| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:11
- Nahlásit
A ještě se musím trošku pochválit....kluci byli včera nejhodnější a nejposlušnější pejsci na cvičáku Ono to bylo hlavně tím, že jediný dospělý pes tam byl borderák Amon, který se chová dostatečně (pro kluky ) podřízeně, pak mrně Gogošek a už jen samé holčičky pejsanky.....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 15:06
- Nahlásit
worick
A pak z toho udělá Nova krvavou reportáž o zabijáckých bestiích, ale nikdo už neuvede, proč ten pes takhle zareagoval ...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 16:23
- Nahlásit
worick
pochopitelně mu do něj v jednom kuse píchal
Už vidím, jak bych se tvářila já, kdyby to dělal nějaký prcek Barneymu
Ale dovedu si to představit...přítel má doma ridgebacka a má neteř, které budou skoro 4 roky. Takže taky ráda ukazovala očička, ocásek a ouška.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 17:21
- Nahlásit
tohle jste četli...
http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-nejpes-psi-svet /141199/psi-exposlankyne-zubove-utocili-ve-vsi.htm l
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 17:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
rogersova
No sbohem, to je ,,reklama" Už vidím ty tázavé pohledy sousedů, co si tohle přečetli A že ublížili tomu malému pejskovi, to si vůbec neumím představit Říká se, že pokud psi utvoří smečku a pláchnou, chovají se nevyzpytatelně, ale zabít psa?? Snad, že si pes bránil tu háravku, ale ani tak se mi to nezdá normální chování - měl by ho jen korigovat, ale ne proboha zabít! U nás ve vsi když hárají fenky, tak spolu ,,táhne" třeba i pět vořechů a člověk by si myslel, že se o fenu porvou, ale sledovala jsem je a ne - nějakým způsobem se domlouvají - nebo si vybírá ona ,,dáma"
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 18:00
- Nahlásit
taky jsem si hned řekla, že až potkáme zase nějakou jednohubku, bude její páníček asi zděšen,co že to jde za "krvelačnou"obludu." Dost možná, že nějaký chytrolín zařadí po přečtení tyhle dobrácké medvědy mezi bojová plemena.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 18:11
- Nahlásit
tohle jste četli.
To je teda úroveň vyjadřování, nemluvě o ubohých hrubkách. Potěšily mě reakce čtenářů - poprvé, co jsem zažila slušnou úroveň...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 18:57
- Nahlásit
a já se pak divím, že mi lidi říkají, že jsem si vybrala zlý plemeno
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 20:50
- Nahlásit
neexistuje zlé plemeno, existuje jen špatná výchova.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:39
- Nahlásit
rogersova
Tak tak, ale to vysvětluj čtenářům blesku
Chtěla jsem se zeptat, co Borinka a nožky? Pročítala jsem historii a narazila jsem na to, že jste měli nějaké problémy a zvažovali operaci.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:41
- Nahlásit
rogersova
neexistuje zlé plemeno, existuje jen špatná výchova - tak já si myslím, že bych ,,rozmazlila" i toho bojového psa, ale úplně se s tímto neztotožňuju. Myslím si sice podobně, že za blbé chování psa může na 99% jeho pán, ale - nezdá se mi správné, šlechtit některá plemena psů k zabíjení ostatních psů a v podstatě ani k zabíjení čehokoliv....Ano, pes byl od nepaměti nápomocný pánovi při lovu, např. i samojed Woriček. Pokud mi zdrhne a uloví slepici (stejně jako Zubové psiska) bude z toho taky povyk a myslivci v okolí budou mít pohotovost Myslím, že tady asi nikdo nutně nepotřebuje např. brazilskou filu, šlechtěnou k lovu divokých prasat a velkých šelem A pořídit si jako domácího mazlíčka psa, šlechtěného jako ono ,,bojové plemeno" se mi vůbec nezdá dobrý nápad, dokonce ani normální nápad, spíš mi to hraničí s duševní poruchou
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 22:47
- Nahlásit
To je hrozný co jsou schopni napsat. Teď by to chtělo na obhajobu jejich mírumilovnosti, aby v nějakých mediích ukázali fotky s dětmi a z canisterapie.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 23:15
- Nahlásit
A nebo nějakou fotomontáž jak malý zákrslik stojí na břiše berňáka a vrčí na něj
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 23:21 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
A nebo capybaru místo zakrslika
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 07:52
- Nahlásit
nějakou fotomontáž
naprosto zbytečně, stačí někdy nafotit naše hafany
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 08:59
- Nahlásit
tohle jste četli.
Z Blesku čtu horní polovinu první stany. Pravidelně jednou za čtrnáct dnů, když platím u pumpy benzín. Je to horší než jsem z pravidelné četby usuzoval.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 09:12
- Nahlásit
Nejhorší na tom je, že to víc než polovina národa fakt čte... a já nechápu proč... když to kluci donesou do školy, chytám nerva a dostávají přednášku o kvalitnějším čtivu (poslední rok už přede mnou Blesk a Aha a další podobné stupidní braky ti několikrát poučení už raději schovávají... ) Krize přišla, když si Blesk přinesla i kolegyně... to už na mě bylo moc...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 09:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Blesk jsem si sama nikdy nekoupila, vyhazuju fůru peněz za všechny možné ostatní noviny a časopisy Ale jelikož nevydržím vidět noviny či časopis a nepřečíst - když někde leží, tak ho přečtu Jo, vlastně koupila jsem si nedávno Blesk pro ženy - něco mě tam v nadpisech zaujalo, snad recepty....? Už nevím...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 10:13 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Kessie
Nejlepší je, že to nikdo nečte, ale všichni vědí co se tam píše.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 10:26
- Nahlásit
Kessie
Blesk přinesla i kolegyně... to už na mě bylo moc...
Všechen bulvár čte jeden můj kolega. Kromě toho čte i knihy, u kterých nerozumím ani názvu. Kolega má IQ 160.
Michall
Nejlepší je, že to nikdo nečte, ale všichni vědí co se tam píše.
Číst to nemusíš a stejně informaci neunikneš. On Ti to někdo řekne.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:09
- Nahlásit
Strejda
Michall
Číst to nemusíš a stejně informaci neunikneš. On Ti to někdo řekne. - mně stačí, jak chodí ty reklamy na časáky v telce. Jak se tam v upoutávce vždycky vykřikuje: Bílá má zase chlapa, Gott řekl..... tam toho pochytím dost, to stačí
Mně zase fascinuje, jak všichni v rozhovorech pohrdají televizí a sledují maximálně CT2 Pak se zeptají co je lanýž a celebrita, která ho mimochodem běžně snídá, obědvá i večeří odpoví, že přece mořský živočich Drakopsová nečti to, ale mně jsou k smíchu ani tak ne ti, co čtou bulvár, ale spíš všechny ty miliony pražských rádobycelebrit, co mají dojem, že se kolem nich točí zeměkoule a přitom je tady na Moravě známe tak maximálně my, co čteme občas bulvár - alespoň na NETu U nás celé dopoledne běží CT24 nebo Ocko, po obědě CT2 a večer hltám všechny seriály na Nově, Primě a CT1
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 12:14
- Nahlásit
worick
Bílá má zase chlapa
Fakt jo? To mě uniklo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Bílá má zase chlapa - no protože to právě nečteš a pak máš mezery
Michall
Míšo, tady koukám do kalendáře, že v Boleslavi je mezinárodní výstava, ty to tuším máš kousek - nejdeš se tam mrknout?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:33
- Nahlásit
worick
miliony pražských rádobycelebrit
K těm celebritám:
Někde jsem slyšel slovní spojení "bulvární celebrity". To se mi líbí a používám to.
V rádiu byl rozhovor s maminkou nějakého sportovce. Neznám sportovce, natož jejich rodiče. Řekla doslova: "Jako celebritu mě požádali o názor." Tím mě dokonale vysvětlila nový obsah toho slova.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tady je pořád zamračeno, nízká oblačnost, že mraky málem lezou po zemi, ale zatím neprší. Vypadá to ale, jako by měly padat hovna s háčkama Tom hraje tenis, já jsem mu slíbila, že mu jdu posekat trávník - potřebuju pohyb
Nevím, jestli jsem se zmínila, ale ve tvrtek nám exnula americká lednička Půl dne jsme třídili co vyhodit a co zanést do sklepa do ,,psího" mražáku. A z psího jsme zase vyházeli staré maso (co jsme tam strknuli i naše) a ve dvou hrncích jsem ho vařila - smrad jak v Cařihradu po celém baráku a mohlo za to jedno staré kuřecí stehno (spíš nějakého obřího kohouta) co si k nám kdysi dala mamka a že ten zbytek už mám uvařit psiskám. Mělo tak tři roky Jinak tam byl asi dvoukilový kus hovězího - myslím že na guláš a pak stejně velký kus uzené krkovičky i s kostí a nějaké vepřové kosti. Včera večeřeli polovinu hovězího a stehno, ráno k snídani druhou půlku a ještě něco zbylo na dnešní večeři. Jedli to celkem s chutí a nejspíš se z toho pos.... Jsem zvědavá, jestli to budou jíst dál, i to uzené a nebo to bude zase 2x a dost Woriček už po snídani vypadal, že se poblije
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:24
- Nahlásit
A ještě já
Chtěla jsem se zeptat, vy, co se pohybujete na facebooku (a rozumíte tomu - já ani pořádně nevím, vo co gou ) nevíte jestli je, či nedá se tam najít Ivísek77? Sem už měsíc nepísnula a bohužel ani na maila mi nereaguje, mám o ni trochu starost (teda trochu dost )
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:30
- Nahlásit
worick
nevíte jestli je, či nedá se tam najít Ivísek77?
Myslím, že jde vyhledat podle mailové adresy nebo pokud znáte její jméno a příjmení
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
Strejda
"bulvární celebrity" - hezké, to teda sedí
V rádiu byl rozhovor s maminkou nějakého sportovce. Neznám sportovce, natož jejich rodiče. Řekla doslova: "Jako celebritu mě požádali o názor - - tak to joooo a naše psiska jsou celebrity naší zahrady, poněvadž když nás někdo cizí potká tak mi na:,,Woriček je uštěkaný, ale jinak moc hodný" odpoví:,,jo, já je znám z té zahrady u koupaliště"
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:32
- Nahlásit
worick
Oprava - pokud zadáte vaší mailovou adresu, tak vám to najde lidi, na které máte mail.
Doufám, že jsem to napsala nějak srozumitelně=)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:46
- Nahlásit
worick
Chtěla jsem se zeptat, vy, co se pohybujete na facebooku (a rozumíte tomu - já ani pořádně nevím, vo co gou ) nevíte jestli je, či nedá se tam najít Ivísek77?
Pod tímto nickem tam není.
vo co gou
|