Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:01
- Nahlásit

Denisa
Tak mít takový sny, tak musím mít kbelík u postele! Mně se zase jednu dobu pořád zdálo, jak běžím do schodů, škobrtnu a vyrazím si přední zuby... Taky hustý!

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:07
- Nahlásit

ola
...no já si právě říkám, jestli je to tak u někoho v reálu, tak to musí být hrozný! a nechápu jaktože ten prožitek ve snu mám a normoš nee... třeba to přijde, vyzkouším ten komín
zuby - to říká babička, že nevěstí nic dobrýho... prej o h...u když se zdá, tak tě čekají parádní věci! no to teda...
Teta
...no já se klidně odhalím, jenže nejsem boxeří celebrita, tudíž ti to prd řekne... jsem tu trapně pod svým vlastním jménem a moje boxerucha má "přezdívku" Giordi, jinak je to Isabella z Ungeltu, fotky má např. u pí. Ungelťákové na netu...

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:08
- Nahlásit

ola
Tak to máš pestrý.Tak se asi přihlásíš,né?S Kikinem vám to dnes určo půjde.

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:14
- Nahlásit

Teta
Zdravím...........Taky jsem neznámá...Ale jen zatim.Až začnu uskutečňovat moje chovatelské sny a plány,tak mě bude znát opravdu každýMám boxerku Megginku-papírovým jménem Krista Jisuko,já jsme kousek(asi 40km) od Práglu a fotečky máme tady v galerii asi na 2-3 straně-naše milovaná boxerka.

ola
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:15
- Nahlásit

Denisa
Já si kvůli mojí babičce taky pořídal snář. Jó, ho.na jsou většinou peníze do domu! Tak proč zrovna mně se musí zdát o zubech...

Teta
Já se taky klidně odhalím. Jsem tu taky trapně pod jménem. (Teď by mi sedla spíš přezdívka - Viróza!) Mám jednu placatou držku, se kterou jsem toho moc teda nedokázala - jmenuje se FeeBee Apeiron (otec Yéké, matka Vanessa Moravia Box). Výstavy jsou u nás na VD - máme křivou čelist. Výcvik zatím stále ve vývoji... No, zkrátka nic moc, ale hlavně, že se máme rádi!

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:15
- Nahlásit

ola
Takže ta ZCH platí?Vy jste ale šikulky...To my zatím pouze sbíráme odvahu,ale už se docela blíží....

ola
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:17
- Nahlásit

Krista

ale už se docela blíží....

Neříkej to tak nahlas! Už mám nerva a večer nemůžu usnout. Už jsem tu psala, že dnes jdeme kousat na figuranta, co to má figurovat, takže se rozhodnu až jak to půjde!

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:20
- Nahlásit

Tak máte pravdu že vím prdlajs o tom kdo je kdo. Holt budete muset přijed na výročku abychom se poznali. Žádné výmluvy neberu!!

Krista
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:20
- Nahlásit

ola
Určitě to zvládnete,Fee je holka šikovná...a máte oproti nám i tu výhodu,že má ráda cizí..

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

ola
Kikin bude na ZCH?A není to ten z jara?

ola
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:27
- Nahlásit

Lenda
Já právě nevím. Prý dělá figuranta v Červeným Kostelci. Jirka (výcvikář) na něj byl teď kousat, tak mi to domluvil a dnes přijede k nám na cvikoš. Super! Snad to s ním bude OK a FeeBee se bude snažit! Ráda bych měla tu ZCH za sebou!

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:27
- Nahlásit

Teta
Já v tom mám teď dost zmatek-ještě,že má každý toho psa.

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:30
- Nahlásit

ola
Tak to musíš dát vědět-jestli to je on a jak jste kousaly.Tak podle toho jak jsi říkala na jaře,tak na to FeeBee má.Tak se na nerva vykašli.

alli
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:31
- Nahlásit

ola
Mě tedy taky výšky nedělají zrovna dobře...na komín by mě nikdo nedostal... . No u nás ZCH na podzim rozhodně nehrozí .

Denisa
Také tu máme pěknou kosu ...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:42
- Nahlásit

Teta
no a já mám bílýho boxera a jeho stránky www.viky.estranky.cz

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 10:49
- Nahlásit

Vcelka
Jééééééé ten je kouzelný a má bomba tmavý ušiska

Koukám že je i zdatný houbař.

2all
Mimochodem, hlasím že i v Praze je docela kosa. Sedím tu v kanclu a pěkně mě zebou nohy. Ještě že je pátek!

articek
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:03
- Nahlásit

Vcelka
na výročku Viky musí, chci ho seznámit s Artem a asi budem brát taky Bessy, to už stojí za úvahu, ne?

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:04
- Nahlásit

2all

Co je? Vy snad všichni makáte, nebo jste umrzli?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:05
- Nahlásit

Teta
já tady mám docela teploučko, ale jak je venku to nevim.
Jo zdatný houbař, prdlajs, s nim když jdeme na houby tak toho moc nenajdu, i když jestli myslíš ten jeden větší úlovek z loňska tak to se vyjímečně zadařilo i v jeho přítomnosti.

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:06
- Nahlásit

Zdravím babinec!!!
ola
Určitě to zvládnete levou zadní
Vcelka
Koukejte dorazit, v tý Praze jsme skoro vůbec nepokecali tak to musíme napravit! I když, zatím to vypadá, že tam budeš středem pozornosti, tak nevím, jestli se k tobě vůbec probiju
Teta
Já se hlásím do party trapek, které tu jsou pod svým jménem
Mám cvrčka Elišku (Nancy z Ungeltu). Úspěchy v nedohlednu, jak výcvikové tak výstavní. Třeboň bude naše první výstava

articek
Člen
- Nahlásit

to jsem zvědavá jak se v tom areálu všichni najdem

Artroza
Člen
- Nahlásit

Teta
zzzzima je tu.......
jo a hlasim, ze predevcirem na tu veceri neprijdem... nestihame
stavis se bez manzi se psem na cvicaku vecer?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:07
- Nahlásit

articek
to určitě stojí za úvahu, jak řikám já tam jet chci a myslim že i pojedem. A na to jak uvidí Viky Arta a Bessy na to se moc těšim. Zajímalo by mně jestli třeba ten pes ví že to jsou jeho sourozenci, to ale asi ne co?

articek
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:09
- Nahlásit

Vcelka
až se budou rvát tak to poznáme

articek
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:10
- Nahlásit

Vcelka
ale to asi nehrozí včera na Rychetách napadla Arta fena ovčáka a nic, ani se nebránil

tequily
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:13
- Nahlásit

Vcelka
jestli třeba ten pes ví že to jsou jeho sourozenci
No Mery se sestřičkou na prvním setkání servali. Takže neproběhlo: "Ahoj ségra, hrozně ráda tě vidím, pojď na mou hruď"

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:21
- Nahlásit

articek
Kdy budou nějaký ty víkendy v Praze?Je něco v plánu?
Ještě k té stopě-jak prošlapáváš ten lom?

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:21
- Nahlásit

articek
Navrhuji se sejít v baru u pultu s rumem, nebo si můžeme trapně dát do vlasů červenou růži. Já zapoměla, pistolník těch vlasů už moc nemá tak asi zůstaneme u toho rumu.

Co já s tím rumem pořád mám....

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:26
- Nahlásit

Teta
Poněvadž se krapánek ochladilo-asi,tak ten rum.

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:27
- Nahlásit

Artroza
Už mi došlo že předevčírem na tu véču nedorazíte
Tak lehce se z toho ale nevykecáte, přece musí proběhnout "socializace" v Praze (teď když bydlíte ve vydlákově) u hodného strejdy Bubáka.

Dám vědět s tím cvičákem, mám docela hoňku. Chlapák dnes nastoupil na tu novou stanici ale jel autem ještě na starou. Takže musím vyzvednout auto. Pak musím nakoupit a alespoň přiuklidit protože čekám zítra děsnou delegaci tří grácií; máma, babička a teta No, a jelikož jsem fiflena (dle tvých slov) tak bych ráda ještě stihla udělat hlavu a nehty aby ty grácie si mysleli že je vše v normálu, že doma mám vždy uklizeno a navařeno. Prostě aby tam nenašli uhoněnou cácorku.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání