Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:04
- Nahlásit

Ivisek77
Máša začala tak ostře vrčet,že normálně Báru zahnala
Mně se ta dnešní mládež taky zdá drzá.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:18
- Nahlásit

Strejda

Řezník je neformální? To buď rád, že neslyšíš v telefonu moji mamku Běžně se představuje: no, co?! Pracovala 20 let v pálenici a kolikrát mi zvedne telefon a vychrlí:,,pálenice, prosím...." A já:,,prosím tě, co to do toho telefonu zase meleš!"

Ivisek77
Máša začala tak ostře vrčet,že normálně Báru zahnala???Dnes jí jsou 3 měsíce a roste nám doma PIRAŇA!! - u nás se tohle nekonalo, neb poměr sil byl celkem vyrovnaný, Woriček taky poštěkává, když Berry něco žužlá a provokuje, ale je slyšet, že to nemyslí vážně. U Máši bych řekla ale taky, že spíš jen zkouší - ne snad přebrat Barče vedení, ale spíš co to udělá...jak moc se dá na Báru vrčet, co ona na to atd. atd. I tu intenzitu si musí vyzkoušet a naučit se to používat v praxi. Baru myslím dobře ví, že je to prcoňa a o co tu jde, tak na ni dlabe. Až bude mít pocit, že jde do tuhého, tak vyletí a pozice si holky vyjasní
Včera večer jsem myslela, že Worka jde kadit do zadu na louku, tak za ním koukám a on kope myš. Najednou dvakrát štěknul, Berry vystartoval od baráku za ním a kopali oba. Něco jako:,,hele pocem, já tu mám myš. A Berry:,,ukáž, kde jakou?" Šla jsem si tam ještě pro mikinu do zahradního domku a jak ho obcházím vidím, že se k němu ženou od té louky. Myslela jsem, že se Berry polekal, že je vidím, že kopou a letí se schovat Vyjdu před domek a hošani tam na cestě hážou s myší, ještě živou. Tak chválím povzbuzuju a letím dovnitř pro tu mikinu, kde jsem měla piškoty - že je za myšáka vyměním (doufaje, že zatím bude po něm ) Vyjdu a vidím jak ho Worka přežvykuje, jen jsem řekla:,,fuj Wori nepapej ho!" - no a polknul Hm, tak už nic, rozdala jsem pochvaly, piškoty, bylo 19.45h - šli jsme domů To pak můžu odčervovat tasemnice každý měsíc

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:12
- Nahlásit

ahoooj, jsem vás tady kus přečetla a jdu nahlásit, že znám woricka osobně a je to krásná baba, mlaďoučká , tak ať moc nekecá

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:20
- Nahlásit

ankaras
znám woricka osobně a je to krásná baba, mlaďoučká , tak ať moc nekecá
Jen na chvíli ji na to skočily některé ženské, ale jen na chvíli. Nevím o žádném chlapovi, který by ji neprokoukl.

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:26
- Nahlásit

Strejda
Tak to je dobře

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:50
- Nahlásit

ankaras
Ty kozeno, co to tu plácáš Čéče, kdy já ti písnu zase mailíka netuším, dneska tedy vyřizuju něco na NETu, ale práce mi stojí, nestíhám
Strejda
Nevím o žádném chlapovi, který by ji neprokoukl. - bo tu kromě tebe žádný není Michall nepočítám, ten patří do kategorie mládež

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:01
- Nahlásit

worick
Michall nepočítám, ten patří do kategorie mládež
Proč? Já jsem měl v jeho letech v těhle věcech úplně jasno.

Michall
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:07
- Nahlásit

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:07
- Nahlásit

Strejda
Proč? Já jsem měl v jeho letech v těhle věcech úplně jasno. - no právě to on nejspíš má Pro něj jsme stejně my všichni přes třicet, prakticky nad hrobem

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:09
- Nahlásit

Michall
ha, my o vlku....a on sem tajně čučí a ani nepípne

Michall
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:25 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

worick

sem nejde nečučet tady je takovejch příběhů. dneska a včera sem byl celej den doma tak to pročítam

Michall
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:28 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

worick

Pro něj jsme stejně my všichni přes třicet, prakticky nad hrobem

vy máte ještě času - to je můj názor ale co je důležitý všichni bez rozdílu věku jsme blázni do psů konkrétně berňáků. 30 je málo no ne ??? sme skoro stejně staří vzhledem k rychlosti času

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:00
- Nahlásit

To je to tu ale mládí ....

Včera jsme při venčení míjeli dva chlapy - stáli u plotu a bavili se. Naši psi je minuli s rezervou několika metrů, přesto pánové vystartovali na mě s připomínkami, že je mám mít na vodítku. Ano, podle platných předpisů mají být na vodítku, ale 95% vršovických psů chodí na volno (a bez konfliktů mezi sebou!!!). Dorazil mě důvod, proč bych měla mít své dva kamarádské ňoumy na vodítku - ten chlap má staforda a ten zautočí a zabíjí.

Až po delší době jsem si uvědomila, že jsem ho už jednou potkala, bohužel se psy na obou stranách. Naši psi okamžitě poslechli na přivolání (byli jsme v našem parku, kde je povoleno bez vodítka) a on přesto mi tenkrát vyhrožoval, že svého staforda pustí z vodítka a poštve na nás.

Je mi z takových lidí smutno a dlouho se toho pocitu nemůžu zbavit. Naštěstí pro relaxaci jsme pak potkali stařičké manžele, kterým jsem přidržela Nílouška, aby mohli odložit hole a hladit a hladit ...

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:58
- Nahlásit

Drakopes
Až po delší době jsem si uvědomila, že jsem ho už jednou potkala, bohužel se psy na obou stranách. Naši psi okamžitě poslechli na přivolání (byli jsme v našem parku, kde je povoleno bez vodítka) a on přesto mi tenkrát vyhrožoval, že svého staforda pustí z vodítka a poštve na nás

Mám pocit,že jsi tu tenkrát o nich psala,je to fakt síla.Ale myslím,že problém mají hlavně oni se sebou.To že Tě i bez psů buzerují,že je nemáš na vodítku,je bez tak jen šílená závist,že ono ty svý nevychovaný blbouny musí táhnout na vodítku.

Michall
worick
Strejda

30 je málo no ne ???
jo,jo,30 bylo krásnejch..)
já vždycky říkám,že vedle 100 lípy jsem mladice Ale určitá porovnání,raději nepoužívám)

Michall
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 18:06
- Nahlásit

Ivisek77

no vidíš jestli ti je tak cca 40 tak ti zbývá krásných 60 let

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

Drakopes
Je mi z takových lidí smutno a dlouho se toho pocitu nemůžu zbavit.
Myslím, že to znám.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:16
- Nahlásit

Drakopes
To je to tu ale mládí ....
To je přeci v 1. kapitole učebnice menežmentu: Nejvýkonnější je heterogenní kolektiv.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:59
- Nahlásit

Drakopes
Jo, o tom debilovi se stafordem jsi psala onehdá....Mně by to tedy pořádně nakrklo a s chlapem bych se nejspíš seřvala. Je mi jasné, že s blbem nemá cenu diskutovat, ale já jsem cholerik
Už jsem ti právě chtěla napsat, co to tam po cestě máte za ichtyly a Ivisek77 to připoměla, že jde pořád o jednoho

Michall
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 15:33
- Nahlásit

divnej týpek mi připomíná jeden vtip:
Potkaj se dva jeden má jezevčíka a druhej rottweilera.Ten druhej mu vyhrožje že ho na něj pustí. Tak se taky stane a jezevčík ho sežere.Pak se ho ten co měl rottweilwra zeptá co je jezevčík zač a kolik stál.A první povídá:" 10 000 Aligátor a 20 000 plastika.

(nepamatuju si ho přesně)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 18:11
- Nahlásit

v jedné verzi ještě je, že ten pes měl takovou mohutnou hřívu, ale tu mu oholili

Michall
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 18:54 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

no je to možný ten vtip už jsem dlouho neslyšel jen jsem si na něj nemohl nevzpomenout

worick
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 20:31
- Nahlásit

Drakopes
Michall

Znám taky obě verze a Drakopsové doporučuju jednu z nich si pořídit

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:24
- Nahlásit

Tak už to je hotový, úplně jsem z tý sportovní kynologie zblbnul.
Včera jsem se cestou na oběd přistihl, že počítám kroky. Naštěstí včas a po padesáti krocích jsem neudělal čelem vzad a nedal se do klusu, jak to je ve zkušebním řádu.
Dnes jsem dal kolegyni posunkový povel sedni. Trochu mě omlouvá, že jsem se nedostal ke slovu, ale stejně s obavou pozoruju dvěře, jestli nejde Choholoušek.

Noemi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:26
- Nahlásit

Strejda
Buď v klidu...
Já používám Sedni! a Lehni! nejen posunkově... Hlavně na bráchu (je mu sedm) mi to ujede fakt často (a to nedej bože, pokud jsme s oběma na pocházce - to mi občas vypadně i Kě mně!)

Michall
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:57
- Nahlásit

koukam že máte vycvičené celé vaše okolí ;)

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:57
- Nahlásit

Noemi
Já používám Sedni! a Lehni! nejen posunkově...
Napadají mě humorné konce, ke kterým by to mohlo dojít.

Michall
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 13:03
- Nahlásit

Strejda

ještě že se někdo z vašich rodin ne jmenuje stejně jako pesan

rogersova
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 13:35
- Nahlásit

koukám, že jsem tu jediná normální

Noemi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 13:55
- Nahlásit

Myslíš?

ještě že se někdo z vašich rodin ne jmenuje stejně jako pesan
Naší známí mají kříženou malamutku Denny a dceru taky Denču (=Denisu). Oběma říkají stejně....

Napadají mě humorné konce, ke kterým by to mohlo dojít.
Nejhorší je, že je to úplně podprahové... Když Médi moc překypuje energií, tak je jednodušší prostě zavelet něco, než ho složitě umravňovat jinak a brácha má velice podobné sklony, ale na rozdíl od Bergerona neposlechne

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2010 13:56
- Nahlásit

rogersova
A nepřipadáš si tady divně? Kdyby jo, tak zapnu autocenzuru.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání