| Autor |
Zpráva |
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:28
- Nahlásit
takyboxer
Kdy je vůbec memoriál???Abych si rezervovala čas...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:29
- Nahlásit
Koukám,že mi nikdo nepíše...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:40
- Nahlásit
Tak když jsem dorazila domů, tak mě přišla přivítat pajda na třech nožkách, pravá zadní jí trčela nad zemí...
Dolů ze schodů to téměř nedala a na čury jí poskakovaly tak divně obě nohy... Asi si něco udělala na těch včerejších obranách... i když včera večer jsem ještě nic nepozorovala...
Vzala jsem ji k vetovi autem, prohmatal jí to, dal injekci, dostala na 4 dny rimadyl (nevím jak se píšou ty i/y) a klid na pelechu v teple... a Alavis, ten baští...
Tak máme smůlu jak hrom!
Jsme přihlášení čtvrtek a pátek na coursingový soustředko - závody do vrchu atd. ...Tak to samozřejmě nehrozí...
A ta výstava je za týden, to jsem zvědavá co a jak, to teda bude mechanika pohybu... No vet říkal, že se uvidí,... nemělo by to být nic vážnýho jakože natržený vazy nebo tak... no ale to se ještě prý uvidí... achjo.
Tak zatím teda budu čekat, kdyby se to nespravilo, tak ta výstava je taky pasé co?! Huž kuš, baby raďte! Ale tady asi není co že?!
Vůbec nechápu kdy si to včera namohla, nic jsme nepozorovali... toto se jí ještě nestalo!!!
Hlavně ať to není nic vážnýho!
No tak jsem se vypsala, jdu přikrýt marodka a dát mu piškotka...
|
takyboxer
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:40
- Nahlásit
Krista
Jestli jsi to ,Květo, nepochopila, nerad bych se tady dočetl, že celej cvičák a figuranti jsou na H. - v případě, že by Vám chovnost nevyšla podle představ. Mrzí mě zákulisní komentáře o kamarádech, jejich psech a způsobech cvičení.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 19:17
- Nahlásit
Denisa
No ona se někdy "nataženina" fakt rozleží až do 2.dne. Chce to absolutní klid, omezit pohyb na pouhé vyvenčení.Rimadyl je dost silné analgetikum, odstraní bolest, ale ne její příčinu! Tak snad vše dobře dopadne, moc držím G. palčáky!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 19:49
- Nahlásit
Denisa
Tak to je škoda! Snad se dá G. rychle do pořádku, protože by určitě nechtěla držet pohybový půst moc dlouho!
Jinak jsme před chvílí dorazili ze cvikoše. Kikin (Denis néé Kokin ) byl super. FeeBee do něj šla až jsem čučela. Chválil ji a říkal, že kdyby všichni boxové tak kousali, tak je spokojený. Moc se mi to líbilo a trochu jsem si zvedla své kynologické sebevědomí. Taky ovšem líčil, jak superkousač pes u ZCH vybouchl - jak u kolíku, tak při zákusu... To jsem zase spadla zpátky na zem! No, uvidíme...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 20:26 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
takyboxer
Jestli jsi to ,Květo, nepochopila, nerad bych se tady dočetl, že celej cvičák a figuranti jsou na H. - v případě, že by Vám chovnost nevyšla podle představ. Mrzí mě zákulisní komentáře o kamarádech, jejich psech a způsobech cvičení.
doteď to byla docela dobrá diskuze, připomíná mi to jeden nedávný email, pokud to nikdo nechce číst, nedovede být příjemný nebo se neumí podepsat plným jménem, tak ať sem neleze Proč by to neměla Krista napsat, jestli je to pravda?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 20:30 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
blažena
a že jsi se nestavila?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 20:33 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Krista
jinak memoriál je 21.10. odpovím za takyboxer
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 20:34
- Nahlásit
ola
nesmíš být nervozní a zvládnete to
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 20:36
- Nahlásit
co dávaj v televizi? Nikdo nikde. Tommy Gun se zapomněl v Brně?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 20:42
- Nahlásit
Denisa
Rimadyl je dobrá věc, mohlo by to být za pár dní dobrý
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 20:59
- Nahlásit
articek
Nevím co dávají v telce, já teď dorazila ze cvičáku.
Takyboxer
Co se takhle představit a nebrat věci tak vážně a osobně?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 21:01
- Nahlásit
articek
no já vozím cca 2-3týdně tchyni do Motola do nemocnice, tož proto jsem se nestavila. Takyboxer je fakt na tečku
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 21:02
- Nahlásit
Denisa
Neboj, do výstavy ta nožka bude ok. A kdyby to nebylo ončo, tak dej vědět Misskám. Můžeme udělat nějaké to haló v blizkosti kruhu a odlákat pozornost rozhodčího. To víš, na pěkné baby ve vostlitanejch maskáčích, s fialovým nosanem a rumovou náladou musí být božskí pohled!
|
takyboxer
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 21:05 - Změnil/a: takyboxer
- Nahlásit
Vážení, nechtěl jsem být nepříjemný, klidně se podepíšu. Samozřejmě ať si každý píše co chce. Jenom jsem chtěl mít jasno a měl jsem pocit,že Lukáš co cvičí s Kristou je na cvičáku docela spokojený.Z téhle diskuze ten pocit nemám, proto rád uvítám otevřenou kritiku, nebo jak jsem říkal -je spousta lepších figurantů a výcvikářů.
|
takyboxer
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 21:06
- Nahlásit
Zapomněl jsem ten podpis(asi první)- M.Topš
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 21:17
- Nahlásit
takyboxer
Tak Vás vítám pane Topši. Stejně rychle nevím o koho jde. Vlastníte boxera?
My jsme se přímo i nepřímo představili o pár stránek zpět a hlavně podle jménu psů většinou víme o koho jde.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 21:28
- Nahlásit
takyboxer
Teď tu marně procházím příspěvky x stránek dozadu a nenašla jsem nic,co by se tě mohlo dotknout.To,že se o ZCH chceme poradit i jinde,ti snad tolik nevadí.Jinak nám se na cvičáku moc líbí a jsme rádi,že si tam lidi mezi sebou rozumí.Jestli jsem se tě něčím dotkla,tak se omlouvám,vážně jsem nechtěla.Je mi líto,že hned startuješ,myslim,že nikde neni napsáno,že se nám tam s váma nelíbí.Fakt mě to mrzí,promiň.......
|
takyboxer
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 21:37
- Nahlásit
Budu moc rád, když to proberem osobně,nechci reagovat na každý příspěvěk,který se tu objeví. Nic ve zlém.
Pro tetu: máme dvě boxerky
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 23:12
- Nahlásit
Krista
Přijedu s Eliškou, Ondra mě tam vyhodí, pak asi pojede na chvíli pracovně do Liberce a pak za náma přijede. Budu se teda hlásit...
Denisa
To je teda smůla, tak taky držím palečky, ať se z toho co nedřív vyhrabe, a dávej průběžně vědět, jak se to vyvíjí. Moc by mě mrzelo, kdyby to setkání v Třeboni nevyšlo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 01:15
- Nahlásit
díky všem za projevenou účast s Giordi pajdavkou !
G. teda má absolutní klid na lůžku, od návštěvy veta sama od sebe jen leží (což je na ni opravdu velmi podivné)... jen doskákala na zahradu čury... aspoň bude brzy fit, věřím tomu!
je blbý, že teď zas nějakou dobu nepohneme s tou metrovkou a tak vůbec, no snad nám to úplně neohrozí naši "sezónu"...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 02:52
- Nahlásit
Vcelka
... Artroza už to napsala - máme pro tebe překvápko, tak se přijeď nechat překvapit !!!!!!!!!!! Jo a stydět se nebudeš.
Vcelka
no a to jsem zaspal a ujel mi první bus do brna.
Takže to jsi zatím první zájemce o komin, píšu si. Rukavice s sebou. Sem tam je bilighorze posratá od ptaku. Je to výborná imunizace proti ptačí chřipce - vdechovat ty malé částečky ze suchých ptačích hovínek po malých přídělech. Až nás budou vyšetřovat na přítomnost viru H5N1, či jakej bonitační kód má ta ptačí chřipka, tak se naše vzorky určitě dostanou pod ruky Blaženě.
Vcelka
..... já ti dám lehnout!
ola
brufen či jiný sajrajt a alkohol - říká se, že prý dobrá kombinace, já to ale nezkoušel a radši ani zkoušet nebudu.
Denisa
monda je skokan na velké balíky slámy. skáče tam jen tak pro zábavu. byl s náma na vyhlídkové věži na hradě Landštejně a na Spišském hradě. Měli jsme ho s sebou i ve Vysokých Tatrách - došel s náma až pod řetězy pod chatou pod Rysy a na Terriho chatu (či jak se to piše). Šel s nama i po řetězech - 2x jištěnej zepředu na vodítku a zezadu na postroji. Máme doma horolezeckýho psa.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 03:40 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Vcelka
Tudle jsem šel venčit kousek za JH a Kulekouš se vykadil, popoběhl a začal hrabat a vyhrábnul březáka. Naštěstí nepokaděného. Okolo jich bylo dalších asi 5. Jinak umět náš Kulekouš sbírat lanýže a kdyby u nás rostliy, tak jsme boháči.
Libka
to je šššššššššššššikovný holčička!
http://www.eliska.estranky.cz/fotoalbum/moje-zazit ky/lvt-otesice/21345
skvjelá momentka.
hezká fotka: http://www.eliska.estranky.cz/fotoalbum/moje-zazit ky/lvt-otesice/original/21377
articek
to jsem zvědavá jak se v tom areálu všichni najdem
mě poznáte jednoduše, budu mít s sebou boxera.
Teta
Mám pro tebe jednu pozitivní a jednu negativní info. Pravděpodobně bude jedním z našich sponzorů Fruko Schulz - www.fruko.cz - to abych něco ulil, co? Teda něco, když přijedeš ty, tak ne "něco", ale to abych toho ulil "dost" Negativní zpráva je ta, že ty máš smůlu, jelikož máš týranýho psa, tudíž nevystavíš a nemůžeš ani nic vyhrát. Bude se muset snažit "mladý pes připravovaný do chovu".
Teta
Myslíte že už našla tu aktovku, nebo šla koupit novou?
Denisa
můžu mít třeba u sebe kokina a občas jima ládovat psa?
..... nějak se ti v tom slově "kokina" přehodilo písmenko A. nemá býti na konci, ale má být umístěno před I. Samozřejmě, že můžeš, ale ne ve větším množství než malém.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 03:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Vcelka
no na hřišti budou stany s jídlem a pitim, tři kapely, Geňa se Suchánkem a různý blbiny
Tak to je slabej vodvárek JSZ Třeboň.
Denisa
Kokin je asi pamlsek
....... takže na JSZ vožralý a ještě zfetovaný. Tak to jsem nežral.
S sebou očkovák s platným očkováním, PP a výkonnost. knížku, jednořadý stahovací obojek, pěkné vodítko (nejlépe kožené) a dobrou náladu. Vystavovaní znáš a pravidlo je, že pes musí klusat nikoli cválat a běháš s ním tak, že pes je vždy po tvé levé ruce a blíž do pomyslného středu kruhu. Hlavně trému nechat doma! Přenáší se po vodítku směrem ke psu a ten to vnímá! Ale to už přeci musíš znát, vždyt už první čekatelství máte - tzn. že už jsi to tak dělala.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 04:10 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Krista
....... nejedete někdo do M. Boleslavi na MVP do MLADÝCH ŽÍHANÝCH FEN?
2 all
.... dnes náš autobusový spoj předjížděl na motorce nějaký "dárce orgánů" pouze na zadním kole. Frajer debilní. To umím na kole taky.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 04:13
- Nahlásit
Denisa
...... držíme palec, at jste co nejdřív jako rybky. Hlavně teplo a klid.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 04:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
for artiček and 2 all
jestli jste to jeste nezaregistrovali, tak jsem zpět! o nový gatě jsem nepřišel.
MNO A TADY JE ZASE MRTVO !!!!!
přijel jsem před 20 hod., ale pak nešel net, přišla návštěva a tak.
Mondak dneska šílená huba, ochrnutá půlka xichtu, z povadlého koutku dlouhej slint, povislé oko. Panička s ním dojela na veterinu. Veterinář se tvářil, že už jdeme pěkně pozdě, že to chtělo zásah do organismu dříve. Diagnóza - zánět středního ucha. Ucho vyčištěno - kapky do uší Aurizon a ATB Amoksiklav. No, tak hlavně že je to jenom zánět, že to nebyla mrtvička. I když ho to ucho muselo asi pěkně bolet. Naštěstí začal včera klepat hlavou, tak jsme si říkali, že to asi bude něco s uchem.
Jo jel jsem tam i zpátky busem a na cestě zpět jsem seděl s jedním mým novým kolegou. Před náma seděly 2 lesbičky. Bylo pěkné koukat, jaký pěkný vztah mají k sobě dvě holky. Teda všechno ve vší počestnosti !!! Chlapi se maj ještě co učit.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 04:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
2 takyboxer
díky za tvé názory na tomto chatu. jenom jsem se chtěl optat - stopu trénuješ na pribináček nebo na kokinu?
protože: "výrobky mléčnéééé, to je jasnéééé, jsou blahodárnéééé a vječnééééé!"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 04:50
- Nahlásit
atroza
pamatuješ?
http://www.diamond-box.web4u.cz/Photos/galerie2006 /img00030.htm
|