| Autor |
Zpráva |
Noemi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:37
- Nahlásit
Můžu dostat kontakt?
http://www.valassko.cz/stavinoha/o_ubytovani.htm
Hlavně bezva, pokud vás jede víc, takže zaberete celé ubytování. Jinak to stravování, o kterém se tam píše - taky můžu doporučit. Sice pajzl nejnižší kategorie (má to bratr pana Stavinohy), ale supr jídlo (cca 55 Kč komplet) i pivo a nebyl problém vzít s sebou pejsu dovnitř ("pokud nesežere hosty").
Jinak Médi ušel v pohodě 16 km (na rozdíl od nás). Sice na začátku kouknul na tu kolmou sjezdovku, po které jsme měli pokračovat směrem vzhůru a pak hodil pohled mým směrem "to jako nemyslíš vážně" , ale celou dobu mě táhnul do kopce, jinak bych to asi ani nevyfuněla...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:06
- Nahlásit
Ivisek77
ve Staré Boleslavi v Huštce je tam všechno představ si ovál kerý je 2/3tvořen lesy zbylá třetina je louka a po obvodu je in-line (ten ovál neni přesný bylo jen pro znázornění) a málem bych zapoměl po cestě restaurace se zahrádkou a tenisové kurty a v lesech křížem krážem pěšinky jen doporučuji nechoď tam o víkendu cca od 11 je tam hlava na hlavě
Strejda
To bych s berňákem nedělal.
Já to nemyslim jako v kuse že by měl běžet a že bych ho nějak drasticky honil aby se unavil a byl klid já to skočim na kolo myslel obrazně těžko vysvětlovat ani nevim proč sem to použil a co se mi honilo hlavou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:13
- Nahlásit
Noemi
Dík za kontakt. Jestli tomu dobře rozumím, tak sociální zařízení je společné pro všechny pokoje. Nebo čtu špatně?
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:22
- Nahlásit
Dík za kontakt. Jestli tomu dobře rozumím, tak sociální zařízení je společné pro všechny pokoje. Nebo čtu špatně?
JJ... Nás právě vždy jezdí banda cca 6-8 osob většinou spíše méně majetných, takže nejezdíme do hotelů, ale právě zásadně do soukromí (tzn. že máme k dispozici celý objekt)
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 16:24
- Nahlásit
LuckaM
Není Happy Dog jako Happy dog
Mají několik receptur - několik cenových i kvalitativních řad
Jinak teda není z nejhorších, ale já bych vybírala jiné ..
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:18
- Nahlásit
Dines
Děkuju za názor, já byla rozhodnutá pro brit care, takže ho asi přeci jen pak zkusím...začnu s tím, čím bude krmit chovatel a pak asi přejdu.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit
LuckaM
Já krmila svýho pudlíka nejdřív Bento Kronen - tu střední třídu - po tom hodně prděl
Pak Chicopee - super, ale srovnala bych to kvalitativně asi s Happy Dogem, no a pak Acanu - ta by měla být nejkvalitnější - pesanům chutnala, problémy neměli, takže taky můžu doporučit.
Hodně jsem ještě před Acanou uvažovala o Bento Kronen Nutritional Balance - taky by měli být dost dobrý
A teda teď krmim masem z Vetamixu 2 týdny
A tchánova Berňačka byla do cca půl roku an Eucanubě, pak Imagine, a teď Chicopee
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:25
- Nahlásit
Noemi
Koukám, že jsi ještě větší poťáp, nežli já Tak jsi si užila trochu hektický víkend, samé vzrůšo - takový ,,akční" Doufám, že jsi to původně neplánovala jako oddechovku
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:32
- Nahlásit
worick
poťáp
Co to je poťáp?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:46
- Nahlásit
Strejda
Tak, specielně pro tebe asi sepíšu česko-moravský slovník
No.....česky je asi nejblíž pošuch. U nás, když má někdo očividně IQ tykve, tak se řekne že ,,je nějaký poťápaný" - tedy poťáp. Tam, kde ty by jsi použil pošuch, u nás se použije poťáp. Teď doufám, že pošuch se u vás normálně používá a že ti to nepřekládám z moravštiny do moravštiny
Pauza. Letím sledovat Mentalistu....Stejně sice v půlce usnu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 06:14
- Nahlásit
worick
Děkuji za vysvětlení. Když se rozhlédnu, vidím se mezi poťapanými a v blízkosti je nejeden pošuk.
Konec lingvistického okénka, zpátky ke psům.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 07:49
- Nahlásit
Nechci to zakřiknout, ale Worick po tom běhu nekulhá nebo minimálně kulhá neznatelně. To se mi zdá tedy dost divné, čekala jsem opačný efekt
Tom říkal, že určitě zaslechli to, jak jsme řešili, kdy veterinu - tak radši nekulhá, aby nejel No, bohužel mu to nepomůže - mají přeočkování. Vypadá to na zítřek.
Včera k večeru jsme byli u babči. Po cestě jsme připřáhli i Alfíka, protože brácha není už 4dny doma a mamka mu dala zaracha na potok, protože jí už dvakrát zdrhnul na silnici (asi háravka) - tak aby se vyluftil alespoň u babči. Na chodbě jsem sundala vodítka a otevřela dveře na dvůr - vidím tam za brankou ještě postávat slepici Ona je ta branka totiž ,,lítací" a Alfča mu tam proletěl a tudíž ji otevřel i Workovi. Ten ji sám neotevíral (po včerejšku už se to naučil :smirk Zkrátka: vletěl tam, slepice udělala frnk, já ho přivolala a dala mu čekej za brankou a šla hledat tu poslední, nezavřenou slípku. Prohledala jsem celý sad, všechny přístřešky, kopy dřeva a nevím co ještě a ta blbka nikde. Pustila jsem tedy za nima Emu, Worku do sadu a šla do kuchyně - byli tam na návštěvě teta se strejdou. Tak jsme tam seděli ještě skoro hodinu, mezitím byli všichni psi snad 10x přiběhlí-odběhlí. Teta odešli a mamka, že ještě nedávala králíkům. Vyšla ven a za chvíli jekot. Zrovna mně napadlo, že našla zamordovanou tu slepici Vyběhnu z kuchyně, ona drží v kravatě Worku a řve:,,chyť si ho, přihnal sem tu slepici - já ji musím honem hodit do kurníku" Jenže jak lovila Worku, nekoukala už po slepici a zase ji nemohla najít. Po dlouhém pátrání jsme ji našli těsně vedle kurníku za takovýma bednama na obilí (pro Strejdu: žiglama - neptej se mně proč - já to slovo slyšela snad poprvé ve třiceti - jako děcko mně to nezajímalo ) Tak jsme ji vyšťourali a koukala jsem - slepice celá, neporušená - nechápala jsem Vždyť ji tam měl hodinu někde ,,k dispozici"....Ani oškubaná nebyla....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 07:52
- Nahlásit
P.S. Mentalistu jsem pochopitelně zaspala ještě, že jsem si prozřetelně zapla v mobilu budíka - jinak by kluci večeřeli nevím kdy - Tom odletěl do Ruska - bačujem teď sami
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:06
- Nahlásit
worick
slepice celá, neporušená - nechápala jsem Vždyť ji tam měl hodinu někde ,,k dispozici"....Ani oškubaná nebyla....
Vždyť Ty mu křivdíš. On slepicím neubližuje. V Boskovicích je půjčovna koz. Mohla bys mu vypůjčit kozu, třeba by ji pásl.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 10:45
- Nahlásit
Strejda
V Boskovicích je půjčovna koz - co to je - půjčovna koz? Snad zednických ne? Nebo...... Bych si taky nějaké ,,mladé - 20tkové" půjčila
A teď vážně - Mohla bys mu vypůjčit kozu, třeba by ji pásl - chudák koza, ta by se z toho zcvokla
Vždyť Ty mu křivdíš. On slepicím neubližuje - jo a ten rypák od krve v slepičím hrudníku, co budu mít do konce života před očima - to byla nehoda, že jóóó....
To bych nesměla vidět ten cirkus co dělá, když vidí slepice. Když je má strejda už zavřené u sebe za plotem, tak vydrží hodinu běhat kolem plotu a pořvávat, osel
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 11:07
- Nahlásit
LuckaM
Děkuju za názor, já byla rozhodnutá pro brit care, takže ho asi přeci jen pak zkusím
já krmila eukanubou a později Royal Caninem a při příchodu štěněte jsem najela na brit care a začala tím krmit i velkou a musím říct,že spokojenost.Máme za sebou 4 pytle a další 3 v garáži.Očividně jim šmakuje.Přidávat od brit care i lososový olej,má krásnou lesklou srst.Zatím nechci měnit.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 11:25
- Nahlásit
worick
co to je - půjčovna koz?
Nehledej v tom nic technického ani nemravného. Opravdu si můžeš půjčit na procházku kozu. Připnou Ti ji na vodítko, poučí Tě, jak s ní zacházet a jdeš. Městská policie namátkově kontroluje, jestli kozu netýráš. Když ano, tak Ti ji odeberou.
jo a ten rypák od krve v slepičím hrudníku
Tak worickovi jsou slepice opravdu nesympatické. Mohla bys založit téma "Jak odnačit vraždit slepice". Všichni bychom se pobavili a na Tobě by nezůstala nit suchá.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:55
- Nahlásit
Strejda
Mohla bys založit téma "Jak odnačit vraždit slepice". Všichni bychom se pobavili a na Tobě by nezůstala nit suchá.
Něco takovýho už se tu myslím kdysi řešilo - a pokud si dobře pamatuju, tak kromě klasický poslušnosti prý funguje psa mrtvou slepicí zmlátit, a následně mu jí přivázat na obojek a nechat ho jí celej den (nebo asi víc?) vláčet za sebou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:17
- Nahlásit
Dines
psa mrtvou slepicí zmlátit, a následně mu jí přivázat na obojek a nechat ho jí celej den (nebo asi víc?) vláčet za sebou
Kdyby u nás měla jedna holka na krku mrtvou slepici, tak ji ta druhá ukradne a zdrhne s ní.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:20
- Nahlásit
Strejda
Když je s ní pořádně zmlátíš obě, tak třeba ne - obvykle to čim psa mlátim ho nezajímá a snaží se tomu vyhnout....
Jen teda si nedokážu představit co by zbylo ze slepice kdybych jí vomlátila o psa...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:25
- Nahlásit
Dines
Když je s ní pořádně zmlátíš obě, tak třeba ne
Zatím si každá ulovila jednu a obě slepice to přežily. Trochu je oškubaly. Nebudu je mlátit.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:34
- Nahlásit
Strejda
Tak to je jasný - dokud slepice honí pro zábavu, tak to taky neřeším - až by je začali účelně lovit a zabíjet, tak bych je zmydlila že by si tejden nesedli
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:30
- Nahlásit
Dines
Plán s přivázáním mrtvé slepice ke psu mám Nevím jestli se to potvora nějak dovtípil či co, ale od té doby ji nezabil. Kdybych ho pustila tady na sousedovy - tak jistě nějaká ,,zařve", ale v rámci dobrých sousedských vztahů se tomu snažím vyhnout zuby nehty
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 19:36
- Nahlásit
Drakopes
Dnes jsem vzpomínal na Alfréda. Když jsme byli v lese, strhla se bouřka, průtrž mračen a náběh na konec světa. Třeba se to Praze vyhnulo.
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 19:39
- Nahlásit
Strejda
Kdyby u nás měla jedna holka na krku mrtvou slepici, tak ji ta druhá ukradne a zdrhne s ní.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 22:45
- Nahlásit
Kdyby u nás měla jedna holka na krku mrtvou slepici, tak ji ta druhá ukradne a zdrhne s ní. - kdybych uvázala Woričkovi na krk slepici, Berry zděšeně zdrhne do boudy v předtuše strašného průseru a mám obavu, že by za celou tu dobu nevylezl. Právě největší obavy bych měla z narušení perfektního stavu mezi nima dvěma
Strejda
Dnes jsem vzpomínal na Alfréda. Když jsme byli v lese, strhla se bouřka, průtrž mračen a náběh na konec světa. Třeba se to Praze vyhnulo. - u nás se kabonilo k večeru hodně a pak pár kapek a hotovo....Minulý týden jsem zaznamenala zvláštní věc: Berry, když jsme doma a zahřmí - pro jistotu metelí do boudy a vypadá nervozně - myslela jsem, že se přeci jen trochu bojí Ale byli jsme u babči, oni leželi v otevřené chodbě, venku hromy blesky a Berča vypadal naprosto klidně a spokojeně Tak mi docvaklo, že doma ho nervím akorát tak já, protože jsem nechtěla, aby byli na dešti, tak jsem honem houkla: ,,kluci, pršanica (Strejda
- to je taková naše soukromá hatmatilka ), honem schovat do boudinky!" Na což tedy Worka dlabal, ale Berry inteligent! to pochopil okamžitě a povel vykonává - jen je právě nervní, jestli jako úúúúž a jestli fakt musí a jestli to budu i kontrolovat
Drakopsová - že ty toho nebohého Alfréda taky něčím nervuješ, ani možná nevíš....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 22:56
- Nahlásit
Dines
až by je začali účelně lovit a zabíjet, tak bych je zmydlila že by si tejden nesedli - já, když chytnu ten svůj amok (jsem cholerik) tak to lítá hlava nehlava, ale zjistila jsem, že Worička už bych zbít nedokázala, nanejvíš jednu přes zadek
To jsi mi připoměla mamku, které dvakrát za minulý týden zdrhnul Alfík na silnici, tak vyprávěla tetě, že ho doběhla u sámošky a dostal takovou z každé strany po čuni, jenom, koukal! Říkám jí:,,ty máš nápady, psovi dávat po hubě" a ona že:,,no a co?!" Když je hluchý, tak jsem mu zepředu řvala do ksichtu,,to se dělá!?" a do toho jsem ho fackovala, jenom zahlédal a mhouřil oči Chudák Alfča...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 07:13
- Nahlásit
worickStrejda
Dnes jsem vzpomínal na Alfréda
bouřka kolem nás prošla naštěsí ne nějaká šílená čina, ale stačilo to. Alfréd už dlouho předtím chodil a domáhal se mé pozornosti, ale odbývala jsem ho podrbáním, fakt bylo moc práce.
Pak jsem vůbec nepostřehla, že začala bouřka, až přišly děti, že se jim v prostřední místnosti pokouší zahrabat Alfréd pod stůl a ony nemůžou kreslit )
Tak jsem došla do zadní učebny pro Tomíka, aby pustil nějakou muziku více nahlas, Alfréd si lehnul k bednám, já si opřela nohy vedle něj a opravovala písemky .... do půl hodiny bylo po všem ...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:29
- Nahlásit
Ivisek77
tak to ráda slyšim asi to udělám tak, že do 3. měsíce budu krmit tím, čím krmil majitel a pak přejdu rovnou na ty Brit care juniorky pro velký plemena...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:47
- Nahlásit
Tak veterinu máme objednanou až příští týden v úterý - měli nějak narváno. Budem asi rentgenovat i tu nohu, zase děsně pajdá - ale zase asi hrabal - našla jsem na ,,hřišti" myš. Dneska kolem táhne už asi třetí bouřka, ale tu nic. Zatím.
Drakopes
Vy jste to tedy včera nakonec zvládli celkem v pohodě
|