| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:33
- Nahlásit
No tak myslim ze zrovna takovy kohoutek by se mohl libit Ondrovi no asi vetsine chlapu ve veteranklubu...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:40
- Nahlásit
Tak jsem prolezla galerky a zjistila jsem co tam pribylo fotecek...vsechny jsou super§ Jo Oli ze synatora bude dobry psovod a myslim ze jako fotograf uspeje take!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:47
- Nahlásit
Paja s Tinou
Mno, abych pravdu řekla, tak jsem ani nečekala, že nějaká fotka bude použitlená. Děsně mu nešlo - namáčknout a pak teprve domáčknout! Ale dobrý! Horší bylo moje focení přeskoku metrovky, protože to bylo vždycky moc rychle, nebo Kuba clonil atd.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:52
- Nahlásit
Paja s Tinou
ta výstava je 9.9.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:52
- Nahlásit
corleona
Fifin - náš Kulekouš spí po celé posteli, v nohách, mezi náma, pod peřinou, ale nejvíc si to užívá, když spí s hlavou na polštáři a kouká a funí paničce do xichtu.
Když ponocujeme, tak chodí za paničkou, už aby si šla lehnout, aby se k ní mohl přitulit.
Také neustále během dne, když jsme doma a on není na zahradě, vyžaduje chování. Přijde a bud si vyskočí na klín a posadí se předníma packama na kolena prdelí do rozkroku nebo přijde vyhodí přední, packou začne drápat a že chce vystadit. Vobčas, když člověk sedí a něco dělá (třeba u PC), tak je to dost hrozný. Ale nedá se mu nevyhovět.
Monda naopak - to není postelový zvíře.
Kulekouš v noci = němý film. Takže fklidu.
od jednoho hňupa dozvěděla, že jsme to měli všechno podplacené
Jo a kolik to stálo? Že bych rozbil prasátko. To bylo v naturáliích nebo keš? Lidi jsou hňupi a závist je Čechům a Moravanům přirozená.
Zuby ok, hrabala se mi doktorka v šestce vlevo nahoře.
articek
tak kuřačky, zrovna jsem si na serveru přečetla, že bude od příštího roku zdraření cigaret o 15 Kč
já jsem zatím v pohodě, 10 kartonů z bulharsko-srbskýho Duty free shopu ještě nějaký čas vydrží - tam to ti pendleři rvali do spodního prádla, pod oblečení, do oblečení - to byla prdel. Před náma celníci vyhmátli jednoho, rozebírali mu auto a hledali cigára. Mno - my vezli jen 12 kartonu celkem přes patery hranice. Nech jim to tam ale za ty prachy - karton LM za 5,5 euro.
no, já bych chtěl taky papouška, ale peťa má fobii z opeřenců (všimni si, že schválně nepíšu z ptáků )) - aby se tu do mě nerejpalo :lol a ještě je navíc na ně asi i alergická. takže papoušek bohužel u nás nehrozí.
TAK A JDU ČÍST DRUHOU STRÁNKU.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:53
- Nahlásit
ola
já nic nevidim......
Jinak hošan na výstavě byl fakt dobrej.....možná pro ty co tu jsou nový by jsi mohla fotos znova ukázat.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:04
- Nahlásit
Tommy Gun
to máš štěstí, že je ta alergie jen na papoušky a ne na ptáky. Takhle můžeš být v pohodě
No za tu cenu a kdybych kouřila cigarety ( upřesnění taky píšu schválně ) tak bych taky neodolala
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:05
- Nahlásit
ola
no tak to by ještě scházelo!!! ty máš ale nápady! ještě že to tu nečte, už by to bylo doma! já jsem ráda, že Hondu má u maminky v garáži a Ducatku "v kotcu" na okruhu a ještě potřebuju vypakovat ty jeho objemný moto-obleky co zavazí ve skříních...
a že někdo takový divný věci do koupelny vyrábí že?!
to kdyby to byla třeba psí, samozřejmě boxeří tlapka nebo hlavinka, no tak to by byla jiná, to by byl krásný doplněk do koupelny!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:07
- Nahlásit
Paja s Tinou
Třebon 9.9.2006
Artroza
mno, čištění kanálků kuwa nic moc.
ne, to ani nechci, abys nikoho nepřesvědčovala, pouze kdyby se ti třeba před časem někdo zmínil, že má zájem jet, tak abys mu to připomenula. jak jsem psal ani já a nikdo jinej, nikoho nenutíme.
jo, předsednickýmu řekni, at už se rozhodne koho chce inzerovat v katalogu výstavy - kdyžtak mu dej kopačku - on se určitě rozvzpomene.
mno, já mám ted na hrbu bulvár. plátek i výst. katalog - se z toho taky po*eru.
fifla psala, že jdou nakonec do hotelu.
už tu od ní mám 3 nepřečtený maily i překlad na pozvání toho "makaronskýho" rozhodčího, tak jí musím odepsat, aby neřekla, že na ní seru. ahoj žaklín, jak se máš ..... já dobře .... tak jsem si ti psal s artrózou .......
+ jeden nepřečtený mail od tebe.
ola
Vzpomeňte na aférku mého mužíčka, jež kolovala vesele po netu - tj. hošša a lá růžová kabelka! Slzím ještě teď když si vzpomenu na okamžik, kdy jsem tu fotku viděla poprvé!!!
- jé vo tom nevím, co se dělo? můžeš popsat případně doprovodit fotkou?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:09
- Nahlásit
articek
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:14
- Nahlásit
Tommy Gun
tak se podivej tady....
http://www.meggi.estranky.cz/fotoalbum/klubova-vys tava-praha-branik-2006/praha-branik/99
chichichi
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:15 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
jo to je dobrá informátorka
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:19
- Nahlásit
Vcelka
..... byl jsem tam taky, ale téhle "holky za 50 " jsem si nevšim.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:29 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Tommy Gun
protože jste přijeli moc dlouho
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:30
- Nahlásit
blažena
když jsme u těch fotek z Prahy... nejsou na této fotce 2 z šílených Ungelto trojčat a 2 lidoUngelťáci, malej a velkej?!
je to z Včelčina webu, teda Vikouškova
http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/1-2-roky/klu bova-vystava-v-praze-10_6_2006/original/18474
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:34
- Nahlásit
Tommy Gun
jsem poslala onen překlad dochtora, měl tam zase "svoje" obraty vyčtené ze slovníku, špatné skloňování a i/y - takže jen takové drbky.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:55
- Nahlásit
Denisa
no jo čéče, já tuhle fotku nikdy neviděla je tam synátor i manžel. Na jejich zarputilých pohledech je vidět že to fakt žerou.Jako volači jsou naprosto nepoužitelní. No a z trojčat tam je Odetka a Pretynka.
Za chvíli jedu na cvikoš, předpověď je děsivá, tak asi místo propriet na obrany vezmu ploutve a šnorchl
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:04
- Nahlásit
corleona
jsem poslala onen překlad dochtora, měl tam zase "svoje" obraty vyčtené ze slovníku
hod sem nejakou perlicku
me to teda nic nerekne, ja polsky ( jak ses mela sanci presvedcit) fakt neumim )
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:07
- Nahlásit
blažena
A kam jedeš, do Stoda?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:09
- Nahlásit
Vcelka
no to víš, vybrat stan a boty, aby do těch bazmeků neteklo a unesly tebe i 30kg batoh není jen tak.
tak jsme se trochu zrdželi. příště už se to nestane.
denisa
tak na tomhle webu znám akorát manžela blaženy, dr. Vackeho a Vládu Žáčka v červený mikině. představte mi zbytek těch lidiček na té fotce.
corleona
díky, už to došlo.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:10 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
dorazíte na ty Rychety? Vašek tam bude asi od 10h jestli budete chtít kousat a mi asi přijedem kolem 9h dělat poslušnosti zkoušky se blíží
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:10
- Nahlásit
blažena
no tak aspoň místo úvazů, že fungují
Marťase jsem poznala hnedle, jen trochu povyrostl
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:19
- Nahlásit
Tommy Gun
to ti spíš osvětlí Včelka a Chodka, jejichžto jsou to weby, neb já tam ani nebyla...
ale je to tam i napsaný kdo tam byl...
měli jsme ještě jedno setkání v Brně lidiček odsud z fóra, na výstavě v únoru a to má zase fotky Paja s Tinou
Tak tak.
ale kdysi jsme tu dělali i galerku sebe sama jak vyzeráme, napřed nikdo (žádná) nechtěl/a ukázat jak je hezký/á, no baby no , ale pak už jó, ale to je kdesi moc vzadu ve fóru...
Tak to jen abys byl informován...
doufám, že v Třeboni se nás sejde hodně
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:50
- Nahlásit
Denisa
ne, v třeboni bych nějaký oficiál. sraz nedělal.
artroza, ja a ost. asi nebudeme mit moc casu.
nechal bych to na jaro - třeba na pražskou klubovku - je to uprostred republiky, vsichni bychom to meli i lepe dostupne - mysleno misto konani a skoro vsichni stejne daleko - i kdyz nekteri dál.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 16:08
- Nahlásit
Denisa
no, možná ještě dnes na www.diamond-box.web4u.cz v sekci Ze Života - rok 2006 - přibude pár desítek fotek z naší letošní dovči. Ale asi pochybuju, že nás někdo pozná. Přes celou fotku batoh a za ním jakés takés tělo s hlavičkou. Respektive zezadu to vypadá jak batoh na nožičkách.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 16:27
- Nahlásit
Tommy Gun
"holky za 50 - to je chudák můj manžel. Musel mi držet kabelku a můžeš být rád, že na tý fotce ještě není vidět bobulčin pískací hrošík.. Až můj choť zjistí, že jsem opět vytáhla na světlo bóží tuhle fotostory, tak už nepojedu vůbec nikam!
Nevím jak u vás, ale tady se chystá nějaký menší Ernesto. Vítr mi rval s autem do příkopa, že bych řekla, že to bylo přímo spiknutí přírody!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 16:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
držet kabelku
taky jsem jí držel - ale nic moc pocit.
no, my jsme v pohodě - http://pocasi.chmi.cz/index.html/
ale od prahy na sever a na východ to nevypadá dobře.
pro chovatele
hele lidi, jak se pozna, že psa lehce "klepla pepka" - lehka mrtvicka. Nechci malovat čerta na zeď, ale.........
Cca před 3 týdny začal Monďák (7 let) zakopávat i na rovině. V neděli přijel totálně utahanej z chaty. V pondělí se k tomu přidal prověšený levý pysk (který je mnohem volnější než pravý), ve kterému mu zůstavají slinty, mnohdy trochu tekoucí. Hlavu má taky trochu na levou stranu. Spodní víčko levého oka ale je těsné, není vychlípené. Normálně baští, chodí se venčit, občas si zařádí s Kulekoušem, ale i hodně spí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 17:14
- Nahlásit
Tommy Gun
To co popisuješ poměrně dost připomíná lehkou mozkovou příhodu Byl jsi u veta?
To už je mu fakt sedm? To snad ani není možný!?
Jo, ještě jsem se chtěla zeptat, jak vidíš to ty - dvě psiska - zabaví se spolu nebo ničí dvojnásobně?
(FeeBee dnes opět vyhrabala na zahradě novou zemljanku...)
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 18:37 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Tommy Gun
něco podobnýho jsem zažila u mého NO a byly to stejné příznaky a tím i stejná diagnóza, je mi líto
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 18:41
- Nahlásit
u nás s přestávkama prší celý den, na zahradě je dokonalá bažina
|