Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 12:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
U nás byla diagnóza špatná, prognóza mizerná a řeči pohřební. Gelacanem a Chondrocanem to už tři roky držíme v dobrém stavu. Jeď na veterinu. - kdyby to bylo ač nechutně drahé, takhle jednoduché, tak to by bylo fajn. Mně neděsí ani tak ta diagnóza jako fakt, že já do něj prostě nic nemůžu dostat. Nějaké tablety, sirupy a prášky - to je horor. Sypu mu na granule ty chondra a to je zase cirkus kolem toho Že tam něco je zjistil hned a odmítl to žrát, sypala jsem to mohutně práškem z piškotů - to vydrželo tak tři dny. Pak jsem uvařila nějaké droby nakrájené na drobno a dávala mu to tam jen trošku s tím rosolem, jen aby nepoznal ten prášek. To jedl dva dny, včera ráno nic, večer nic a dnes ráno zase nežral. Jsem z něho už na prášky. Jestli je to i tím horkem

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:00
- Nahlásit

worick
Sypu mu na granule ty chondra a to je zase cirkus kolem toho
Jestli je ten prášek tak hnusnej, jak hnusně smrdí, tak se ani nedivím, že to nežere. Naše holky jsou pažravé, ty na chuť nehledí. Ještě bys mohla zkusit biosol. Kočce dávám Chondrocat biosol a žere to a ani se nevofrňuje.

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:05
- Nahlásit

LuckaM
rogersova
jj, taky mě udivuje, že sem nikdo z těm "přemoudřelých" nechodí a že to tu máme takové komorní.Taky jsem párkrát koukla jinam, ale už to nedělám.

taky jsem si párkrát došla o přeshubu jinam a od té doby se držím doma.Vždyť se říká..všude dobře,doma nejlíp...a tady to platí dvojnásob)

chodím sem denně, i když nemám potřebu psát...zato číst, to ano
taky mám přehled i když není čas psát,ten mám jen v práci))

LuckaM
podzimní víkendovku pořádá ten Pavel, tak budete moct jet s Ivisek77 a s námi třeba na jaře, abyste vyzkoušeli všechno

na podzim,pokud budeme ready jedeme zase))

Janiii

tak čtvrtek i pátek počásko luxus,tak ať vydrží do konce pobytu

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:09
- Nahlásit

worick
že já do něj prostě nic nemůžu dostat.

a co najít prášky,já dávala lidské proenzi a rovnou do krku jak huse,počkat až polkne a pak pamlsek??Dávám tak i odčervovačky,protože mi je Bára ze všeho vyplive.A nezdá se,že by tím trpěla,navíc jde o jeho zdraví. Je to jen nápad,mě se to osvědčilo.

rogersova
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:17
- Nahlásit

Dávám tak i odčervovačky,protože mi je Bára ze všeho vyplive
já se strčím do trojúhelníčku taveného sýru

worick
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 14:14
- Nahlásit

rogersova
Ivisek77
Prášky do krku taky nebylo nic moc - jsem asi prdloň, ale bojím se, aby si pak nevypěstoval reflex, že cokoli mu jdu dávat do tlamky, či třeba jen na ní tahat klíště - tak mi začne jančit. Zatím je to právě se vším v pohodě, odčervovačky taky prošli v taveňáku , ale to je jednou za čas. Proenzi jsou jen jedna tableta na člověka (psa) denně? To by se snad zvládlo i do krku, ale dlouhodobě bych to tak nechtěla dělat. Jóóó což Berry, tam by to až takový problém nebyl....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 15:39
- Nahlásit

worickrogersovaIvisek77

náš současný sirup je stříkačkou do krku a už si zvykli natolik, že sedí a čekají. Fakt je ale ten, že týden jsme dávali trojúhelníček taveňáku - rozbalený na dohled, 15 ml sirupu do krku a pak taveňák. Teď se i spokojí s normálním mlskem, Alfréd chodí vylizovat odměrku

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 16:22
- Nahlásit

Teda samý radosti tady
Já psy práškama taky normálně šiškuju jak husy, že ani na protesty nemaj čas.... ale zase já mam psy relativně malý, tak je když nemaj zrovna náladu snadno přeperu...

rogersova
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 18:46
- Nahlásit

teď koukám, co jsem napsala za nesmysl...já se pochopitelně do trojúhelníčku sýra nevejdu

Dines
tak co výstava, jak jste obstáli?

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 18:48
- Nahlásit

worick
Proenzi jsou jen jedna tableta na člověka (psa) denně?

dávkovala jsem to na váhu a přispůsobovala jak rostla podle Alavisu,má to stejné složení jako Proenzi.Hlavně se to dá koupit levněji.
Člověče já s Bárou neměla problém.Zahrkala jsem práškama,ona přilítla ,dostala do krku po husím a pak hned pochvala a odměna.Podezírám jí,že se i těšila a žádný problém nemáme.Ale každý pes je jiný a podle toho se musí přistupovat.Já tenhle přístup řešila,že jsem měla jistotu spolknutého prášku.

Taveňák používám u Máši,ta sežere vše co se před ní postrčí ani to nestuduje.Bára byla opatrná

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 18:49
- Nahlásit

rogersova
Nakonec jsem tam nebyli - mladá začala týden před výstavou brutálně kulhat
Tak jsem byla jen s pudlíkama na nákupech a nechala tam tři tisíce...

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 18:51
- Nahlásit

rogersova
teď koukám, co jsem napsala za nesmysl...já se pochopitelně do trojúhelníčku sýra nevejdu

worick

Ještě bys mohla zkusit biosol.

ten jsme taky jednou měli a moc chutnal,nebo to byl geladrink.Každopádně sirup.

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 19:30
- Nahlásit

Uploaded with ImageShack.us

Takhle jsme si užívali na Pecce

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 19:32
- Nahlásit

SORRY!!!!!! Myslela jsem,že bude ten obrázek malý???

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 19:38
- Nahlásit

Ivisek77
Vždyť je malej
Hezká rodinka

worick
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 21:32
- Nahlásit

rogersova
teď koukám, co jsem napsala za nesmysl...já se pochopitelně do trojúhelníčku sýra nevejdu -
Ivisek77
SORRY!!!!!! Myslela jsem,že bude ten obrázek malý??? - takhle je to lepší! Nemusíme si klikat, když se chceme kouknout pořádně Krása, moc vám to tam sluší Holky jak sedinkají za sebou, i ti naši se někdy takhle skládají A ta prcina malá - jéjda - ta už je ale velká to je fakt děsný fofr, jak rychle rostou Nóó, jako houby po dešti - já byla přes oběd s klukama zase Ale chodí tam fakt davy, navíc už to vysychá...Myslela jsem, že už ani nenajdeme nic. Naštěstí na tu polívku tam bylo - už je uvařená Woriček pajdá pekelně. Sakra Tento víkend řešíme oslavy narozek - mamka, brácha, já - tak na veterinu pojedem nejdřív v pondělí. Zítra ještě zkusím znova pořádně prohlídnout pacinu. Ale nezdá se mi to. Vstává hůř než naše babča Pak klidně lítá po zahradě za ptákama a kolem plotu, když něco jede....a pak ke mně zase pajduší a pajduší. Je mi ho líto, chudáčka malého

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 21:36
- Nahlásit

Taky mam pecku - od nás z jihu čech
http://jihoceska-tlapka.wbs.cz/Novinky.html

Michall
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 22:17 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Tak dnes se k naám dostala zpráva že naše budoucí maminka štěňátek má příznaky porodu přes noc by se měli velmi brzy narodit !!! huraá 30.4. na čáry to se bude dobře pamatovat a nebo 1.5. ale to vlastně taky

Michall
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 22:22
- Nahlásit

LuckaM

a co vy kdy máte přibližný porod???já jsem hodně studoval a vypočítal si to ve středu jsme jim volali ať volaj ve dne v noci když se nerodí a oni tvrdily že ještě dva týdny to mě trošku zklamalo jelikož by odebrání vyšlo až 2 týdny od prázdnin takhle to vyjde přesně a měl sem ten porod předpokládaný lépe než chovatelé

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 22:24
- Nahlásit

Michall
Vidíš - májový koťata jsou vlastně taky ty tříbarevný ne?

Michall
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 22:26
- Nahlásit

Ale teď mě napadá že zase ak žhavé to není když volali tak říkali že bude brzo rodit a to bylo ve večwrních hodinách okolo půl osmé odedneška mám 30.4. zakroužkován hned dvakrát mam obrovskou nepopsatelnou radost ale už to tu nechci roztahovat skájícíma smjlíkama

worick
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 00:52
- Nahlásit

Dines
Ježíšmarjá Dines No to je děsné!! Chudák pejsa Ta baba musela byt ožralá, to snad není jinak ani možné... Snad tam taky s pudlošema nechodíš??

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 07:10
- Nahlásit

worick
Dines
Ta baba musela byt ožralá, to snad není jinak ani možné... Snad tam taky s pudlošema nechodíš

Jeden z "našich" myslivců potřebuje ostříhat psa před výstavou. Stát se to jemu, tak tu lazebnici na místě zastřelí.

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 07:22
- Nahlásit

A ta prcina malá - jéjda - ta už je ale velká

Jo jo, hrozně rychle rostou

worick
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 07:46
- Nahlásit

Strejda
ty jóóó! Já si ani neuvědomila, že Neli už je vlastně ,,velká holka", že už Sali dorostla - ne-li přerostla Ještě taky musíš napsat, které je která....Neli je ta vpravo??
Dnes je zataženo a valí se tmavší a tmavší mraky. Doufám, že to ještě chvilku vydrží, já jsem s tím včerejším trajdáním a vyvařováním, pak nestihla okopat zeleninu Po deštích se tam zase dlouho nedostanu

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 07:55
- Nahlásit

worick
Ještě taky musíš napsat, které je která....Neli je ta vpravo??
Neli je vpravo. Jsou stejně vysoké, ale Neli je drobnější.

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 10:04
- Nahlásit

Dines
Taky mam pecku - od nás z jihu čech

No to je strašný!!!!!!!!!!!!!Normálně by jí to měl někdo zakázat.To je týrání zvířat a takový člověk by s nima neměl vůbec pracovat.Chudák pejsáček

Strejda
Jo jo, hrozně rychle rostou

Ty bláho a je po štěňátku.Vidím to na Máše,jsou to děsný skoky.Počítám konec léta a máme dva velký psi.

Michall
Tak to gratuluji To se ten čas teď vleče,co?

worick
Je mi ho líto, chudáčka malého
tak to budeme držet palečky ať je to třeba nějaká únava.Dej vědět jak jste v pondělek dopadli???

worick
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 08:13
- Nahlásit

Včera jsme s Tomem Worku vzali a dělali jsme zevrubné vyšetření. Kroutili a zvedali jsme packu, probírali se mu polštářkama - jestli tam nemá třeba něco zapíchnuté.....a nejvíc reagoval, když jsem se dostala mezi určité dva prstíky. Zapíchlé jsem nic nenašla jen si říkám:,,může si pes zlomit, vykloubit, prst?" Vypadá to, že si s ním mohl udělat něco, při zuřivém hrabání, třeba o velký kámen..... Jsou to pořád jen naše doměnky

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 09:01
- Nahlásit

Vypadá to, že si s ním mohl udělat něco, při zuřivém hrabání,

mohl, Alfréd hrabe zadnima a i ta rozřízla tlapa z podzimka byla při hrabání.

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:04
- Nahlásit

worick
může si pes zlomit, ...., prst?
Může. Sally si zlomila prst na zadní noze. 21 dnů měla dlahu a dalších 21 dnů jsme chodili jen na vodítku. Ale zlomenina prstu měla jiné projevy, než popisuješ. Spřátelená leonbergrová si na strništi propíchla tlapu mezi prsty a to mělo také jiné příznaky.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání