| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 17:30
- Nahlásit
corleona
...... mi řekni, kdo by toho Bispa zaplatil. Ledaže by si ho druhý den vzali Rakušáci a pískal by tam druhé pohlaví než na českej výročce a o náklady bychom se podělili. To by šlo a bylo by to velice rozumné. Hele, jestli si uděláš hlavu, tak to já abych si nechal prodloužit vlasy a ondulaci navrch, co?
No, mně Barbína zas tak atraktivní nepřišla. Asi mám jinej vkus. Ale prosti gustu žádný dyšputát, se říká.
Paja s Tinou
..... moje babička, vždycky když byl u nás kapr, tak mu vylupovala oči a pekla si je na pánvičce. fuj.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 17:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Lenda
ráno až dopoledne - podle toho kdy se jim chce nebo jak se to hodí mně a pak mezi 21-23 hod. večerní.
Teta, corleona
Kikina a Bobina -
Tak říkáme mojí Petula - Kikina.
A taky tak říká Ivetka Kiáře.
corleona, ola, teta
jen pro doplnění - http://www.boxersvonbispus.com/contact.htm
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 17:52
- Nahlásit
Tommy Gun
Toš neser. Měli ho i na obyč Klubovce ve Voroněži. To jsme holé řitě?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 18:00 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
http://www.boxersvonbispus.com/contact.htm zas tak z něj neučurkávám, že bych mu musela psát či volat.. Ale furt lepší, než čumět v kruhu třeba na Sucháče v jeho maturitním obleku..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 18:01
- Nahlásit
corleona
To jako že by pískal třeba místo mého "oblíbeného"rozhodčího?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 18:02
- Nahlásit
Lenda
Ne, Ráďa by si moh klidně taky písknout.. Ale ten tam doufám bude osobně, jako divák..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 18:04
- Nahlásit
corleona
Já myslela taky Sucháče.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 18:06
- Nahlásit
corleona
I když je fakt,že jsem o nějakém tom Brně s Raďou tak trochu uvažovala.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 18:37
- Nahlásit
corleona
hmm ten je pěknej, pravá mafiáno to bych asi fakt čuměla jen na něj a ne na psi.
ola
tak dneska sem viděla u nás ve zveráči toho vašeho slavnýho hrošíka, měli tam ještě jedno podobný zvířátko ale nějak sem neidentifikovala co to je, něco mezi oslem a slonem.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:11
- Nahlásit
Vcelka
Jo? To nevím - to byl asi slon. Když jsem kupovala hrocha, tak tam měli ještě úžasnou žirafku a zebru. Dost jsem váhala. Fakt ale je, že hrošík drží pohromadě a kupodivu stále kníká. Má výdrž...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:12
- Nahlásit
Lenda
Říká ti něco figurant s přezdívkou Kikin? Nejezdí k vám figurovat?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:16
- Nahlásit
Nevím, kdo se ptal, tak se zpožděním - Anince bylo v květnu teprve 9 let. To už je třetí boxer(ka), která to nedotáhla do "desítky", i když první bezpapíranda to měla o měsíc.
Tommy Gun
Když ti Anča napověděla, kdo a odkud jsem, dej nějakou indicii, ať tě taky můžu identifikovat
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:18
- Nahlásit
ola
Někde jsem to jméno slyšela,ale k nám nejezdí.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:20
- Nahlásit
ola
B. tenhle týden ukousla ježkoj i růžovému pejskovi čumáčky.Nevím co jí to popadlo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Ten oblek je trendy a cool - prý říká, že se v něm ženil.
No letenka, odvoz, ubytování, krmení - vono by to na 25 tis. vyšlo. Ideální využít ho dvakrát v jeden víkend, jak jsem psal.
Markét
www.diamond-box.web4u.cz
u nás nová hračka píská cca 2 minuty, následně jsou jí odstraněny všechny části těla, které přečnívají.
poté je časem roztrhána celá.
u Kulekouše jsou taktéž v oblibě plyšové hračky - ukousne ocásek, nožičku, vykousne vočičko, polkne očičko, roztrhne bříško, vykuchá vatelín, paníci sbíraj vatelín po celým bytě, pak jde plyšák na chirurgii k paničce, ta bříško sešije a zas a znova dokola .....
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:37
- Nahlásit
Tommy Gun
Jo, tak to jsem si myslela. Večer brnknu, budu se muset poradit ohledně výstavy.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:41
- Nahlásit
Tommy Gun
pak jde plyšák na chirurgii k paničce, ta bříško sešije a zas a znova dokola .....
Tak takhle nesmrtelnou žabičku měla bobule taky. (holky vědí) Bohužel ačkoli jsem prvotřídní zašívač a látač nebylo již po několika operacích pomoci..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:42
- Nahlásit
2all
Teta se hlásí do služby. Pes i páníček jsou nakrmeni, žehlení a ostatní burdel počká!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:49
- Nahlásit
Tak já jdu tedy žehlit...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:55
- Nahlásit
Michla
na fotky se moc těším a předem za ně děkuji. S těmi zlatými štěňaty to je teda pech. Jiřka už Gastona asi moc nezviditelní ,páč je kupírovaný a už taky není nejmladší "jonák".Ale moc si vážím toho že jsi si ho vybrala ke krytí - no a ta vzdálenost.....takovou lidi urazí většinou jen při cestě za papírově podloženým šampionem Tak ať se vám v chovu i výcviku nadále daří!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:55
- Nahlásit
ola
Markét
jo cinkni - na to webu si najdi bud mobil nebo pevnou linku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:56
- Nahlásit
Božinku, kdy já to dočtu! Jeden den sem člověk nepáchne a dva dny aby to četl!!!
Tak to asi až zítra v práci
My dnes kousali na kníračím cvičáku, samý fousatí... no a jedna užgryndaná! Měli mě tam trošku za tyrana a to jsem se ještě krotila... Ale tak dobrý...
A G. má na kontě zas další roztržený řetízek, sundávám si hodinky a cinkrlátka a převlíkám se hned jak přijdu domů, ale tentokrát si mě podala už ve dveřích tak, že řetízek zařval... už nemám žádnej a už si nekupuju, to fakt nemá cenu...
Do G. 2 let jsem nic nenosila, teď jsem si řekla, už je starší... no ha ha, tak leda prd!
Zítra si jde G. na manikůru a pedikůru a já bych si konečně mohla zabrousit své nehty-dolámaný...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:57
- Nahlásit
Denisa
musíš s ní chodit víc po betoně a po asfaltu - pak nebude manikérku ani pedikérku potřebovat.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 20:01
- Nahlásit
Tommy Gun
jo, tak to je dobrá rada!
no tak asi ji teda budu chodit venčit na provázku směr panelákový sídliště, tak se bude divit!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 20:12
- Nahlásit
Denisa
..... nebo ji můžeš naučit lízt po komínech. Tam si drápky obrousí o kramle a cihly. ))))
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 20:18
- Nahlásit
Tommy Gun
Sorry, ale tvůj komínosport je pro mě velmi, velmi nepochopitelný! Mám totiž panickou hrůzu z výšek. Stačí, když jdu na okresní úřad, kde mají ty schody s průhledem a lezu po zdi. Jednou jedinkrát mne manžílek vytáhl na rozhlednu a já se dolů plazila (doslova) přilepená na zábradlí!! I naši kluci se mi smáli!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 20:36
- Nahlásit
ola
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 20:50
- Nahlásit
corleona
Tak koloušek není špatný ale o nic hezčí než to co mám doma. A tomu kolouškovi doma alespoň občas i rozumím.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 21:06
- Nahlásit
Teta
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 21:53
- Nahlásit
http://www.super.cz/vtipky/4593-tak-kde-mate-toho- teplyho-psa.html