Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:53
- Nahlásit

a pak, že prekiontrie není zábavou.
http://www.kominari.cz/kniha/
corleona pěkná "fotomontáž", co?
doufám, že to tady nečtou děti.
kdyby to byla komínářka a lezla nahoru jako první, to by byla dobrá "motivace" ......
když ty sem dáváš Pedra Bispa, tak proč bych já sem nedal prachobyčejnou fotku z komína. tuto fotku vložil na komínářskou debatu a do knihy návštěv jeden z členů, který ji vyhrabal někde na netu.

hele mimochodem, jo, si uvědomuju, že jsem tady mezi váma jedinej chlap, teda muž, teda ....... no prostě, že jsem jinej než vy. tak si mje tu koukejte hejčkat.

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 23:07
- Nahlásit

Tommy Gun
ty toho v noci moc nenaspíš,viď
teď už jsi asi fakticky náš jediný muž (tequily má v práci zaražený přístup na stránky). Hejčkat si tě budem, ale přiměřeně abys nám moc nezpyšněl.)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 05:39
- Nahlásit

blažena
kde sou? kde sou?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 07:07
- Nahlásit

Tommy Gun
hele panáček si dneska přivstal....

ola
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 07:43
- Nahlásit

Bože to je den. Včera jsem zahájila léčbu rýmy slivovicí a práškama a dnes mi tisíc permoníků tluče do mozkovny.. Ouvej, ouvej...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:20
- Nahlásit

ola
chlast a prášky, to je dobrá kombinace
Tommy Gun
koukám že panáček si šel asi ještě lehnout. ....

Já se dneska odtud dostanu asi až někdy v deset večír, máme tady na hřišti velkou podnikovou oslavu, tak sem na to zvědavá, už teď tady usínám.

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:23
- Nahlásit

topgun hlasil, ze nekam jde, takze bude az uuuuplne vecer..... takze zatim mu tady sepisujte ty prihlasky na komin
Teta
bud vitana.... mas tam na mejlu tu inzerci, doufam, ze jsem nepopletla adresu...
Vcelka
uz vis, zda se stavis na JSZ?

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:31
- Nahlásit

Tommy Gun
...a víš, že na komín by G. asi lezla ráda? Má ráda výšky...Totiž když byla asi půlroční+něco a byli jsme s bandou psů na výletě na rozhlednu, tak ona (to je doteď) musí být všude první, tak už byla na kopci a už aji lezla sama na rozhlednu, teď já ji nemohla dohonit, supěla jsem za ní po těch točitých schodech, bála jsem se že seshora spadne... no a když jsem dosupěla nahoru, tak ji to tam právě nahoře přestalo bavit a vracela se, vrazila do mě a odhodila mě stranou a metla dolů... já tam zůstala sedět funící a přála jí ať se klidně cestoz dolů přerazí! jo a to už na mě sesdola za chvilku volali ať ji přijdu zpacifikovat, že tam valchuje jednoho psa... no príma výlet...

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:32
- Nahlásit

a kdo je vlastně Teta, že jsem tak smělá?

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:34
- Nahlásit

Teta
jeste jsem se chtela zeptat, jak ze te manzel prehlasoval a zvolil hotel?? jste dva ne? tak jak to, ze ma chlapik 2 hlasy???
Denisa
jen napovim- majitelka "nastrelaka" na JSZ SK.....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:35
- Nahlásit

Artroza
no snad jo i když mý drahý polovičce se moc nechce. Taky asi záleží jaký bude počasí. Já tam každopádně chci.
Jo komín bych si i možná docela zkusila, ale do večera tam nebudem a Tommy řikal že na komín až navečír.

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:41
- Nahlásit

Artroza
Ta nápověda ohledně tety mi moc nepomohla-nebyla by ještě nějaká?

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:42
- Nahlásit

Artroza
ahá, díky za nápovědu!
Vcelka
tak přijeď třeba i sama, kdyby se p.motorkáři nechtělo

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:43
- Nahlásit

Lenda
http://pandora.idnes.cz/part/2006/8/28796

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:45
- Nahlásit

Vcelka
fpodstate je to tvoje povinnost, mame pro tebe prekvapko....
takze ted uz ti je jasne, ze musis...

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:50
- Nahlásit

Artroza
To je trochu lepší.Dík.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:00
- Nahlásit

Artroza
co? ja nechcu budu se stydět.
S tý nápovědy nejsem moc moudrá, myslim si dobře že teta je majitelka Legolase?

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:09
- Nahlásit

Vcelka
a ja to nechtela rikat nahlas ....

podplatili jsme rozhodci a budes zvolena miss voslintany maskace....pst, ale nikomu to nerikej... no to si prece nesmis nechat ujit, no ne?

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:30
- Nahlásit

Artroza
čau Kikino. Díky za inzerci je to ok, i jména jsou správně

Manžel nemá hlasy dva, ale když nejde o nic velkého tak si to občas musí myslet...já si to pak vyberu na důležitejších rohodnutích A vůbec, jelikož si zabrala poslední chatu s hajzlíkem a k vám mě určitě nepustíš tak manželovi klidně ustoupím. Budeme spát hned vedle rozhodčích tak na mě koukejte být hodní!! Teda jestli to nemá už nějak zařízení corleona

Co ten můj návrh na Miss fialový noc s volnou disciplínou tanec rumové víly?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:35
- Nahlásit

Artroza
s tim mym ksichtem do žádný miss nepudu a v maskáčích tam taky nepojedu. Ani si mi to snad neměla řikat že něco chystáte, protože s toho budu chytat nerva už týden do předu. Asi tam přijedu inkognito, černý brýle na očích, kapucu na hlavě aby mně nikdo nepoznal. No ale to bych taky musela nechat doma Vikyho protože podle něj mně každý pozná.

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:40
- Nahlásit

Vcelka
musim se priznat, ze ja ostuda, te poznam asi jen podle psa... takze prosim Vikymu nasad cerne bryle, namaluj pruhy a budes v klidu
Teta
nazdar bobino! tak vidis to jaka ja jsem dobra! ale z te inzerce co jsem to delala si tam mela pouze 9 pismenek ve jmene...i takovyho detailu jsem si vsimla!
curat te k nam pustim, ale to vis, zaludecni neuroza je sfina, tak aby nebylo obsazeno...
to si te teda budem muset predchazet... doufam, ze u tebe bude spat i suchac, my do jiny tridy usatyho psa nemame....

ola
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:45
- Nahlásit

Miss fialový nos - tak to bych jasně zvítězila. Rýma dělá divy a můj frňák začíná mít víc než mrkvovitý vzhled! Chci vidět, jak dnes budu kousat - to abych si do rypáku do každý nozdry nacpala tampon Tampax.

Artroza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:48
- Nahlásit

ola
bezva, tak uz jsme tri na miss - kikina, bobina a ola... rymovej nos doladime tim rumem, o.k.?

ola
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:50
- Nahlásit

Artroza
Líp by znělo - kikina, bobina a olina

Já bohužel nikam nejedu, tak doufám, že mě pak poinformujete, jak to dopadlo, a kdo to všechno vyhrál.

Vcelka
Proč si nechceš vzít svoje pěkný maskáče? Vždyť jsme ti je tu všechny chválily??

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:54
- Nahlásit

ola
Taky mě mrzí,že nikam nejedu.Začíná to vypadat na pěknou zábavu.Škoda.

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:54
- Nahlásit

ola
...tak myslím za chvíli na tom budu jak ty, neb nám tu v práci netopí samozřejmě a já mám kancl na straně kam nesvítí slunko...až večer... tady je kosa jak blázen!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:55
- Nahlásit

ola
protože od tý doby co jste je viděli už jsou krapet jetější, tak asi snad radši zvolim džíny.
Artroza
možná bude lepší když ho rovnou ponořim celýho do hnědý barvy aby byl fakt inkognito Třeba to ani nebude potřeba, třeba bude blato a bude jak čuník.

Teta
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:55
- Nahlásit

Když už se tady někteří zajímalo o mou identitu nováčka, přiznám se že i já u některých tápu. Máte nějaké indície o své identitě které by i nováček mohl pochopit?

Kdepak máme pistolníka a mafiánku Corleonu. Mylsím že jelikož je 1. září pistolník se šel podívat v novém ohozu do toho nového džobu?
Corleona asi honí mopem vileda svůj zvěřinec, nebo čistý ty houby, nebo hledá drahou polovinu který se z hub nevrátil, anebo že by se snad kochala tím pohledem na ty vovečky?

Artroza

U Sucháče nic zařídím, jsem prece fiflena = polezu do pr.. pouze cizincům rozhodčím...

ola
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:57
- Nahlásit

Lenda
No, já bych stejně ani nemohla. Mám to teď plný. Zítra to kynologický prase, další týden chci mrknout na zkoušky (ZZO, IPO atd.), pak nácvik na ZCH a pak ZCH. Teda možná! Dnes uvidím, jak nám to s Kikinem půjde!

Denisa
Právě jsem si donesla z lékárny nějaký všemocný lék. A musím říct, že už dejchám - aspoň napůl... Ale venku je děsná zima. Fuj!

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:59
- Nahlásit

ola
...jo s těma výškama... já závratě atd. nemám, ale zdává se mi občas sen, že čučím ze země do výšky právě na něco strašně vysokýho (komín) a točí se mi z toho hlava... a onehdá se mi zdálo, že jsem byla v nějakým mrakodrapu v bytě a místo abych tam chodila, tak jsem se plazila, protože jsem se bála, že spadnu... pěkná blbost, ale bylo to hnusný.
No a jinak se výšek nebojím, tak to nechápu proč ve snu jo.
A dnes se mi zdálo, že se se mnou točil!!! výtah, príma kolotoč!

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání