Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / West highland white teriér
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 13:08
- Nahlásit

no někdy jo, v kterém tématu konkrétně myslíš???

west
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 13:09
- Nahlásit

myslim to tak obecně ve všech, jak nemáš ovčáka, šeltii, rotwailera a podobně tak si myslí že nemáš psa.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 13:12
- Nahlásit

jo no a někdy mě štvou lidi typu - "všechno vím, všechno znám a ve veškerých situací si dokážou poradit"

west
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 13:15
- Nahlásit

přesně tohle oboje jsme řešily v tématu: přišla jsem z prochandy bez psa.
Jako nechápu jejich výrazy o psech jako je např: smeták, jojo na vodítku, ublafanec a podobně.
To dycky někdo řekne, no jo teriéři ti jsou uštěkaní, ale když se potká velkej pes tak nikdo neřekně no jo to jsou xxx to jsou útěkáři.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 13:24
- Nahlásit

já už jsem se s takovými lidmi setkala i na jiných fórech... buď dělají ze psů bez pp ten největší odpad, nebo místo toho aby ti poradili se začnou do tebe navážet nebo dělají že jsou dokonalí...neříkám, že všichni ale nějaký ten člověk se vždycky najde... Já mám třeba blbou zkušenost s jedním jorkšírem, který mi hnusně pokousal Montyho - bobek pak docela dlouho kulhal a pak se zase na něho nešikovně vzhlo štěně NO (které už bylo docela velké)a docela to byl humus... od té doby je Monťas takový nedůvěřivý a své kamarády si pečlivě vybírá a hafanům už moc nedůvěřuje, ale i přes to co se stalo nebudu odsuzovat jakéhokoli psa, protože za to můžou majitelé a hafani ne

west
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 13:26
- Nahlásit

přesně to si myslim a snažim se jim to tam vysvětlit, však tam mrkni zrovna je řeč o westech

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 13:27
- Nahlásit

už jsem si to přečetla

west
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 13:28
- Nahlásit

ale jim to nevymluvíš, prostě velký psi vedou, co si budem povídat

westmonty
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2007 21:21
- Nahlásit

ahojik.mám westíka-jmenuje se West Monty Happy Naux ( prostě monty) a je to dvouměsíční štěně. Je tady někdo kdo má taky štěňátko? Jestli jo,tak se ozvěte a pokecáme

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2007 21:23 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

westmonty
west má westí slečnu Dipsy, které je nějak asi 5 měsíců, ale ta tady asi bude až v pondělí

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 07:34
- Nahlásit

Monty
westmonty
Ahoj, ahoj, no jo pondělí, práce takže jsem tady.
Jo jo, já mám fenečku, teď má 5,5 měsíců, takže štěndo mám v čerstvé paměti. Se ptej, jestli chceš něco vědět.

Monty
Konečně se někdo připojil že?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:00
- Nahlásit

west
Ahojky, u nás šíleně lije jo jo konečně další westík, přitom westíků je tolik a jsme tu jen my dvě

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:09
- Nahlásit

Monty
u nás teď trochu přestalo ale myslim že pršelo celou noc, vůbec jsem se nemohla vyhrabat z postele a zase celej týden v práci, ach jo

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:13
- Nahlásit

west
no super. Před měsícem jsem půjčila kámošce deštník, protože lilo a ona byla u mě a ještě mi ho nevrátila, a dneska naši jeli na dovolenou, takže si nemůžu ani od mamky půjčit
chudáci, dneska jeli na Máchovo jezero, tak snad je tam lépe,než tady

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:19
- Nahlásit

slyšela jsem že od středy má být líp. Taky mě to štve, to se takhle celej rok slívá že nevim jestli je únor nebo červenec. Celej rok takovej nijakej.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:25
- Nahlásit

no jestli bude pršet celý den, tak to bude fakt super, a ještě k tomu nevím, jestli má kámoška ranní nebo odpolední, jestli má odpolední tak by mi ho mohla hodit než půjde do práce, ale jestli né, tak budu já i Monty zmohlá jako slepice celý den

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:28
- Nahlásit

tak si vemte pláštěnku

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:30
- Nahlásit

Montymu jsem koupila obleček do deště, ale má ho malý, objednávala jsem ho přes net, podle zimního a zajímavé je, že ten zimní má dobrý a ten do deště malý
já pláštěnku nevlastním

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:34
- Nahlásit

Monty
a jak to vypadá ten obleček do deště?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:40
- Nahlásit

no normální obleček, který je nepromokavý s kapucí, ti sem hodím obrázek, protože Montyho s ním nemám vvyfoceného

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:47
- Nahlásit

Hm to je kvalitní, ï když je pravda že moc oblečených psů nevidíme, asi by na nás čuměly jak na blbce.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:52
- Nahlásit

taky, že tam, kde jsem to koupila je to dost drahé....
to u nás docela dost, no nic jdu s Montym ven, budu tu tak za hodinu, ikdyž jak znám Montyho jak nemá rád déšť, tak tady asi budeme dříve... No další super věc, nemám ani nepromokavou bundu, takže se budu muset spokojit s mikinou a kapucí.
To mi ten den začíná super

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:05
- Nahlásit

Jo jo běžte, my jsme včera byli něco přes hodinu ale bylo dost teplo a nevzala jsem jí vodu, navíc jsme chodily z kopce a do kopce a tak různě, tak se ploužila, doma si jen chvilku lehla a zase řádila. Máme za domem umělý jezírko tak do něho chodí pořád pít, prostě jde okolo tak si dycky blízne a pak pořád čůrá, včera čůrala během dvou hodin snad čtyřikrát a to myslim že nachlazená není. Jenže zakaž jí napít se.
To včera nás vzbudila (na víkend ji berem do postele) chroupáním, tak už jsem věděla čím to bude, vypadla jí stolička a už by ji měla v sobě ale vzala jsme jí ju. Tak už máme na památku tři stoličky.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:14
- Nahlásit

Tak jsme doma, zmoklí jak šťuři Jo já mám taky někde schované Montyho zuby, co jsem našla... Tak jak jsme byli v půli cesty tak začalo tak lít a jak už jsme se vraceli domů tak přestávalo, to fakt potěší.... tak nakonec jsme byli přes hodinu venku... teď jsem mu osprchovala paciny, protože jsem s ním byla v lese a vysušila jsem ho, teď leží zababuchový v dece

a tak vypadá Monty po hodinové procházce v dešti

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:16
- Nahlásit

tak to vypadá ještě dobře, oni ten kukuč mají všichni stejný.
Dipsa mě zase spí v kanclu úplně rozvalená, ale foťák tu nemám.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:20
- Nahlásit

tak to už je trochu vysušený, ale kdyby jsi ho viděla venku, ten vypadal jak nějaká zmoklá krysa

A ještě jedna mokrá fotečka

Westikcz
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:20
- Nahlásit

Ahojky, u nás šíleně lije jo jo konečně další westík, přitom westíků je tolik a jsme tu jen my dvě

Škoda, že nejste na wesťáckém serveru...

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:27
- Nahlásit

Westikcz
Jsme, ale tam taky není žádnej velkej pohyb.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:30
- Nahlásit

Westikcz
jo jo, přesně... moc to tam nežije

Westikcz
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:32
- Nahlásit

Právě, že by to potřebovalo rozpohybovat... Já si tam evidentně plácám játra

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání