| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 19:30
- Nahlásit
articek
sem salonní primadona - tady chčije a chčije, děsnej vichr, tak jsem dnešní výlet do Stoda odpískala. se stydim......
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 19:32
- Nahlásit
Tommy Gun
to opravdu připomíná lehčí mozkovou příhodu , nejsem vet ale asi to chce šetřit a hlídat
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 19:39
- Nahlásit
ola
jak to vidím já: čím více psů - tím větší škody, platí to i na zahradě. Funguje tady přímá úměra. Naše čuby se zabavěj výborně - před několika dny svlíkly vzrostlou rodící švestku z kůry, v létě postupně vytahaly 12sazenic rybízů. No aspoň si nemusím hrát na mičurina. Většinou ušetříme i za pohonné hmoty do sekačky - sekat není co
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 19:45
- Nahlásit
blažena
Teda já to druhý psisko snad vzdám!? Už takhle se lidi baví čučením na naši děravou-zákopovou zahrádku. Mno, ikdyž na jaře bude manžel dělat nové-nepročumitelné oplocení...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 20:06
- Nahlásit
ola
nevzdávej, pohled na dva a více dovádějících psů je hezkej
a psi stejně jako děti nemaj bejt jedináčci
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 20:38 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
blažena, artiček, ola
mno asi jo, zrovna dneska mu ale není nejlíp.
ke všemu ho asi něco bolí. zejtra pojedem asi na vet.
přesto všechno se ještě stačil servat s Kulekoušem.
Kulekouš mu dává sodu.
U nás téměř bezvětří a sucho.
corleona, artiček, blažena, artroza
..... ale, že je to tady na tejdle diskuzi supééér. Kam se na to hrabe ta blbá Pandora.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 20:55
- Nahlásit
2 all
.... co zas dávaj za seriál, že to tu zase spí?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 21:26
- Nahlásit
Tommy Gun
seriál nevím, nevidím ani ň, Odetka mi před chvílí zase rozšlapala brejle. To bude opět estráda zejtra v optice.
Od Gucciho sice nejsou ale.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 21:29
- Nahlásit
Tommy Gun
Mondíka je mi líto, snad se to ještě srovná. Ale s návštěvou veta bych neotálela - oni boxeři jsou tvrďáci a pak už ty škody někdy nejdou napravit
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 22:51
- Nahlásit
blažena
hned zejtra tam sjedem.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 01:26
- Nahlásit
zase mrtvo.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:10
- Nahlásit
Tommy Gun
no a kde seš teď? určitě ještě hajáš co
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:15
- Nahlásit
Tommy Gun
kterou fotku máš na mysli kde chceš představit pár lidiček?
JInak kdyby vám nestačil Oli manžel jen s kabelkou, tak ho máme i s hrošíkem. http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/1-2-roky/klu bova-vystava-v-praze-10_6_2006/18505
Tak mi včera byli konečně zase po dvou měsících cvičit. Tak sem to dopracovala tak že sem cvičila se štěňatama. Bylo tam dost lidí a ty co se chystaji na ZZO jsou už docela sehraný, tak tak. No aspoň sme mezi nima nevypadali jak hňupy, protože už něco umíme tak to docela šlo. Včera mu docela šla i ta chůze u nohy. Ovšem nejlepší bylo kousání, to mně Viky mile překvapil a byl skvělej. Kousal jako blázen. Měli sme je přivázaný u stromů a Viky někdy dělal takový otočky ve vzduchu že ve mně občas zatrnulo, zvlášť když pak hodil pěkný záda. Ale hned vstal a v pohodě. Takže při kousání fakt spokojenost. Ráno když sem odcházela do práce tak měl ještě hlubokou půlnoc, v noci sem ho musela v posteli obracet na jinou stranu, protože mi ležel přes celou šířku postele a mně už boleli nohy jako blázen. No jo hlavně že se myšáček dobře vyspí.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:25
- Nahlásit
Tommy Gun
mozna je to mrtvicka, mozna by to mohl byt -a ted to nenapisu odborne- v podstate zanet ucha. vim ze mi moc neveris, ale znam 2 pripady.... uvidis jak se to bude lepsit- pri tom zanetu to za 2 mesice ani nepoznas... nemel problemy s usima? zanety?
tak jako tak podavej karsivan ... v pripade mrtvicky jsou 2 leky na zlepseni stavu ...zjistim je...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:43
- Nahlásit
Vcelka
Teda, hned tě prásknu doma! Ať choť vidí, že z toho nemám srandu jen já!
Tommy Gun
Prosím tě, v půl druhý v noci normální lidi přeci chrní!!!???
Jestli půjdeš k vetoj, dej pak vědět!!
..... ale, že je to tady na tejdle diskuzi supééér. Kam se na to hrabe ta blbá Pandora
Ale bacha, dá se na tom chytit těžká závislost!!!
Artroza
Vy čekáte štěníky, že jo? Korida se mi moc líbí a budoucí tatínek je taky krasavec!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:56
- Nahlásit
Artroza
to máš pravdu, tenkrát mi Karsivan Olina pro NO napsala
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:57
- Nahlásit
ola
jo jo ) diky!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 07:59
- Nahlásit
Tommy Gun
ještě chrní, já vždycky říkala, že je tahle diskuze lepší,proberem tady všechno i mimo boxery
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:06
- Nahlásit
Artroza
..... o to IČO jsem psal i "hospodářce výboru jednoho pochybnýho klubu" ´....... snad se ozve.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:11
- Nahlásit
articek
Tommy Gun
Vy jste teda noční i ranní ptáčata!
Na tu novou pandoru jsem se nemohla ani dostat.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:20
- Nahlásit
articek
Mám dotaz.Při stopě jsem se pokoušela udělat lom,ale B. mi vždy pár krouků běží dopředu a pak teprve hledá a vrátí se.Jak ji mám přibrzdit?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:23 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
dík za rady. pro jistotu ale stejně sjedem dnes na vet. je pravdou, že jsem mu normálně čistil uši 2x do roka (nekupír.), vůbec na záněty a špinění netrpěl. před 14 dny jsem objevil červený a "zahnojený" ucho, tak jsem ho vyčistil, po týdnu se velký obsah mazu vtom samém uchu opakoval a vcera jsem to čistil znova. možná v tom uchu něco bude. to ucho odpovídá i povislé straně tváře. díky za rady.
Vcelka
je někdo z tohoto fora na těchto fotkach (artíčkovi a blaženovi znám) http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/1-2-roky/klu bova-vystava-v-praze-10_6_2006/original/18479
na této http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/1-2-roky/klu bova-vystava-v-praze-10_6_2006/original/18479
aha, ted jsem narazil na tuto fotku a dokonce si přecetl i popisek - tak už vím: http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/1-2-roky/klu bova-vystava-v-praze-10_6_2006/original/18476
articek
Karsivan - budu si pamatovat. Hele, nepomohlo by to i mě, mám takovej tik, tik, tik v levým oku.
Lenda
..... jestli se chceš dostat na to Disk. forum BK ČR, tak ti mohu popsat způsob. Můžeš to disk. forum číst, ale "blbý je", že prispívat může pouze řádně zalogovaný člen.
ola, artroza, corleona
..... to máš pravdu, v půldruhý v noci normální lidi spí, ovšem ne já a jeden dochtor ze severní moravy. komunikujeme spolu vyhradne po půlnoci - posilal clanek z JSZ Hrvatsko a z Malacek. Z Malacek dokonce v půl třetí. Mno a to už si čérmen toho pochybnýho spolku klidně dávno spí.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:30
- Nahlásit
Lenda
a prošlapáváš ten lom?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:32
- Nahlásit
blažena
No mi jsme chtěli jít dneska, ale taky to nevypadá, už jsem tenhle týden zmokla na stopě,
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:32
- Nahlásit
Tommy Gun
Zatím ani ne-ono je tam trochu mrtvo.A na to přečtení to nepotřebuju.
O půlnoci já mám fakt půlnoc,protože často spím už od osmi.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:33
- Nahlásit
To asi ne.Jak se to dělá?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:33
- Nahlásit
Tommy Gun
určitě, to je na krevní oběh,ani se nedivím, že máš tik, je toho teď moc ( výstava, zpravodaj )
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:34
- Nahlásit
Lenda
O půlnoci já mám fakt půlnoc,protože často spím už od osmi - "něco" podobnýho mám doma - peťula, Monda a Kulekouš už spí také od osmi.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:35
- Nahlásit
Lenda
No, já jsem se tam dostávala s pomocí Tommy Gun celé jedno dopoledne, nakonec úspěšně
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:36
- Nahlásit
2 all
tak za chvilku jdu na vstupní prohlídku. prej moč s sebou. nějak se mi nepodařilo najít skleničku, tak si budu muset "ucvrnknout" u doktora. zejtra nebudu celej den - jsem v hlavní "stolici" moravy - v brně.
|