sdílím s Tomem a ani já nemám tu potřebu ji po světě šířit
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 15:14
- Nahlásit
worick
všechny důvody na mě sedí a že jsem se právě učesala klidně písnu vám sem a to mi stačí
Jsi staromódní, jak chlapi, co s nimi chodím na pivo. Taky si raději pokecají v hospodě a nepotřebují k tomu moderní technologie.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 15:34
- Nahlásit
Strejda
Jsi staromódní, jak chlapi, co s nimi chodím na pivo - ne, ne, to s technologiema nemá nic společného - kdo má na to čas a nevadí mu narušení soukromí, ať do toho jde Já když vlezu sem a na zahradnické, tak už tím zabiju moře času (který mi pak někde chybí ) a ze soukromí tu toho taky natlachám fůru a to by mi taky mohlo stačit i když....živé lidi já taky zase tak moc nemusím takže facebook je vlastně síť přesně stvořená pro takové magory, jako jsem já
Hele, já jsem přišla k poznání, že mám fakt asi nějaký psí gen Když už se to na agility všechno rozcházelo, tak se lidi shlukli a vedoucí řešila, že příště se sejdem dřív a trochu to tam uklidíme, posečeme atd. Já jsem seděla s klukama na bobku a než se všechno rozebralo, tak ke mně postupně přišli úplně všichni cvičákový pejsci a posedali si ke mně a tulili se, zatím co jejich páníci byli všichni kolem a chvilku si jich nešímali. Dokonce i ta pejsanka Jack rusela, co tam byla poprvé
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 15:47
- Nahlásit
LuckaM
nožky dobrý..(už to klepu) byl to nejspíš jen problém růstu, tím jak dospěla, to odeznělo
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 15:59
- Nahlásit
Nejlepší je, že to nikdo nečte, ale všichni vědí co se tam píše.
svatá pravda
Ale ono číst to a věřit tomu, to je rozdíl.. já do toho u našich občas kouknu, peníze bych za to tedy nevyhodila, ale vím, že většina článků je smyšlených, dokonce "přímé řeči" si ti novináři vymyšlí.Takže to beru s véélkou rezervou..
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 16:15
- Nahlásit
worick
Ivíska jsem tam zahlídla v nějaké skupině bernský salašnický pes...vyhledám a dám vědět
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 16:20
- Nahlásit
rogersova
tak jsem ráda...a to vás chtěli hnát na operaci! Já doufám, že to toho Bárníka taky brzo přejde...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 16:32
- Nahlásit
worick
tak jsem ji našla, ale nevím, jestli to sem můžu dát, aby mě pak nespucovala, že tady na ní šířim kontakty
No risknu to:
http://www.facebook.com/search/?init=srp&sfxp&o=20 48&q=iveta+havlova&s=10#!/profile.php?id=120117472 8
Taky na ni myslim, snad je u nich vše v pořádku a jen nemá čas napsat.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 16:59 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
No risknu to:
http://www.facebook.com/search/?init=srp&sfxp&o=20 48&q=iveta+havlova&s=10#!/profile.php?id=120117472 8
JJ, to je ona... Mám ji v přátelích...
Poslední příspěvek na zdi má ze včerejška (viz. níže)...
Ivča Havlová .......konečně dlouhé volno.....áááááž do neděle,ale program je nabitý ))Včera v 1:03 · Přidat komentář ·To se mi líbíUž se mi to nelíbí · Zobrazit reakce (3)Skrýt reakce (3)
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:09
- Nahlásit
LuckaM
jo chtěl, ale evidentně mu šlo o peníze, protože když jsem to šla konzultovat jinam, tak se urazil a vyhodil nás.Že prý mu nevěřím.Ten druhý vet mi operaci rozmluvil, že to je až to poslední řešení
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:12
- Nahlásit
Jsem včera zase byla dožraná na maximum, už aby skončila letní sezóna a všichni vypadli zpátka do paneláku...
Šli jsme si v poho na prochajdu, na stejním místě venčil takový pomladší důchodce svého ořecha (kategorie většího ega než velikosi...).
Vořech si to namašíroval k nám, mával ocasem, tak jsem si naivně myslela, že první důchodce, co má socializovaného psa....
Tak se kluci očuchali, vořech došel až k zadku, začal vrčet a následně se na Médiho vrhnul...Médi si to samozřejmě moc líbit nenechal, takže jsem musela zakročit, lehce jsem odkopla vořecha (měla jsem holinky, tak jsem si to mohla dovolit....). Vořech oběhl těch 20 métrů zpátky k páníčkovi (pán se celou dobu ani nehnul, zřejmě myslel, že vořecha viděl naživu naposledy :-D :-D), páník kolem nás pak prošel, neřekl ani slovo a zmizel...
Už takhle máme velice málo příležitostí ke kamarádění a když se 9 z 10 psů chová takhle, tak už vážně nevím...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:26
- Nahlásit
Tak se právě Barney poprvé popral. Nebo lépe řečeno byl nucen se bránit.
Vraceli jsme se z procházky a na naší ulici jsem se zastavila u Krejčích a dali jsme se do řeči. Já psa na vodítku, jejich Benji (zlatý retrívr) stál u auta. A jak se tak bavíme, tak najednou Benji vystartoval a už byli v sobě. Chvíli panika, nedařilo se nám je od sebe odtrhnout, ale nakonec se díky bohu podařilo. Barney by se i nechal, ale Benji na něj pořád útočil.
Takže jsem ted dezinfikovala Barneymu ucho, má ho trochu natržené (asi necelý 1 cm), pak tam má takový škrábaneček a zevnitř ucha takový čárance od zubů. Krev už neteče naštěstí.
Myslíte, že se to zhojí samo? Nebo mám jet radši k vetovi?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:35
- Nahlásit
děcka díky za to info z facebooku - tak Ivča je asi tam a už jí nezbývá času sem. Nevadí, hlavně, že je OK
Noemi
svého ořecha - kategorie většího ega než velikosti - já nevím oni jsou ti malí pejsani asi všichni stejní Náš Alfča jakbysmet... Já si myslím, že oni si myslí (skvělá věta ) že tím vrčením toho velkého psa prostě zastraší a už si na ně netroufne Má to ovšem 100% opačný efekt, jen nechápu, jak to, že to neví? A my jim pak máme rozumět, když si nerozumí mezi sebou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Myslíte, že se to zhojí samo? Nebo mám jet radši k vetovi? - těžko radit, ale dokud se nevyskytnou nějaké komplikace - hnisání apod. tak takové prkotiny já neřeším. Ani u sebe totiž Jestli je potřeba stáhnout to k sobě, tak bych to zkusila ,,motýlkem" z náplasti - pokud to bude držet
Jinak, co se týče rvaček: hoši byli velmi kamarádští taky cca do toho rokua půl, pak se taky začali rvát - první s kámošem zlaťákem Argem (tak to vypadá, že tyhle dvě rasy se nějak nemusí ) a teď už si myslim s každým druhým psem podobné velikosti. S malýma zatím (klep, klep) ne
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:42
- Nahlásit
Já teda si myslím, že to bude dobrý. Na toho veta se ptám jen tak pro ujištění. Taková situace se mi stala prvně.
Nejde mi do hlavy, že ti zlatí retrívři - psi jsou tak zlí. Benji (ten z naší ulice, 16 měs. zhruba) se dřív s Barneym kamarádil, ted už vůbec. Psi prý nesnese, přitom Rona (12 let, labrador) má rád. Fenky bez problému. Na kočku, se kterou se kamarádí už prý taky vystartoval.
Druhý případ - Bady (taky zlatý retrívr, asi 2 roky), taky po Barneym vystartoval - ale to bylo proto, že se k němu Barney přiblížil, když si Bady hrál s míčkem. To bych ještě chápala. Ale teta mi říkala, že se ožene i po ní, když mu chce třeba ten míček sebrat.
Toto Barney nikdy neudělal, ani kdyby mu tu věc bral někdo jiný než já.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:43
- Nahlásit
Noemi
MartinaBarney
To jsem rád, že se vám psi taky trochu perou, že není rváč jen Sally .
....
Sally začala hárat a zatím největší užitek z toho má Neli. Tolik kamarádů jindy při venčení nemá. Dřív jsem musel být při hárání ve střehu jak Kevin Costner v Osobním strážci (nebo jak se to jmenuje). Teď se o to postará Neli, která svým netaktním vměšováním pokazí každý nadějný vztah.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:51
- Nahlásit
MartinaBarney
Ono se taky začíná říkat, že ty retrívry množí jak na běžícím pásu kde kdo a s kde čím.....a že narazit na kvalitního retrívra není už tak jednoduché. Druhá věc je ta fáma co o nich jde, že je to stašně hodný a inteligentní pes takhle sám od sebe a vůbec se nemusí cvičit.....a podle toho to taky s nima vypadá
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:58
- Nahlásit
pokud máte v "péči" 27 prepuberťáků, z nichž 2/3 žijí facebookem (ve virtuálním věku 17-27 let) a ostatní jim hlasitě závidí (Petra sklízí mrkev a Kuba ji za zády hodiny - doslova hodiny - skučí, že mu rodič facebook a tak svělé hry nedovolí), tak se mi při slově facebook otevírá kudla v kapse. vrrr .... to by bylo na dlouho
Podstatnější je, že jsme byli na dalším převazu - u jizvy na hrudníku už uvažovali, že ji nechaji odkrytou, ale raději nakonec ne, neb se drbe. Packa je lehce zarudla, ale prej normálka. Takže další převaz v pondělí. Akorát že pořád prší a já chodím s pláštěnkou a Alfréda pak hned oblíkám ...
StrejdaSally začala hárat
to by se našim klukům líbilo !!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:02
- Nahlásit
Na agility přišli mrknout (spíš se pozdravit s vedoucí) jedni se starou rotwajlerkou. My jsme s klukama v tu dobu byli zrovna se sestřenkou na opačné straně (taky dobře )a měla jsem je tam na volno, vodítka zůstali u Goga. Tak jsem je drapnula za vodítka a uzemnila, že tam nesmí, aby je náhodou nenapadlo ji jít opruzovat. Ta by si myslím uměla s nima poradit raz dva a dopadli by jako dneska Martiny Barney Když odešli tak jsme se tam vrátili a Gogoškovi páníci říkali, že se jí báli a nevěřili jí a drželi Goga taky daleko od ní. Tak to bych se asi nebála, myslela bych si, že není normální, aby fena ublížila štěněti ne? Jak se chovají vaše fenky k dvouměsíčním štěňatům?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:04
- Nahlásit
worick
Jak se chovají vaše fenky k dvouměsíčním štěňatům?
Olizují je.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:18
- Nahlásit
worick
Ještě to zvažujeme záleží na počasí. Vy se tam někdo chystáte?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:47
- Nahlásit
tak my jsme u taťky a on si nechal jedno štěňátko, holčičku - tak jsem byla zvědavá, co Berni na ni - bojí se jí nebo resp. vyhýbá se jí, když k ní malá čuchá, ta uhýbá nohama, no jde si radši po svých ...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:14
- Nahlásit
Michall
my jsme chtěli, ale vzhledem k pajdavému období to odkládáme.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 21:17
- Nahlásit
worick
Měli jsme tu čest s roční fenkou berňáčka, která šla kolem našeho domu, když jsme Kessie učili na vodítku... je to asi týden a půl... to jí bylo osm týdnů a kousek... a fenka přišla, čichala a nakonec štěkla... Kessie se spíš bála... tak nevím... možná roční fenka taky ještě není úplně dospělá...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 21:53
- Nahlásit
Kessie
čichala a nakonec štěkla...
Asi si chtěla hrát.
možná roční fenka taky ještě není úplně dospělá...
Ani trochu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 08:42
- Nahlásit
Drakopes
tak se mi při slově facebook otevírá kudla v kapse -
Podstatnější je, že jsme byli na dalším převazu - ja dlouho to bude muset Alfréd snášet, týden, 10dní? Snad mu to rychle uběhne.... A tobě odpadnou starosti
Janiii
resp. vyhýbá se jí, když k ní malá čuchá, ta uhýbá nohama, no jde si radši po svých ... - tak naši kluci podobně...Takový prďola ještě není ani k hraní, ani ke rvaní tak ho jen očichají, přelíznou a dál si ho moc nevšímají. A jsem ráda, že neprojevují žárlivost, když si hraju s jinýma pejskama a nejdou po nich a neodhánějí je Myslím, že se jim honí v hlavě něco typu:,,uf, konečně bude cintat tady na mimi a my budeme mít od toho jejího věčného ňuňuňu chvilku klid"
Kessie
a nakonec štěkla... - jo, jak píše Strejda - to je výzva ke hře Akorát mi není jasné, že to většina pejsků nepochopí....ti malý asi ještě nemají tolik zkušeností
Ema mého strejdy pořád po klukách ňafe zubyskama - je to hrůza, má hubu jak krokodýl ale vidím, že je to výzva k honění - ona lítá jak magor. Na poslední agility přišla ta půlroční fenečka Jack rusela - je to strašný prcek, snad do dvou dlaní a ta se schovala pod paničku a ňafala na kluky, když ji chtěli očichat. Ona ji peskovala, že to nesmí, ale mě to taky nepřipadalo nijak hrozné, spíš jako, že má trochu strach, ale taky by si chtěla i hrát - až moc ustrašeně nevypadala, spíš tak jako laškovně
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 09:35
- Nahlásit
vcelku dobře, ale tuhle k ní přišlo tak půlroční štěně bulteriera a na něj tedy zavrčela. Což mě překvapilo
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 13:29
- Nahlásit
Ještě včera ráno jsme měli kocoura... a pak už se neukázal, nepřišel se najíst nic. Přitom na volání slyšel a okamžitě přibíhal...
Tak nevím, jestli mám doufat, že si ho někdo odvezl jako živý dárek z prázdnin (byť by každému muselo být jasné, že nijak nestrádá a je o něj plně pečováno), omylem ho někde někdo zavřel při odlezdu z chaty a nebo se připlížit k sousedově popelnici a doufat, že ho tam mezi odpadkama nenajdu
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 17:49
- Nahlásit
Paní doktorka na naší veterině si pořídila včera kotě norské lesní kočky... prý je úžasné. Má na něj alergii, ale bojuje
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 17:53
- Nahlásit
Noemi
Ještě včera ráno jsme měli kocoura..
S kocoury jsme na tom byli jak vy. Žádný nám dlouho nevydržel. Potom jsme si vzali kočku, která vydržela 15 let. Nechali jsme si od ní kotě jako kádrovou rezervu a nějaký čas jsme měli dvě kočky. Teď už máme jen jednu. Je to už velmi stará dáma. Nekastrovaný kocour se asi v domě neudrží.
|