| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Krista
hodná, díky mooooc.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:02
- Nahlásit
Tommy Gun
třída mladých-Pelunek Aquamarine V1 CAJC
Bali Elendir(Grappa Glogosia,Alshtadt Boxerberg Jasmine) V2
Alma z Holanky(Yéké v. Saphós Hoeve,Holly ze Šárovce)
Berenika ze Zubštejna(Mobidik Malave Gem,Anett z Rošťáků)
Ty výsledky výše tak opravdu jsou Kdyby někdo potřeboval ještě něco,tak určitě povim,pokud budu vědět.....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:09
- Nahlásit
Tommy Gun
Fenečka je vážně mooooooooc pěkná,fakt se povedla...Předváděl jí nějakej prcek a myslim,že jim to spolu šlo moc dobře
To je jako její maminka ta bílá fenka???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:17
- Nahlásit
res. CACIB - pes .. ayayay tímžto mi došla pro dnešek řeč. Pes to může být milý a sympatiko, nicméně rescacibový psík by měl vypadat jináč. To se Mařenka vyznamenala. Achich ochich.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:22
- Nahlásit
Ahoj zdravím všechny boxerkáře.Chci se zeptat mám 13měsíců starou fenulu.Je moc šikovná na práci chodíme 2x týdně na cvičák do Jihlavy ale bohužel tam nejsou kvalitní figuranti.A nerada bych jí pokazila tak jako svojí první boxerku.Nevíte někdo o cvičaku kolem Jihlavy.Tak do 50km kde by se našel figurant ktery ma zkušenosti s boxíkama.Předem děkuji
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:28
- Nahlásit
corleona
On už tam jinej nebyl...I Robert Fagoš se při tom chytal za hlavu a potom se tam o tom bavili...S rozhodčí.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:30
- Nahlásit
Ada
Vítám tě tu O cvičáku bohužel nevím,máme to do Jihlavy trochu z ruky...Ale nemáš ty náhodou fenečku od Kamenného stávku?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:30
- Nahlásit
corleona
...... ty diplomatko.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:31
- Nahlásit
Krista
No ale kurňa, je blbá, nebo co.. Copak to je nárokový titul??? Kdo se zúčastní, vyhraje??? Neměla rezerváka zadat. Je fakt blbá jak tank. Hrozná rozhodčí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:34
- Nahlásit
.. dle mě to není pes na výbornou, natož na CACe.. a ona mu dá res.CACIBa.. Se fuckt picnu..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:34
- Nahlásit
corleona
Nárokový určitě není.....Stejně jako CAC a res.CAC....Já radši vůbec nebudu říkat,jestli ho měla zadat nebo ne-nerada bych pak dozvěděla,že dotyčného pesana či osobu pomlouvám...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:36
- Nahlásit
Krista
S tím musíš počítat, že si tady píše deset lidí a dalších třicet, ne-li víc, to tady čte..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:37
- Nahlásit
corleona
Nerozčiluj se........To chle klíííííííídek....
Jasně,s tim počítám a je mi to jasný,ale přecejen,čeho je moc....Já nikdy nikoho nepomluvila a tím méně Baskervilla...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:39 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Ano Adelaida Od Kamenného stávku.Je to má 2boxerka.A děkuji za uvítání.A od kud nás znaš? )
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:41
- Nahlásit
Krista
Já su f klidu.. Vina není na psovi, ani jeho majitelce. Jen na rozhodčí a to je celé.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:43
- Nahlásit
Ada
Pamatuješ na nás?V Olšanech na klubovce jsme byli hned za váma
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:43
- Nahlásit
Ada
Taky jsem měla Adelaidu Dožila se jedenácti let.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:49
- Nahlásit
Aha vím pamatuju.Byly to obě fenky po mojí fenule Abara i Adelaida jsou z naší ch.s.Byl to náš první pohár.Taky jsem byla pěkně nervozní.11let to je na boxíka pěkný věk.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:50
- Nahlásit
Tvá fenulka se mi taky moc líbila.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 15:58
- Nahlásit
Ada
To já jsem nervní pořád....Proto taky vystavuje přítel Abara a Adelaida jsou moc pěkný fenečky,hned na parkovišti jsem doufala,že nebudou s náma-a byly Ale teda,myslela jsem,že jsou starší....
Koukala jsem,že čekáte další šteníky?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:01
- Nahlásit
corleona
Chystáte se někam na výstavy?My pojedeme do Plzně a ještě nejspíš do Žernova-Ryzmburk.Tak jsem zvědává jak dopadneme.Třeba se na nějaké výstavě potkáme. ))
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:05
- Nahlásit
Štěnátka bohužel nevyšla.Sice zabřezla ale potratila.Takže bohužel. Je to příroda.Ale snad příště.Už má holka taky svůj věk.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:07
- Nahlásit
Ada
My už jen na kukačku.. Naše holky dodělaly polské a slovenské šampionáty. K českému je nutná zkouška a na tu se chystáme jen s Viktorou, tak možná ještě ta někde zkusí urvat CACe. Ale pokud dřív začne hárat, tak zkouška i výstavy padají a bude se krýt. Uvidí se. Zatím žádný plán nemáme. Žádné okouzlující krasavice to zkrátka nejsou, abychom s nima sjížděli výstavy..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:08
- Nahlásit
Abara a Adelaida .. to je dobrý měla jsem Bakaru a Adelaidu..
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:10
- Nahlásit
Ada
Škoda.........
My jedem taky do Plzně...Tak se tam uvidíme
corleona
Prej žádný krasavice...Tak to teda nechápu,proč na výstavy lezeme my
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:10
- Nahlásit
articek
a co fandit staršímu bráchovi, to budete? To budeme jestli tam nepřijedem pozdě. Pořadí jak se bude vystavovat se asi neví co? Aby sme nakonec nepřišli o vystavování všech co znám.
Tommy Gun
akorát první krmle začíná asi ve 4m hmm tak to teda nevim jestli mám dost sil vylejst ty 4 metry po hromosvodu. Ono se to asi nezdá, ale asi to neni žádná sranda. No a 40 metrů to si nějak neumim představit jak je to vlastně vysoký. Ale koukala sem na tohle http://www.diamond-box.web4u.cz/Photos/galerie2006 /img00030.htm
to má 21 metrů to by se mi docela líbilo pro začátek, škoda že to je na Zbraslavi. Zdeněk když teď viděl že tady koukám na komíny tak mi řiká ať nejančim.
Jinak my skype máme, ale moc ho taky nepoužíváme a v práci ho nemám takže je to stejně jedno.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:18
- Nahlásit
Tommy Gun
My skype nemáme. Ani klokana Skippyho, co bezvadný je kamarád a holkíííííííí, klucíííííííí, každý má Skíííípiho rád My máme za oknem pasoucí se vovečky a kozenky..
Ale čoveče, včera mi vyskypěl hrnec na pecu. Jsem tam vařila ty houby před zamražením, co Tom nasbíral. Ale nenasbíral je tady, ale někde na Bruntálsku, či kde. Jsem včera nebyla na cz-pes, neb jsem krájela, okrajovala až do alelujá..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:19
- Nahlásit
Krista
Jen doufám že nezačne hárat.Já moc zkušeností vystavních nemám.Fatty se vystavovala blbě, chtěla každého sežrat tak jsme to vzdali.Ale Adelaida je pravý opak.Zdědily povahu po Perrym.Naštěstí.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:22
- Nahlásit
Jedu s tou mojí potvůrkou na cvičák.Tak se tady mějte.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:24
- Nahlásit
Ada
Snad nezačne....A s Abarou jedou taky?
My taky moc zkušeností nemáme-dneska jsme byli na 8 výstavě...Předtím jsme měli boxerku,ale bez PP,takže výstavy se nás netýkaly...
|