| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:26
- Nahlásit
worick
mě šel z toho smradu šlak trefit
Jednak se trefuje šlak do mně a jednak si o nás každá návštěva myslí nepěkné věci.
Spíš by je mohli vykastrovat, chovní asi nebudou
Kastrovat by je mohli. Několik takto uvědomělých sousedů tady je. K nám chodí, pochopitelně, kocouři neuvědomělí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 15:06
- Nahlásit
Strejda
počkej, ty máš kočku nebo kocoura? Nejsem si jistá, ale myslím, že pokud vykastruješ, tak k vám taky přestanou chodit značkovat. U nás se od té doby cizí kocour ani kočka neobjevili - není zájem....
Dmu se dnes pýchou Akorát to asi nebude mojí skvělou výchovou , ale spíš tím, že hoši jsou nežravky. Tomáš v noci po krmení opět zapoměl zavřít garážová vrata, tudíž byla do rána celá otevřená (máme rolovací nahoru) Přesto, že jsou tam pytle s granulama, jak psíma, tak kočičíma (a pochopitelně má panička problém z jejich alespoň jakýmstakýms uzavíráním ) kartonová krabice se sušenýma mlskama a umělá s ostatníma mlskama, dále tříděné pytle s odpadkama všeho druhu, pak taky kyblík s psíma hračkama, které dostávají jenom někdy - ničeho se hoši ani nechytnuli - všechno v pořádku a na místě
To jak tu byl minulý týden Alfík, tak ten tam v nestřežené chvíli vletěl, umělohmotné krabici sundal víko a postupně vynášel pytlíky s mlskama, které cupoval a cpal do sebe. To mu tedy hoši sekundovali, protože chudáci nevěděli co s ním - tak mu to alespoň kradli a žrali sami Nakonec Berry už nevydržel a doběhnul mi to se zbytkem pytlíku žalovat
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 16:38
- Nahlásit
worick
počkej, ty máš kočku nebo kocoura?
Měli jsme kočku a kocoura. Kocour se ztratil 14 dnů před kastrací. Asi to nějak poznal. Kočka už je dementní stařena. Nějak se nemůžeme dopočítat, jestli je jí 16 nebo 17. Teď už by kastraci nepřežila a když byla mladá, tak jsme to neudělali.
ničeho se hoši ani nechytnuli - všechno v pořádku a na místě
To by u nás určitě dopadlo katastrofálně.
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:39
- Nahlásit
To by u nás určitě dopadlo katastrofálně.
Nápodobně.Nedávno nechal Tom před dveřmi na lavici nákup a malá piraňa ho stačila komplet vybalit a částečně zlikvidovat.Budiž jí k dobru,že vyžrala pamlsky určené jim,...ale sama!!! Bára stála a zírala na ní,jak si to může dovolit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:09
- Nahlásit
worick
ahojky, kastrovali jsme, cca před 3 týdny, a malej je v pohodě a přestal čůrat v kuchyni na dlažbě a v koupelně na lině, zase chodí pěkně poslušně na záchůdek je ještě mazlivější ale začal i víc řádit a víc si hrát
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:20
- Nahlásit
Janiii
Naše kočky jsou ,,nějaké divné" Gucci - tak ta se přijde malinko pomazlit skoro každý den, ale Leo tak 3x za týden. Jsou to děsní samorosti, snad jim stačí, že jsou s těma psiskama
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:36
- Nahlásit
Ivisek77
Nedávno nechal Tom před dveřmi na lavici nákup a malá piraňa ho stačila komplet vybalit a částečně zlikvidovat - tak jako štěňátko a nákup. A vůbec - nákup ponechaný - to si myslím, že by taky dopadlo podobně neřkuli stejně: Woriček by se do toho pustil a Berry zděšeně na něj koukal, připravený utéct do boudy, kdybych se náhodou objevila
Tak jsem čekala, až rozkvete žlutá magnolie, abych ti ji vyfotila. Jak minulý týden přišly ty mrazíky - u nás tedy -5st, říkám Tomovi, že je dobře, že ty pupeny mají ty myší kožíšky dva, protože ten horní už se svlíká, tak alespoň nenamrznou. Včera koukám na skororozvité květy....a jsou zpoloviny hnusně omrznuté Tohle mě u nás děsně štve. Člověk se rok těší, až něco zakvete, vyleze apod. a nakonec to hnusně omrzne, nezakvete a nebo je to pak celý rok deformované - to zase viz. namrzlé listy bohyšek Příští zahradu vysazuju někde na jihu Evropy
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 06:07
- Nahlásit
worick
Příští zahradu vysazuju někde na jihu Evropy
Ještě to uvaž. Tam je děsný vedro. Co třeba zimní zahrada?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 06:47
- Nahlásit
Tam je děsný vedro.
a psům by se tam určitě nelíbilo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 08:07
- Nahlásit
Strejda
Co třeba zimní zahrada? - tak nad tou jsem uvažovala, při plánování baráku a jsem ráda, že jsem si to rozmyslela - nemám nějak čas ani zalít doma kytky
Drakopes
Tam je děsný vedro.
a psům by se tam určitě nelíbilo - nóóó a hlavně já jsem první v řadě, komu vedro vadí...
To Tom (vždycky když ho tu naštvou poměry) vyhrožuje, že se odstěhujem někam do Thajska a budem si tam v klidu bydlet někde v chajdě u moře. To mu taky vysvětluju ať na to zapomene, že kluci by se zbláznili......ať řeší třeba Švýcarsko Do Thajska jsem se taky zamilovala, ale vážně jsem myslela, že v tom horku zdechnu! Tom je Lev - on si v tom naopak libuje. Bohužel
Včera jsme byli konečně na prochajdě v lese Pro jistotu jsem si vzala igelitku do kapsy, že to vemem kolem těch ,,hříbkových luk". Vyjdu před dveře a křičí na mně Kružica, že mi jede na ,,májůvky". Jsem mu řekla, že to tam někudy obejdeme a možná se tam potkáme. Ještě jsme tam ani nedošli a o pár jsem málem zakopla na jiné loučce. Jeho jsem viděla potom na té ,,jeho" babrat se v trávě kus pod náma. My šli prochajdit dál a dál a po cestě jsem jich ještě dost našla. Přijdu večer domů, Tomovi se chválím s taškou - co mám - a on se mi směje. Jde do kuchyně a přinese mi misku ,,májůvek". ,,Ty tam kdesi trajdáš bůhvíkde a já šup - a mám hříbků......,,Kdes to vzal?? Aha, Kružica se tu zastavil, že jo?" Pochopitelně. Viděl ho v zahradě, tak mu je vrazil, že mi je slíbil
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:27
- Nahlásit
worick
na houby nechodíme, houby dostáváme )
Tom je Lev
Jirka je taky Lev a ještě v kombinaci s Hadem .. ožívá při teplotách, kdy zbytek smečky (já a psi) funíme na podlaze lednice
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:44 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
Tak jsem právě po dlouhé době opět začala pročítat i jiné diskuze a zas mě to úplně rozčílilo. Komu mám být vděčná, že jsou zrovna tady všichni v pohodě a normální? Asi už ani nikam jinam chodit nebudu, protože to se člověk v dobré víře zeptá a pomalu tam dostane přes hubu teď teda nejde o mně, já se od jisté doby už radši jinde na nic neptám
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:50
- Nahlásit
Tak jsem právě po dlouhé době opět začala pročítat i jiné diskuze a zas mě to úplně rozčílilo. Komu mám být vděčná, že jsou zrovna tady všichni v pohodě a normální?
jj, taky mě udivuje, že sem nikdo z těm "přemoudřelých" nechodí a že to tu máme takové komorní.Taky jsem párkrát koukla jinam, ale už to nedělám.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 15:11 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
rogersova
Já jsem se asi před půl rokem někde ptala na celoroční pobyt berňáka venku. V dobré víře, jsem zvažovala, jestli pesan nebude v zimě trpět, protože přes léto je člověk venku tak nějak furt a v zimě se ten kontakt přeci jenom trochu omezí. Tenkrát mě šmahem odsoudili, že jsem div né tyran zvířat, že se psoj nebudu věnovat atd.
Příjde mi, že aby se člověk mohl na něco zeptat a nebyl hned odsouzen, musel by k tomu doložit minimálně desetistránkový dokument o podmínkách, ve kterých pes žije, denní harmonogram vycházek, cvičení a krmení atd.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 15:13
- Nahlásit
že jsou zrovna tady všichni v pohodě a normální?
že by to bylo těmi berňáky??
právě se tu zastavila howavardka ... Alfréd odtlačil mříž, aby mohl na chodník ji pozdravit. Vzhledem k tomu, že jsou normálně bez obojku, byla docela dřina je odtáhnout oba zpět
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 16:45
- Nahlásit
Drakopes
na houby nechodíme, houby dostáváme
Na houby chodíme a rozdáváme je.
LuckaM
Já jsem se asi před půl rokem někde ptala na celoroční pobyt berňáka venku.....
Příjde mi, že aby se člověk mohl na něco zeptat a nebyl hned odsouzen, musel by k tomu doložit minimálně desetistránkový dokument o podmínkách, ve kterých pes žije, denní harmonogram vycházek, cvičení a krmení atd.
V ostatních tématech jednak nevíš, jestli ti, co se do Tebe pustí, mají dost vlastních zkušeností, aby mohli vydávat svoje kategorické soudy za absolutní pravdy. Jednak si Tě podají za něco, co jsi nenapsala, ale jim to přijde jako nosné téma. A vždycky se diskuse zvrhne k jinému tématu. Tady si každý dává pozor, aby se někoho nedotkl a kromě worick a mně tady nejsou žádní grafomani.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 17:45
- Nahlásit
Strejda
kromě worick a mně tady nejsou žádní grafomani
Náhodou, díky za Vás grafomany, já si ráda přečtu, kdo komu donesl houby a co vyvádí Vaši medvědi
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 18:43
- Nahlásit
chodím sem denně, i když nemám potřebu psát...zato číst, to ano
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 19:09
- Nahlásit
zdravím lidičky a pejsky, přivalila jsem z práce a jdu balit, zítra dopoledne do práce a po obědě odjezd na Pecku
bohužel jedu sama, bez manžela i bez psa Berni je na analgetikách, opět se ozvaly záda, takže musí mít klid ... tak se budou hlídat doma vzájemně (chlap musí makat) ... ale už mi kamarádi nabízejí svoje psy na cvičení, tak nudit se nebudu
LuckaM
kdyby ses chtěla přijet podívat a něco potřebovala, nechceš můj mobil? kdybyste se vydali a třeba to hledali, nebo tak?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
Strejda
LuckaM
Tady si každý dává pozor, aby se někoho nedotkl - tak to určitě taky, nemám potřebu se někoho dotýkat, někoho schazovat a urážet jenom proto, že má na něco jiný názor či prostě jiný životní styl. Navíc jsou tady samí inteligentní jedinci, takže ani nemám nárok A diktovat někomu jak, kdy a kolik má být se svýma pesama - tak tohle mě upřímně rozesměje. Kór, když mi někdo napíše, že se jim asi věnuju málo, poněvadž on je sice 10hodin v práci, pak má taky doma partnera, ale se svým psem je kvalitní 3hodiny! Perfektně ví, že ty moje jsou k ničemu, jelikož moji psi intenzivně necvičí a netrénují. Cokoliv
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 19:58
- Nahlásit
Berni je na analgetikách, opět se ozvaly záda, takže musí mít kli
tak je na tom stejně, já si dnes přinesla z neurologie límec a léky.
Tak jí podrbej za mě
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:52
- Nahlásit
rogersova
tak je na tom stejně, já si dnes přinesla z neurologie límec a léky - to chce rozcvičit motykou. Motyku!, motyku! Si dělám pr.... Já se kolikrát belhám ze zahrady jak se u nás říká:,,jako zkurvený oficír" (omlouvám se za ten výraz, jen cituju )
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
Janiii
Jani, jsi moc hodná, ale asi to teď opravdu nevyjde Tom zamluvil v půjčovně vrták na díry pro sloupky, takže o víkendu budeme makat. Je to škoda, ale jak se znám, tak bych se akorát rozdivočila a pak bych se už vůbec nemohla dočkat.
Pořádáte ten výcvikový víkend i na podzim? Pokud berete i štěňata, tak bychom se rádi přidali už rovnou s hafušou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 21:05
- Nahlásit
LuckaM
podzimní víkendovku pořádá ten Pavel, tak budete moct jet s Ivisek77 a s námi třeba na jaře, abyste vyzkoušeli všechno
tak pěkně budujte!!!
mějte se tu pěkně lidičky!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 22:34
- Nahlásit
LuckaM
Nám v zimě spadnul na plot topol a zlikvidoval 15m plotu a jeden sloupek. Kdyby jste už jako neměli o víkendu do čeho píchnout.....
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 09:16
- Nahlásit
worick
Dobrá dobrá, my to doma natrénujem a když bude chvilka, vrhneme se k Vám Jen teda myslim, že cesta by zabrala víc času, než samotná oprava plotu
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:00
- Nahlásit
to chce rozcvičit motykou. Motyku!, motyku!
ty jsi stejná, jako můj manžel..ten včera taky poslal zprávu "tak kolečko a vozit zeminu"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 09:30
- Nahlásit
Dostal jsem dvě zprávy. Samozřejmě nejsou obě dobré.
Známá ze cvičáku přišla o pětiletou fenu RR. Honila kočku a vběhla pod auto.
Teď ta dobrá: Baron, otec naší Salinky, se dožívá v dobré kondici devíti let.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:13
- Nahlásit
Strejda
Známá ze cvičáku přišla o pětiletou fenu RR. Honila kočku a vběhla pod auto.¨- tohle mně taky dost straší Jak chodíme kolem potoka k našim a Woricka - když jsou už zavřené ty slípky - pouštím navolno, tak v jednom místě je možnost výběhu na hlavní cestu, kudy taky chodímem zase jindy na jinou trasu. Worick tam nikdy neutekl, ale ví, že tam pod autem někdy bývají schované kočky (to zase když se večer vracíme domů) a proto tím směrem vždycky vyběhne to zkontrolovat a posledně se zastavil už 10m od cesty Fakt riskuju, protože pokud by mu tam kočka vyběhla, letí za ní kamkoliv Normálně by člověk řekl:,,tak si ho prostě přivolej a až to minete, tak ho pusť" - jenže to by z jeho radiusem znamenalo: vodítko až dojdem po slepice a zkontrolovat, jestli jsou zavřené, pustit ho na 50m, pak na 100m držet a na 100m pustit a jsme u mamči To by si moc nezaběhal. A asi ani nezaběhá - kulhá a kulhá. Asi budem muset na tu veterinu zajet. Mám bobky z diagnózy. Bojím se, že se na těch kloubech projevila jeho nedostatečná výživa
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:44
- Nahlásit
worick
tohle mně taky dost straší
Všechna rizika vyloučit nemůžeš, ale Ty se aspoň snažíš je vyloučit. Ta fena byla cvičená na lov koček. Co na to říct, že?
Já jsem v tomhle posera a obdivuju Drakopes, že chodí se psy navolno. Já je odepínám až na louce. Chudinky musí jít 200 m na vodítku.
Asi budem muset na tu veterinu zajet. Mám bobky z diagnózy.
U nás byla diagnóza špatná, prognóza mizerná a řeči pohřební. Gelacanem a Chondrocanem to už tři roky držíme v dobrém stavu. Jeď na veterinu.
|