| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 15:23
- Nahlásit
Krista
A taky se ti na klíně snaží udržet lízáním uší?? Jsou to teda potvory, a co se týče vynalézavosti při obsazení páničkova místa, to nemají konkurenci.
A co vy s tou ZCh? Kdy půjdete?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 15:32
- Nahlásit
ola
A co ty- máš vyplněnou přihlášku?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 15:36
- Nahlásit
Lenda
Mnóóó, ještě času dost! Ale Kikin říkal, že není na co čekat. Ještě se s ním snad do ZCh uvidíme a navíc bude ten nácvik... Ani se neptej, jaký z toho mám nervy. Vím, že Fee kouše, kouše dobře, ale určitě budu mít nějakou blbou smůlu...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 15:43
- Nahlásit
ola
Nervy neměj,to zvládne.Když to i Kikin odsouhlasil. Smůla se bohužel vytušit nedá.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 15:46
- Nahlásit
ola
taky,taky...Jsou to takový bestie placatý Vždycky se po mě válí,jak kdybych byla nějakej gauč,či co...
Asi teď na podzim...I když.......Ale asi joo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 15:50
- Nahlásit
Krista
A kde ji budete dělat?
Lenda
Včera taky Kikin vyprávěl, jak figuroval ZCh a celou dobu tam seděla ženská s rodinou, u noh boxerku a dívali se. Paní drbala čubu pod bradou a povídá k příbuzné : "Týý Božka? Myslíš, že to jako naše Bóďa zvládne takhle jako ten rukáv vzít do téj huby, takhle jako z boku, no nevím, když to nikdy nedělala???" Prý málem omdlel? A dostala 7!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 15:59
- Nahlásit
ola
Zřejmě v Křenicích-ÚP Střední Čechy.
Tak to musela bejt šikula boxerka...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 16:03
- Nahlásit
ola
Budu taky doufat,že B. jednou dostane alespoň tu 7.Já bych to kousání kvůli B. klidně vynechala.Jinak je to super boxerka,ale kousnout do někoho to teda nevím.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 16:09
- Nahlásit
Lenda
Naše Fee to kousání bere jako hru. Ví, že se může kousat jenom někam. Ale spousta psů to bere hodně vážně, např. moje kámoška musela s její RR úplně přestat kousat, protože stačilo, aby si fugurant oblékl obleček a z mírumilovné čubinky se stávala krvelačná bestie!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 16:10
- Nahlásit
fugurant pochopitelně figurant ! Už mi asi ty nafouklé nosní dutiny tlačí na mozek!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 16:23
- Nahlásit
ola
Na našam cvičáku figuranty miluje a když na ní špatně promluví,tak kouká jak puk,co se to děje.No jdeme příští týden,tak uvidím,jestli trochu nevyspěla.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:05 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Krista
Chodíme na Slavín do Roudnice nad Labem
podle tich řečí od takyboxer jsem si to myslela
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:07
- Nahlásit
Tak jsme dneska docvičákovali, stavila se naskok i Artróza, psi se rozvalili na zahradě a nabírají síly na zítřek
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:09
- Nahlásit
Krista
dneska v Křenicích měli den boxera a figuroval jim Bob Coufal
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:23
- Nahlásit
articek
jsi jasnovidec??
Bob Coufal tak toho neznam...Myslíš,že figuruje i ZCH?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:26 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Krista
můžu se zítra zeptat Aleny Šefelínoví, přijede si zakousat, dám vědět
jsi jasnovidec??Na co jsi to myslela?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:29
- Nahlásit
articek
podle tich řečí od takyboxer jsem si to myslela
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:30
- Nahlásit
Určitě se mi prosim zeptej a písni....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:44 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Krista
Už před týdnem v Otěšicích jsem něco podobného slyšela, že se tady pomlouvá Budha Tajpan atd., ale ten někdo pomlouval spíš tebe proto se divím proč tohle Takyboxer napsal, když ty cvičák nepomlováš, asi spíš někumu roste sebevědomí po vyhraných závodech, ale ten dotyčný by si měl uvědomit s kolika body a s jakou konkurencí ty závody vyhrává a být trochu při zemi
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:46
- Nahlásit
Krista
zítra se ti zeptám, ale je tam velká pravděpodobnost, že to bude figurovat, protože jejich stálý figurant má rozdrcený kotník. Je to svazový figurant, dělá Justičák a je pravák
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:53
- Nahlásit
corleona
zdravím Corleonu. Chápu že jsi nemohla psát když oplakáváš odjezd mimi. Poradím dobrý lék; RUM!!. Čeče, já po něm blinkala jen dvakrát ale pořád mi voní!?
Co houby, rostou? A vovečky, se pasou?
Tommy gun
Díky za nabidku sponzorských darů na které nebudu mít nárok! Naštěstí nevadí že jsem týrač, já stejně piju pouze rum s plachetničkou, tj. BOŽKOV.
2all
Právě jsem přežila nájezd babičky, maminky, tety a kamarádky. Připoměli mi kobilky! Nebo spíš jednoho našeho kolegu boxerkáře (nebudu jmenovat, zasvěceni vědi) který řekl "dám si vše na co mám nárok!
Koukám že v Mladé Boleslavi opět přeplněno boxery, je to smutné. A ta pracovní třída jak je obsazena?!
Pro nepražáky
Sem měla včera nehodu která se může stát jenom v Praze. Chtěla jsem udělat při dnešním obědě dojem, tj. předkrm: parmská šunka a meloun. Parmská šunka, včera koupená,dosti drahá, skončila při cestě domů z práce v kolejišti pod metrem!! Baba vedle mně se ptá škodolibě "co jste v té tašce měla" tak já "ale nic, salám za dvacku". Ještě abych babě udělala radost, ne?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:57
- Nahlásit
Teta
jestli myslíš třídu pracovní zlatých psů....Tak tam ani jeden
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:57
- Nahlásit
articek
Kdybych chtěla (ale nechci) tak se taky můžu zeptat. Koukáme si z Bobem do oken = jsme sousedi.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 17:59
- Nahlásit
Krista
Já bych našeho přihlásila hned, ale asi by nás jaksi vyhnali!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 18:02
- Nahlásit
2all
Jdu si dát dvacet po tom nájezdu rodiny! Jsem hotovson. Chlapík byl pryč se psem, dorazil až na poslední hodinku návštěvy ale samozřejmě už spí a chrápe do mého psaní! Ty chlapi fakt nic nevydrží.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 18:03
- Nahlásit
Teta
je to jedno, co bude pro Kristu rychlejší
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 18:26 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
articek
Víš...Mě to docela vyrazilo dech.Fakt si nejsem vědomá nějakých pomluv nebo něčeho takovýho...Já fakt nevim....Teď jsem prohlížela fórum dozadu a ani jsem si nevšimla,že by tu někdo Baskervilla pomlouval...Vždyť tam jsou o něm napsaný tak 3 příspěvky a já tam napsala 1 ubohou větu...Štve mě to,ale nic s tim nenadělam
Teta
To jo...Když vy jste ty tyrani
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 18:33
- Nahlásit
Krista
takový jsou lidi, někdo to moc nafoukl, pamatuju se na ty tři věty a vím, že to bylo prostě info a ne od tebe, když tě to bude hodně štvát, tak se někdy přijeď podívat mezi nás
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 18:40
- Nahlásit
articek
Je mi to fakt docela líto........
mezi nás na ty Rychety?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 18:53 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Krista
třeba, myslím, že je tu dobrá parta lidí,lidí, kteří něco dokázali a přitom jsou skromný, poradí když je potřeba, prostě pohoda jak má být, zítra jsme tam taky, kdyby jsi neměla co dělat, třeba jen na zkoušku
|