| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:43
- Nahlásit
bernak MAX z osady Jizerka (Rocky 6mesicu)
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:56
- Nahlásit
Orry
No to je krása, medvídek a pružinka )) Můžu se zeptat, co máte za foťák, že se vám daří takové krásné fotky v pohybu?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 08:59
- Nahlásit
Dana01
jestli myslis fotky z coursingu, tak ty delal profesionalni fotograf Pes Jira...moje fotky jsou z digitalu canon ixus 40...a nekdy mu i nejaky pohyb vyjde...ale vetsina je mazla..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:51
- Nahlásit
Dana01
mamča vůbec nevědí jak se to stalo - už dlouhou dobu kulhala, ale nekňučela, na pohmat nereagovala, že by ji to nějak bolelo, tak se jen snažili ji šetřit a nasadili kůru Alavisu ... ale nepomáhalo to - a ona strašně prdlí a blbne s malou Apolenkou i se Sandy no a pak už jim to nedalo, byli u veterináře a ten řekl že to vypadá na zánět v kyčli tak dostala injekci a antibiotika - jenže to nezabralo, takže skončili u MVDr. Bednáře v Čáslavi no a zbytek už jsem sem psala ... ale snad to bude dobré
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 18:48
- Nahlásit
Janiii
Tak přeju, aby se pan veterinář trefil do černého a teď už bylo jen líp a líp. Jen ten pooperační klid mě vždycky připadal náročný - když je ještě pejskovi zle, tak to jde samo, jenže pak už je hafo celkem fit, ale ještě nohu nesmí přetěžovat. Vy jste ale zkušení a tohle zvládnete
Orry
Někde jsem viděla jeho fotku (Pes Jíra) a na ten obrovský foťák nemáme. Tak budeme mít nerozmazané jen statické fotky ). Ještě zkusím režim "sport", ale zázraky si neslibuju
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 18:49
- Nahlásit
jedna fotka z odpoledne - berni a její občerstvovací stanice
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 18:50
- Nahlásit
Janiii
Hlavně že si holka umí poradit )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 18:53
- Nahlásit
více fotek je ve fotogalerii, tak kdo chcete můžete kouknout - přidala jsem tam i pár červencových fotek
tady je to
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 22:08
- Nahlásit
Janiii
Hezkýýý, zahrádku máte jak botanickou - nejvíc se mi líbí ten velký rozkvetlý keřík. A samozřejmě Berni v letu . Copak vlastně našla v keříku?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 07:46
- Nahlásit
Janiii
uzasne fotky..a uzasna bernie
jinak mam pocit, ze jsem dneska z tramvaje videla vencit Alfreda s malym
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 08:52
- Nahlásit
Orry
Pokud to bylo ve vršovicích, tak pravděpodobnost hraničící s jistotou ... jiné duo berňáků není široko daleko
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:24
- Nahlásit
Drakopes
ano u Heroldovych sadu ...hned se mi jelo do prace veseleji
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:30 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
drakopes
vy mate oba psiky v byte??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:25
- Nahlásit
Dana01
dostala uzený sušený ucho, nejdřív s náma ležela u pergoly, a pak dostala volno a šup do keře
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 10:58
- Nahlásit
Orry
jojo, tam venčíme ...
ano, máme oba dva ve čtvrtém patře 2+1, momentálně malej spí v koupelně (tma a chládek) - dveře do koupelný nezavíráme už pět let, co máme Alfréda a velkej spí v ložnici (přítmí a společnost taktéž spícího páníčka).
Oba psi jsou nesmírně spokojení, protože celý život neví, co je to být sami doma )
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 11:05
- Nahlásit
Drakopes
tak to se maj skvele...my jsme kvuli pejskum udelali v chodbe dlazbu a tak se chladi tam...ale Orry se radeji vyhriva , jinak kazdou prochazku chodime koupat do fontany k tescu..jinak by Rocky prestal asi fungovat..a to neni zadnej chlupac
Oba psi jsou nesmírně spokojení, protože celý život neví, co je to být sami doma
tak to verim....u nas to bohuzel nejde...vsichni chodime do prace...ale myslim, ze se radi prospi....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 18:22
- Nahlásit
Už druhý den bouřky ... Alfréd se bouřek bojí, takže si sedá zády k nám, abychom ho hladili, leze pod stůl, doma do postele se snahou zavrtat se mi pod polštář, v poslední době ještě začal lézt do vany (pokud se blíží bouřka, vytíráme vanu, aby byla suchá a chudinka pejsek neležel v mokru
Mrňavý Niels má k bouřce postoj veskrze pozitivní - leží u otevřených dveří a pozoruje, jak prší, považuje Alfréda pod stolem za dobrý fór....
Takže teď potřebuju dojít nakoupit a oba psy vzít z Kapsy domů .. můžete si to představovat barevně )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:05 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
já se na ten gauč jednou dostanu!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:24
- Nahlásit
hlavně nenápadně
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 18:36
- Nahlásit
jak je to dávno,co jsem vám sem psala, že Borinka si stanu na zahradě nevšímá, necelý měsíc?
Tak stan už od včera nestojí.Povalila ho.Nevím, jak se jí ho povedlo otevřít a vytahat spacáky.Moc se jí líbilo se v nich válet.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 19:01
- Nahlásit
rogersova
nééé, neber to jako škodolibý smích asi bylo potřeba spacáky vyvětrat a ona se toho ujala dobrovolně - no nemáš to malou hodnou pomocnici?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 20:01
- Nahlásit
tak se s vámi loučím, od zítřka máme ten týdenní tábor, pak vám sem napíšu jak jsme se měli
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 22:39
- Nahlásit
Ahoj, zdravím po týdnu na táboře a musím říct, že ještě teď celá zářím . Bylo to úplně super, hrozně jsme na naší dvojce zapracovali (dokonce i manžel poznal, že Meggie poslouchá podstatně líp než před odjezdem) a teď to jen udržet . Posílám fotky naší stále rostoucí Meggie ve věku necelých 5 měsíců a taky se musím pochlubit, že jsme v konkurenci 10 fenek obsadily v táborové výstavě úžasné druhé místo (a to jsme trénovali jen dva dny . Pokud by jste chtěli příště vyrazit s námi vřele doporučuji, protože jsem pejskař začátečník, byl to pro mě zlatý důl moudra ). Na konci se nám například podařilo, že Meguš hupla do lesa a nějak se nevracela, tak jsem zkusila přivolání, chvíli nic a pak se vynořila z kapradí a v tlamičce držela nožku od divočáka. Nějak se nemohla rozhodnout, jestli jí dojíst nebo hned přijít, tak jí vzala s sebou . Samozřejmě jsem jí nožku vzala, moooc pochválila, že přišla a vhodila piškot do oslizlé a smrduté tlamičky . To, že mě vážně překvapilo, že rychle přišla, jsem jí ani neřekla.
rogersova
Borinka stále potvrzuje, že je bystré psí děvče. Jiný pejsek by se stanu třeba bál, ale ona se vrhla do boje s velkou nestvůrou a úplně jí porazila .
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:42
- Nahlásit
ahoj,to je dobře,že se vám na táboře líbilo a že jste dokonce získali nějakou cenu.
Borince už začínají vypadávat zuby.Vypadá jak žáček před nástupem do 1.třídy.Jinak je moc velká šikula.
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:06 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
rogersova
Jojo, to znám, přijeli jsme na tábor a hned druhý den nám vypadly všechny čtyři špičáky , ale už nám rostou nové... A co jinak? Má za sebou Borinka nějaký další husarský kousek? Dej sem prosím zase nějakou fotečku, ať se podívám, jak roste do krásy
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 18:55
- Nahlásit
Nielsovi se mění zuby tak nějak nenápadně - po podrobném průzkumu má dole uprostřed mezírku.
Co je ale velmi výrazné, je změna srsti - teď vypadá, že mezi předky měl ridgebacka - pruh úplně jiné srsti na zádech. A krásně mu tmavnou oči..
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:34
- Nahlásit
Drakopes
Pokud je na tom stejně jako Meguš, tak by měl mít pruh nové srsti i na bříšku. Postupně se budou přibližovat, až se spojí
|
mic_hal
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 00:20 - Změnil/a: mic_hal
- Nahlásit
Tak tady procitam to vase forum a neda mi to taky se nepochlubit s nasim Benikem je z Ch. stanice Bermondo Bohemia je mu presne 10 tydnu.
mame ho doma v podstate tyden takze pomalicku zaciname s ucenim.. zatim mu moc chutnaji boty jinak je to zlaticko..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:54 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Ahoj všichni, hlásím návrat z tábora, měli jsme se prostě bezvadně, to si ostatně můžete přečíst na táborovým webu, a poslušně hlásím, že jsme s Berni zvládly zkoušku ZPU1
jak to všechno probíhalo, si můžete přečíst i u berni na www.bernice.unas.cz
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:50 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit
mic_hal
ahoj Michale,gratuluji k novému přírůstku do rodiny.beník je fešák.Doufám, že nás budeš pravidelně seznamovat s tím, co umí nového
Janiii
tak to je fajn,že jste si tábor užili.Berni je šikula, že zvládla zkoušky.Ty vlastně taky . Zážitky jsem si přečetla.Máš pěkný sloh, dost mně to pobavilo
|