Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:43
- Nahlásit

Kurník, tady se to zas rozjelo. Číst a reagovat budu až večer.

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 18:31
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak kdo byl neska na MVP MB a jak to tam dopadlo?

Já tam byla, a poslušně hlásim ze tam byli samí ušatí boxeři!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 18:44
- Nahlásit

Teta
Hajzlové!

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 18:48
- Nahlásit

Krista
S Abarou nepojedou,bohužel jim to nevychází časově.Ale vynahradí si to jinde.Jsme přijeli ze cvičáku.Přijel nějakej figurant až z Tábora,tak jsme si pořádně zařádili.Adelaida spí jak zabitá a snad bude až do rána.Je to šílenej živel.ale to je dobře.Cvičili jsme IPO a figurant to byl moc šikovnej.Snad bude jezdit pravidelně.

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 18:54
- Nahlásit

Tommy Gun
Hajzlové! moje řeč

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 19:00
- Nahlásit

Tommy Gun
To tvýho anglickýho imigranta jsem si vlastně všimla. Vystavoval jí malý kluk a mluvil anglicky. Akorát jí vystavovali když jsme dorazila a pak jsem jí ještě dobře viděla při BOBovi (protože stála hned vedle "připravujeme do chovu")

2all
Kurňa, jsem asi prošvihla a nepoznala kolegy z tohoto chatu. Jsem na výstavě kecala s artrozou. Kdo tam byl, jak jste byli oblečení, třeba si vás vybavím!

corleono, ty mlč. Vím že si tam nebyla, tebe bych poznala!

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 19:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Já jsem měla oslintané maskáče..

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 19:59
- Nahlásit

corleona
Nekecej! Tys tam nebyla, ty ses kochala vovečkama. Oslintaný maskáče jsou až za týden! Tebe poznám , tebe znám, a kdybys náhodou udělala nějakou velkou změnu image tak podle holinek a přízvuku bych tě stejně poznala!

Tak já se pro zatím loučím, jdu čučet na Superstar. Přiznávám se bez mučení....jsem tomu prostě propadla. Ale, třeba na "anti"herce z RP nekoukám, to mě nechytlo. Prostě každý má svůj vkus, že? Ale určitě uznáte že vkus nemůžu mít úplně špatný protože piju rum a hlavně... mám boxera!

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 20:08
- Nahlásit

Teta
Héj! Jáki přizvuk? Chceš jebu, Pražaku? Idu tež na superstar, naliju se ku temu červeneho vina, bo bile už mi vychlastal.

articek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 20:57 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
Vina není na psovi, ani jeho majitelce. Jen na rozhodčí a to je celé. I o získání výborné zrovna u něho bych pochybovala. A res. CACIB? V tomhle teda diplomat nebudu Troška skromnosti by neuškodilo. Co se v tom Boxerklubu děje?

articek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:01
- Nahlásit

Krista
Nic si z takyboxer nedělej, je blbí když člověk na vlastním cvičáku nemůže říct co si myslí, já osobně bych to nevydržela

articek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:07
- Nahlásit

Aha tady nikdo není je superstar

articek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:08
- Nahlásit

Vcelka
No to by jste si měli pospíšit, protože se do čtyřky stejně nedostanem, tak budem rychle hotový

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:25
- Nahlásit

corleona
Víno, červené i bílé došlo, takže piju colu s rumem. Je jedno co kdo pije ale člověk se musí k té superstar nějakýmk tím alkoholem posílit. Občas fakt neuvěřitelné!?

Marně jsem bojovala s přidáváním a ubíráním hlasitostí. Po návratu z výstavy a cvičáku jsme totiž našli na zahradě dálku od televize (jak se tam asi dostala že?) Prostě BB, tentokrát to ale nebyla aní blbá blondýna, ani blbá bruneta ale blbý boxer. Kanály šli přepnout ale čudlíky na hlasitost asi nepřežily déšť.

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:28
- Nahlásit

Tommy Gun
Kecááááááááááš, Ernesto je komínolezec? Myslím že Hejma ho ale vystihl, nebude takový blb jak se tam předvedl. Jeho ambice (možná vzázka (píšu dobře?)) je dostat se do hvězdné pěchoty nebo tak něco.

articek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:32
- Nahlásit

Teta
opravdu některé výkony byly neuvěřitelné

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:33
- Nahlásit

Teta
Ernesto je komínolezec tak tomu bych i věřila..

Tommy Gun
Je mi to už jasné, co bude jako kulturní vložka na JSZ. Ernesto a "jeho" Tři čuníci..

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:34
- Nahlásit

articek
Já jsem u TV prohlásila, že některé lidi by tam v tom studiu měli hned odstřelit. Prý jsem krutá, říkal Tom..

articek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:43
- Nahlásit

corleona
to já obdivuju tu odvahu a s čím do té televize jdou

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:48
- Nahlásit

articek
Já obdivuji více odvahu poroty!

articek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:55
- Nahlásit

Teta
no dneska se nasmáli

Krista
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 22:10
- Nahlásit

Superstar byla dneska opět drsná...Ráda na to koukám,vždycky mi to zvedne náladu,hlavně ty první díly...

Libka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 22:12
- Nahlásit

Krista
Tak autí nevydrželo, a cesta domů byla hodně dobrodružná, nakonec jsme dorazili v devět Jinak jsem moc ráda, že jsem tě poznala osobně

Krista
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 22:15 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

articek
Víš co,dělám i nedělám...Je mi jedno,co si kdo myslí,kdo se chce bavit,tak se baví a kdo ne tak ne...Ale od někoho to prostě přinejmenšim zamrzí
Teta
Já teda neviděla ani artrozuJen pana předsedu...S pěknym žíhanáčem
My tam byli-já měla buď modrou skoro zimní bundu nebo bílej svetr a pláťáky...Stály jsme tam docela dlouho s Libkou a Eliškou.

Krista
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 22:17
- Nahlásit

Libka
Taky mě těšiloDoufám,že se zas někdy někde shledáme...
To jste teda cca hodinovou cestu jeli docela dost dlouho...No,hlavně,že jste v pořádku doma.Co se vám ještě vysypalo?

Libka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 22:23 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Krista
No my museli ještě do Liberce, tam jsme asi do čtyř zevlovali po městě, no a že pojedeme zpátky přes Mělník, když nám to nesvítilo, a v nějaký pr.... za Boleslaví nám to chcíplo, tak jsme čekali na kámoše, který nám vezl baterku až z Kladna. Ale místní se o nás báječně starali, to se jen tak nevidí..........

articek
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 22:28
- Nahlásit

Krista
chápu, někdy je to nečekané

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 07:26
- Nahlásit

2 all
.... tak mě tady moc nepomlouvejte, budu číst a pokud zbyte cas tak i reagovat až večer.

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 08:59
- Nahlásit

2all

Takže honem všichni, kdo co ví na Tommyho pistloníka, tak to pěkně vykecejte. Hlásí že bude až večer!

Jestli nic nevíte tak si to vymyslete!

Artroza
Tak jsme včera byli na výstavě inkognito!

Artroza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 09:06
- Nahlásit

Teta
poznala jsem Kristu ( psa), ale moc casu jsem nemela- ja ostuda... nutno priznat, ze lidi jsem nepoznala , tak to napravime na vyrocce...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání