Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:49
- Nahlásit

Vcelka
...no a co se robí na tom hřišti? to tam budete mít nějaký firemní přebory, párty nebo co?
...no to já už jdu za chvíli domů

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:55
- Nahlásit

Teta
aha, tak do kapsy koťátko, aby se mi vešlo... no já když řeknu čiči, tak to ale začne běsnit a štěkat a skákat 2 metry do vzduchu...
já budu potřebovat, aby moc nemagořila a přitom se pěkně štajfčila...

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:59
- Nahlásit

Denisa
Nemáš náhodou moc vysoké nároky? Nezopomeň, vlastníš boxera!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:01
- Nahlásit

Denisa
no na hřišti budou stany s jídlem a pitim, tři kapely, Geňa se Suchánkem a různý blbiny, jako třeba sumo v těch gumovejch oblecích, pak aerotrim, šipky, petangue, stolní fotbálek, golfoví třenažer, lezecká stěna, trampolína, bude se hrát fotbal no prostě takhle. Jenže maji přijet i zaměstnanci z Prahy kterých je asi kolem 800, takže plus my asi tisíc lidí, no a pro ty Pražáky chtěji ještě udělat exkurzy po našem závodě, tak sem bohužel byla zase nominována jako o dni otevřených dveří že tady bude stát jak tydýt a čekat než to skončí, takže na to hřiště se dostanem my chudáci nominovaný až kdo ví kdy. Už to začíná teď od dvou všichni ostatní už vypadli a my tu trčíme. A já se nudim a usínám tu a už sem si dala frťana koňaku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:04
- Nahlásit

Teta
eéh, to ne, já si vzpomenu jen co ji vidím , že TO je boxer!
tak jdu za tím svým 3letým věčným štěňátkem!

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:09
- Nahlásit

Vcelka
...tak to upřímnou soustrast... a nemůžeš se na ty páprdy aspoň dívat z okna jak jim to jde?! to já bych se asi docela i pobavila...
no teda ale to jsou akce!!! to my státní zaměstanci neznáme takové firemní šprýmovní ejchuchu juchuchu!
a nevíš za jakým se to pořádá účelem, to se jako máte kolektivně pobavit na konci prázdnin...?! přečtu si doma... zatím pá!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:13
- Nahlásit

Denisa
dívat z okna nemůžu protože to hřiště je jinde.Takovou akci máme prvně, je to nějaký výročí firmy která nás vlastní, maji to pod palcem Rusáci, tak si to asi můžou dovolit. Tož jsem na to zvědavá. Asi si dám ještě jednoho frťana aby se mi tu veseleji postávalo.

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:13
- Nahlásit

Vcelka
Jé, já chci taky pracovat v takové firmě kde mají snahu dělat něco zábavného pro zaměstnance. U nás se tedy snaží jednou za měsíc když rozdávají výplatní pásky ale takové blbnutí na hřišti zní zábavně

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:20
- Nahlásit

Teta
nenech se zmást ono to tu tak sladký zase neni, i když je fakt že takovou akci sem docela uvítala, akorát mně pak naštvalo že nakonec tam nemůžu jít stejně jako většina a musim tu trčet kdo ví do kdy.

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:28
- Nahlásit

Vcelka
Musíš na to koukat pozitivně. Musíš být nepostradatelná když si to dosatala na starost!

Nejvíc asi ale závidím těm pražákům. Nevím jak je to k vám daleko ale znamená to že oni musí mít minimálně od oběda už po pracovní době... šmejdi!

2all

Tak kde vězí ta corleona. Chlapa, houby i aktovka jistě už našla. Že by si šla dělat tu hlavu na tu výročku?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:40
- Nahlásit

Teta
maji to k nám asi 70 km, to víš že už to po obědě zapíchli.

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:49
- Nahlásit

Vcelka
Mám takový pocit že se všichni již flákají doma. Zůstali jsme tu akorát mi dvě.

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:14
- Nahlásit

Teta
Vcelka
Holky, neblbněte, já teprve teď začala makat!!! Strašný vyhlídky až do večera.

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:33
- Nahlásit

Libka
Vcelka nereaguje, asi provádí pražáky nebo dělá na hřišti to sumo v gumovém oblečku. Mohla by pak poslat nějaké fotky!

A co ty děláš že začínáš makat až v pátek odpoledne?

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:47
- Nahlásit

Teta

Hmm, jsem se blbě učila, tak teď sedim na značkovce jednoho z našich mobilních operátorů

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:51
- Nahlásit

Libka
Tak to je pěkně na ho... takhle v pátek odpoledne.

Neděláš náhodou pro T-Mobile, ten totiž mám tak bych ti mohla zavolat a "zprudit". Neřešíš třeba stížnosti, nějakou si můžu vymyslet

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:55
- Nahlásit

Teta
Trefa. Se mnou jedině osobně, můžeš si udělat výlet na Chodov, tam máme prodejničku. Ale dej si pozor, aby jsi neodcházela s brekem a touhou mi zařídit vyhazov, sice se snažím být za všech okolností milá, ale když někdo opravdu prudí........

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 16:08
- Nahlásit

Libka
Neboj, nejsem prudič. Mám totiž nejlepší telefon na světě. Je sice trochu zastaralý ale hlavně.... je firemní..... prostě nejlepší. Nemusím se o nic starat, servis, účty atd.

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 16:16
- Nahlásit

Teta Já si nedovedu představit, že jednou budu volat za svoje....

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 16:22
- Nahlásit

Libka
Mně se to taky ještě nestalo. Musí to být hrůza, netěším se na ten den!!

Loučím se, balím to. Letím nakoupit na zítřejší "slavnostní" oběd a pak honem na pokec na cvičák za Artrozou.

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:02
- Nahlásit

Teta
Taky už jsme měli takovej nápad...Vzít s sebou na výstavu od našich kočku...M. ji má hrozně ráda...Teda-ráda jí honí,ale neublíží.To by byl teprve postoj!Jenže pak mít na hlavě dalších 20 boxerů co stojej v okolí...No nevim

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:11
- Nahlásit

Budete někdo v neděli v Boleslavi???

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:11
- Nahlásit

Libka
JÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vy tam frčíte taky?

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:13
- Nahlásit

A Hatty tam ještě bude...

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:20
- Nahlásit

Jéé, tak to se uvidíme, my se pojedeme jen podívat a nasát atmosféru

takyboxer
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:20 - Změnil/a: takyboxer
- Nahlásit

Milí boxerkáři! Doporučuji každému, aby si našel cvičák kde se bude cítit dobře, bude mít důvěru k lidem i metodám, které se tam používají. Je to spousta práce jak pro figuranty, tak výcvikáře a jediná odměna je úspěch členů a jejich psíků. Nejsou to ale roboti a každý kdo chvíli cvičí ví, že psíci dokážou pokazit téměř cokoli. Takže pokud se někdo domnívá, že to není u nich to pravé, mám pro Vás radu: jděte jinam, kde bude líp a nebo zkuste placené figuranty !! My se v partě pejskařů cítíme fajn a každý úspěch kohokoli nás těší jako vlastní. Ať udělal mistra republiky IPO 3, nebo ZOP- každý na co má.

blažena
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:22
- Nahlásit

Tož jsem se vrátila z výletu do Prahy. Má noční můra motoristky se vyplnila. Sem píchla kolo a nešly mi povolit šrouby. Tak jsem pobíhala kolem auta a hlasitě pofňukávala. Naštěstí se našel hodný "páneček" a vše udělal za mě. Tož su doma . HuráJo kolo jsem prorazila o vobrubník. To sem zvědavá jetli do Třeboně vůbec dojedu, jsem rozená kaskadérka

takyboxer
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:23
- Nahlásit

Fandíme všem boxerům, ať nejsou lidem na závodech pro srandu,ať Vám to poslouchá ,čuchá, kouše a dělá jenom radost. Rád Vás všechny uvidím třeba na Memoriálu A.Justize v Braníku, i když některé z Vás znám jen podle jména ze zpravodaje. BOXU ZDAR.

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:26 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

Libka
My jedem vystavovat,to něco uvidíš....Vezmeš i Elišku?Doufám,že se poznáme...Budu muset prostudovat tvoje foto...
To už i na Lendu v Liťáku jsem čučela jak blbec,než jsem se odvážila zeptat...A trefila jsem se!

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:27
- Nahlásit

blažena
Hlavně že vše dobře dopadlo a jsi doma....Tak stačí do Třeboně vyjet o den dřív...Kdyby něco...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání