| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:01
- Nahlásit
Denisa
Tak mít takový sny, tak musím mít kbelík u postele! Mně se zase jednu dobu pořád zdálo, jak běžím do schodů, škobrtnu a vyrazím si přední zuby... Taky hustý!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:07
- Nahlásit
ola
...no já si právě říkám, jestli je to tak u někoho v reálu, tak to musí být hrozný! a nechápu jaktože ten prožitek ve snu mám a normoš nee... třeba to přijde, vyzkouším ten komín
zuby - to říká babička, že nevěstí nic dobrýho... prej o h...u když se zdá, tak tě čekají parádní věci! no to teda...
Teta
...no já se klidně odhalím, jenže nejsem boxeří celebrita , tudíž ti to prd řekne... jsem tu trapně pod svým vlastním jménem a moje boxerucha má "přezdívku" Giordi, jinak je to Isabella z Ungeltu, fotky má např. u pí. Ungelťákové na netu...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:08
- Nahlásit
ola
Tak to máš pestrý.Tak se asi přihlásíš,né?S Kikinem vám to dnes určo půjde.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:14
- Nahlásit
Teta
Zdravím........... Taky jsem neznámá...Ale jen zatim.Až začnu uskutečňovat moje chovatelské sny a plány,tak mě bude znát opravdu každý Mám boxerku Megginku-papírovým jménem Krista Jisuko,já jsme kousek(asi 40km) od Práglu a fotečky máme tady v galerii asi na 2-3 straně-naše milovaná boxerka.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:15
- Nahlásit
Denisa
Já si kvůli mojí babičce taky pořídal snář. Jó, ho.na jsou většinou peníze do domu! Tak proč zrovna mně se musí zdát o zubech...
Teta
Já se taky klidně odhalím. Jsem tu taky trapně pod jménem. (Teď by mi sedla spíš přezdívka - Viróza!) Mám jednu placatou držku, se kterou jsem toho moc teda nedokázala - jmenuje se FeeBee Apeiron (otec Yéké, matka Vanessa Moravia Box). Výstavy jsou u nás na VD - máme křivou čelist. Výcvik zatím stále ve vývoji... No, zkrátka nic moc, ale hlavně, že se máme rádi!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:15
- Nahlásit
ola
Takže ta ZCH platí?Vy jste ale šikulky...To my zatím pouze sbíráme odvahu,ale už se docela blíží....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:17
- Nahlásit
Krista
ale už se docela blíží....
Neříkej to tak nahlas! Už mám nerva a večer nemůžu usnout. Už jsem tu psala, že dnes jdeme kousat na figuranta, co to má figurovat, takže se rozhodnu až jak to půjde!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:20
- Nahlásit
Tak máte pravdu že vím prdlajs o tom kdo je kdo. Holt budete muset přijed na výročku abychom se poznali. Žádné výmluvy neberu!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:20
- Nahlásit
ola
Určitě to zvládnete,Fee je holka šikovná...a máte oproti nám i tu výhodu,že má ráda cizí..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:23
- Nahlásit
ola
Kikin bude na ZCH?A není to ten z jara?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:27
- Nahlásit
Lenda
Já právě nevím. Prý dělá figuranta v Červeným Kostelci. Jirka (výcvikář) na něj byl teď kousat, tak mi to domluvil a dnes přijede k nám na cvikoš. Super! Snad to s ním bude OK a FeeBee se bude snažit! Ráda bych měla tu ZCH za sebou!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:27
- Nahlásit
Teta
Já v tom mám teď dost zmatek-ještě,že má každý toho psa.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:30
- Nahlásit
ola
Tak to musíš dát vědět-jestli to je on a jak jste kousaly.Tak podle toho jak jsi říkala na jaře,tak na to FeeBee má.Tak se na nerva vykašli.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:31
- Nahlásit
ola
Mě tedy taky výšky nedělají zrovna dobře...na komín by mě nikdo nedostal... . No u nás ZCH na podzim rozhodně nehrozí .
Denisa
Také tu máme pěknou kosu ...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:42
- Nahlásit
Teta
no a já mám bílýho boxera a jeho stránky www.viky.estranky.cz
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:49
- Nahlásit
Vcelka
Jééééééé ten je kouzelný a má bomba tmavý ušiska
Koukám že je i zdatný houbař.
2all
Mimochodem, hlasím že i v Praze je docela kosa. Sedím tu v kanclu a pěkně mě zebou nohy. Ještě že je pátek!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:03
- Nahlásit
Vcelka
na výročku Viky musí, chci ho seznámit s Artem a asi budem brát taky Bessy, to už stojí za úvahu, ne?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:04
- Nahlásit
2all
Co je? Vy snad všichni makáte, nebo jste umrzli?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:05
- Nahlásit
Teta
já tady mám docela teploučko, ale jak je venku to nevim.
Jo zdatný houbař, prdlajs, s nim když jdeme na houby tak toho moc nenajdu, i když jestli myslíš ten jeden větší úlovek z loňska tak to se vyjímečně zadařilo i v jeho přítomnosti.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:06
- Nahlásit
Zdravím babinec!!!
ola
Určitě to zvládnete levou zadní
Vcelka
Koukejte dorazit, v tý Praze jsme skoro vůbec nepokecali tak to musíme napravit! I když, zatím to vypadá, že tam budeš středem pozornosti, tak nevím, jestli se k tobě vůbec probiju
Teta
Já se hlásím do party trapek, které tu jsou pod svým jménem
Mám cvrčka Elišku (Nancy z Ungeltu). Úspěchy v nedohlednu, jak výcvikové tak výstavní. Třeboň bude naše první výstava
|
articek
Člen |
- Nahlásit
to jsem zvědavá jak se v tom areálu všichni najdem
|
Artroza
Člen |
- Nahlásit
Teta
zzzzima je tu.......
jo a hlasim, ze predevcirem na tu veceri neprijdem... nestihame
stavis se bez manzi se psem na cvicaku vecer?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:07
- Nahlásit
articek
to určitě stojí za úvahu, jak řikám já tam jet chci a myslim že i pojedem. A na to jak uvidí Viky Arta a Bessy na to se moc těšim. Zajímalo by mně jestli třeba ten pes ví že to jsou jeho sourozenci, to ale asi ne co?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:09
- Nahlásit
Vcelka
až se budou rvát tak to poznáme
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:10
- Nahlásit
Vcelka
ale to asi nehrozí včera na Rychetách napadla Arta fena ovčáka a nic, ani se nebránil
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:13
- Nahlásit
Vcelka
jestli třeba ten pes ví že to jsou jeho sourozenci
No Mery se sestřičkou na prvním setkání servali. Takže neproběhlo: "Ahoj ségra, hrozně ráda tě vidím, pojď na mou hruď"
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:21
- Nahlásit
articek
Kdy budou nějaký ty víkendy v Praze?Je něco v plánu?
Ještě k té stopě-jak prošlapáváš ten lom?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:21
- Nahlásit
articek
Navrhuji se sejít v baru u pultu s rumem, nebo si můžeme trapně dát do vlasů červenou růži. Já zapoměla, pistolník těch vlasů už moc nemá tak asi zůstaneme u toho rumu.
Co já s tím rumem pořád mám....
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:26
- Nahlásit
Teta
Poněvadž se krapánek ochladilo-asi,tak ten rum.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:27
- Nahlásit
Artroza
Už mi došlo že předevčírem na tu véču nedorazíte
Tak lehce se z toho ale nevykecáte, přece musí proběhnout "socializace" v Praze (teď když bydlíte ve vydlákově) u hodného strejdy Bubáka.
Dám vědět s tím cvičákem, mám docela hoňku. Chlapák dnes nastoupil na tu novou stanici ale jel autem ještě na starou. Takže musím vyzvednout auto. Pak musím nakoupit a alespoň přiuklidit protože čekám zítra děsnou delegaci tří grácií; máma, babička a teta No, a jelikož jsem fiflena (dle tvých slov) tak bych ráda ještě stihla udělat hlavu a nehty aby ty grácie si mysleli že je vše v normálu, že doma mám vždy uklizeno a navařeno. Prostě aby tam nenašli uhoněnou cácorku.
|