Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / West highland white teriér
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:46
- Nahlásit

jo díky...no Ostrava je sice velká, ale je tam velká nezaměstnanost, tak snad něco slušného najdu, a když ne, tak vezmu to co bude, a pak si budu hledat něco lepšího, tak to udělala sestřenka, byla jako pokladní a neměla moc peněz a pak si podávala žádosti o zaměstníní posílala životopisy a ozvali se ji z pošty, tak dala výpověď a šla na tu poštu, má tam docela pěkné peníze a je docela spokojená

west
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:52
- Nahlásit

No tak nějak to bylo se mnou, už o prázdninách po matuře jsem dělala taky na kase, oni mi pak nabídly ať nastoupí normálně do hlavního poměru a jelikož nebylo nic jinýho tak jsem šla, jenže se mnou jako s mladou holkou bez závazků celkem vymetaly, samý odpolední, víkendy, svátky atd. atd. navíc celkem interní buzerace ale to už odbočuju. Po třech měsících jsem odešla sama, šla na ÚP, pak mi nabídl švagr obsluhovat v restauraci tak tam jsem byla asi rok a půl, pak jsem šla do jiné abych se mohla přestěhovat tenkrát k přítely ale tam mě po třech měsících vyhodil majitel hospody že mě nemůže zaplatit. Tak jsem byla zase na ÚP ale jen měsíc a půl a od té doby jsem přes dva roky už tady v kanclíku, peníze sice nic moc, ale práce se dá zvládnout, šéf je pohodovej a hlavně je to o praxi.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:01
- Nahlásit

tak o práci jako pokladní taky něco vím, minulé prázdniny jsem byla 3 měsíce jako pokladní v jednou supermárketě a řeknu ti byla to hrůza, chtěli abych dělala víkendy, protože brigádníkům nedávali ani halíř navíc za svátky a soboty a neděle, ale to se mi moc nelíbilo, protože jsem v té době měla přítele, který jezdil s kamiónem a měl čas jen o víkendech a já většinou dělala, tak to bylo na nic. Taky tam byla příšerná buzerace, jednou se mi chtělo fakt moc na záchod, tak jsem volala na hlavní pokladnu, když tam byla jedna paní ta byla v poho, tak to za nás vzala, ale zrovna když jsem tam volala já tak tam byla taková necita, řekla mi ať počkám, že až tam někdo bude, že mi tam někoho dá, trpalo to přes půl hodiny a nic, já už jsem myslela, že už to nevydržím, chtělo se mi až brečet jak jsem to zadržovala, nakonec jedna paní pokladní končila, tak jsem ji poprosila ať to za mě na chvíli vezme, tak to vzala a já jsem se už po cestě málem počůrala - navíc mám cukrovku, takže u mě se ten močák hromadí docela více než lidem bez... a pak už jsem to tam nevydržela po 3 měsících jsem taky odešla a navíc už bylo září a já jsem si říkala, že se musím připravovat na maturitu, sice jsem se začla učit až tři dny před maturitou, ale byla jsem ráda, že už od nich mám pokoj, i mamka mě přemlouvala, ať tam skončím

west
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:05
- Nahlásit

Monty
No je vidět že je to asi ve všech marketech stejný. Škoda mluvit, ale pořád to pro mě bylo lepší než se válet na pracáku.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:07
- Nahlásit

west
tak to je jasný, ale příště nebo v září, kdybych si nic nenašla, bych do toho samého nešla, šla bych asi tam, kde byla ta sestřenka to říkala, že to tam tak hrozné jako já neměla.. no a ještě mi říkal kámoš, že se mi někde poptá, tak uvidím

west
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:08 - Změnil/a: west
- Nahlásit

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:24
- Nahlásit

Montyho momentky, ksichtící se a zívající

west
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:25
- Nahlásit

Se mu na tom okně nějak zalíbilo

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:27
- Nahlásit

no on je závislák na okně teď sem mu tam dala jeho deku aby mu to tam neklouzalo, ale teď tam dělají nějací chlapi a strašně práší nám do okna, tak teď leží pod PC stolkem

west
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:30
- Nahlásit

No já zanedlouho půjdu domů ale horší je že nemám jak. Auto mi odvezly na opravu a na technickou takže budu tak do pátku nepojízdná. Chtěla jsem se domluvit se šéfíkém že si na tu dobu vezmu firemní ale on tady není. Přinejhorším si budu nucena vzít dovolenou a být doma, to by taky nebylo špatný.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:33
- Nahlásit

a ty to máš pěšky daleko domů??? Tak šéf tam určitě bude ne?

Ještě jedna okenní, tady vypadá jako by byl v nějaké boudě

west
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:36
- Nahlásit

Ta je dobrá ta poslední. No pěšky to mám 20km to bych asi jen tak neušla za dvacet minut co to jezdím. Zkouším mu volat ale nebere to. Asi si to auto vezmu tak jako tak a když to náhodou zjistí tak zavolá a já mu to vysvětlim. Druhej kolega je totiž nemocnej tak pochybuju že by mě dal dovolenou,to by tady byl sám.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:40
- Nahlásit

aha, tak 20 km to je docela dost, to by jsi měla pěšky, tak tři hodiny chůze, ne-li víc. Tak když tam nemáš kolegu, tak by mu to nemělo vadit, že sis půjčila firemní, ne? Si ho prakticky nemá kdo vzít

west
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:42
- Nahlásit

jasný on si ho nikdo nebere, přes noc zůstávaj služební tady. Jen by mě bylo líp kdyby o tom věděl.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:46
- Nahlásit

tak to je jasný, ale co máš jinak dělat

west
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:54
- Nahlásit

no právě nic, čekat na něho nebudu to by taky mohl dojet večer, ale strašně mě vytáčí když mě nebere telefon a to je věčně. Takže jedu ať se třeba zblázní.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 09:27
- Nahlásit

Ahojky, tak co, jak včera s tím autem? Byly nějaké problémy, že sis ho vzala?

west
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 10:20
- Nahlásit

Monty
Ahoj, nebyly, šéf se ani neobtěžoval zvednout večer telefon a zavolat mi. Ráno jsem se s ní nebavila a byla uražená, vzkazy jsem mu psala na papír a pak se omluvil že měl aspoň zavolat a jestli s ním půjdu na oběd, tak jsem odmítla, řekla jsem mu o tom autě a je klid. Teď zase odjel a kdoví kdy se vrátí.

west
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 10:22
- Nahlásit

Jo ale Dipsa mě dneska zlobí, už dvakrát mi zdrhla a nebyla k nalezení. Byl tady totiž zákazník a já prostě když mám jednání nemůžu vylézt a začít hledat psa. Nakonec jsem ji našla u žrádla. Jeden pán tady totiž má kočky a dává jim žrádlo ven a ona to zjistila a teď tam pořád chodí a žere jim to. Doufám že se jí z toho nic nestane, ale viděla jsem tam i nějaké kosti a to určitě byli kuřecí tak snad žádnou nezblajzla a jestli jo tak to snad bude dobrý.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 10:31
- Nahlásit

Tak to je dobře, že to dopadlo O.K.
No mě Monty taky jak byl malý, tak mi zdrhnul na chalupě, ale naštěstí jsem ho vždycky našla a byl v pohodě.
Pokud jsou ty kosti syrové, tak by se Dipsy nemělo nic stát, horší jsou vařené....
Dneska jsem s Montym byla zase tam, kde nabral včera ty bodláky a zase se mu do srsti zamotala větvička bodláků, ale naštěstí jich tam nebylo tolik jako včera, ale asi tak deset jsem mu zase vyndala. Asi teď pokud jsou ty bodláky budu chodut do lesa, tam naštěstí nejsou a je tam i lépe-chladněji, sice mi zase z lesa chodí jak šmudla, ale radši šmudla než samý bodlák

west
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:19
- Nahlásit

My teď byli venku a zase jsme potkaly toho známého co podle jeho vzoru máme westíka. Tak jsme se zase o těch našich pesanech zakecaly.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:22
- Nahlásit

Monty byl dneska na procházce zase fenka Potkali jsme paní s dvouma lvíčkama a oni běželi za Montíkem a ona volala, že ať JI nechají.... Tak byla z Montyho po dlouhé době zase fena

west
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:24
- Nahlásit

No jo když je takovej pohublej, ale lepší než aby byl koule.
Ten známej říkal že jeho whity (vajťík) je taky žravec ale žere taky granule a jen takové to přilepšení jako sýr, tvaroh a nějaké ty kapsičky pro psi.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:28
- Nahlásit

on pohublej není, jen je drobnější jako výškově, jinak má už i faldík, tak doufám, že ho brzy vyběhá
tak Monty tvaroh moc nemá rád, jen třena lučinu, ta je taky z tvarohu, ale samotnej ne, papkal ho jen jak byl štěně, pak mu přestal chutnat.

west
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:33
- Nahlásit

a víš že u nás ten tvaroh taky moc nejede? Dávala jsem jí ho ze žloutkem, trochou medu a ořechama a snědla to jen tak aby se neřeklo. Přitom taková dobrota. Teď jí většinou dám jen ten žloutek nebo kousek sýru a samozřejmě u nás vedou masový vývary, ty by mohla místo vody. Když jsem se jí pokoušela dávat máčený granule tak nejdřív vyblízla ten vývar a pak teda sežrala i ty granule.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:37
- Nahlásit

jak byl štěně tak měl rád i puding, ale to jsem mu dávala jen ty světlé - jako banánové a valilkové, ale teď ani to ne... Co jsem měla před Montym kokra, tak ten taky nebyl zrovna jedlík, ale bylo to o něco lepší, dávali jsme mu vařené a granule, a strašně mu chutnala paprika, tak jsme ji vždycky chroustali spolu a vývary měl taky moc rád

west
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:40
- Nahlásit

Jo vidíš, včera jak jsme byli v lese tak baštila ostružiny, maliny má ráda teda víc a z ovoce vůbec vede meloun ale jen tak na chuť, moc ho taky nesní. A miluje lesní zralý jahody, aby byli pěkně sladký. S tou zeleninou toho zatím moc nedala, s hráškem si hrála jak byl kulatej, brambory jí nedávám (z toho si nic nevezme) a jinak jsme myslim zatim nic nezkoušeli.
Včera už dojedla poslední dávku vařenýho tak musim o víkendu navařit znova.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:45
- Nahlásit

To Monty se na veškerou zeleninu i ovoce tváří jako na jed, nedávno jsem mu fakticky na drobounko nakrájela papriku a rajče a samosebou, že to zase skončilo jako vždy mé pokusy-masíčko s vločkama vyjedl a zeleninu nechal vyplivnutou v misce
A co ji dáváš za vařené???

west
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:52
- Nahlásit

ale někde jsem četla že syrové rajčata se nějak hůř tráví.
Já když jí dávám vařené, to je tak třeba 2x do týdne aby si na to zase nezvykla a nechtěla pak granule - tak to je většinou rýže s kuřecím, trochu vločky do toho. Těstoviny jí moc nejedou. Ale naposledy jsem jí vařila místo rýže pohanku tak ji snědla ale ta rýže to je favorit.
Nebo jí dávám občas konzervu s rýží.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:58
- Nahlásit

tak to Monty rýži ani těstoviny nevezme, ten jen vločky. Jsem uvažovala, že bych Montymu brala maso z vetamixu, ale nezdají se mi ty podezřele nízké ceny, tak teď nevím....

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání