| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 06:09
- Nahlásit
worick
Je taky alergický, jenom si to nenechal zjistit a neví na co
Je alergický na zahradu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 07:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Je alergický na zahradu. -
To nééé Zahradu náhodou zbožňuje, ani nevím, kde se to v něm vzalo, zahrada byl můj sen
Ponocovala jsem, teď bych ještě spala, ale vzbudilo mně nějaké klukové dohadování nevím o co, myslela jsem, že o tu velkou kost, ale u ní jsem je nenašla. Než jsem se vykutala s pelechu a oběhnula okna, tak jsem jen viděla se kolem oken šourat Leona a za ním Worička. Berry to vzal asi z druhé strany a sešli se už u dveří pracovny. Tak nevím co řvali Leon trajdal v noci venku, ale kolem 1h strašně lilo - snad byl zalezlý v domku. Teď je sice urousaný, ale promoklý ne
Tomovi prý předevčírem Worick večeři snědl, i polovinu Berčové (protože jim tam dal upečený bůček, co se pekl s králíkem, co nám v neděli přinesla mamka na oběd ) mrcha malá, mlsná - tak mě včera ráno ani ň, jen ten pangamin do krku. Na včerejší večeři jsem se ještě neptala. Klidně ať si žere jen večeře, to by mi u něj konkrétně nevadilo, jenže on najednou denní dávku nesní a tím pádem pořád žere málo a málo A jako bůčky mu vypékat nebudu Néé, kecám, já bych klidně vypékala, jenže on to vždycky jí tak dva dny, třetí už se mu to zajídá a čtvrtý už do toho nepárne
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 07:32
- Nahlásit
no ale ono nejde tak ani o to si to zjistit jako o to to lecit z nelecene alergie je astma a dalsi dychaci problemy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 07:45
- Nahlásit
Michall
no ale ono nejde tak ani o to si to zjistit jako o to to lecit z nelecene alergie je astma a dalsi dychaci problemy - má to jen tak 3 týdny teďka z jara, bude to asi jenom jedna rostlina, ještě jsme to nevysledovali. Ne, neléčí to ničím, on si tabletu či něco podobného vezme jen v případě, že už fakt,,umírá". Těžkou alergii má na sezam, to mu otékají sliznice, mohl by se udusit. Má u sebe pořád tuším Claritin.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:23 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
vzbudilo mně nějaké klukové dohadování nevím o co
Rád pozoruju pejsky. Když jsem včera přijel z práce, tak jsem viděl Neli ležet u dolní branky a Sally spala v kotci. Než jsem objel dům a zaparkoval, tak Sally ležela u horní branky a tvářila se, že tam je pořád a všechno má pod kontrolou.
Dnes se Nelina vyválela v hovnu a to mně potěšení z pozorování rázem přešlo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit
Strejda
Tak snídaně se opět u Worička nekonala protože, jak jsem se dozvěděla, večer snědl skoro dvě dávky
Při ranní obchůzce zahrady jsme 10minut čekali na Worku, až v jetelu vykope myš (hlavně, že ho bolí noha ) Volal i Berču, ať mu jde asistovat, ale toho to brzo přestalo bavit. Teď právě pozoruju Worička, že to tam šel dokončit, stále tam šmejdí. Berry leží tu vzadu u baráku a dlabe na to.
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:06
- Nahlásit
Michall
Ale k zahradě taky se milíbí když všechno kvete ale jen pro to pokochání já sem totiž na většinu rostlin a hlavně stromů alergický
Moje sousedka po mém vzoru zahradničí,ale je chudák taky alergická na vše co kvete.Po většinu jí znám chuděru jen s plným nosem,ale nedá se odradit.Když to kvete hodně,kouká na to z okna ) Tomu říkám oběť )
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit
worick
vzbudilo mně nějaké klukové dohadování nevím o co
tak to jsem měla dnes ráno Holky se rozhodli hrát na honěnou ,doprovázenou štěkotem v šest hodin ráno.V rámci zachování sousedských vztahů jsem se dobelhala do garáže a hodila po nch buvolí kosti.Ještě,že tohle funguje a tyhle hrádky nemají každé ráno )) Asi měly radost,že zrovna nepršelo a chtěly si to užít.Musím dokoupit kosti!!!
Jinak dík za mejlík,jsi zlato.Písnu zpátky )
Strejda
Rád pozoruju pejsky.
Tak to mám stejně.Šmíruju je z horního okna,Tuhle mě načapal soused,říkám:na Tebe se nedívám,já koukám na psi! Chechtal se,ale nevím jestli mi to věřil ))Ještě,že se s jeho ženou kamarádím )Je stejně postižená psem jako já Mají tosu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 12:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ivisek77
Po většinu jí znám chuděru jen s plným nosem,ale nedá se odradit.Když to kvete hodně,kouká na to z okna. Tomu říkám oběť - chuděra.....
Michall
vás, pylových alergiků je mi fakt líto. Můj švagr je na tom ještě hůř než Tomáš a kýchá skoro celou sezonu. Chodí věčně naštvaný s výrazem:,,nemám rád jaro " Nedovedu si vůbec představit, že by mně něco takového - klep, klep - potkalo
Ale často jsem uvažovala nad tím: co kdyby u mně, Toma - třeba propukla alergie na psy, kočky.... Já bych nedělala nic, já bych radši chcípla.....
My psiska, kočky šmírujeme taky jak magoři a to ze všech oken, jen se něco šustne
Poslední dobou, až se Leon vyspinká za celý den dorůžova , přijde k večeru za náma (třeba když někde pleju) lehne si poblíž a leží se mnou, tak jako kluci Gučice ne, ta pořád někde šmejdí, ta je jak hyperaktivní děcko. Nechápu jak to, že jsou si tak strašně podobní...Leon - to je úplně jako Berry a Gucci - tak to je Woriček jak vyšitý
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 12:57 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
My psiska, kočky šmírujeme taky jak magoři
Když je v TV reklama, tak přepínám na přímý přenos z kotce a někdy už to nepřepnu zpátky. Asi ještě přikoupím kamery a nějak to udělám na sledování psů přes Internet.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:30
- Nahlásit
worick
no ja z tohoto duvodu taky nemam jaro v lasce mam silnou alergii (ale ne astma) na břízy tu poznam na 200 metru pak mam nejakou slabsi na travy takze kdyz se seka tak okamzite zaviram okno pak na kocky to nejak nevadí nemame kocky a uplne nejslabsi na psi me se to vubec neprojevi jen na tom testu to nabehlo ale real je jinej vzdyt psa mame od doby co jsem se narodil to bych byl asi hodne ukejchanej
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:36
- Nahlásit
a nebo jsem si vypestoval uz takovou obranu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:54
- Nahlásit
Taky jsem alergik - naštěstí jen taková ta klasicka senná rýma
A léčím se a zatím vypadá, že to opravdu funguje
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 17:38
- Nahlásit
Já se taky přimíchám do tématu ALERGIE. Taky na jaře trpim, alergii jsem měla teda vždycky, ale rozjelo se mi to na plno asi před 4 rokama...to byl fakt děs...od tý doby chodim na hyposenzibilaci a letos poprvé pozoruju zlepšení...asi fakt chce něco s tím dělat než se to rozjede. Mam nejvíc břízu, stejně jako Michall. V zimě jsem se pro jistotu nechala testovat i na psa a kočku a zaplaťpánbůh dobrý i když by to asi stejně na pořízení psa nic nezměnilo, kdyby mi vyšla psí alergie...
Psala jsem pánovi, kdy budou štěníci a budu si muset ještě chvíli počkat...říkal tak za 3 týdny jááá už to asi nevydržím...taková doba! Ale fenka se má prý dobře, tak aspoň nějaká dobrá zpráva
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:08
- Nahlásit
Tak aby to nevypadlo, že u nás nic. Byla jsem těžký alergik, párkrát na kapačce se silným záchvatem .... hlavně jaro bylo utrpením, mohla jsem přesně vydávat oznámení, kdy začaly kvést břízy. Při pořízení psa jsme nějak moc o tomhle neuvažovali, zvláště, když si uvědomím, že před lety jsme dávali pryč kocoura právě kvůli mým zhoršeným alergickým projevům.
No a je to skvělé ... před třemi lety mě dokonce vyřadili z akutního registru. Prostě vliv psů!!!
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:54
- Nahlásit
Drakopes
No a je to skvělé ... před třemi lety mě dokonce vyřadili z akutního registru. Prostě vliv psů!!!
a tomu já věřím,jsou to doktoři lidských duší
Jak já tohle naše fórum miluju Je tu taková super nálada a kecat se tu dá opravdu o všem )))) a s každým )))
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:56
- Nahlásit
Strejda
Asi ještě přikoupím kamery a nějak to udělám na sledování psů přes Internet.
jéééé,tak to já bych sledovala holky taky ))))
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit
Přišel jsem z práce dřív, abych mohl jít s holkama stopovat. Pro Sally jsem chtěl udělat dlouhou a starou stopu. Udělal jsem stopu ve tvaru R a dal tam nejmíň 20 deka vařených jater. Dostavili se dva nezvaní stopaři a zcela nesportovně všechno sežrali.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 00:16
- Nahlásit
Strejda
Když je v TV reklama, tak přepínám na přímý přenos z kotce a někdy už to nepřepnu zpátky. Asi ještě přikoupím kamery a nějak to udělám na sledování psů přes Internet - na tebe nemáme!!! Ty jsi to šmírování přivedl k dokonalosti
Dostavili se dva nezvaní stopaři a zcela nesportovně všechno sežrali -
Jááák nesportovně? Bravurní stopaři ze sousedství vás vystopovali, tak si to zasloužili ne?! A posbírali to i v tom R-tvaru?
LuckaM
Drakopes
No a je to skvělé ... před třemi lety mě dokonce vyřadili z akutního registru. Prostě vliv psů!!! - od tý doby chodim na hyposenzibilaci a letos poprvé pozoruju zlepšení... - to je ono Drakopsová - ty jsi první takto vyléčený pacient!
První jeden malý pejsánek, pak jak rostl, zvyšovala se postupně dávka alergenů a aby jsi to potuplovala - přidala jsi k tomu ještě Nielse Někde to publikuj možná, že se dostaneš do análů....stejně jako lajka
Ale jinak jak to tady pozoruju - ze 7 lidí na fóru 6 alergiků.......to není dobré skóre.....pro lidstvo tedy myslím...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 06:17
- Nahlásit
worick
Bravurní stopaři ze sousedství vás vystopovali, tak si to zasloužili ne?! A posbírali to i v tom R-tvaru?
To mně na tom nejvíc krká, že tu stopu prošli na 80 bodů. 20 bodů ztratili tím, že neoznačili předměty. Až je sedlák naučí označovat nebo aportovat předměty, tak můžou jít na mistrovství ČR.
Předměty na stopě zůstaly, o ty jsem přišel.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:01
- Nahlásit
Strejda
To mně na tom nejvíc krká, že tu stopu prošli na 80 bodů -
Předměty na stopě zůstaly, o ty jsem přišel - jakové ,,předměty"? Doufám, že ne co máš zrovna u sebe...mobil, peněženka, tužka, jedna ponožka.........? To nosíš ještě v batohu sebou, co jim tam vyskládáš? Jako třeba porcelánové jeleny A měníš, aby to neměli stejné....Holky jsou šikovné Tohle si nedovedu představit, že bych někde na louce udržela jejich pozornost. Snad to budu muset zkusit. Označují se předměty štěknutím, či zalehnutím? Štěknout my neumíme....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:47
- Nahlásit
worick
To nosíš ještě v batohu sebou, co jim tam vyskládáš? Jako třeba porcelánové jeleny A měníš, aby to neměli stejné....
"Předmět" je z přírodního materiálu, velikosti max 10 x 3 x 1 cm. U vyšších zkoušek je víc předmětů z různých materiálů, např. textil, dřevo a kůže. U těch nejvyšších zkoušek jsou třeba klíče. V okolních lesích a na lukách už zůstalo mnoho klíčenek, peněženek apod. Porcelánoví jeleni mně nenapadli, ale je to objevná myšlenka. Předměty doma vyrábím a měním je.
Pes předměty označuje vsedě, vleže, ve stoje nebo střídavě. Může u toho asi štěkat.
Tohle si nedovedu představit, že bych někde na louce udržela jejich pozornost.
Od toho tam jsou ty pamlsky.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:39
- Nahlásit
Drakopes
přejeme bratrovi Nielsovi krásné 3.narozeniny
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 13:09
- Nahlásit
rogersova
Drakopes
Řadíme se do zástupu gratulantů.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 13:24
- Nahlásit
rogersova
Drakopes
Též vše nejlepší....
Nejedete někdo v sobotu do Rožnova na klubovku?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 13:42 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
rogersova
přejem sestřičce Aborce krásné 3. narozeniny
a všem děkujeme za přání
Níloušek svými třetími narozeninami rozumu nepobral. V neděli v lesoparku na povel "okolo" zvolil cestu přímo a skočil ze stráňky dolu. Zřejmě usoudil, že na jeho tlapky jsou skoky z výšky to nejlepší, a tak včera skočil pod parkem ze zídky (cca 180 cm). Dole to samozřejmě neustál, plácnul hrudníkem o zem ... pajdnul 2-3 kroky. Pak jsem mu za ustavičného nadávání prohmatala packy a myslím, že strach mu nedovolil kulhnout ani krok )
Dneska jsme šli raději jinudy. Má tu od dětí balíčky mlsků, takže to postupně přiděluju. Jenže děti dávají dárečky Nílouškovi a nenapadne je, že to musíme dělit oboum. Ten kousací uzel musí počkat, až skočím koupit ještě jeden (nebo až ještě jeden dostaneme
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 14:29
- Nahlásit
rogersova
Drakopes
také se přidávám ke gratulantům. Hodně štěstí a hlavně zdraví Nílouškovy, Aborce a jejim páníčkům
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 14:48
- Nahlásit
Drakopes
rogersova
Taky přeju všechno nejlepší něžným medvědům - a hlavně to zdraví!
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 15:07
- Nahlásit
také všem gratulantům děkujeme
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 18:06
- Nahlásit
Tak se nám ten den pokazil ... známým umřel Lord - leonberger, nebyl mu ani rok. Zvětšilo se mu velmi rychle jedno varle, včera ho operovali a v poledne mi přišla zpráva, že dodýchal.
Takový to byl skvělý pes, kamarád nejen s našimi hafáky ...
|