| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:04
- Nahlásit
Teda lidi vy snad celý den sedíte u počítače a dneska přitom bylo tak krásně. Sem to jen tak v rychlosti přelouskala že už si nepamatuju co kdo psal.
Párty včera byla uplně suprová já se tam sice dostala až v šest hodin ale zato jsem tam vydržela mezi posledníma do jedný ráno, kdyby to tam už neskončilo tak tam vydržíme ještě dýl.Všichni už byli docela na šrot, tak sem se je snažila dohonit a docela to šlo, akorát kámošku pak odvezla záchranka protože měla asi otravu. Docela síla. Řeknu vám že to je ale prdel největší vidět ty šéfíky a lidi se kterýma se stýkáte jen pracovně vidět je nalitý, fakt sem se bavila.
Tommy Gun
tak to sem ráda že to byl jen zánět ucha a nic vážnějšího.
Hele tak sem dneska řekla doma že kdyby sme byli v tý Třeboni ještě navečer že bych si s komínářema slezla jeden komín, tak mi bylo odpovězeno že sem asi na palici. Hmm tak nevim.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:06
- Nahlásit
Vcelka
to ta Třeboň nevypadá dobře?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:23
- Nahlásit
articek
ne Třeboň je v pohodě, to sem řekla že je moje občanská povinnost tam jet když se něco chystá, tak to pojedem, akorát nevim jak dlouho tam budem takže ten komín si asi neslezu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:27
- Nahlásit
Vcelka
My pojedem taky po výstavě domů, protože máme v neděli trénink na zkoušky
Možná, že se mi podaří dát na web video z dnešního tréninku
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:32
- Nahlásit
articek
no mi tam nepojedem ani hned brzo ráno, asi dorazíme spíš až někdy kolem desátý, jedenáctý.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:38
- Nahlásit
Teta
Vcelka nereaguje, asi provádí pražáky nebo dělá na hřišti to sumo v gumovém oblečku. Mohla by pak poslat nějaké fotky!
No tak to sumo jsem si zkusila právě s tou kámoškou co jí pak odvezla záchranka, asi jí to krapet dorazilo po těch všech panákách co do sebe nacpala. To sumo je ale sranda, učurávala sem smíchy, akorát je v tom děsný vedro je to jak parní lázeň.
Taky sem šla s jednym kolegou do toho gumovýho skákacího hradu, tak sme si dvakrát hupsli a on prdnul. Bylo nás tam víc tak doufám že to nebyla naše vina. Na nic jinýho už sem se nedostala protože to pak začínali postupně zavírat ty atrakce.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:38
- Nahlásit
Vcelka
a co fandit staršímu bráchovi, to budete?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:41
- Nahlásit
2 all
hele, lidičky, používate tu někdo skype? že bychom mohli nejen psát, ale i mluvit.
jdu ted venčit, pak napíšu. zatím zdar.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:48
- Nahlásit
articek
Díky za nabídku. Dohodnem se a určitě bychom někdy přijeli...Zítra to bohužel nebude,páč se chystáme na tu výstavu do M.B.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:52
- Nahlásit
Vcelka
Celý den nee,ale dost dlouho...Pak jsme byly s M. na prochajdě a jak si zvykla na to chladno,tak teď funěla jak parní lokomotiva...Fakt,takhle nedejchala ani když byly čtyřicítky
Tommy Gun
To my z venčení právě dorazili
Jinak já jsem teda na skyp(e)u registrovaná,ale taky ho používám pouze na psaní..............to jde,skrz to mluvit?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 22:12
- Nahlásit
Tommy Gun
Koukám,že ještě venčíte....Tak se jdu teda vykoupat,pak sem mrknu a poběžim spát,ráno vstáváme už v 5-to zase bude M. naštvaná,že ji budíme...
Určo omrknu fenečku a podám info o výstavě.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 22:19
- Nahlásit
Krista
skrz skype můžeš i telefonovat (ale chce to trochu rychlejsi pripojeni - ne modem )
jojo, mrkni na "náš výplod".
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 22:24
- Nahlásit
Tommy Gun
my máme jakýsi internet WIFI nebo co....Jsem tak trochu technickej antitalent....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 22:27
- Nahlásit
Vcelka
no, přes den se asi neutrhnu, ale pokud to skončí v nějakou rozumnou dobu, tak bychom něco mohli zkusit.
nevím jak se na to cítíš, nejvyšší komín je tam 40m, ale klidně bychom mohli lízt i na ten a podle toho jak se budeš cejtit - nemusíme vylézt až nahoru. je to volně přístupný objekt, akorát první krmle začíná asi ve 4m. Ty první 4m jsou pouze po hromosvodu. )
Teta
pravý rum z plachetnicí je pouze z JH od Fruko Schulz. Pak ještě dělají výběrový rum, tedy ono už se to dle předpisů EU nesmí jmenovat rum ale Bum, tak dělají Bum pražské gardy.
......kolegu boxerkáře (nebudu jmenovat, zasvěceni vědi) který řekl "dám si vše na co mám nárok! - to mě zajímá, dej nějaké indicie - nebo mi to písni na mail.
Dala by se antiindiciemi tato osoba popsat - práce s internetem a polyglot?
No my jsme u Vás letos dostali moooc dobrá grilovaná kuřátka a to jsme na ně nárok neměli.
pěkně mě to běhání kolem výstavy začíná točit!!! asi víš, co?! prakticky to celé děláme ve 4 lidech a ještě někteří jsou poměrně "omezení". (((
.... kde je corleona, to určitě zase sedlá mop místo koštěte?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 01:31
- Nahlásit
Ahojte,
tak já hlásím, že mě uvítalo torpédo skokem za krk, takže to bude doufám dobrý, teď v opileckém oparu mi to tak apsoň přijde, že nožky jsou o.k.! Včera večer i dnes jsem pila na Giordi zdraví - talpu, tak jsem asi pila dobře! Panáček, teda páneček taky bumbá, no ten se vrátí později, teda dřív, jako ráno. Tak mám radosta, z tlapy! No nic, jdeme s Giordi obsadit betlu. Zítra ráno totiž vstáváme a jdeme fuandit Allis na výstavu!!!
A vy v Boleslavi nebo kde, taky to zmákněte!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 12:43
- Nahlásit
Krista
.... tak to budeš mít rychlost dobrou na kecání po netu.
stačí mít u pc repráky či sluchátka do uší, mikrofonek (100Kč) + stažený a nasinstalovaný prográmek skype (9,5MB): http://www.skype.com/go/getskype
a můžeš kecat s celým světem zadarmo.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 12:44
- Nahlásit
Denisa
Zdravíme Giordi a přejeme brzké uzdravení. Zítra ráno totiž vstáváme a jdeme fuandit Allis na výstavu!!! - fakt a kam? Dnes si Allis hoví celé dopoledne na gauči a na výstavu jde až 24.9.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 12:45
- Nahlásit
alli
fakt a kam?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:06 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Tak kdo byl neska na MVP MB a jak to tam dopadlo?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:14
- Nahlásit
My jsme včera zožrali kynologického kaňoura (byl do divočáček cca 30kg) a byl mňam, mňam. V bujaré pospolitosti lanařil náš výcvikář mého chotě, aby zkusil figurování a ten kupodivu jevil zájem. To by mi vyhovovalo mít doma figuranta.
Tommy Gun
Jak vypadá ucho? Jsem ráda, že to byla tahle varianta než ta mozková příhoda.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:20
- Nahlásit
ola
dík za zajem o našeho maroda.
tady na fóru to prožíváte víc než já.
no lepší se to pomalu a jistě. má atb perorálně + kapky lokálně.
uvidíme kdy odezní to částené ochrnutí právé půlky xichtíku.
zatím mu pořád plandá pysk a trochu visí ucho, blbě se mu jí a pije - půlka toho co nabere vyteče nebo vypadne. Ale chut k jídlu má neutuchající.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:45
- Nahlásit
Krista
tak figurovat tu chovnost bude BOB, trénink na něj bude zase první sobotu v říjnu od 9h v Křenicích, jinak působí v Bráníku
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:47
- Nahlásit
Tommy Gun
No vidíš a mi tě tady děsili
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:56
- Nahlásit
Tommy Gun
My byli!!!!!!!!!!!!!!!!Tak můžeš pogratulovat tatíkovi...Může bejt na drcerku pyšnej-V1 CAJC Gratulace i od nás...Fenečka se mi moc líbila hned jak tam došli,ale teda tipovala jsem jí na 2....Protože tam byla taky moc hezká fena z Polska a jak byla starší,tak jsem myslela,že to dá jí....A nedala!!!!Fakt pěkná...
My máme V2 r.CAC ,takže taky spokojenost a ještě gratulace artróze k CAJCovi....a ještě tam vlastně byla Hatty,tak taky gratulujeme...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:58
- Nahlásit
articek
Děkuju za info..........
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 14:20
- Nahlásit
Krista
...... ahoj, dík za info a gratulaci. Pošeptám mu to do povislého ucha.
Sophia of Pelunek (Diamond Orion chov x La Paloma Blanca)
- věk necelých 10 měsíců v konkurenci 4 fen prý - panička mi volala, že prý Žofka vyhrála třídu. Měl ji vodit paní majitelky syn - cca 10 let. Byli i na výstavě ve třídě mladých Innsbruck a Berlín - jednou druhé a jenou třetí místo. Docela povedená čubinka. Akorát škoda, že se jí v Anlii nikdo nevěnuje - co se týká jak výchovy, tak výcviku. Socializace také nic moc. Doufám, že to nesla dobře.
Tak a tady je to co jsem ti slíbil - www.pelunekboxers.com - a mrkni na Sophiinu mámu.
..... a gratulace všem zúčastněným úspěšným i neúspěšným.
Jak dopadl Orry a Hatta?
..... jina vím akorát res. CACIBa u psů - Baskervill Buddha Tajpan - další výsledky nevím. Má někdo více info?
artiček
no já si taky prvně myslel, že ho "kleplo".
nakonec to ale relativně "dobře" dopadlo. ale jsem rád za rady - dodatečně ještě jednou díky - protože už vím, co případně podávat, když by ho jednou kleplo z Kulekouše. Kulekouš dává Monďákovi pěknou sodu. Svůj původ nezapře.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 14:29
- Nahlásit
alli
... ale prosímtě toho si nevšímej, včera jsem se pod vlivem dívala do svého blbníčku - na akce - kam, kdy, co a nalistovala o pár stránek dál
ráno již byl program s jasnou hlavou jasnější takže jsem se v plánech držela opravdu dnešního data
Giordi už nekulhá, má ale klid-domácí arest a už jí z toho začíná hrabat a nám z ní...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 14:50
- Nahlásit
Krista
jestli máš katalog, napiš mi prosím tě ty další 3 zvířata co byla ve třídě mladých žíhaných fen včetně otce a matky. děkuju.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 14:51
- Nahlásit
MVP M. BOLESLAV
CACIB - Wini z Dybohůrky, Salieri z Metaboxu
res. CACIB - Baskervill Buddha Tajpan, Idylle Jisuko
BOB - Wini z Dybohůrky
Bez záruky.
|
Krista