| Autor |
Zpráva |
rogersova
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:07
- Nahlásit
Dines
no já taky prvně koupila výstavní vodítko..Nakonec jsem Aboře nasadila normální vodítko.Kamarádka také měla výstavní a její berňák jí ho přetrhl.Takže taky šli na normálním.On to ani nikdo neřešil.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:17
- Nahlásit
rogersova
Takže jako normální silnej obojek a vodítko?
Já myslim že to co mam by přervat nemusela....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:34
- Nahlásit
a nekonzumuje něco, co by neměla?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:39
- Nahlásit
Ivisek77
zkusenost s tim nemam ale oni prodavaj takove hracky ktere pri hrani ty zuby cisti
ja myslel nekde na prochazce
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:26
- Nahlásit
Hele, mě celé odpoledne nejde načíst předchozí strana (118) . Máte stejný problém?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:32
- Nahlásit
Noemi
to nemam
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:34 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
Tak bouda už je téměř hotová. Už jenom natřít a přidělat plech na střechu a bude to
přidávám foto:
http://barney2010.rajce.idnes.cz/Bouda/#P03041017. 56.jpg
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:35
- Nahlásit
Noemi
ostatni stranky i www stranky fungujou?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:38
- Nahlásit
LuckaM
ta je bezva my mame 130 X 80 X 75 pek jeste rozdil natrena a obydlena pavouky na pude
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:41
- Nahlásit
Michall
no do téhle se vejdu já i Tom zároveň, včera jsme to zkoušeli :-D
Teď jen teda doufám, že v ní místo těch pavouků bude chtít spát Barney.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:43
- Nahlásit
LuckaM
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:51
- Nahlásit
Dines
mrkni sem na fotky
http://www.kssp.cz/akce-klubovka-vysledky.html
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Je to sice kravina, ale písnu
Já jsem měla dneska v noci příšerný sen: šli jsme s klukama a kocourem tady přes koňský výběh k lesu. Už jsme byli nahoře a já sundávala elektrický ohradník, aby psiska prošli. Worick byl na stopce, Berry vodítku a různě se tam motali až se Workovi podařilo zavadit o ohradník, dostal ránu, vyškubnul se a utekl. Já si jen říkala, že neuteče daleko, protože (a to i doopravdy) je tam husté chrastí a zamotal by se po pár metrech. Ještě jsem tam přestrkávala Berryho a kocoura (ten nevím co tam tedy dělal ) a slyšela jsem jet někoho s Terrou (takový ten zahradní ,,traktor") A chlap vyjel zpoza chrastí kolem nás a něco na mně řval, jenže přes hukot motoru jsem mu nerozuměla. Opakoval to neúspěšně ještě dvakrát a pak z kapsy vytáhnul od krve nůž. A to už jsem zaslechla něco o psu. Tak jsem se lekla, nechala ohradník ohradníkem a letěla za to křoví. A tam ležel na zádech Woriček, snažil se vstát a já jsem pochopila, že ten blbec mu vrazil asi ten nůž do zad
V ten moment jsem se probudila, nějakou chvíli mi trvalo, než jsem pochopila, že to byl sen - každopádně se o mně pokoušel infarkt. Normálně mi bylo totálně fyzicky blbě, srdce mi bušilo, hlava se mi točila...Musela jsem vstát a jít se projít po baráku. trvalo mi snad půl hodiny, než jsem se uklidnila
Byly doby, kdy se mi zdávaly i 4 sny za noc, poslední dobou spíš nic, ale ,,pěkně děkuju" za takovýhle, to radši už dlouho nic. Ještě dlouho mně to bude strašit!
Jak jste na tom? u nás prší
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 08:51
- Nahlásit
ostatni stranky i www stranky fungujou?
Všechno ostatní funguje úplně normálně, jen když chci stranu 118, tak naskočí tabulka, že program Internet Explorer přestal fungovat, 2x se pokusí samo nahodit a nakonec to kompletně klekne... Zajímavé je, že to dělá jak noťas, tak normál PC
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:00
- Nahlásit
Noemi
tak to je Explorerem ten ja uz leta nepouzivam presel sem k mozile vyhoda jsou doplnky ktere se do toho muzou stahnout
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:01
- Nahlásit
worick
tak takovehle sny bych zazil nerad me se zatim zdaji jen takove ze sme na prochazce stendo vsechno umi
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:33
- Nahlásit
Když už jsme u těch problémů s PC, mám taky jeden. Vůbec se mi nezobrazujou příspěvky na celém cz-pes na notebooku, z kterého jsem dělala registraci. Vidím jen jména přispěvovatelů a pak modrým citát, případně změněno a to je vše...žádný obsah...když se přihlásím z jiného PC, tak je to v pohodě
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 09:36
- Nahlásit
LuckaM
zkus vymazat cookies
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 10:42
- Nahlásit
Michall
Díky za tip, hned jak příjdu domů, tak to zkusim. Teď jsem v práci. Jak to, že nekoleduješ?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:03
- Nahlásit
worick
Já jsem měla dneska v noci příšerný sen:
Důrazně žádám pouze optimistické příspěvky.
Jak jste na tom? u nás prší
Asi už bude jaro. Salinka bude hárat a chodíme venčit její harém. Nápadníkům, kteří jsou na střídačce, dělá společnost Nelinka.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:49
- Nahlásit
Jestli jste na mě měl někdo na minulé stránce nějaké dotazy nebo tak něco, tak se omlovám, protože nic nevidím
Médi dnes dostane pochvalu, protože jsem si ráno říkala, že ho raději preventivně zavřu do sklepa, aby nespouštěl hrůzu na koledníky, ale celé dopoledne je ticho, jen sedí v kotci (ten těsně sousedí se vstupními dveřmi) u dveří a dává pozor, jestli to někdo s tím pomlázkováním nepřehání...
Jedete někdo v květnu na klubovku?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 18:32
- Nahlásit
LuckaM
zrovna sem vyrážel krátký pořadník
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
a prisel nekdo vyšlehat vase fenky?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 08:11
- Nahlásit
Doufám, že alespoň vy jste si všichni pěkně užili volný den No u nás bylo stejné počasí včera celý den, jak ráno začalo....lilo a lilo
Byla jsem pěkně znechucená. Těšila jsem se, že podniknem s klukama nějaký výlet do lesů - já tedy původně chtěla zajet i někam dál autem, jenže Tom má defekt a teprve dnes to řeší. A mým autem je to jen provizorka - na krátké přejezdy - tam kluci blbě vejdou Hlásili pršení ještě dnes, zatím nic, tak snad už nebude. Fakt stačilo Ono nemohlo pršet v neděli, když jsme celý den proseděli po návštěvách...ne, ono nám to musí zkazit společný volný den
Strejda
Tak ti nevím, kde mám teďka vzít ten ,,optimistický příspěvek" Nikde nic
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 08:56
- Nahlásit
worick
Tak ti nevím, kde mám teďka vzít ten ,,optimistický příspěvek"
Musíte se víc snažit, pane správce, víc snažit.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 10:08
- Nahlásit
worick
Tak tady počasí zatím docela dobrý. Včera byla sice zima a zataženo, ale nepršelo vůbec - ani v neděli. No a dnes je krásně, obloha úplně modrá....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 10:23
- Nahlásit
worick
No a dnes je krásně, obloha úplně modrá....
Tak tady to máš. Takhle na "optimistický příspěvek".
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 10:30
- Nahlásit
Strejda
:-D :-D :-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 10:36
- Nahlásit
Strejda
Dneska jsem nejspíš vstala ,,levou nohou"
Bolí mně nějak blbě ruka, psiskám jsem ráno vytahala po dvou klíšťákách, venku jsou dva stupně, zataženo a fučí jako kráva tak jdu žehlit, což mi na optimismu taky nepřidá
Pozitivní bylo alespoň to, že Woriček nevrká a kluci byli ráno mazlinky Jóó a včera večer už jen tak smoklilo, tak jsme ještě v 19h honem vyšli na prochajdu a kluci kadili a oba měli tulichy - žádná srajda
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 11:03
- Nahlásit
worick
kluci kadili a oba měli tulichy - žádná srajda
Nelinka má taky někdy srajdu. Když byla na kastraci, tak vet říkal, že má rychlý metabolismus a že se rychle probouzela z narkózy. Metabolismus se taky zrychluje, když má pes hodně pohybu. Při zrychleném metabolismu má pes srajdu. Tak teď chodím jak úchyl prohlížet bobky a statisticky vyhodnocuju souvislost mezi konzistencí bobků a pohybem. Doufám, že to ještě nesouvisí s tím, kterou nohou vstává psovod z postele.
|