Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Stýnka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:09
- Nahlásit

Tommy Gun
(Blaženóóóó !!!!!)
ta mě zas dá!!!

my jedem někdy koncem srpna jééé tak to se nesejdem, my jedem už v dubnu...ale letovisko máme taky moc prima a toho místa - žádný dotěrný sousedníci

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:09
- Nahlásit

Adina
No jasný, nejsme žádný béčka, ne!?

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:12
- Nahlásit

Tommy Gun

to ses musel zapotit, než jsi to dočetl

oni mi ho ani tak nesebrali, jako já s tím sekla, ale už je to za mnou a nechci to rozebírat, každopádně moc díky ke gratulacím, třeba teď už bude líp

bulvár - to se teda těšim!!!!!!!!!!!

Adina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:14
- Nahlásit

Tommy Gun
....kurňa,to je fofr...jako tým jste šikulky

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Cituška
Jo, tos vlastně psalas, žes vystoupilas "z klubu".

Stýnka
No mě na ty lidi taky moc neužije a podle toho jsme si zařizovali i letovisko na Maltě. Vypadá to, že potkáme minimum lidí.

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:16
- Nahlásit

Market

no ano, co dneska den boxera? Kdo figuroval?

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:21
- Nahlásit

Tommy Gun
Cituška
Jo, den boxera príma, já jsem vlastně byla úplně poprvé... bylo tam tak 25 placatek zejména mladých a představte si, že Charley byla jediná žíhaná!!!! Jinak kromě jedné běloby všechno zlaté.... Teda řeknu vám, zlatá žíhaná!
Figurovali nějaký dva kluci od policajtů, byli tam poprvé, ten jeden se mi móóc líbil, asi si s ním dám ještě nějaké to dostaveníčko (myslím tím kousací, samozřejmě)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:48
- Nahlásit

Přijde Dežo do recepce hotelu a recepční se ho ptá: „Máte rezervaci?”
Dežo odpoví: „Vypadám snad jako indián, debile?”

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:50
- Nahlásit

Cituška
každá země (kromě naší) má svoje národní rozhodčí IRO a pak několik nebo jen jednoho mezinárodního
tak teď už je to tak i u nás

Teď jsem nad tím přemýšlela - to znamená, že nemůžeš pískat třeba v Rakousku? A když odpískáš zkoušky u nás, tak oficiální platí - jako že je třeba uznává plemenná kniha?
Promiň, že se ptám tak hloupě, ale už jsem z těch všech řádů jankovatá

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:50
- Nahlásit

Markét

kousací my bychom ani jiné nemysleli

Tommy Gun

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:54
- Nahlásit

Markét

ano, u nás platí a můžu je normálně psát do knížek IRO, ale nemůžu pískat venku ani u nás zkoušky nazvané mezinárodní, to jsou ty, za které se lidem platí, je to složité, já vím
na mezinárodního rozhodčího IRO bych musela dělat zkoušky venku, které se pořádají jednou za pár let a má je jen těch x rozhodčích v Evropě jako Jarda, Pavel, Lanc, Gajdoš a další
A jediné omezení je, že pokud jdeš na MS, musíš mít béčko od tohoto rozhodčího, RHE nebo áčko je jedno, kdo ti napíská (tedy musí to být rozhodčí IRO samozřejmě )

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:19
- Nahlásit

Mohlo by se hodit - URL

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:20
- Nahlásit

Tommy Gun
No jasně že tam byl i Montoya, seděl na lavičce! Trenér ho ale nenechal hrát. Vyhráli ale nakonec M. Šumachr, R. Šumachr, Heidfeld a jejich krajané.
Ale řeknu vám, jak ta Helenka od srdce a hezky zazpívala tu Duetsche hymnu.

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:22
- Nahlásit

Tommy Gun
Bylo to včera na nově ve večerních novinách v 19:30hod.A teda hnus.Lidi jsou opravdu hovada.
Jinak toho kecání jsem si užívala a ještě pár dní budu.Pak Fatty odrodí a bude kolotoč.Jestli vše dopadne OK.

Cituška
Dnes jsem s Aduš byla kousat.A paráda.Dokonce jsme dali 4 plenty a oběhla je na poprvé

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:23
- Nahlásit

Ada a Tommy
já jsem to v těch zprávách taky viděla, ale nepamatuji si název výrboce. Mám ale pocit že ta značka u nás není, bylo to natočené v Americe a jednalo se o americké psy a kočky.

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:26
- Nahlásit

Teta
Jo jo.U nás to nebylo.A tu značku taky nevím.Ale bylo mi zle když jsem to viděla.

Cituška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:36
- Nahlásit

Ada

tak to je super, já se s maketama trápila docela dlouho

to jste šikulky! A když jdeš na tu FPr1?

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:49 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Adina
Já už vím?Teda aspon myslím.Tommy psal že děláš pracovní plemeno.Tak to máš určo bostonky že jo????A jednu zlatou boxinu.A ta se jmenuje Jacqueline?Jako Teta.(doufám že je to dobře napsane).Je to tak ????????

Adina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:59
- Nahlásit

Ada
...no vidíš,...a záhada je vyřešena

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:00
- Nahlásit

Adina
Já se přiznám bez mučení, jsem tupá.
Skoro Teta, skoro Artrozovic sousedka. Už je mi to jasné. Ty jo, ještě že dlouhé vedení nebolí. I když občas....

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:05 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Ada
Mimochodem, skoro jako Teta je opravdu správně. Já se píšu jinak, a i jsem to z legrace chovatelům při jedné příležitosti řekla. Artroza tohop byla svědkem

Ty jo, tady už ale začíná být pře doktorováno. Samý zvěrouší, bacilouší, a i ty lidoušský dochtory tu máme.
Už je jich tu snad skoro víc než beranu!

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:05
- Nahlásit

Cituška
To nevím.Ale zatím se do ničeho moc nehrnu.I když ty stopy jsou super.Uvidíme.

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:10
- Nahlásit

Teta
Jejda tak to se omlouvám už jsem to opravila.

Adina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:13 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Teta
..MAC NATHAN v. German Dream ....... dost dobrý,já od rána špekulíruju jaký to je jinotaj,louskala jsem ve skoroTetiným rodokmenu(přeci jen x let jsem byla mimo dění placatek,pouze náhodný "čumil" na akcích...)..tak jsme si fifty-fifty

..jo a řadím se k vám všem beranům.....

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:24
- Nahlásit

Adina
Teta
Takže je to takhle.Fenulka se jmenuje Jackelien že?A Teto ty jsi Jacqueline.Tak se omluvuju za překlepy.Sned je to už dobře.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:00
- Nahlásit

Teta
Ale řeknu vám, jak ta Helenka od srdce a hezky zazpívala tu Duetsche hymnu. - to víš, Helenka - nezapomeň, že vystupovala v ajn kesl buntes - má praks.
Ty jo, tady už ale začíná být pře doktorováno. Samý zvěrouší, bacilouší, a i ty lidoušský dochtory tu máme. - já myslím, že to je v pořádku. Kolem boxerů se nikdy hlupáci nemotali - vždy vzdělaní lidé (umělci, doktoři, spisovatelé, známe osobnosti) - stačí se podívat do historie! Dyk taky nemáme obyčejné plemeno - ale BOXERA !!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:04
- Nahlásit

Cituška
no tak to jste teda byly holky sikulky!!! gratulace ( opet )

Adina
clanek vysel i v psovi s fotkou jedne nejmenovane boxerky dneska mi ho ukazovala hrda majitelka ( te cubinky)

no a jinak dneska bylo fakt kraaaasne! takze jsme sazeli se stenakama kyticky... mohutne mi pomahali

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:05
- Nahlásit

Tommy Gun
jo pred chvili jsme dorazili, mame fialove auto......

Markét
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:12
- Nahlásit

Cituška
Děkuju za vysvětlení. No ale jsou to tedy obštrukce...

Teta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:13
- Nahlásit

Tommy
umělci, doktoři, spisovatelé, známe osobnosti
A my dva spadáme do které z těchto kategorií?

Artroza
A máte to s tím sprostým znakem?

Adina
Tak to jsem ráda že jsem tě na chvilku zabavila. No ale podle prvních indícií to taky dávalo smysl ne?

<< 1 ... 999 . 1000 . 1001 . 1002 . 1003 . 1004 . 1005 . 1006 . 1007 . 1008 . 1009 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání