| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 12:58
- Nahlásit
ne od Puppie je ten zimní, tak kde jsou ti jorkové vyfoceni... tady ten stojí na Montyho buď 621Kč nebo 727Kč teď nevím, který by měl jestli L nebo XL ale někde to mám napsané ty jeho míry, od Puppiae jsou o hodně dražší přes 1 000Kč, ale ty je mě moc nelíbí
|
west
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:08
- Nahlásit
Monty
Mě taky ne, je to zbytečně přezdobený a ti psi v tom už nevypadaj jako psi ale jako panenky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:15
- Nahlásit
west
a navíc ty oblečky do deště od Puppiae se mi zdají nepraktické, já mám obleček, aby mi Monty nezmokl a abych mu pak jen třeba utřela paciny, ale ty některé oblečky, mají nohavice jen na přední tlapky a na ty zadní ne - končí to už u ocasu a zadní packy nejsou vůbec zakryté
|
west
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:21
- Nahlásit
Monty
teď jsem byla na westieforum a někdo tam psal že s westíkama jezdí i na kole tak 20km (jako že běhaj), nezdá se ti jako přetěžování? Mě 20km přijde hodně na takovýho malýho pesana.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:23
- Nahlásit
no zdá se mi to dost. Je to sice výkonný hafan, ale je menšího vzrůstu a 20Km se mi zdá fakt hodně
|
west
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:28
- Nahlásit
Jo mě taky a to ještě přes týden trénujou agility, a ještě myslim dogdancing a ještě to běhání. To nebude nejlepší na klouby
|
west
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:31
- Nahlásit
http://www.westieshownews.com/
znáš tyto stránky?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:32
- Nahlásit
to se mi zdá fakt moc, to je jak pro nějakého pracovního psa, a ještě tam píše, že by více než 20km neujela. No já nevím, já bych ho tak nezatěžovala, fakt mi to připadá na malého psa hodně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:35
- Nahlásit
jo už jsem tam někdy na těch stránkách byla
|
west
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:45
- Nahlásit
Jo sou to pěkný stránky.
Dneska budem mít návštěvu, přijede švýca s děckama, prý chtěj vidět pejska.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:51 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
jo jsou.
Tak to budou z Dipsy určitě nadšení
Včera byla u mě ta sestřenka a ta se psů docela bojí, ale Monty je takový ťula, že si ho oblíbí všichni
|
west
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:10
- Nahlásit
Jo oni už ji jednou viděly, ale teď už vyrostla a už se nebojí a děcka má ráda, no ona má ráda snad každýho. Vždycky když za mnou přijde nějaký zákazník nebo kolega tak se hned chce mazlit, jenže všichni lidi psi nemusí, nebo nechtějí aby po nich skákala, tak ju musim krotit.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:21
- Nahlásit
no ona má ráda snad každýho
To Monty taky, jednou jsem s Montym seděla na lavičce před vchodem - on mě tam kolikrát přemlouvá, protože tam rád sedí (samozřejmě na lavičce) a z poza baráku vyšla nějaká baba, a Monty hned za ní, tak si ho pohladila a prohodila větu "ty jsi chudáček, tebe nikdo nehladí" no snad to řekla ze srandy, jinak byla úplně mimo, protože Montyho pořád někdo drbe, když už ho to ode mě nebaví, jde za mamkou nebo taťkou, za chvíli si vrátí ke mě.
Před chvíli jsem byla na WC a zaslechla jsem rozhovor od sousedů, ne, že bych nějak chtěla poslouchat, ale měla jsem otevřené okno a je tam lavička hned pod tím oknem a všechno jde slyšet, ikdybys nechtěla, tak jsem zaslechla jak se baví, že by ti psi neměli chodit kolem školy a že všude čůrají atd (to asi lidé si mají vyrobit speciální podchody pro psy???!!!!) Někteří mají fakt blbé řeči
|
west
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:31
- Nahlásit
My měly u našich taky takovou sousedku, taková stará zapšklá baba, která furt hlídala jestli je uklizeno a aby děcka neřvaly a neskákaly po schodech atd. Jednou jsem taky slyšela jak se s někým baví že by všechny psi měly vystřelit na Mars a když jsme šly kolem ní tak se málem podělala z našeho psa jak je krásnej a kdoví co.
Ale myslim že dneska převládá těch tolerantních lidí, protože mnohem víc lidí má dneska už psa.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:38
- Nahlásit
tak to je pravda, že dneska má už psa mnohem víc lidí, ale bohužel pořád existují ti, co jim vadí
|
west
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 12:58
- Nahlásit
Ahoj nevíš náhodou co je přidáváno do těch různých bělících šamponů pro psi, jako co je vybělí?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:13
- Nahlásit
Ahojky,jsou to většinou optické zvýrazňovače srsti a neobsahujou bělící látky. Pročpak se ptáš?
|
west
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:52
- Nahlásit
No já jestli třeba není nějaký přídavek do žrádla co má bělící účinky. Protože někdo tady psal že po Purině, kterou krmím teď já se žloutne, zatím nic nepozoruju, ale kdyby tak jestli to jde něčím spravit když koupat nemáme westíky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:03
- Nahlásit
tak o žádném přípravku do žrádla, který by bělil srst neznám...
tak pak to řešit jedině křídou, nebo sprejem, nebo pudrem
|
west
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:28
- Nahlásit
Monty
No jasně, teď jsem jí bělila sprejovým pudrem a je to fakt rozdíl než když byla předtím chodníkově šedá. Když ona se pořád všude válí, před každym si lehne na záda, furt někde šmejdí a pak taky podletoho vypadá.
Jen mě tak napadlo, co na bílou srst, když mrkev "barví" a máme ji zakázanou tak jsem myslela jestli není nějakej protiklad mrkve co podporuje bílou. Ale to byl jen takovej nápad.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:38
- Nahlásit
jenže mě se zdá, že Monty po těch přípravcích tak za týden strašně zasmrádne
a to o té chodníkově šedé mi nemusíš nic říkat, to znám moc dobře dneska jsem potkala s Montym takového bíleho psa a ten byl o proti Montymu fakt bílý, až jsem se styděla, jenže ti ostatní se můžou koupat dost často narozdíl od westíků.
Možná nějaký doplněk existuje, ale navím o něm...
Dneska jsme potkali takového pána s něm. ovčákem, potkáváme ho často a Monty ho má strašně rád a ten chlap řekl pozdrav ho a on zaštěkal, až jsem se zlekla a Monty ho hned běžel přivítat, pak si dali pusinu a pokračovali jsme každý svou cestou. Monty by s ním lítal, ale bylo to u cesty tak byl na vodítku
|
west
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:40
- Nahlásit
Monty
No to mě připomíná sousedovi Yorka. To je její nejlepší kámoš. Vždycky chvilku lítají (dipsy je rychlejší) pak už Dasty nemůže tak na ňu začně vrčet, ona mu kouše uši, on jí pro změnu krk, pak se oblížou navzájem a jde se domů.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:50 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Monty na toho ovčáka dá většinou přední paciny (jakoby mu chtěl vyskočit na krk ) je to sranda s těma hafama, jak si hrají. Dneska mi doma končí veget, naši se dneska večer vracejí.
Ach jo, ve tři jdu s Montíkem ven a nějak se tam zatahuje, tak doufám, že tam nebude pršet
Tak příjemný víkend a pozdrav Dipsy
|
west
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:25
- Nahlásit
Ahoj jak je po víkendu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:33
- Nahlásit
Ahojky, ale jo v pohodě... akorád po dnešní procházce mi Monty zase stávkoval, lehl si na zem a nechtěl jít...no jo no už se zase oteplilo, tak necháme dlouhé procházky na večer, nebo budu muset brzo vstávat-abychom vyrazili ven, když ještě není takový pařák. A co ty a Dipsy?
Jo mi ten přípravek na tu srst vrtěl hlavou a pak jsem si vzpoměla, že jsem něco někdy viděla i na výstavě, tak jsem to hledala a našla jsem toto:
Gelacan Champion - pro psy černých a bílých plemen 150g
Komplexní regenerační výživa zajišťující dodávku souboru látek napomáhající zdravé výživě kůže a srsti, jejímu růstu a kvalitě. Doporučuje se u zvířat se srstí bez lesku, se srstí lámavou, řídkou, při zvýšené svědivosti, začervenání nebo zhrubnutí kůže. Přípravek přispívá také ke zlepšení pigmentace srsti a nosní houby, působí pozitivně na celkovou kondici psa. Doporučeno denní podávání po dobu minimálně 2 měsíců, ve zvlhčeném stavu spolu s krmivem. Verze pro barevná plemena obsahuje beta-karoten.
|
west
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:41
- Nahlásit
Monty
Jo my v pohodě, já jsem na to dneska taky náhodou narazila když jsem jí obědnávala z veterinární péče granule a ostatní věci, ale zatím jsem to nebrala.
|
west
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:46
- Nahlásit
Jo představ si, teď jsem měla v práci jednoho člověka co nám sem jezdí dělat určitý měření, tak došel za mnou a co jako máme špatně atd. a jak viděl Dipsu tak říká: "jé to je westík že?, no dcera by ho taky chtěla a dělaj se taky v hnědé, ehm teda jsou i hnědý nebo černý?" Tak jsem mu řekla že westi jsou bílí a šmitec a skoťáci jsou černý a žádný jiný, teda pokud vim.
Prý jestli se dělaj
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:49
- Nahlásit
a copak jsi ji ještě kromě těch granulí objednávala??? U nás v Ostravě byla v sobotu krajská výstava, ale já tam nešla, chtěla jsem se jít podívat, ale na netu nebylo napsáno co tam budou za psi a kolik jich tam bude a stejně mi bylo špatně, tak jsem tam nešla. Ale psali, že to bylo nic moc. Tak půjdu příští rok na národní výstavu v Ově, ta bývá dobrá
|
west
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:55
- Nahlásit
Monty
No ty kostičky na čištění zubů od Greenies, konečně jsem vybrala na adresář na obojek, páč člověk nikdy neví kam se mu pes zaběhne a když ho někdo slušnej najde tak bude vědět kam pes patří. Pak balzám na tlapky, protože chodí většinou na tvrdym povrchu, po betonu štěrku atd a už má ty polštářky takový hodně suchý. Jeden trimovací nožík a to je myslim vše.
Včera jsme stříhaly drápky ale jen na předních, paspárky a na každé přední tlapce jen tak dva nejdelší. Manžel mě pomohl ju udržet protože jinak by to nešlo.
|
west
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:57
- Nahlásit
Jo a máme boudu, zatím není vyfocená a malé se tam moc nechce, no snad si zvykne. Foto dodám, jak pořídím. ale nic fajnovýho, normální překližková krabica s vchodem. Zbyde nám ale koberec co teď pokládáme tak přemýšlím že bych jí ju očalounila celou venku + podlahu vevnitř.
|