Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:45
- Nahlásit

Teta
Jeden dúležitej narcis a druhé naštvanej morous natykavka!To já vůbec neznám.NAše obě dámy chodí k vet. hrozně rády.Aduše okamžitě somruje kokina a Fatty vleze vet.až na hlavu a chce se jen a jen mazlit.Zato v čekárně chce Fatty všechny pejsky i kočičky zlikvidovat.Aidě jsou ukradení.

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:46
- Nahlásit

Teta
důležitej narcis jo jo! L. a G. jsou asi dost podobný nátury, se "hledali až se našli"! ...jinak u G. je to tak, že ona má radost opravdu ze všeho, třeba i z toho, když dostane do držky ode mě...

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:47
- Nahlásit

Ada
tak zhruba za měsíc už se moc těším jak budu obdivovat štěňadla! držím pěsti!!!

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:47
- Nahlásit

Teta
sem eště nepřála a tak tímto dodatečně činím! já si kulový pamatuju kdy má kdo co, jenom vím, že čtrnáctého každý měsíc musím péct kachnu, ale ta asi nepůjde mailem poslat, tak Ti jenom přeju vše nej a všechno co si přeješ sama

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:50
- Nahlásit

Denisa
Díííík a těším se až s Citunkou dorazíte.Vyleštím štěniky a jestli bude pěkně tak si na zahradě něco ugrilujem.
Pro rejpaly
Štěniky grilovat nebudem

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:54
- Nahlásit

Ada
tak si na zahradě něco ugrilujem.
Pro rejpaly
Štěniky grilovat nebudem

jó, to bude príííííííma!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:55
- Nahlásit

Ada
Pro rejpaly tzn. Pro Tommyho

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:00
- Nahlásit

corleona
No já to nechtěla psát tak příma ale ano ano, je to hlavně pro Tommyho

zzizalka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:02
- Nahlásit

denisa
ne, ne, dneska bohužel (úterý) nemůžu, ale zítra (středa) tam budu po půl pátý

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:03
- Nahlásit

Denisa
corleona
Ada

jéé,já se těším, už mám zase absťák!

pro všechny - Nunýnek je vyjímečnej!

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:04
- Nahlásit

Denisa
díky za gratulace.
taky gratuluji k normální zvěři - i k nám chodí někteří pacienti strašně rádi, ale boxeři snad až na jednu poťapanou (ale to asi souvisí s paničkou) všichni. oni jsou na tohle fakt zlatíčka. jenom se pak musím trochu déle sprchovat....
ale najdou se i jiní, občas se zastaví jenom tak, že šli okolo, jsou prostě super. jednou se ozvala z chodby strašlivá rána, do ordinace se vřítil obrovitý černý labradororotvík a nadšeně se přivítal a za dvě minuty se vbelhala panička a omlouvala se, že k nám vůbec nešli, ale že byly otevřené dveře a on nemohl odolat, jenomže ona s tím nepočítala a tak ji zanechal ležící na schodech....byla plná čekárna a lidi z toho byli úplně vyvalení

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:06
- Nahlásit

Cituška
Nunýnek je vyjímečnej tomu věřím.Ještě jsem neviděla psa taklhe si vychutnávat štěniky.Ale doufám že až pojedu do Bašky na krytí že budu mít tu čest se s Nunym poznat osobě.

Lenda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:08
- Nahlásit

corleona
To asi byli pracovníci v šoku.To se jen tak nevidí.
Hlavně,že je hezky a můžeš mít prcky venku.

Dnes mi Brau přestala kapat(17 den).Měla by být po tom nejplodnějším období nebo je to teď?Dle množství nápadníků by to mohlo být teď,ale minule opruzovali ještě dlouho po hárání.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:08
- Nahlásit

bubu
Tak todle mě moc pobavilo.Za chvilu si psi budou k vet. chodit sami.

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:09
- Nahlásit

zzizalka
jé, tak středa teda, už snad konečně se setkáme!!! tak jo, tak zítra, kdyby něco do toho vlítlo, tak se ozvu...

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:09
- Nahlásit

Lenda
Nám Fatty jednou kapala jen 6 dní.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:12
- Nahlásit

Super.Včera mi Aduš sežrala maso na dnešní oběd.Tak jsem vytáhla další.Zakecala jsem se tu sváma a maso na pánvi zatím zuhelnatělo.Mě asi trefííííííííí

bubu
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:14
- Nahlásit

Ada
Za chvilu si psi budou k vet. chodit sami

ale oni už chodí, je tady ve městě jeden takový "Nuss von Bahnhof" , ten v létě, když jsou otevřené dveře do čekárny, přijde, sedne si tam a sedí třeba dvě hodiny a kouká jak jde život. mate tím lidi, oni poctivě sedí a když je zvu dál, tak říkají že ještě nejsou na řadě, že tam ještě jeden byl dřív

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:15
- Nahlásit

corleona
no mě připadá Nunýk opravdu chováním k prckům vyjímečný, nechá si od nich hodně líbit, nezištně jim nechá milovanou slepičku, radostně je olizuje - je na něm vidět, že si to fakt užívá!!!!myslím že si s ním příroda ošklivě zalaškovala a toho pindíka mu přičarovala omylem
kauza "trojčata" - já taky nejsem tak slabá na hlavu, abych si je nechávala dobrovolně - chtěla jsem si nechat čubinku z každého vrhu. Ale jako na potvoru byl akutní nedostatek důvěryhodných pánečků....., a jak šla doba už jsem nebyla ochotna ji dát ani supr trupr zájemcům..... a tak mám O+O+P
ty pracovníky u vás s vypadlejma štětcema i čelistma vidím naprosto živě

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:19
- Nahlásit

bubu
Nuss von Bahnhof
To je jako Karl von Bahnhoff

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:19
- Nahlásit

bubu

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:20
- Nahlásit

blažena
Vidíš sem se ani nezeptala jak se vám kousalo, tuším že v pátek???

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:21
- Nahlásit

Ada
i ty kuchařinko jedna

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:21
- Nahlásit

blažena

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:23
- Nahlásit

Ada
nám se kouše zatím vždycky dobře
mrňavky si jen honí kořist a užívají si to, žádnou poslušnost při tom ještě nevyžaduju - ale bude hůř

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:24
- Nahlásit

blažena

no, jak Vám to kousalo na ten ohrožený druh?

Ada
chudák maso (nebo ty?)

Corleona
paní od Kleopatry včera psala, že tam měla truhláře a ten 10 minut měřil a 30 minut hledali boty, jedna v garáži a jedna na konci zahrady polozahrabaná, takové ty žluté farmářky, já se tu řechtala u mailu jak blbá! A bosky prý jít nechtěl.....

Denisa
tak to závidím, z kočky by měla Cita pěny u huby a k veterinářům chodí nerada a jen kouká, kde mají ty mňamky pro hodné pacienty.... ale jinak je na stole hodná

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:28
- Nahlásit

bubu
"Nuss von Bahnhof" sám u dochtora

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:31
- Nahlásit

Musím je zase jít vypustit. Slyším to KONGO z garáže až sem!!!! To jsem si myslela, že už budou spát, plantali nožičkama a usínali pod smrčkama. Jdu teda vypustit Krakeny
To zas budu říkat: "Pane, spadla vám štětka.."

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:43
- Nahlásit

corleona

a štětka je taky moc dobrá hračka!

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:53
- Nahlásit

corleona
A co takhle udělat pár foteček mrnousku pro zvědavce jako jsem já a ostatní tady určo taky

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání