Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / West highland white teriér
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:34
- Nahlásit

Westikcz
No tak Simona se urazila ale nevim proč tam nechodí jiný lidi, když už se zaregistrovaly.

Westikcz
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:37
- Nahlásit

Nevím jaký máte na ty stránky názor, třeba vám to forum v něčem nevyhovuje, když jste tady.

Možná budou mít ostatní podobný názor a proto tam je "mrtvo"...

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:38 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Westikcz
a navíc mi to připadá, jakoby jste tam nebrali nebo měli něco proti westíkům bez PP

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:41
- Nahlásit

Westikcz
Tak snad nemusíme být jenom na jednom místě ne? Tady je to o to lepší že ti lidi (někdy) poradí i tak všeobecně. Probírá se tady víc ras a tím kolik je tady lidí tak se dozvíš hodně věcí na který by ses třeba bála zeptat a tady to někdo udělá před tebou.
Můžem se tady konfrontovat s ostatníma a třeba se jim pokusíme vyvracet jejich názory a předsudky o westících, nebo všeobecně o malých plemenech psů.

Westikcz
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:44
- Nahlásit

Monty
a navíc mi to připadá, jakoby jste tam nebrali nebo měli něco proti westíkům bez PP

Je to server o chovu s PP. Westíky bez PP bereme, ale majitel by si měl být toho vědom. Jsem pro diskusi, ale už mám špatnou zkušenost s majiteli psů, kteří si nedokázali připustit určité věci.

Westikcz
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:46
- Nahlásit

west
To nemusíte. Ta konfrontace je určitě dobrá.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:46
- Nahlásit

Westikcz
Je to server o chovu s PP
tím pádem tam nemám co dělat....

Westikcz
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:48
- Nahlásit

Monty
Obsah stránek je zaměřený na toto téma. To vás přeci okamžitě nevylučuje.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:51
- Nahlásit

Westikcz
to ne, ale štve mě, že děláte z westíků bez PP nějaké křížence nebo tak něco

Westikcz
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:53
- Nahlásit

Monty
To jsme se dohadovaly o názvu. Pak je otázka jestli vás štvou stránky jako celek nebo názory přispěvatelů.

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:55
- Nahlásit

mě nevadí west s PP nebo bez PP. Mám sice papírovou westici ale nikde to nevytahuju a je mi to jedno.
Spíš mě tam překvapily ty mladý slečny, co si myslí že sežraly svět a proti všemu se stavěly.

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:59
- Nahlásit

Westikcz
jako celek si myslim že je to dobrý, někteří přispěvatelé můžou být mimo, ale to je subjektivní názor a diskuze je diskuze. Jenže to je tak napsat jeden příspěvek a nějaká reakce je tam za týden, to je škoda

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:00
- Nahlásit

Westikcz
jelikož tam skoro všichni nazývají westíka bez PP - křížencem a tak, tak proto se mi to tam nelíbí....

Já mám westíka bez PP a jsem stoprocentně jistá, že v Montym koluje 100% westí krev.....
Ne totiž všichni, co mají štěňátka bez PP jsou hned množitelé, taky to můžou být lidi co ty psy milují, a neznamená, že když mají lidé westíka s PP, že jim to zaručí, že bude zdravý

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:05
- Nahlásit

Monty
tak to určitě nezaručí, ale aspoň to dává předpoklad. Ono když si jdeš pro štěňátko bez PP tak nevíš co z něho vyroste protože to prostě nejde poznat, ale jsou i lidi co maj psa s PP a tak ho slušně řečeno zkazí, třeba úpravou nebo výživou - hrůza.
Tím samozřejmě nemyslím tebe, to nikdy. Ale jsou tací

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:12
- Nahlásit

west
já vím, ale štve mě to, protože jak víš, tak Monty má oba rodiče s PP, jen prostě majitelům od fenky se nechtělo na výstavy a proto Filip a MOnty nemají PP, takže já jsem věděla, že z Montyho vyroste 100% westík

westmonty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:21 - Změnil/a: westmonty
- Nahlásit

no tak tohle je můj monty v boudičce Jak se vám líbí http://www.westmonty.estranky.cz/archiv/ifile/14.j pg

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:24
- Nahlásit

westmonty
já ho teda nevidim

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:25
- Nahlásit

westmonty
jo už ho vidim na stránkách, no řekla bych že je to wesťa

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:28
- Nahlásit

tak to je wesťulka Monty od westmontyho

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:28
- Nahlásit

westmonty
a je v té boudě rád? Přemýšlím jestli máme udělat taky nějakou ubykaci se střechou, že to bude brát jako schovku, v normálním pelechu totiž nechce vegetovat.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:32
- Nahlásit

tak a teď tu máme dva westíky jménem Monty

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:33
- Nahlásit

Monty
a neštve tě to? I když Monty co tak pozoruju je dost častý jméno.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:36
- Nahlásit

west
ne proč???? Já vím, že je to častý jméno... Kámoška má jorkšíra Montyho, pak znám tak z procházek špice Montyho, tady taky někdo má Montyho. Hold vybrala jsem si jméno, které je časté, ale jak jsem mu dala jméno Monty tak to neměl skoro nikdo

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:38
- Nahlásit

Tak to my zůstaneme asi originál, my jsme jí vybrali jméno podle Teletubies.
Teď si ke mě doválela misku že chce ještě po obědě přidat, tak jsem jí nasypala trochu granulí a už je má v sobě. Ach jo, ta je žravá, ale lepší než kdyby si vybírala.
U nás už je moc pěkně, tak jsme byli taky venku.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:43
- Nahlásit

u nás už neprší a trochu i svítí slunko.... Jo jo o westících se říká, že jsou žravci, Monty dlouhou dobu měl tak sedm kilo a nemohl přibrat, ale nakonec se to podařilo, jsem si říkala, že nemám westíka, ale jezevčíka ale jak jsem mu dávala ten biopolym tak už měl větší chuť k jídlu

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:46
- Nahlásit

tak to já jí tu řasu radši dávat nebudu, nebo sežere i nás.
Má 5,5 měsíce a váží už přes šest kilo, tak si říkám jestli to není moc, ale dostává to co dostat má a tlustá není, tak nevim.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:48
- Nahlásit

tak to já jí tu řasu radši dávat nebudu, nebo sežere i nás.

Monty měl necelých šest kilo v necelých osmi měsících

west
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:52 - Změnil/a: west
- Nahlásit

no to ona měla 5,9kg v pěti měsících při posledním odčervování a pohybu má taky dost. ale s Monťasem pokud je takovej nežravej to radši srovnávat nebudem, páč bych z toho mohla mít depku že mám vyžranou wesťu. Myslim že jak začnem chodim na agility tak se to upraví. A taky ta štěněcí strava je mnohem bohatčí než dospělácká.
Takhle jsme byli o víkendu na návštěvě u kamošky, ona má maltézáka ale takovýho domácího, moc toho pohybu nesnese a papá jen vařený masíčka atd. Mimoto má ale i nasypaný granule a jak jsme tam přišly tak Dipsa mu vymetla všechny granule, pak mu zajala misku s vodou. Od kamošky dostala psí kostičku něco jako piškot, pak mu někde vyštrachala buvolí tyčinku, tu si teda odnesla domů a nakonec ještě dostala nějakej ten hnusnej plátek Schmakos od pedigree a doma se zase hrnula ke své večeři. Takže víkend byl takovej kaloričtější tak asi nasadíme dietku.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:56
- Nahlásit

ne depku mít vůbec nemusíš, Monty byl hubeňour do asi dvou let, tak jsem přišla na ten biopolym a teď je O.K.

Westikcz
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:02
- Nahlásit

Monty
Westikcz
jelikož tam skoro všichni nazývají westíka bez PP - křížencem a tak, tak proto se mi to tam nelíbí....

Já mám westíka bez PP a jsem stoprocentně jistá, že v Montym koluje 100% westí krev.....
Ne totiž všichni, co mají štěňátka bez PP jsou hned množitelé, taky to můžou být lidi co ty psy milují, a neznamená, že když mají lidé westíka s PP, že jim to zaručí, že bude zdravý

Nezaručí, ale právě ten předpoklad a i předpoklad vzhledu. Sama píšete např. o Filipovo nemoci... A také jde o plemeno, o jeho další vývoj. Moc se mi líbila diskuse na iFauně.

Na druhou stranu mi je líto, že se vám tam nelíbí kvůli tomu, že "skoro všichni"... byl a je to jenom názor.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání