| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 14:52
- Nahlásit
west
tak to je drsná odpověď... tak jsem se dívala a v té chov.stanici jezdí na výstavy ale většinou na národní a ti z těch Beskyd taky
|
west
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 14:55
- Nahlásit
Monty
No bohužel všechny CHS nejsou stejný a prostě existují ty co chtějí především vydělat. Nevím jak to bylo tady, ale prostě první kontakt když tě odradí tak to se mě moc nelíbí.
Naše chovatelka mi dycky poradila a nevadilo jí že se jí vyptávám, spíš naopak věděla že dává štěně do dobrých ruk.
Ta CHS byla tahle: http://www.westieimp.wz.cz/
|
westmonty
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 18:40
- Nahlásit
west
jojo.....strašně se mu tam líbí. vždycky když se mu chce spát tak si tam zaleze a je spokojenej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:57
- Nahlásit
west
sice tam mají některé psy hodně pěkné, ale co z toho když měli takový přístup
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:46
- Nahlásit
Monty
přesně tak, to mě hned odradilo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:56
- Nahlásit
west
dneska tady mám druhého hafana Beníka, už jsem ho jednou hlídala - už jsem ti o tom psala, tak má dneska kosmetický den, mám ho ostříhat a okoupat, tak ho tady budu mít až do večera a pak ho přivedu domů, už jsem ho ostříhala, teď musím uklidit ty chlupy po něm a pak ho půjdu okoupat
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:00
- Nahlásit
Monty
a účtuješ si za to aspoň něco když pořád takhle stříháš cizí psi?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:08
- Nahlásit
west
to není cizí pes, to je od bráchové skoro tchýně pes, ale jinak když je to cizí tak jo, ale úplně málo, vždycky řeknu kolik mi dáte tolik mi dáte
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:16
- Nahlásit
Monty
Hm tak to jo, my jsme byli u chovatelky na trimování poprvé, to nechtěla nic (my jí totiž něco dovezly) a podruhé ju dala na stůl a začala trimovat sama od sebe a zase nic nechtěla a mě už je to blbý nic jí nedat. Sice jsme děckám dovezly nějaký čokolády ale ne za trimování.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:22
- Nahlásit
west
No to by mi bylo taky blbé, tak to máš fakt super chovatelku, protože trimování je docela fuška, sice malé štěndo je otrimované dříve než dospělý pes, ale i tak. Já už jsem Beníka i okoupala, bobek - jednou za čas příjde a já ho tak trápím, ale už dostal hrtánek a granule, tak jsem si ho snad trochu udobřila a večer mu dám masko jak bude Monty papat, tak ať hladově nekouká
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:27
- Nahlásit
Monty
Já už jsem Dipsy poupravila denní příjem z horního doporučenýho dávkování jsme přešli na nižší hranici, takže místo takových 145g dosátává tak 90-100g plus nějaký ty pamlsky při výcviku.
Teď zase cupuje pelech, budeme jí muset udělat nějakou tu boudičku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:40
- Nahlásit
west
ta bouda, kterou má ten Monty je super, že?
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:42
- Nahlásit
Monty
jo ale chtělo by to nějaký rozměry. Víš aby z toho nevyrostla.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:46
- Nahlásit
west
ale vypadá, že je dost velká
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:51
- Nahlásit
Monty
jo je, ale je to špatně vidět, mě jde o to udělat jen jednu aby ji měla taky až vyroste, takže se to musí udělat do určitejch rozměrů. Jak je monty vysokej i s hlavou? Víš aby při vstupu se nemusela ohýbat, aby vevnitř byl prostor aspoň 20cm nad hlavou, aby se tam mohla pohodlně rozvalit (jak ona to umí), ale přitom měla pocit že je to její domeček, kde se schová.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:55
- Nahlásit
west
v kohoutku nemá ani 28 cm a teď jsem ho tak měřila, ale je to orientačně, protože byl vyhukanej co to po ním chci a co mu to dělám , tak kolem 40 cm, ale to je fakt jen tak orientačně
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:05
- Nahlásit
Monty
Já to zrovna vymýšlím a kreslím, takže šířku 70 cm a výšku mám asi 60 cm, vchod širokej 30 cm a vysokej těch 40-45cm a hloubku tak 50 cm. Jenom nevim jestli bude chtít sedlovou střechu nebo radši plochou aby si na tu boudičku taky mohla vyskočit.
Včera totiž začala poprvé skákat na sedačku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:07
- Nahlásit
plochou, bude mít na všechno lepší rozhled
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:10
- Nahlásit
Monty
taky si myslim ale sedlovka by byla hezčí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:20
- Nahlásit
Monty
jo byla by, ale jestli je taková jako Monty, tak ten strašně rád sedí na vyvýšeným místě a kouká
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:25
- Nahlásit
Monty
Jo to ona taky i v lese furt leze do kopců.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:31
- Nahlásit
west
to Monty kolikrát chce na okno na parapet, ale chudák si musí vždycky počkat než mu sundáme těch hafo kvítek co tam jsou a do té doby kňučí, že tam chce
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:37 - Změnil/a: west
- Nahlásit
Monty
mě zase pořád vykukuje z okna auta. Jenže většinou není přikurtovaná tak se bojim že jak třeba zabrzdim tak mě slítne pod sedadlo. Ale vidět musí taky všechno. vždycky si sedne a kouká okolo.
A i v práci mě leze do výšky po dřevě.
Tady sedí na přepravce, protože pod ní byla pažitka a ona jí vyhrabala tak jsem to zasely trávou a než vyrostla tak jsme ji museli nějak ochránit aby to zase nerozhraba tak jsme tam dali tu přepravku a ona na ní pořád vegetovala.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:51
- Nahlásit
west
tak na tom autě to je fajné a na té přepravce je úplně roztomilounká
tady leží na tom okně
|
west
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 14:46
- Nahlásit
Monty
jé to vypadá jak kočka na okně, nebo spíš kocour.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 14:54
- Nahlásit
west
jo to skoro všichni říkají, že to dělají kočky, aby měli lepší výhled, aspoň naše kočky na zahradě to dělávaly, teď valím s klukama na procházku
|
west
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:30
- Nahlásit
Monty
Čau dneska vůbec nestíhám, hodně práce, výplaty atd.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:38
- Nahlásit
west
tak to jsme dvě, já jsem byla přes hodinu s Montíkem venku a teď uklízím, jsem čistila okno a Monty mi na okně zase asistentoval
už teď skoro nemůžu a to musím ještě vytřít celý byt, vyleštit stoly atd atd. Včera jsem to nestihla, protože jsem měla doma toho Beníka, jo a navíc mě mamka asi zabije protože jsem ji zapomněla včera zalít kvítka a některé jsou nějaké povadlé, tak snad se vzpamatujou do pátku, jinak budu vážně mrtvá
|
west
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:49
- Nahlásit
Monty
to se zvedne, ty kvítka, zase to ale nepřelej, to by mohl být průser.
Já jsem dipsy včera dala novýho plyšáka, takovou žlutou žirafu s modrým tričkem, tak jsem jí oblíkla její tričko oranžový a fotila. Tak to sem pak někdy hodim.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:02
- Nahlásit
west
na snad se to do toho pátku než přijedou zpraví...
jo jo pak to sem hoď já pak tady taky dám Montyho v zimním oblečku, je super s kapucí a na té kapuci je kožíšek - Monty v něm vypadá k sežrání
|