Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:41
- Nahlásit

articek
.... to byl skluz ala Pavel Nedvěd. Taky jsem to pěkně "schytal" - stačil pohled.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:43
- Nahlásit

corleona
tak mám nový gatě, novou gravatu a dvě nový rubášky, heč.

Teta
..... ten překlad z toho BB - on to byl původně překlad z anj do nj, tys dělala z nj do čj a ted je potřeba nalézt ta správná slova z čj do čj. nám s janou to taky nešlo. necháme to asi na corleoně a dochtorovi.

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:43
- Nahlásit

Tommy Gun
To už máš jako nakoupeno jo? Tos to vzal hopem, ladí se to alespoň?

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:56
- Nahlásit

corleona
Závidím ti ten pohled na louky, ovečky atd. Já sedím v práci a čučím na přiblblé turisty jak se flákají a čučejí do výloh s bohemia sklem.

Pošli prosím návod jak na to. Také bych raději seděla doma u pc, občas srovnala hafany mopem, hrála si ze štěnaty. Vlastně beru zpět, ty tam máš toho puberťáka, to raději bude v té práci koukat na ty turisty.

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:05
- Nahlásit

Teta
No nevim, či mi je co závidět.. Tom vzal právě dva čokle a šel s nima na houby, tak jsem šla vypustit Querose a spol. na zahradu a to prase italské se mi vykadilo přímo pod okno. Jako by tam neměl jiné desítky metrů čtverečních. A pak jsem šla nasázet další prádlo do pračky a nevšimla jsem si, že mi za zády štěňata vymotaly iks metrů toleťáku po bytě.. achich ochich..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
no, já to mám u nás ve vidlákově 8 minut do centra, víš - to není jako praha, abych se plahočil 1/2 hodiny sockou.
neboj určitě to ladí - byla se mnou petula. a na můj vkus to trvalo dlouho. byli jsme dokonce ve 2 obchodech. fuj.

Vlastně beru zpět, ty tam máš toho puberťáka, to raději bude v té práci koukat na ty turisty.

corleona
a nevšimla jsem si, že mi za zády štěňata vymotaly iks metrů toleťáku po bytě - netočila se u vás ta reklama na toaletní papír Zewa? Puberťák sedíc na záchodě a štěnata mu kradou toaleťák. Živje si to dokážu představit.

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:24
- Nahlásit

Tommy Gun
Když tě doprovodila ženská tak to bude ok. Přijdeš v novém ohozu na výročku? Já jenom abych tě poznala. Jestli ano tak si vezmu kostým a budem spolu koukat na ty Missky v maskáčích a bagančatech.

2all

Jdu to balit a jedu domu tou "sockou". Doma určitě najdu hladového psa i chlapa. Něco povařím, poklidím a pak se na vás večer juknu jestli tady náhodou nezlobíte.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:30
- Nahlásit

Koukam ze kdyz to tu vsecko dodelam, tak tady je mrtvo a vsichni jste nekde fuc...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:32
- Nahlásit

corleona
....... tak jsem ti sehnal ty dřevorubce. Ale nebude to pro pobočku levný, už museli vyrazit na cestu. Už jedou http://www.super.cz/vtipky/4592-drevorubci-v-rusku -nepotrebuji-nakladak.html

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:34
- Nahlásit

Teta
..... no budu asi v pracovním psím.
i když za ten kostým by to určitě stálo.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:34
- Nahlásit

a nevšimla jsem si, že mi za zády štěňata vymotaly iks metrů toletáku po bytě - netočila se u vás ta reklama na toaletní papír Zewa? Puberták sedíc na záchodě a štěnata mu kradou toaleták. Živje si to dokážu představit.

ola
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:35
- Nahlásit

Já jsem tu...

Zatopila jsem! Ostuda zhýčkaná! Ale už mi bambule u kulicha na hlavě vadila při koukání na monitor...

Po baráku voní vařené masko. Panička koupila vepřovou hlavičku. Musím vám sdělit Kubovu reakci. Zatímco NORMÁLNÍ dítě by řeklo - "Chudák prasátko, to ho muselo bolet!?" náš Jakub okoukl hlavu a pravil : "Cože? Tak málo masa? A kdo sežral ty oči???"

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:37
- Nahlásit

Tak jestli steniska Corla trochu prebarvila, tak by to i mohlo byt u nic doma tocene

Tak nevim, ale tady se mi to na tom macku tak divne aktualizuje...ze pak nevidim vsechny nove prispevky..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:37
- Nahlásit

ola

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:38
- Nahlásit

Teta
Tommy Gun
Se každý vyfešákuje.. to abych si na výročku šla udělat hlavu..
No jo, ale zase kvůli komu, že.. Taky jste místo Alessandra mohli pozvat Pedra Bispa, by se bylo na co koukat.. A místo Zdiši se mohla pozvat aspoň Barbie, ta už sice pískala klubovku v Olomouci, ale větší kost mezi rozhodčíma-ženskýma si jaksi nevybavuju..
Že bychom to pojali jako že když už by třeba ti psi stáli za prd, že by oko diváka-čky spočinulo na rozhodčím..

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:38
- Nahlásit

No tak koukam ze Jakub bude asi vtipalek po tobe ze

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:42
- Nahlásit

ola
"Cože? Tak málo masa? A kdo sežral ty oči???" kouzelné dítě..

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:45
- Nahlásit

corleona
Pedra Bispa neznám ale vzbudila si mojí zvědavost.

Barbie tam nepotřebujeme budeme tam já a artroza. Chlapíci nám říkají Kikina a Bobina, to snad vysvětluje vše.

Tu hlavu si ale udělej..............jaký kvůli komu? Chudák Tommy pistolník ti sehnal takové šikovné dřevorubce a ty bys se nehodila ani do gala, no teda!

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:46
- Nahlásit

Kikina a Bobina

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:47
- Nahlásit

Teta
takové šikovné dřevorubce Fuj, ti smrděli i z monitoru..

ola
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:49
- Nahlásit

Tý jo, lidi jak to děláte? Nestíhám to tu ani číst, doma burdel, prasečí hlava se snažila právě vytéct z papiňáku a já čumím na net!
Dnes mi přišla přihláška na ZCH. Hrůza!

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:51
- Nahlásit

ola
máme doma burdel..

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:52
- Nahlásit

Teta
Pedra Bispa neznám ale vzbudila si mojí zvědavost. Já ho někde pohledám, kolouška..

Lenda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:57
- Nahlásit

ola
Taky mi včera přišla.To ji musejí ještě párkrát poslat než to zkusíme.Ale ty ji vyplň a pošli.
Já byla na nákupech v HK a nevěřím vlastním očím kolik toho tady zase přibylo.

Kdy lidi venčíte své pesany?

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:57
- Nahlásit

Vot zděs Peťka: http://www.boxersvonbispus.com/index_moments.htm

ola
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 16:59
- Nahlásit

corleona
Hmmm, kde tací rostou? Trochu vypadá jako můj šéf!

ola
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 17:01
- Nahlásit

Lenda
Uvidím jak dopadneme zítra. Jdu totiž kousat na figuranta, co to má figurovat. Už se těším, ale zároveň děsím.

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 17:02
- Nahlásit

Lenda
Já zrovna fčil. Dva se venčí na houbách v lese a dva na zahradě a dva ve výběhu. My to máme vzhledem k vzájemné nevražovosti po etapách.. Queros s Vikinou hrajou kolem baráku na hoňku, až mám zacákané okna.. ale duní to, jak by se tam honili dva bůvoli.

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 17:04
- Nahlásit

ola
V Portugalsku..

Lenda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 17:17
- Nahlásit

corleona
Ten dusot si dovedu představit.To Brauny se bohužel moc doma neproběhne,ale v lese běhá jak cvok.Zahrádku pohužel nemá-chudinka.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání